AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Çamaşır makinesi boşuna mı var 🤔
Abilerim hiç sağa sola atmaz..
Beni ilgilendirmez kalkıp kendi yıkamalı
Bu tipleri hayatınıza sokmayarak?
Babamı ve kardeşimi mi? 😅😅
Kadının yaptığı herşey lütuf, erkeğin yaptıkları "görev".
Algılarınızı yesinler.
Aşk olsun, ne alakası var?
Çok alakası var. Öyle bir hale geldi ki; kadın yemek yapmak zorunda mı, kadın çocuk doğurmak zorunda mı vs vs.
En özel ve en nadide canlıyı feminizm oyunlarıyla erkekleştirdiler. Kadın istediğini yapar, istemediğini yapmaz, kimse karışamaz...
Hiç doğum videosu izledin mi. Nesli devam ettirmek tercihtir. Ayrıca teknoloji de bu yönde acısız olması yönünde çalışıyor. İstemeyenin tercihine saygı duyulacak. Hayat yemek içmekten ibaret değil. Birinin dünyası hayat mücadelesi ve birinin kaynağını ailesinin kaynağını sağlamakken birinin dünyası onları işlemek olması bir çift seçeneği. Senin kadından beklentin bu olabilir. O senin kafan. Ben çalışmayı. Yemek temizlik tarzı şeyleri kolayca ortadan toplamayı çok dert etmeden şipşak bitiriyorum. Kendime kadar. Kalabalıklarda hayat mücadelesi vermeyi bünye olarak içinde buluyorum. Ve bırakmak istemiyorum. Hayat boyu birilerini yetiştirmek bazı kadın veya bazı erkeklere uygun olabilir ama ben bununla memnun olmuyorum veya doymuyorum. Doğaya bakınca da görebilirsin her kadın seçilmesi istemez baskın taraf kadın olan başka canlılar da var. Ben baskın bir insanım.
Tamam o zaman. Demek ki evlenmeyeceksin. Evlenmeden istediğin hayatı yaşayabilirsin. Evlilik ortak bir hayattır. "Ben onu yapmam, bunu istemen" diyemezsin. İki taraf da ortak bir payede buluşur ve adı evlilik olur.
Özgür özgür takılırsın ve buna sonuna kadar herkes saygı duyar / duymak zorundadır.
Evlenip evlenmemenin konuyla alakası yok. Seninle evlenmeyeceğiz bak o kesin %)
Böyle biriyle evlenmemiş olmak da ayrı bir şükür sebebi:)
arada mantıklı konuşuyorsun
Senin tarzında biriyle zor aslında.
Ben kelimeleri seçerek kullanırken, bir de sana bak.
Her neyse. İstediğin, hayalini kurduğun hayatta bol şanslar sana.
arada
Sunu bir yapamadim.. icimde ukde kaldi ;))
sdfsdfsdf!
Kirli sepetine atmak zor değil.
İyyy niye sepete atmışlar ellerimi yok...
Allah'tan çamaşır makinesi var, ben yıkamıyorum.
Ben yıkamim makine yıkiy
😂😂😂
Hayır. Kirliye atsın kolu yok mu?
Kendi toplasın. Zorla. Biz eşek miyiz
Adam olan en azından kirli sepetine atmali
Ohh be çoraplarını kenara atıp kaçan bi tek ben değilmişim.
Ama nedennnnnn?
Üşengeçlik işte
Bize yazık değil mi ama yaa?
hiç yıkayamam
bir zahmet yıkasın
Yok canım annelerine gönderecekler
ahaahaha yıkayın köleler
Hep üşengeçlikden bunlar 😂
Sağa sola atmadiklari sürece ben yıkarım sorun yok
Bu sorun erkeklerin sorumluluk bilinciyle çözülür
Değil. Sorumluluğunu bilecek, sağa sola atmayacak.
Ha kitapsız sanki elinle mi yıkıyorsun
Top yapıyorum sektirerek kirli sepetine atıyorumm
çorap yıkamaya üşenen kadın bi zahmet evlenmesin
Yoo asla değil az yesin de uşak tutsun djdjd
Çok kötü bir olay annem sağ olsun derli topluyum
Asla değil. Kadin erkek ayrımı olmaz bu konularda
Erkekler kendini değiştirmediği müddetçe düzelmez.
Kadere çare yok 😃😃
Değil tabiki, konuşmak, işi paylaşmak lazım.
Benimkini ikizim yikar sagolsun
Abartmayın mk dizi hayatı yaşamıyoruz
Vallah alır o çorapı agza koyarım net😈👊🏻💪🏻
Hayır tabiki (yıkıyoruz topluyoruz maalesef)
Öyle bir şey yapıyorsa kendi yıkasın.
Tabiki hayir camasir makinesinin gorevi o
Tabi ki kadının görevi değil
Yooo ne münasebet
Kendileri yıkasın
Yemegi de kend8miz yapalim ne dersin sizin isiniz ne mk
Buram buram Doritos koktu buralar 🤣
Sepete atsin kirlilerle birlikte yıkasın.
Kalsın biri illa atıcak eninde sonunda
Aynen, yapmayanlar evlenmesin.
neden olmasın eş bu yani :)
Bizimkiler kirli sepetine atıyorlar makine yıkıyor
Nefret ettiğim bir durum.
Alıp ağzına sokacan😂
tabiki değil
Hayır
Değil...
Türk geleneğimiz bu mecbur katlanacaksınız :)
Çorap atmak ne zamandar beri 'Türk geleneği' pardon?
Ikincisi neden katlanmaya mecbur muşuz, PARDON?
Olurmu babadan kızına kalan bir gelenek
Gelenek ve cahillik arasında baya uzun bir çizgi var nasıl bağladın oraya hayret ettim şu an😄
@Dilanizmx tarih olmadığınız için bu gibi konuları yanlış anlıyorsunuz tarih okuyun biraz Osmanlı geleneğinde eve gelen eşinin hatunu ayağını yıkardı bu ona kölelik değil eşine verdiği değerdi siz ve sizin gibi geri kafalılar kulağına küpe takani entel kültürlü medeniyetli sanan yozlasmis yeni nesil kusagisiniz anlamazsınız bunun cahillikle alakası yok sevginin değerinin anının türleridir bunlar biraz okuyun bizi böyle yozlastiriyor kime kimin saygısı kaldı bu devirde şimdikiler 7 kocalı Hürmüz gibi
Saçma sapan konuşma. Peygamber Efendimiz bile kızı kapıdan girerken ayağa kalkardı sen gelmişsin hizmet etmek gelenektir diyorsun. Senin gibi kafası kendisine hizmet ettirmek olan insanların yolu ya gelenektir ya görenek zaten.
Ortalığa çorap atıp kadının bunu zorunluluk gibi yıkamasını tarihe değil bir insanın kişisel sorumluluklarına, kendine ve eşine olan saygısına yorabiliriz sadece. Yok yozlaşmış şu bu, konuyu saptırmak bu sadece.
Siz erkek dışarda çalışsın eve yorgun geldiğindede yemek yapsın çocuklara baksın öyle birşeymi bekliyorsunuz asıl kölelik bu sizde gezin tozun giyinin o kulüpten bu kulebe Allah aşkına kendi ailenizden örnek alın babalarınız size yasattiysa onu yanlış anlayıp bunu cahilliğe geri kafaliga vuruyorsunuz hanginiz dört dörtlüksünüz ilk önce hatayı kendinizde arayın bu kafayla uzun ömürlü bir ilişki yaşayamazsiniz
Ne alakası var ya? Su devirde tek erkek çalışmıyor beyefendi, ben bosuna okumuyorum başka kadınlar boşuna okumuyor. Erkek her şeyi yapsın istiyormuşuz. Gorev bilinci denen şey vardır. Evde kurallar, bir düzen vardır. O evde o düzene uyulur. Bir çorabı kirli sepetine atamayacak kadar elden koldan yoksun değilse erkek kişisi bunun başka türlu geleneğe şuna buna baglanmasına gerek yoktur. Siz eşiniz dağınık olsun ister misiniz. Sizin dagınıklığınızı çekmek zorunda mı, madem o kadar eşine hürmet ediyormuş o analarımız, siz de kendi eşinize hürmet edin de kızınız da kendine hürmet eden bir eş bulsun köle olacağı değil. Bakım, düzen insanın içinden gelir ve bunlar öğretilmesi kazanımı gereken sorumluluklardır. İlişkiyi de bir çorabını atmaktan aciz bir insan olacaksa zaten partnerim, bıraksın o ilişki olmasın.
Peki dürüst ol ailende bu yaşına kadar el bebek gül bebekmi büyüdün hiçmi yanlış birşey olmadı herşey dört dörtlük mü sizin yazılarda ben feminist bir düşünce gördüm zaten sevgi saygı olacağını düşünmüyorum evlenipte karşı tarafın hayatını karartmayin okuyun tabi kariyerde yapın ama bu kafayla evlenmeyin olan çocuklara oluyor bakın etrafiniza insanlar neden boşaniyor niye bu kadar arttı kendi kendinize sorun
1. si evet ben hep el bebek gül bebek büyüdüm. 2. si bunun kadını erkeği yok herkes buna uymalı. Siz mecbursunuz, diyerek kadınları buna zorunlu gibi gösterirseniz ben bunu derim. Hiçbir kadın erkek her zaman çocuğa baksın, erkek her zaman evi temizlesin, erkek her zaman yemek yapsın, demez. Ikisi de birlikte yapar bunu. Erkeklerin hepsi demiyorum ben genellemeleri sevmem ama sizin mantığınızdaki kişilerse her işten kadını sorumlu tutar ve dağınıklığınızı da sinirinizi de her şeyinizde de kadını sorumlu görüyorsunuz. Yanlışım varsa düzeltin ben mesajınızda zorunluluğu gördüm açıkça. Kadın erkek eşitliğine inanırım her şeyi kadından bekleyen ya da erkekten bekleyen bir anlayışım yoktur. Bana bu öğretildi, hayatıma da bu öğretiye bu bilince sahip birisini alırım zaten. Alt tarafı eşine yardım edebilen, saygılı, bilinçli ve sorumluluk sahibi bir birey bu bahsettiğim. Siz saygıyı sevgiyi sizinle ilgilenip en basit şeyi bile eşinize yaptırarak olacağını düşünüyorsanız siz de öyle birisini tercih edersiniz.
Ah, bu arada, evlenmeyin bu kafayla demişsiniz. Merak etmeyin benim eşim bilinçli bilgili olacaktır bu yüzden hiç sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Size kabus gibi geliyor değil mi en ufak seyi bile karşı tarafa yaptıramayacağınız her şeyi sineye çekmeyen bir kadın. Bence de korkun o kadınlardan.
Yuvayı dişi kuş yapar akıllım şunu unutma evleneceğin erkek yuvanın en küçük çocuğudur onu sevip değer vermezsen beynin etni yersen bu tarz kukaktan duyma feminist düşüncelerle gidersen evlenirsin ama uzun ömürlü bir ilişki olmaz
Ah, harikasınız! Dişi kuş anlayışınıza hayran kaldım. Ne korktum kocam elden gidecek şimdi bak, tüh. Birini sevip değer vermekle bu bahsettiklerimiz çok farklı şeyler. Sevgi denen şeyin ne olduğunu tam olarak kavrayamamışsınız çok üzgünüm. Bir başka derste de onu anlatayım ister misiniz, çünkü gidip ders çalışmam gerekiyor bilgilenmek önemli neticede. İyi akşamlar @KasiKesh bey.
@Dilanizmx Siz de kusura bakmayın bir ton mesaj bildirimiyle başınız ağrıdı.)
Isinize gelmeyince böyle kacarsiniz işte iyi dersler @ısıltılıruh hanım unutma ders verecek ne yaşa ulaştın nede bilgiye daha çok görerek öğren herşeyi kulaktan duyarak değil iyi akşamlar çünkü bu devirde okumuşum cahili çok memlekette dikkat et sende onlardan olma
Öyle huylarım yok çok şükür😌
Ben banyoya atıyorum. Ama unuttuğum oluyor
Zaten makina yıkıyor neyin derdindesiniz
Yıkamasın siikerim onu
yikasada yapmican mi 😄
Ben bırakmıyorum değerimi bilin
hayır tabiki..
Görev bilinci içinde toplamaya devam:)
Ne iğrenç soru ya ıff
Ben ortalığa birakmam.
Yerim onun çoraplarını aşkitellam
Sevindim Allah razi olsun kocasina hizmet eden kadinlardan