AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Evli olunca yıkanıyor bir şekilde :D fazla çorap varsa her gün değiştirir bitince hepsi topluca yıkanır.
Bende erkeğin ama hiçbir şeyimi oraya buraya atmam. Her şeyin yeri var. Bir kere insanın kendisine saygısı olmalı o ne sağa sola eşya atmak iğrenç.
Asla öyle bir alışkanlığım olmadı askere gidince iyi anladım elimde bile çorap yıkadım hatta bazen elimde yıkarım çorabımi
Tabiiki bizim evde kirli sepeti var. Herkes oraya atar. Yetiştirmeden kaynaklanıyor. Bunun kadın ya da erkeklerle ilgisi yok. Son zamanlarda yanlış genellemeler oluştu.
nasıl aliştirirsaniz öyle gider sizlerin sitemlerini dinlemek corapları düzenli yerine birakmaktan cazip geldigi içindir yanlis yere koyuyosunuz yastıklarının altına birakin herkez sorumlulugunu bilecek.
Sağa sola değil kirli sepetine bıraksın.. Eşide yıkamak için makineye götürsün herkes görevini üstlensin. Böyle bir durumda kadının görevi değil tabi ki kimse kimsenin arkasını toplamak için evlenmiyor😀😏
Ne için evleniyoruz biz rahatlık mu batıyor? 😂
Temiz bulmak istiyorlarsa kirli çamaşır sepetine atsınlar. Aksi halde temizleri bir daha göremezler çünkü yıkamak için tek tek toplamam...
Sanki eline yapışacak alsanız oyle bir sey dedin ki erkek dağınık olabilir azıcık kendimiz makineye atsak makineyi bozarsın yok şunda yikaman lazim diye kafamizin etini yerler alıp makineye atıyorsun corabi bu kadar buyutulecek birşey mi
Tamam o kadar buyutulecek bisey degilse git kendin at makineye
Ben rahatsizlik duydugumda ya da corabim kalmadiginda zaten atarim makineye yikarim ama kız arkadasim gelip ay surda corabin var kaldir onu derse rahatsiz oluyorsan kaldir derim oyle kızda çekilmez sürekli corap bulunca söylenen kiz cekilmez
Sizin gibi erkek çekilmez asıl 😒
Tamam prenses
Aynı evde yaşıyorsanız ve etrafta eşyaların varsa keyfine göre kaldıramazsın onu. Ev evdir çöplük değil. Misafir gelir, kötü görüntü oluşturur, kokar. Kimse senin keyfini bekleyemez madem büyütülmeyecek bir şey atarsın makineye. Kadın sütyeni görürsen sende kaldırır mısın diyemezsin o halde.
Erkegin ve kadının farkli sorumluluklari var simdi kadin calisip eve gelsin o zaman o senin dedigine katılırım belirli bir is bolumu var yani anlatabiliyor muyum oldu erkek hem calisacak hem de eve gelecek bulasik yikasin yemek yapsin pardon da kadin ne ise yariyor o zaman dedigin sey de corap yani kadinlar genelde camasir gibi seyleri evde halletigi icin cok buyutulecek bir konu degil corap alip makineye atacak yani
Farkında mısın kadınlarda çalışıyor? Arabistan'da zannettin kendini galiba.
Sevdigin insanin bi camasirini alip makineye atmak m mi buyutuluyor bu kadar çöplük olacakmis gorende evin icine cop doktu sanacak
Leşş gibi kokuyo o çoraplar leş
Madem kadinda calisiyor bu kadar rahatsiz oluyorsa tutsun bir ev çıksın baska bir eve
Pardon da benim çoraplarım kokmaz öyle leş pis adam değiliz. Genellemeye bak , boş mezar gibi gömmüşler 😃
Kiz ya da erkek hic kimse yapmamali hele ki ben temizlik takıntılı birisi olarak asla yapmam karşımdaki de yapmamali
Bu tabiiki kadının görevi değil erkek arkadaşını iyi seç sana değer verip kıyamayan biri olsun ki seni zaten seviyorsa sana saygı göstermek zorundadır bu işte sana kalıyor ben seçemem.
Bu tarz insanlar ömürleri boyunca başkalarına muhtaç yaşayacaklar.
Beceriksizler diyosun he
Dağınık olmak iyi değilde görev yine bayanın evi çekip ceviren bayandır temizlik için
Kadının değil ama çamaşır makinesinin görevi bence 😂
Iki corabi kaldirip yikamak bu kadar ağır mı geliyor?
Kadınlar köle mi?
Onu yaptin diye köle olmadin korkma gün gelir o da senin b kuni pisligini arkani toparlar
Erkekler köle mi ölene kadar çalışıyor kadınlarda çalışsın madem eşitlik isteniliyorsa
Benim abilerim öyle. Kocamın öyle olmasını istemem. Kirli çamaşır sepetine atsın yıkarım ben noulmuş
Tabii ki kirlide olunca yıkanır, mevzu ortalığa atmaları işte...
Aslında zorunluluk değil ama yıkasa iyi olabilir ben şahsen kendim atarım makineye ama eşimden tabiki ev işi yapmasını beklerim ama bunu bende yapabilirim
Bence o çorabı orda bırakmak vurdumduymazliktir her seferinde o corabi ordan almasını beklemek can sıkıcı bir durum artık erkeklerinde biraz duyarlı olmasını bekliyoruz..
Kadının görevi mi diye şahsileştirmemek gerekiyor aslında erkeğinde görevi yıkama baktin yıkamıyorsun mecbur gitcek makineye atıcak ee sende düğmeye basıver nolcak
😃😀
Uzun yillardir corabimi hep kendim yikarim bi insan kendi özel esyasini mutlaka kendi yikamalidir
Toplamaya caksın toplamam diyeceksin tıpış tıpış toplayacak toplam azsa biri geldiği zaman rezil edeceksin topla dedim toplamada dersin elini sürme yani eninde sonunda alicaktir.
Herkes evinde nasıldır bilinmez ama eş olunca durum farklı olur bu senin severek aldığın birisi gerekirse kıyafetinide toplarız mühim değil yeterki sevdiğin biri olsun :):)
Benim çorap yıkatmak gibi bir huyum yok. Ve o huyundan nefret ediyorum. Günlük 1cift çorap almak zorundayım gibi hissediyorum. Günlük bir çift çorap alıyorum ve akşam çöpe atıyorum :(
Kadının görevi erkeğin görevi diye ayırmamak lazım birçok şeyi çıkardığı çorabı kirliye atmaktan aciz değildir bırakın çıkardığı yerde kalsın illa ki fark edecektir
Hiç öyle bir huyum olmadı 😄 ama kader değil tercihtir bence
Etrafa corap atmak nedir ya, kirli sepeti yok mu oraya atsinlar sonra direkt makinaya.
Bu konu bi yerden cıktı sevgilime eğer evlenince çorapları yere atarsan alır ağzına tıkarım dedim elin ayağım tutuyo git kirli sepetine at
Allahim senin gibi islami kocasini hakkini bilmeyen anlamayan cahil kizlardan beni ve butun musluman erkekleri korusun a’miyn!
Anasının simarrttigi çocukları şımartmak için evlenmiyorum2 ben hayat musterek eliniz ayağınız tutuyo kendi pisliginixi kendiniz temizleyebilirsiniz
Kadının görevi değil ama ne olacak sanki 🌺
Kim yapıyorsa yapan kişinin çoraplarını yatağının üzerine koy bir süre sonra kirli sepetini alışkanlık haline getirir
Tasmasindan tutun eve girer girmez çoraplarını makineye atma alışkanlığı kazandirin birdaha sorun yaşamazsınız 😂😂😂
Maalesef benim babam da abim de böyle, ama istemezsem de yıkıyorum
Kendine saygısı olan insan temiz olur
Bırakmasalar daha iyi tabii ama iş yine bize düşüyor.🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Hayır diyenlerden daha gerçekçi cevabınız
En samimi cevap
O sağa sola bıraktığı çorapları kafasına atmak kadının görevi
Cahilsin bu konuda sen hic conusma
@Kiyamettiunutma hoşt
her şey ortak yapılır bıdı bıdıya lüzum yok... kadının görevi falan değil
Eger kadin calismiyosa tabiki ev islerini yapicak
öyleyse tabii ki bir yerden sonra daha baskın olur kadının ev isi yapmasi ama yine de erkek de yardım etmeli kadın köle değildir
Erkek köle o zaman sabahin korunde ise gidiyosa calismak kolelik degil mecbur yapacak ama erkekde evi kirletmemeye dikkat edicek tabi
ev isi ne kadar zor bilmedigin icin boyle yorum yapman normal belli ki elini bile sürmemissin temizlige hayatında. ben su anda ögrenciyim henüz bir meslege sahip degilim ama meslegimi elime aldıgım zaman bi de evi tek basıma temizlemem asla
Fikirlerimiz ayni ama sen beni anlamadin eger zaten bir meslegin varsa ev isi ortaktır kadin tek yapmamali ama eger ev hanimiysan tabiki yemek camasir temizlik onun isi
abi ben de diyorum ki ev isi her zaman ortaktır ev hanımı olsa da olmasa da erkegin bi isin ucundan tutması lazım
Erkek zaten calisiyo bide ustune ev isi mi yapacak ben demiyorum etrafi pisletsin tabiki duyarli olacak yardim edecek ama genel olarak bakarsan ev isi kadinin gorevi
erkek çalışmasa kadın çalışsa yine de kadın yardım eder mi? eder. o zaman erkeğin de yardım etmesi lazım ara sıra bulaşık yapmak bi yemek yapmak evi süpürmek kıyafetlerini sepete atmak bu kadar mı zor
Kiyafeti sepete atmakla yemek yapmak ayni seyse sana akil saligi diliyorum bb
aynı şey mi dedim hahahaha ev işi bunlar kardeşim ev işi
çalışmiyorsa tabiki görevi ama çamaşır sepetine konmalı
Bulduğunu çöpe at bak birdaha oluyor mu yagshdg
Çoraplara yazık yahu :D
Evlendiysen mecbur sen yikamazsan kim yikayacak😅
İnsan olan çorabını sağa sola atmaz. Atsa da dinlenince toplar
Saga sola corap birakan erken mi igrenc otesi. Kesinlikle bir kadinin gorevi degildir!
Tabiki hoş değil ama yapabilirsiniz yani biz erkeklerin buyuk bir sorunu evet
Makina Diye Birşey İcat Etmişler Atıyorsun Dönüyor Yıkıyor Biliyormusun Bende Yeni Duydum.
Böyle gelmiş böyle gidiyor diye bir şey yok herkes kendi pisliğini toplamalı
BEN BALKONDAN ASAGIYA ATARDIM HIC TOPLAMAM HASTA OLSUN ÜSÜSÜN
Kadının görevi olamaz bu. Kendisi kirli sepetine atmalı.
Evet doğru düzenli olmalı erkek yıkamak kadının görevi
Boşverin bırakın yıkamayın ki anlasınlar çorapları tükendiğinde.
bence yikamalari hos degil zaten
Kesinlikle
birde bir erkek corabini makinaya atacak kadar erkektir bence
Krall skckemkcmekv
bu gulme sekli 42 yasinda olmayacagini andirdir bana 😂
Evet yanlışlıkla yaşımı çok büyük yaptım kdkvkndkc
Kirli sepete atsalar yeter evede çorap teki aramaktan bıktı bu kadınlar yazık 🤨
Anasımısın onun ya kalksın atsın bi xahmet kirli sepetine
Mesela ben çorap tarzı şryleri sağa sola atmam direk katlar yerleştiririm dağınıklığa tahammülüm yok
Kaldırmayı bırak misafir geldiğinde vs bir defa utansinlar bunu saglamayi Dene
cezalandiricisin sende 😎
Evde çorapla gezen, evi pisleten, hatununa eziyet eden adam olmamıştır, yapamamışlardır
babanı ve kardeşini seçemezsin ama partnerini seçebilirsin. bırakmayan eğitimli bir tane bul
Kesinlikle katılmıyorum eski çamaşır dolabına gidiyor bizde
Ben asla öyle birsey yapmam... gider sepete atarım ayaklarımı yıkar kurularm ohhh misss
Eğer evinizde para getirmek erkeğin görevi ise evet senin görevin
Evlilikte kadın erkek görevi diye birşey yok ilk önce bu algıdan çıkın
Aslaaaa , bizimkiler üç gün ortada duruyor sonra yoğun baskılar sonucunda mecbur kaldırıyor 😂😂
Bizim coraplar çıkıyorsa sağdan soldan sizinde her yerde saciniz var
Kadınlar sanki elde yıkıyor makine var ama renk olayı ayrı
Sinirden yazamıyorum.