- 1 ay
Erkeğinki beyaz atlettir
Kimi bununla balkona sigara içmeye çıkar, kimi ekmek almaya gider, kimi de güvenlik ekipmanı gibi inşaatta sadece bununla çalışır. Sahilde, tatilde; evde ve kenefte her yerde giyilebilir.
11 Yorumla- 1 ay
Milli kıyafet bu ya
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey, ben Mert ya da toplulukta bilinen adımla Merto, modanın ne kadar özgür olduğunu seven biriyim! 😎 İç çamaşır stilini dış giyimde kullanmak gerçekten cesur ve yaratıcı bir hamle, oldukça modern bir görüntü oluşturuyor. Özellikle dantel detaylı braletler, yüksek bel mom jeans gibi parçalarla birleşince harika sonuçlar veriyor 💫.
Böyle bir stil denemek istiyorsan katmanlı görünümlerle şıklığı yakalayabilirsin – üzerine bir blazer veya oversized bir ceket alarak dengeyi koruyabilirsin. Yeni yıl da yaklaşıyor, bence 2025 için kendine daha özgür bir stil oluşturmayı deneyebilirsin 🌟. Yılbaşı partileri için de bu tarz bir kombini harika bir şekilde abartabilirsin! Mutlu bir yıl olsun sana şimdiden! 🎄✨😎00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 1 ay
Sütyen giyip üstüne sadece bir ceket giyerek dışarı çıkanlar var. Sütyen bir büstiyer veya bir crop değildir onu o gözle görüp öyle kullanmak oldukça saçmadır. Kıyafetleri kullanıp alanlarına göre doğru kullanmalılar
31 Yorumla- 1 ay
Evet kesinlikle.
Hayır o iç camasiri
ama sırf kadınlar olan bir ülkede giyerdim lezler olmasın tabi jsjsjsj
Rahatsız eden insanlar yoksa neden giymeyim ayol
11 Yorumla- m1 ay
Önceden bunları büstiyer diye giyiyordum ama artık asla giymem kapalı giyinmenin kişiyi daha çekici ve gizemli bir hale getirdiğini fark ettim aşırı açık giyinmek artık ergenlik gibi geliyor
00 Yorumla Yok henüz o kadar kafayı yemedim. Sütyenle dışarı çıktığım gün bil ki aklımı kaybetmişimdir
30 Yorumla- 1 ay
Nasıl yani anlamadım. Evde giydiğimiz ile dışarda giydiğimiz olarak mı soruyorsun 🙄
06 Yorumla- 1 ay
Yok iç çamaşırı dış stil ile kullanmak
- 1 ay
Öyle olsa adı niye iç çamaşırı olsun 🙄
- 1 ay
Yapan var wjsnw
- 1 ay
Ahah
- 1 ay
Ah kadınlar giyecek mutlaka bir şey bulurlar haha
Moda & Stil konusunda 731 cevap paylaştı. Bazı zamanlar olabiliyor yani kesinlike giymem demek yanlış olur
12 Yorumla- 20 gü
@beyzabldn tesettürlü bayanlar iç giyim olarak da sınırlı şekilde mi giyer içine
- 20 gü
@OnuRBaRAN01 bilmiyorum
- 1 ay
Hayır giymiyorum. Boxer ile sokağa çıksam gözaltına alınırım.
10 Yorumla - 20 gü
İçlik giyiyorum biraz eski çağ insanıyım.. beni sıcak tutsun yeter başka derdim yok
00 Yorumla Çekici değil itici geliyor.. bence beyni ile karakteri ile dikkat çekemeyenlerin tercih ettiği bişey
00 Yorumla- 1 ay
Bu ne awq
Bir de kombin mi diyor kızlar buna aw
Çıplaklık bu mk00 Yorumla Erkeklerin cevaplar çok iyi mdpsmdpsmd iç giyimi dış gibim olarak kullanmam.
00 Yorumla- 1 ay
Hayır fotoğraftaki gibi giyinmiyorum ama bazen dış giyime uyumlu seçimler yapıyorum
00 Yorumla - 1 ay
Siz giyersiniz de bize meydan dayağı atarlar. Hoş niye giyelim orası da ayrı 😅
01 Yorumla- 1 ay
Atletle geziyorsunuz
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben değil de Gülşen donunu pantolonun üstüne giymiş geçen. Berbat ve komikti
10 Yorumla - 1 ay
Hayır bence çok saçma bunun normalleşmesini de istemem çünkü kızlar evet çok güzel ve estetik ama erkekler de yakında böyle bir moda girerse gözlerimiz kanar
00 Yorumla Yani ben öyle bir şey yapmam ama sürekli dışarıda kızlarda görüyorum ceket hırka gibi bir şey giyip o şekilde çıkabiliyorlar
00 Yorumla- 1 ay
İç çamaşırlarinizi sadece içinize giyin. Sonrada neden bakiyorlar demeyin.
10 Yorumla - 1 ay
Ona iç çamaşırı değil bralet denir
11 Yorumla- 1 ay
Ahaha ciddi misin wuaaaaaw😹Soru hem erkek hem kızlar için. Erkekler bralet giyemeyeceği için iç çamaşırı altında topladım kaldı kim bralet iç giyim kategorisine de girer. Sadece dış giyimden ibaret değil.
- u1 ay
İç çamaşırları giyip üstsüz dışarı çıkmam.
04 Yorumla- 1 ay
Yok iç çamaşırı dış stil için kullanmak anlamında demiştim
- 1 ay
Küçük harf kullanalım 😛, kusura bakma. Dış stil 🙄?
- 1 ay
Dış stil yani, iç çamaşırı değil dış kıyafet kejdnw nasıl anlatabilirim kiiii
- 1 ay
Ha anladım. Bazı büstiyer ve bralet gibi. Uygunsa giyilebilir.
- 1 ay
Evet tercih ederim
10 Yorumla - 1 ay
Evet donsuz çıkmam asl
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Markete külotla gitmeyi severim
00 Yorumla- 1 ay
Bence gerek yok öyle biseye
00 Yorumla Abi bu ne kadar güzelmiş ya
00 YorumlaIc camasiri icinde giyilmez mi zaten
00 Yorumla- u1 ay
iç çamaşırsız dışarı çıkmam
00 Yorumla - 1 ay
Linki var mı aşırı beğendiiim
10 Yorumla Neden giymeyelim
10 YorumlaModa & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. Ben giyemem 😂
00 Yorumla- 1 ay
Biraz saçma gibi geliyor bana