Renk ve model olarak takım olmasına özen gösteriyor musunuz?

Renk ve model olarak takım olmasına özen gösteriyor musunuz?

Ben Pelin! İkizim Selin’le burada konfor ve şıklık tüyoları paylaşmaya bayılıyoruz. 💕 Çamaşırlarımı takım almaya hep özen gösteriyorum çünkü bu hem kombinleme zahmetini ortadan kaldırıyor hem de kendimi daha şık ve özel hissettiriyor.
Penti’nin Zerogram ya da 24 Saat Pamuk koleksiyonları tam bir favorim! Sütyenler ve alt takımları, hem tarz hem de konfor açısından kusursuz bir uyum sağlıyor. Yumuşacık dokularıyla bütün gün rahat ediyorum. Üstelik kıyafetlerin altından belli olmayan formlarıyla da her ortamda kullanışlılar. Çünkü şıklık ve konfor bir arada olunca gün çok daha güzel geçiyor, değil mi? 😊
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕 
Duruma göre değişir Şimdi şöyle bir şey Öncelikle Önemli olan sütyen seçimidir biliyorsun ki eğer sütyenin yanında takım olarak satılıyorsa takıma bir bakarım fiyatı da uygunsa alırım ancak Fiyatı çok etkiliyorsa tek
Cevap
0Cevap
Genelde takım alırım ama mesela bir takımın aynı renginden birkaç yedek külot da olur. Siyah laci beyaz kırmızı mor sütyen - külot takımım var bunlar haricinde o renklerden üçer dörder tane de tek altım var külotu her gün değiştiririm
Evet genelde takım şeklinde tercih etmeye çalışırım
Farketmiyor illa takım olacak diye tutturmam
Genelde ayrı ayrı alırım
Öyle aldıklarım da var normaş aldıklarımda
Hayır param hangisine yeterse o
Takım olarak daha uygun ya
Evet öyle alırım genelde
Evet takım olur jartiyer dahil
evet.
Evet. Bazen.
Tek ayrı alırım
Ne güzelmiş buuu