Kimi kadınlar karman çorman olacak şekilde çamaşırları asıyor. Ama bazı kadınlar makineden çıkmış gibi aynı hizada, nizami bir şekilde asmayı tercih ediyor. Çamaşır asarken belli bir sıraya göre mi, rastgele mi asarsınız? #gadasından sevgilerle 🤗
Çamaşır asarken belli bir sıraya göre mi, rastgele mi asarsınız?
sıraya göre asarım kesinlikle hiçbir şey rastgele yapmam titiz olmayı seviyorum temizlik konusunda çok takıntılıyım bundan ötürü rastgele asla temizlik yapmam veya da çamaşır asmam profesyonel şekilde katlar asmayı tercih ederim çok saçma olsa bile bunu ben böyle seviyorum
En son geçen yıl temmuz ayında bizimkiler köye gidince makineyi çalıştırmak zorunda kaldım. O zaman bitince de çatıya astım. Genelde sıraya göre asarım. Tişörtler, pantolonlar, şortlar ayrı ipte olur..
Başkası için değil kendi bakış acıma hoş gelmediği için sıralı ve boyutlu aşarım. Balkonda çamaşır ipi var 4 sıralı. Benim tarafima göre en sona tişörtler havlular 3. Sıraya pijama pantol fragmanlar 2 iç giyim 1 çorap şallarım
Evet öncelik çabuk kurumasıni istediğim çamaşırları on sıraya yerleştiriyorum. Orta sıraya çocuklarımın çamaşırlarını, en arka sıraya daha özel parçaları asıyorum.