Eşim beni sevmiyormuş

merhaba arkadaşlar lütfen bir çareeee gösterin ...eşim bana uzun süredir sevdiğini söylemiyor benimle ilgilenmiyor ve bana iyi davranmıyordu beni seviyormusun diye sorduğumda hep inat edip söylemiyordu ve uzun süredir hiçbir güzel söz söylemedi yaklaşık 2 yıllık evliyiz ve 6 aylık bir oğlumuz var evliliğimizin ilk zamanları çok güzeldi beni sevdiğine inanıyordum ki o beni ikna etti evliliğe neler neler yapmadı beni sevdiğine gerçekten inanıyordum ve bende onu çok seviyordum iki üç aydır aramız pek iyi değil sadece yataktan yatağa görüyorum yüzünü çok afedersiniz beni sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için kullanıyor bu yüzden onurum gururum kırıldı kendimden iğrenmeye başladım defalarca söyledim sevmiyorsan söyle ayrılalım dedim ama onu da söylemedi bende bir oyun yapmaya karar verdim eski sevgilisinin adına bir facebook hesabı açtım ve ona mesaj gönderdim onu sevdiğimi hala unutamadığımı evli olsada önemli olmadığını falan filan yazdım ve inandı, benden gizli gizli onunla yani aslında benimle mesajlaşmaya başladı bende sordum beni hala seviyormusun dedim o da evet dedi eşini seviyormusun dedim hayır dedi evlendiğime pişmanım dedi seni severken nasıl onu sevebilirim dedi boşan dedim kolay değil çocuk var falan dedi görüşmek istedi yanına gitmek istedi aralarında ne olduysa anlattı evininizin önünde seni aylarca bekledim bir kere bile aramadın ben seni sürekli aradım facebookdan bulamadım falan dedi bunları görünce dünyam başıma yıkıldı ben onun beni sevdiğini sanmıştım ne kadar karaktersiz biriymiş meğer beni resmen kandırdı aldattı ve bende ona oyun yaptığımı ve boşanmak istediğimi söyledim şimdide ben senin olduğunu biliyordum bende numara yaptım diye kıvırmaya çalışıyor ama ben inanmıyorum ve artık ondan nefret ediyorum iki gündür üzüntüden başım ağrıyor tansiyonum düşüyor bebeğim çok küçük ona kıyamıyorum ama eşimdende nefret ediyorum bunları duyduktan sonra ayrılmak istiyorum evden kovuyorum gitmiyor ben gitmek istiyorum ama gidecek bir yerim yok çok çaresizim sağlıklı düşünemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana bir tavsiye verin lütfen...
Eşim beni sevmiyormuş