Ev işlerinde kadınlara erkekler pek yardım etmiyor. Fakat bazı istisnalar da yok değildir. Cam silen erkekleri ara sıra görürüz. Çamaşır yıkayan erkekleri görme şansımız pek yoktur. Çamaşır yıkayan erkek, her kadına nasip olur mu? #gadasından sevgilerle 🤗
Yurtta kalan erkekler yıkar ve yıkan makine ayrıca alt tarafı düğmeleri ayarları öğrendik mi ha bir de deterjan nasıl atılmalı bu iş tamamdır. Cam silmek, ütü yapmak, yemek yapmak ev işi bilen erkeklerde iyidir.
Ev işine yardım etmek ne ya o evde yapıyosa görevidir, yapınca yardım etmiş olmaz sorumluluğunu yerine getirmiş olur. Yapanla evlensek dünyalar bizim olur da türk erkekleri çok tırt beceriksizz...
Makinenin programını bilse yeter sanırım Asil iş makineden çıktıktan sonra asması dürmesi ve en zoru dolaba yerlestirmesi 😂😂😂😂😂 bunu yapan varsa çok şükür derim
Bu soruyu görmek bana nasip oldu ya, nasip olayını kadınlar düşünsün..😁 Hem gelişen teknolojik imkanlar doğrultusunda kadınlar tuşa basıyor sadece. Dere kenarı çamaşır dövmeler yok yani.