toplayıp dolaba kaldırmak daha zor :D çünkü toplama işlemi derli toplu olması lazım yani özenle yapılması gerekli daha yorucu olur :D üstelik topladıktan sonra bir de ütülemesi var :D o da cabası
Selam Pıtırcık 🌵 Çamaşırlar hepimizin büyük bir derdi olsa gerek.
Fakat ne kadar çok çamaşır o kadar çok çile, ne kadar az çamaşır okadar çok rahatlık demek aslında.
Çamaşırları makineden çıkardığım gibi asmak benim için çok kolay bir şey. Fazla çamaşır varsa biraz uğraştırır ama yorulmam fakat en büyük dert bence toplayıp dolaba kaldırmak gibi.
Fazla çamaşır olduğunda katla katla bitmiyor haliyle zor ve yorucu oluyor. Sesimizi birileri duyup umarım bunun için robot üretir.😂
Ütü cok severimde onu biri assa ben ütüler katlar kaldırırım 😂 onu camasıra atıp uzanıyorum tam güzel bir anda makine bitiyor işte onu asmak eziyet geliyor bana
Asmak ta, toplamak ta bana göre ikisi de aynı.. Ben çamaşırları çok biriktirmem. 2 kot, 2-3 beyaz, 1-2 gömlek olduğunda yıkarım hemen.. Biriktirmediğimden dolayı da beni yormaz.. Ütü'ye gelince, kaliteli, iyi açan bir ütüyse o da kolay..
Yani yıkadığınız bir kazağı kurutma makinesi'nde kurutur musunuz? Hassas, narin bir çamaşırı? Kurutma makinesi kullanınca ütüye ayrı bir emek veriyorum, çok kırıştığı için.. Siz hangi kurutma makinesini ve hangi ayarında kullanıyorsunuz acaba? Bilgilendirir misiniz rica etsem? Ütü ihtiyacı duymuyor musunuz?