AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
En nefret ettiğim şey ordan burdan çorap toplamak en güzeli bulduğun çorabı çöpe atmak bak o zaman oraya buraya çorap bırakıyorlar mı 😅
Tabiki de hayır! Kirli kıyafetlerini sağa sola bırakan birinin her şeyden önce kendine saygısı yoktur.
O çorabı atmanın zevki bambaşka bari ına laf söylemeyin. Ben ilk çıkardığım çorapla halay çekip sonrabir mendil gibi fırlatıyorum.😂😂😂
Herkes çıkardığı zaman kirli selesine atsın sorun kalmaz kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil
Bekar birisi olarak sağa sola atmam düzenli şekilde biriktirip haftada iki kez yıkarım... daha ne yapayım ki
Benim kardeşim de aynı bulunca götürüp çekmecesine koyuyorum açınca sürpriz oluyor o zman mecbur götürüp sepete atıyor
Düzen tertip nizam intizam olmazsa olmazımdir. Her şey yerli yerinde, kirli ise kirli sepetinde, temiz ise temiz dolabında, kullanıyor isem kullanım dolabindadir. Dağınıklık pasaklilik paspallik ile asla işim olmaz olanlarinda hayatımda yeri olmaz.
Asla çocukluğumdan beri hiç bir giyecegimi rast gele bir yere atmam.. Kokan çorapları ortada bırakan erkekte saygısızdır.
Bir iki kez bırakır kaldırmaz, temiz çoraplar bitince yerden alıp giyemeyeceğine göre akıllanır
Eşini seviyorsan evliliğinde mutluysan zoruna gitmez, tiksinmezsin zaten.
Kesinlikle katılıyor şahsen sabah benimki hazırlanırken bi havlu alıyor üstündeki 10tanesi altüst oluyor kna bile sinirlenemiyorm gülerek geri düzeltip topluyorum cocuk gübi peşini topluyorum gayet memnunum
Aynen ya Allah nazarlardan sakınsın Allah'ın izniyle bende evleniyorum yakında 😊 Rabbim ilk gün ki mutluluğu versin herkese... 💗
Alhamdulillah senin yorumlarin beni cok mutlu etti burada cogu kiz hayir degil kendi yikasin ben kaldirmam kendileri alir vs ama sen beni mutlu ettin Allah sizin gibi eslerden nasip etsin bana tum musluman erkeklere a’miyn!
Essek gibi alip makinaya atsinlar bi zahmet kendileri
Sizin işiniz ne lan ne diye alıyoruz sizi 😂
Erkek de çalışmasın o zaman eşşek mi sabahin korunde gidip aksam geliyo eve
A. k acizmisniz ta o kadar😂😂
Yaptiginiz bi bok sanki
Hangi hiyar eksiledi lan
Sakin ol küçük enişte
Ulan got sende eksile anasini😂
Ben bişey yapmadım 😂
Mk ucuncu kim lan😡
Feminizmin erkek versiyonunu mu cikarttiniz
Sakin ol küçük enişte 4üncü gelir birazdan bak 😂
Ulan🤣
2 comarda bizde var bihtikkk
Bıktırıyorlar valla 😅
Laftan anlamiyorlar takmamak lazim
Hangi devirde yaşıyoruz. Çamaşır yıkamak kadının görevi değil. Çamaşır makinesinin görevi. Kadının yıkmasına gerek yok.
Mesela ben de atıyorum ama inanının bunu bilerek isteyerek veya muhtaçlıktan yapmıyorum. Tamamen farkında olmadan yapılan bir hamle.
Sevdiğim erkeğin çoraplarını seve seve toplardım valla.
Vallaha senin gibi sevgili herkesin isteği
Ben eski sevgilimle buluştuğumuzda ayakkabıdan ayağını çıkarmış. Kokuyor mu dedim. Kokladım bende acayipim.
Koklamıştım 😄
Hiç kokmuyordu ya mis gibiydi
Saçmalama ya
Sanane sevdiğim insanın her şeyi güzel gelir gözüme
Senin gibi pis kokmuyor onun çorabı
Hahaha peki 😂😂
Konu dışı ama erkek kokusunun sindiği şeyleri koklamaktan zevk alan kızlar var. Sende de öyle birşey var sanırım. herseyi erkek veya kadin degil esit yuk yuklenilmeli bence hayatta. heleki eşler arasinda. coraplari makineye veya makine önüne birakirim annem ona gore ayarlar.
Ben kimsenin bir şeyine dokunmam kardeşim, bu arkadaş seviyormuş herkesin kendi düşüncesi saygı duyalım
Çorabı yeni giymişti belliki
Pek kokmuyordu.
Ayrıca sevdikten sonra neleri millet sineye çekiyor
Orası kokan kadınlar var erkek aşık olduğu için bi şey demiyor yani abartmayın insanlık hali.
Temiz olmalı ayrıca ter kokan ağzı kokan ayağı kokanı ben sevmem
Ama eskiden sineye çektiğim oldu
Yani yüzüne vurulmaz yıkanır geçer koku fakan
Allah razi olsun kocasina hizmet eden kadinlardan
Ne âlâka yaa
O zaman o da esininkini yıkasin..
Valla bence bu tür konularda herkes kendine olacak 👍
Genelde öyledir ama ben kendi çamaşırlarımı kendim yıkarım asarım sağa sola fırlatıp attığımı hatırlamıyorum benimle evlenicek kız yaşadı bence 😆😆😆
Bence kadının görevi değil o makinenin görevi ayağından cikardigin çorapları makineye atarsın olur biter yani kadına yük etmeye gerek yok ki
tek çocuk olduğum için oyle bir sorunum yok. babama gelince o hep insan gibi davranır barbar orklar gibi değil qggqg
Aslan yattigi yerden belli olur evde yasadigim donemlerde bile her seyimi kendim yapardim evlensemde yaparim alistik zaten 😀
Kadın köle ise evet onun görevi. Ama bence kadın köle değil. Kirli eşyalar sepete atılabilir. Zor değil yani.
Benim babam 65 yaşında. Hala kendi çorabını elinde yıkar.
Demek istediğim alışkanlık meselesi
Ben yıkarım ama yerine atarsa ortalığa atar ayni yerden yıkanmadan giyer yoksa😂
Evdeki her. İş ortak görevdir hiçbirsey kadın görevi değildir kadın hizmetçi de değildir
Hiç bir eşyamı sağa sola atmam kirli çamaşır sepeti diye birşey var
Ben evlenmeden önce eşimi çok uyardım bu konuda, evlenince de uyarmaya devam ettim. Sonuç olarak bırakmıyor oraya buraya çoraplarını, ama makine ye atıp yıkattığım oluyor doğal olarak. Ama eşim kendisi de kendi çamaşırlarını ve benim çamaşırlarımı makineye atıp yıkatıyor. Alıştırın böyle şeylere, sadece kadının görevi değil böyle şeyler.
Kardeşim beni deli ediyor ya aynı odadayız bir de uf😂😂
Hayır kimse kimsenin çorabını toplamak yıkamak zorunda değil
Ben orda bırakırım ksmsjs
En iyisi öyle yapmak...
Ben 14 yaşımdan beri her akşam çoraplarımı yıkarım. 1 giydiğim çorabı ertesi gün giymem.
Çorabını atan kişinin yüzüne fırlatarak ya da topla çöpe at çorapsız kalsın
Kadın degil makina yıkıyor 😄kadınin gorevi degil ama ev islerinde kadinlar daha iyidir
Evet ama sanırım daha zor olanı o çorabın kaybolan tekini bulmak değil mi?
Harbiden evli kadınların böyle eşleri varsa hayat onlara zindan jsdsd Allah sabır versin
Emin ol erkeklerin %90'ı böyle :(
ben öyle değilim mesela düzensiz bir ortam beni rahatsız eder. Kirliler kirli sepetinde olmalı her zaman. Geri kalan %90 lık kesimden erkekler ile evlenen kadınlara şimdiden hayatta başarılar. sjddfsdf
Bunun temeli olmalı yani küçükten gelmeli yoksa bütün erkeklerde zaten kaldırır havası var
Çamaşır sepeti diye bir şey icat edilmiş ki oraya atsınlar kirlileri, çamaşır sepeti alıp oraya atmalarını vede düz çıkarmalarını isteyin.
Hayır makinanın görevi ayrıca sağa sola pis çorap çıkarmak mı kaldı?
Gelir gelmez rahatlıyım diye çıkartıp sepete basket attığım çorabım mı
Değil olmamalı kendisi toplamasını bilmeli. Ayağ kalkamaz yapamaz o farklı ozaman benim görevim
Hayır hepsi çamaşır makinesinin görevidir..
#camasirmakinesiyikasin...
Tabiki kadının gorevi erkek dışarda çalışırken bir zahmet kadın ev işlerine baksın 😂
hayır tabi ki er kişi onları alıp çamaşır sepetine koymalı
Aslında ben de öyleyim 😂😂 bunun sadece erkeklere özgü olduğunu düşünmüyorum
Herkes kendi toplamalı ben de bıktım bizimkilerinkinden
Biz ISS Çalışanlarıyız, diğer iss çalışanların pialiklerini temizliyoruz
Bıktım ben sağdan soldan kokmuş çoraplar toplamaktan 😬😬😬😬
Çorapların canı cehenneme çorap benim çorabım olmadıkça...
Çorabımızı çıkartıcak kız arkadaşımız olmadı maga be çok mu şey istiyoz
Tabiki yuvayı dişi kuş yapar😐
@HayatKısaKşlrUçyr
Abimde böyle yapıyor sınır oluyorum çok mu bir poşet aya
ayarlayıp çorapları içine koymak ya da yıkayıp asmak🙄
Beni niye etiketledin anlamadim😒ben dişi kuş değilim çüküm var benim😒
@HayatKısaKşlrUçyr işine gelince oluyor işine gelmeyince olmuyor😒keserim kökünden çüksüz kuş olursun😐
Anlarsın birazdan neden etiketlediğimi abimde ortalığa atıyor çorabını kendisi ikizler sende atıyorsan yerde görürsem top yapar uykunda ağzına tıkarım😑
Terbiyesizz😑 burçla ne alakasi var senin abin hodukse benim kabahatim ne 😏
@HayatKısaKşlrUçyr😑😑
Ne bileyimde ben söyleyimde😒
Biri eksilemis seni :|
@HayatKısaKşlrUçyr evet fark ettim🙄o biri sen olmayasın😐
Ben degilim ama kim yapmissa iyi yapmis😏
@HayatKısaKşlrUçyr bön döğölöm ömö köm yöptöysö öyö yöpmöş😒köstebek suratlı😐
@HayatKısaKşlrUçyr çokta şeyimde affedersin ya eksilenmek demirden korksak gemiye binmez üdük😒
Duu sen bende eksileyim seni😒
@HayatKısaKşlrUçyr çokta fifi😒
@HayatKısaKşlrUçyr kavuklu ile pişekar sende eksik kalma tabi😏
Fifine başlarım😒sende dümbüllü nolcak😒
@HayatKısaKşlrUçyr dümbüllümü dedin sen nesin şarlo😒
Pis anaşt😒
@HayatKısaKşlrUçyr ne diyon pis komünist😒
Uzatma kozlarimizi başka yerde paylaşalım😒
@HayatKısaKşlrUçyr saat 19:30, da gardaşlara gel bekliyorum o vakit😒
Tamam gelip agzini burnunu kiricam😒
@HayatKısaKşlrUçyr sen gel kim kimin kırıyor görcez yalvarmada beni kurtar diye😈
Görücez😒
Kadınlar kendi çorabını yıkasın yeter. Biz kendi corabimizi yıkarız zaten.
Annesiz yasadığımdan genellikle temizliği yemeği ben yaparım.
çorapları yıkamam makinanın işi kimse iş almasın üstüne 🤣😂🤣😂
İnsandan insana değişir cinsiyetle ve görevle alakası yok.
Siz önce bir ailenizdeki genişliğe rahatlıga çözüm bulun çorap işi en kolayı
Değil, başak burcu insan bulun bu dağınıklığı görmezsin hiç.
Kendim atıyorum sağa sola yine kendim toplayıp yıkıyorum 🙄🙄
Bulabilirsen tabii. Tencereye bak mutlaka 😂🤣😂🤣😂
Kirlileri cekmecelerinin icine at. ya da yataklarinin icine..
Sanki elinde yikamiyor ya kadında makine yıkıyor alıp makineye atmak kadının görevi tabiki ne var bunda
niye erkek alıp kirliye atsa bi yeri mi eksilicek kendi kıyafeti kendi eşyası kendisi atsın
Dogru aslinda digerleriule birlikte makineye atsa eline mi yapışır ya özgürlük feminizm falan iyi de bu bile isteye gıcıklık yapmak tribe girmek gibi beyin o senin ev sizin yardimlasirsiniz noooooolmus yaniiiii
@olusturamam kirliye atar zatende yikamaktan bahsediyoz
@Sonjaa özgürlük feminizm değil bu bi insan kendi eşyasından sorumlu değil midir evet sorumludur kendi eşyası hariç ev işleri ortaklaşa yapılsın makine yıkıyor zaten kirliye atsın yeter
@olusturamam kocam akşama kadar evine ekmek getirmek için çalışıp yorulup eve geliyorsa onun çorabını yıkamak da benim görevimdir bu benim görüşüm.
Kadın çalışmıyor sadece erkek çalışıyor ise kadın da ev işlerini yapsın bir zahmet nokta 😂
@berfuuu2434 tamam bacım sen kaldır kocanın kokmuş çorabını makineye at benim gelecekteki kocam kendisi atar...
@olusturamam var mı öyle koca bea 😂
göreceğiz..
Kadının görevi morevi ne ya herkes kendi yaşamının sorumluluğunu alsin
😁 😁 😁