Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ev işleri genel olarak kadınlara yüklendiğinden dolayı, çamaşır yıkayan bir erkeğin kadınların gözü önnde biraz daha artısı vardır diye düşünüyorum. sonuçta hangi erkeğe sorulsa, ben çamaşır yıkamaktan zevk alırım çok da iyi çamaşır yıkarım diyebiliyor ki? :D Az bulunan kıymetli olduğu bir ortamda çamaşır yıkayan bir erkek de bana göre kadınlar tarafından daha çok sevilebilir. Aaa ne güzel erkek çamaşır da yıkıyor :D E bunun bulaşık yıkayanı da var mı? :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu ya da bu sever denilemez tabi ki ama temizliğine dikkat eden erkekleri kadınlar daima sevmiştir. Bunu prensipleri için yapmak daha doğrudur tabi ki. Kadınların sevdiği için değil sizin göreviniz olduğu için ve bunu yaşayışınızla benimsediğinizi için yapıyor olmanız gerekiyor. Her kadın da temizdir denilemez ayrıca orası da var. Ama sorunuza bir cevap verecek olursam eğer tabi ki severler, sadece kadınlar değil her insan sever.
20 Yorumla
Yap demek yerine yaparsa evet. Ama bile bile yapmayıp sadece bilmişlik taşlar gibi lafta kalıyorsa hayır.
Bilmediği işe karışmayacak bildiği bir iş ise eli değecek.
Anlayacağın işlev olacak çene değil. ✍🏻10 Yorumla
+1 yılDahamı çok sever bilmiyorum ama ben evlendiğimde bütün işleri ben yaparım ona yaptirmam dışarda çalışıyor yoruluyor zaten erkekler.. Ama ben hasta olursam, filan bana yardım etmesi hoşuma gider..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSelamlar,
Bir soruya bu kadar net ve haykırarak "evet" diyeceğimi hiç düşünmemiştim 🤣 bir erkeğin çamaşırlarını bizzat kendi yıkaması takdir edilesi bir durumdur. Bu erkeğin sorumluluk sahibi olduğunu gösterir. Bu tarz erkekler ile aynı evde yaşamak kolaydır, anlaşmak kolaydır. Çünkü kadını zorlamazlar. Yapması gereken işi ben anlamam diyerek kadının üzerine yıkıp kaçmayı tercih etmezler. Tam tersi temizlik malzemelerinin adını, kullanımını bile bilmeyen adamlar iş yakmaktan kaçınan adamlar olur. Ve biz kadınlar taşın altına elini koyamayacak erkekleri sevmeyiz.10 Yorumla
+1 yılöncesinde çamaşırları titizlikle renklerine göre ayırıyor
sonrasında silkeleyip asıyor
topluyorsa, katlıyorsa neden olmasın
yoksa çamaşırları makineye atmak ekstra bir puan değil, yapılıyorsa tam yapılsın10 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence ben annem yorulmasın diye halıları yıkarım elbiseleri çamaşır makinesine atarım yemek yaparım aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum bunlar için kadınlar beni sevecekse hiç
sevmesin çünkü ben evlenince sadece yemek yaparım okadar10 Yorumla
+1 yılValla sadece çamaşır değil herşeye şöyle bir ucundan el atsa arada bir çok severiz de seviniriz de 😂
10 YorumlaEv islerini kadinin goreviymis gibi davranmayan erkekleri evet
20 Yorumla
+1 yılHayır bu herkesin yapması gereken bir şey. Sevgimi etkilemez.
10 Yorumla
+1 yılMakine olayı değilde bana garip gelir, beraber yemek yapıla bilir..
10 Yorumla
+1 yılSanmam. Bence menfaatleri doğrultusunda seviyor gibi görünüyorlar. Yani sahte sevgi.
10 YorumlaGenel olarak yapması gereken işten kaçmayan erkekleri severiz.
10 YorumlaErkek çamaşır yıkamasın bı zahmet erkekliğini yakisir şekilde davrasin kadınının arkasında dursun mesala anlamaya çalışsın kibar davransın durust olsun çocuklarına iyi bir baba olsun onlarla ilgilensin.
11 YorumlaKadınlar, sorumluluk bilen ve yerine getiren erkeği sever diyelim gadası
10 Yorumla
+1 yılBen yıkarım ayağımın altında dolaşmasın yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin doğasına aykırı bu durum bütün ırklar için geçerli bu feministler gibi düşünmek saçmalıktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çamaşırımı kendim yıkayayım da hanımefendiler kimi istiyorlarsa onu sevsinler...
10 YorumlaNe alaka ya bir insana kadın ya da erkek farketmez iş yapıyor diye sevilmez kişilik önemli çamaşır yıkayınca ne oluyor yani
10 Yorumla
+1 yılEveeet hemde ne güzel yıkar ve asar bi de ütü yapsa evleniriz :D
10 Yorumlaİşlerine geldiği için evet derler
10 Yorumlaev işini yapan erkeği daha çok severler
10 Yorumlaben herşeyi yaparım ya :)
10 YorumlaKesin daha çok severler 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkek varsa hemen aşık olalım safdfasdf
10 Yorumla
+1 yılSever tabi gadasi
10 Yorumlaerkek ağır olsun ya birz
10 YorumlaOlabilir 😄
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşır yıkayan bir erkeği kadınlar daha mı çok sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar