Eşim beni sevmediğini söylüyor, ne yapacağım?

Aşk evliliği yaptık, 1 ay önce evlendik, öncesinde 1,5 senelik bir ilişkimiz var.

Suçu hemen kadınlarda arayanlar için söyleyeyim, çalışıyorum, evi temizliyorum, yemek yapıyorum (et yemediğim halde içli köfte, ciğer bile), fazlasıyla bakımlıyım, suyunu bile kendi almaz her şeyini sorgusuz sualsiz yaparım (onu sevdiğim için mutlu etmek istiyorum).

Belli bir birikimimiz vardı bunu da borsada ben değerlendiriyorum 2 günde bir hesabına yüklü miktarda kar atıyorum, geceleri bu yüzden geç uyumak zorunda kalıyorum işlem yapmak için. Dün, ondan sabah uyandığında beni de uyandırmasını rica ettim, aile şirketinde çalışıyorum ailem gecikmeme çok öfkeleniyor, tamam tabii ki ben seni işe de bırakırım dedi.

Uyandığımda çoktan gitmişti, hem de gitmesi gerekenden bile erken. Ben de arayıp beni neden uyandırmadın dedim. Bu benim mi görevim kendin uyan dedi. Telefonu kapatıp ağladım. Sonra bana neden böylesin dedim seni sevmiyorum durduk yere olay çıkarıyorsun uyandırmak zorunda mıyım ben seni beğenmiyorsan boşan dedi. Bana her kırıldığımda kırıldığım için ağladığım için bunu söyler. Karakter olarak çirkef biri değilim, ben her gün borsada para kazanıp atarken iyi güzel, bunun için sabahlarken benim görevim ama beni uyandırmak mı sana zor geliyor diyemedim.. Ailem onunla evlenmemi istememişti bana böyle davrandığı için ama o evlenene kadar değiştiğini hata yaptığını göstermek için kırk takla attı. Evlendiğimiz gibi aynı ruhsuz kötü davranmaya devam ediyor. Rest çekiyor hemen. Beni sevmediğinden eminim hareketlerinden anlıyorum kaybetme korkusu ya da minnet duygusu yok. Beni sevmesi için her şeyi denedim. Ne yapacağımı bilmiyorum..

Eşim beni sevmediğini söylüyor, ne yapacağım?