Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eğer yaşın doğruysa bunlar normal çocuk evliliği yaptığınız için birbirinizin kıymetini 20 yaşında anlamıyosunuz yani eşin çok çok ayıp etmiş şahsen ben zaten balık etli kızları seven biriyim eşim ilerde hamilelik vs mantıken 70 kiloda evlensek eşim doğumdan sonra 85 civarı kalır ki benim için gayet normal yüz güzelliğine gelirsek ben kendi adıma 10 üzerinden 5 lik biriyim eşimde 3-4-5 lik biriyse zaten birbirimize muhtaç olcağımız için geriye tek bişey kalıyo oda evimize yuvamıza sahip çıkabilmek bunlarıda inanki zamanla öğreniyosun misal ben 20 yaşımda evlenseydim şimdiye çoktaan ayrılmış ikinci evlilik peşinde olurdum hemde eşimi gereksiz yere çok üzerdim 30 oldum bugünki benle 10 sene önceki ben arasnda dağlar var bea yani geçmiş olsun bu evlilik yürümez malesefki çünki sizi ve ailesini sevse inanınki siz dünyanın en güzel kadını olursunuz eşinizin gözünde elalemin ne olduğu farketmez onları hiç görmüceği için
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar haklısın ki bende şu an 20 yaşındayım ve gencim
- +1 yıl
Yani bu kadar erken evlilik yapmak gerçekten çocuk evliliği ayrıca şu bir gerçek biz erkekler siz kadınlara göre daha geç olgunlaşıyoruz birde erkenden evlenirsek yani afedersin lütfen dediğimi yanlış anlama çocuk bile bize oyuncak basit bişeymiş gibi gelebilir misal geçenlerde kuzenlerim bizdeydi yeni bebekleri oldu 5 aylık falan sanırım eşi bebek çantasını aldı gitti evden çıkarken hiç bu kadın kucağında bebekle nasıl arkamdan gelcek die bakmadı bile bende baktım bebeği alsam olmaz hem uyuyodu uyanabilir hem hiçbişekilde annesi gibi narin tutamam bende eğildim ayakkabısını giymesine yardım ettim çok sevindi kızcağız bunu eşi olgun birisi olsa benden önce o düşünürdü arkasını dönüp gitmezdi basit ama ince ayrıntılar bu çocuk gece uyumucak ağlıcak eşine yardım etmen lazım o zaten gündüz evde ben işteyim o napıyoki gözüyle bakarsan olmaz zaten tek başına bebek yetip artıyodur ona ki birde kadıncağız o halde yemek ev toplama vs uğraşıyo yani özellikle ilk 10 yaşa kadar ciddi desteğe ihtiyacınız var ve bunuda ne 20 yaşındaki kız anlatabilir nede 20 yaşındaki erkek anlayabilir şimdi sana sorsam karı koca birbiriniz için ne yaptınız evlendiğinizden beri ne aktiviteniz oldu desem abi ne aktivitesi evlendik bi sene sonrada çocuk oldu nasıl tatil olsun bi gün kendimize ayırma olsun nasıl yapalım bunu dersin peki birbirinizi ne kadar tanıyosunuz desem bence oda net değil sevgililik başka evlilik bambaşka
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendini düzelt kendini ona iyi göster demicem ha bunu yapman lazım mı evet (enazından elinde olan kısımlarını cildine bakım yapabilirsin kilo verebilirsin spor yapabilirsin bunlar senin elinde burun kısmıda ister misin sana kalmış doktorların elinde)
bunları kendin için yapmalısın girdiğin yaş aralığı doğruysa eğer hayatın daha çok başındasın eşinle anlaşın düzgün bir ayrılık gerçekleştirin (sonuçta ortada şiddet / aldatma yok uyumsuzluk ve memnuniyetsizlik var) bu yaştan sonra kendine biraz özen göstermeye başlayıp ilerdeki ilişkilerine odaklan.05 Yorumla
Soran+1 yıltessekur ederim ama bu kadar kolay olmuyor
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın şu an? eğer kendin çalışıp paranı kazanıyorsa ilerideki mutluluğun için devam etmemesi gereken bir ilişki
Soran+1 yılyaşım 21 ve çalışmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında okulda bitirmiş olduğunu zannetmiyorum belki 2 senelik üni olabilir ancak kendi ayakların üstünde durmaya çalışman lazım bence enazından dışardan bakan biri olarak benim fikrim bu
Soran+1 yılteşekkür ederim saolun
bide bu tür sözler çok soğutur insanı yatağa bile isteksiz girersin arkadaşım bırak koynuna girmeyi bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum bence güzel bir kadın değil iyi bir eş iyi bir anne olmak önemli
24 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ondsn nefret ediyorum
Soran+1 yıltessekkür ederim kardeşim
Merhaba. görucu usulu ya da ailesinin zoru ile evlendi o zaman sizle. Basta cok iyi olup zamanla mı böyle oldu? Evlendiğiniz ilk günden beri böyle miydi? Ya da cocuk olunca mı değişti? Basta böyle değilse kendinizi saldınız mı? Kişisel bakımınız giyiminiz vs eksik bisiler var mı? Hayatında baska kız oldugu düsüncesi oluyor mu? Ya da öyle dediği halde size bakımınızı yapacağınız kuaför, güzellik merkezi , giyim kusam masrafınızı karsılıyor mu? Sorun cidden güzellik mi yoksa baska bi konunun yansıması mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba görücü usulü evlendik...
başta normaldi ama zamanla oldu sanırm
biraz kendimi saldım evet ama. bende ne yapayım bilmiyorum- +1 yıl
Canımmm belki linclenecem ama salmıs olabilirsin bazı kadınlar evlenince asırı değişiyor yani 5 yaş yaslanan gördüm. Sana çözüm bulalım. Ayrılık en kolayı.. bebeginde var. Bi kuaföre git sen. Ne bilim giyimine kuşamına dikkat et sacını değiştir mesela değişim yap hala aynı öküzse yol vermek geeek
Soran+1 yılya kabul ediyorum ben ama ne yapayım
bazı piskolojik zorluklar yaşıyorum ve onum böyle yapması beni kahretti
Soran+1 yılsaoll canım benim hiç tanımadığım insanlar nasıl destek çıkıyor ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBana guzel oldugum halde kilo ver, sacini uzat, sivilcen cikmis, gobegin var vs. Dediler erkekler gorunus olarak sadece supermodel istiyorlar bak asiri guzel oldugum halde kusurlarimi yuzume vurdular hep ve bu hatta bin ayri yerden ben iltifat alirken oluyordu. Erkekler cidden igrenc bu konuda. Bence uygunsuz videolar izleyerek buyuyen erkekler boyle oluyor. Yani orada gordukleri kusursuz vucut vs. Onlara onu hakettiklerini dusunduruyor sanirim. Guzel oldugum halde bana cirkinsin diyen oldu. Lutfem uzulme yani.
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam neden beni aldin o zaman almasaydin ne kadar nankorsun hem Allahin yarattigina mana buluyorsun hem. kiriyorsun ustune ustluk birde es olacaksin bari onu dogru duzgun yap derdim sana boyle konusup uzmesi yanlis ileride kim bilir neler der bence tepkini koy ortas sessiz kalma
00 Yorumla
+1 yılO it sana psikolojik baskı yapıyor. Asla kafanı takıp kendini üzme. Güzellik göreceli bi kavramdır, ona göre güzel değilsindir, başkasına göre mükemmelsindir o yüzden üzülme. O sana öyle kelimeler diyince sende ona aynı şeyleri söyle, asla kendini ezdirme. O kim it de seni beğenmiyor? Eminim çok iyisindir.
11 Yorumla
Soran+1 yılben de bunu sorgularım kaç gündür çok canım yandı hala nefret ediyorum ama sabrediyorum
Yani kendine bakmiyor eşine karşı güzel kokular süslenmeler yapmiyorsan haketmişsin diyebilirdim ancak anlattiğina göre sen yapsanda adam senden sogumuş tiksinmiş gibi geldi en iyi ayrilmak , sabir olmaz bu işte..
00 Yorumla
+1 yılAptalllmış senin kocan biraz. biraz değil, baya malmış, "madem beğenmiyordun neden evlendin?" diye sor bakalım o köpeğe, beğenmiyorsa bile insan bu şekilde söylemez asla. insan değil o, lütfen artık insanları tanıyıp evlenin. (eğer zorla evlendirilmediysen tabii sende de hata var)
01 Yorumla
Soran+1 yılinan benim hiç suçum yok eskiden böyle değildi ama bu söyledikleri beni çok üzdü
Eşinin patavazsızlığını geçtim madem böyle konuşuyor de ki ver ulan para spora da başlıyorum güzellik merkezine de gidiyorum. Hadi. Verirse bakımını yap sonra ona bak bu hal ne la de 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılvermez kii zaten mesele güzellik değil yalnızca ben öyle düşünüyorum sadece artik beni sevmiyor
ve isterse dünya güzeli olayım yinede bu sözler geçmez bende
Soran+1 yılçok kayıp var hemde ne sadece artik nefes alamıyorum
+1 yılKendinle barış kendini sev kendinle çok ilgilen çok değer ver evladına odaklan kitaplar oku onu yetiştirme konusunda kendini geliştir zamanla çok iyi olacaksinn
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah keşke hiç evlenmeseymişim...
- +1 yıl
Keşkelere de yer verme hayatında şu andan sonrasına bak
Ozamn sizi begenmiyorsa kafasinda bir kalip koymustur sorunluda olsan bitirmedigin surece eşini begenmeyen bir erkek olamaz.
00 Yorumla
+1 yılSana zaten anca sevabına ben bakarım başka bir kadın suratına bile tükürmek istemez diyemedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyemedim :(
of ya neymiş bu derdim- +1 yıl
Ayrıl gitsin uğraşma
O zaman ne diye evlenmiş ne kadar adi bir insan boşan kurtul
10 YorumlaAllah yar ve yardımcın olsun. Bir uzmandan destek al.😔
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken aklı neredeymis , sende onun kusurlarini yüzüne vur
00 Yorumla
+1 yılir herif 1 lira ver desen vermemek icin elinden geleni yapar kov kiz evdenn
00 YorumlaEvlenmeden aklı neredeymiş... silah zoruylamı evlendirdiler...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok güzel olsam senin gibi tip sizle mi evlenirdim çirkin olduğum için ben de senin gibi bir çirkinle evlendim niye demedin
012 Yorumla
Soran+1 yılsanırım henüz çirkin oldumu kabullenemedim
Cevap sahibi+1 yılBen de kendimi çok güzel bulmuyorum Bu yüzden eğer eşin böyle bir şey derse ben de ağzının payını vermek için şimdiden hazırlık yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin o öyle deyince
Soran+1 yılben şok oldum ve ağladım odaya geçip
Cevap sahibi+1 yılEkmeğine yağ sürmüşsün seninkinin bence içinde kalmasın git bunları söyle ama gayet soğukkanlılıkla söyle ki ciddiye alsın
Soran+1 yılakşam gelsin bakalım söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılAynen senden özür falan diyecektir gayet soğukkanlı özür dilemene hiç gerek yok bunlar gerçek zaten çok güzel olsam gayet yakışıklı biri ile evlenirdim öyle değil mi herkes dengine düşüyor gibi şeyler söyle
Cevap sahibi+1 yılSana söylediklerimi söyledin inşallah 😃
Soran+1 yılsöyledim
Cevap sahibi+1 yılNe dedi
Soran+1 yılözür diledi psikolojisi bozulmuş bir şans ver dedi
Cevap sahibi+1 yılVerecek misin
+1 yılEvlenmeden önce gözü kör müymüş
Asıl o aynaya baksın kim çirkin görsün dingil00 Yorumla
+1 yıl3 aylık evli bir çift olmanıza rağmen bunlarımı söyledi madem öylesin evlenmeden önce niye bunları söylememiş o zaman niye seni neden almış ahmak herif
06 Yorumla
Soran+1 yılkeşke evlenmeseydim onunla inanın özgüvenim hiç yok artik
- +1 yıl
Ahmak herif neden evlenmiş seninle
- +1 yıl
Kendisi çokmu yakışıklı sümsük herifin
Soran+1 yılnormal tipi
- +1 yıl
Ne olursa olsun söylememesi lazım sen onun eşisin
- +1 yıl
Nasıl oldun merak ettim
+1 yılPara versinde estetik yaptır.
Madem seni beğenmiyor, çok çalışsın eşşek gibi çalışsın, sende kendine daha çok zaman ayır
Spora git bakım yaptır, burnuna estetik yaptır.10 YorumlaNiye evlenmiş o zaman mk
01 Yorumla
Soran+1 yılbir bilsem
+1 yılkendine bak sen de , zayıfla, cildine bak
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke mesele o olsa sadece
- +1 yıl
buraya sadece onu yansıtmışsın
Soran+1 yılhaklısın kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan bi kadına yapılmaz bırak eşin yapmasını asla yapmak istemem bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke siizn gibi adam olsa böyle düşünse
Cevap sahibi+1 yılKeşke sizin gibi bi kadın olsa benim hayatımda
Cevap sahibi+1 yılBenimde canım yanıyo bazı konular görüş altında yazamıyorum
Soran+1 yıllütfen yazın merak etttim
Cevap sahibi+1 yılYazdım
Soran+1 yılhani
Cevap sahibi+1 yılTabib at burda yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılGörüş altında paylaşamm
boşan !! bu şekilde yaşanmaz..
10 Yorumla
+1 yılAaww bebek işi bozuyor ayrılsam çocuğa yazık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılniye evlenmiş o zaman..
00 Yorumla
+1 yılMadem beğenmiyordu neden evlendi bir sor bakalm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye evlenmiş o zaman lavuğu bak
05 Yorumla
Soran+1 yıllavuk az kalır ondan nefret ediyorum ve insan olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah belasını versin. Boşan, neden boşanmıyorsun?
Soran+1 yılversin? çocuğum var benim malesef onunda hayatini karartmak istemiyorm
Cevap sahibi+1 yılSiz tartıştıkça çocuğunuz bundan etkilenmeyecek mi sanıyorsunuz? Boşanmak istemiyorsan laflarını umursama, kâale alma kendin ve çocuğunun hayatına odaklan. Allah sabır versin🙏🏻
Soran+1 yılallah razı olsun inşallah kardeşim
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖküz niye evlenmiş o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılişte yaa neden bana bu zulmü yaşatıyor
- +1 yıl
Ailen arkanda duracaksa ayrıl kendi ayakların üzerinde durabilecekmisin zor bir karar
Soran+1 yılçok zor abi çocuğum var birdr
- +1 yıl
Allah bağışlasın derlşemek istersen dinleyebilirim seni
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bisbesin yanında bile durman hata
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn
- +1 yıl
Bosan mayi dusunuyon mu
Soran+1 yılçocuk var
- +1 yıl
Çocuk var diye seni sevmeyen seni çirkin bulan adama katlanilirmi canim ya kaç çocuk var
Soran+1 yıl1 çocuk yaşım 21
- +1 yıl
Erken mi evlendin
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
SMS den konusalim istersen
+1 yılGerçekten çirkinmisin nereni beğenmiyor ki
016 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum kilom yüzüm cildim beğenmiyor işte
- +1 yıl
Boy kilo kaç senin fiziğin nasıl durumda
Soran+1 yılboşverin ben zaten ondsn dolayı kendimden nefret ediyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin ama adam senin psikolojini bozmuş ve sen buna müsade etme bence onun kazanmasını sağlama
Soran+1 yılbozdu şerefsiz gerçekten öyle
- +1 yıl
Eğer gerçekten onun dediği gibi değilseniz üzülmenize gerek yokki
Soran+1 yılçekik gözlü, simsiyah kaşliyim güzel gibiyim
ama o öyle görmüyor- +1 yıl
Bu özellikler bence güzel olur ama yinede onun gözünden nasıl görünüyorsun acaba kilolu birimisin yani bazı bayanlarda kilo alıp verme ile alakalı çatlaklar meydana geliyor sizde var mı öyle bir durum
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
Şöyle bişi söyliyeyim balık etlimisin kilolu mu
Soran+1 yılbalık et
- +1 yıl
Çok iyi bence
- +1 yıl
Özelden konuşabilirmiyiz
- +1 yıl
Nerdesin
Soran+1 yılne konuşacağız ki
- +1 yıl
Doğum yaptım demişsin ben de evliyim merak ettiğim bi kaç şey vardı da
Yamuk s*kine Adriana Lima mı arıyormuş lavuk
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( bilmiyorum ondsn nefret ediyorum
+1 yılEvlenmeseydi beyefendi
12 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ah keşke
- +1 yıl
Boşanın bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan soruyor musun birde
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapicam kendim
+1 yılNeden evlenmis peki seninle? Silah zoruyla mi?
20 YorumlaNeden evlenmiş o zaman sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbuyrun sorun
Öyle misin
08 Yorumla
Soran+1 yılgaliba... öyle yim
Soran+1 yılevet artik öyle düşünüyorum
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılkilolu ve çirkin
sadece gözlerim badem şeklinde ve kaşlarım siyah ve kavisli o kadar
Ceza ver ona
02 Yorumla
Soran+1 yılne ceza vereyim Allah aşkına?
dalga geçmeyin lütfen
Ona sorsana
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. O çok mu güzelmiş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılPislik adam 😬
00 Yorumla Görmek lazım bi seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilll
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası