Bi arkadaşı kadın fotoğrafı yollamış böyle hafif kilolu balık etli cinsten , eşim de ; bu nasıl bişey böyle diye yazmış yanına da kalp emojisi koymuş , o an yanımda olsaydı telefonu kafasında kırardım kesin.. her neyse ben kırıldım bi kere :(( hiç kilolu olmadım şimdiye kadar iki kez anne olmama rağmen zayıfım ve sanırım eşim beni böyle beğenmiyor çok incindim.. gözü dışarıda biliyorum ama buna rağmen benden nasıl 3. çocuğu ister onu anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhabalar,
Genç yaşta yapılan evlilikler de genellikle görülen bir şeydir bu kişi daha gençliğini yaşamadan tek kadına bağlanmıştır ve gözü hayla dışarıdadır bu çok normal bir durum bu kişi de demek ki sizi sevmiyormuş sadece anlık bir heves heyecan duygusuyla size yaklaşmıştır aslında herkese böyle yaklaşıyor siz sadece hemen olması için biraz fazla acele ediyorsunuz hepsi bu sonra başka bir şey olunca da üzülüyorsunuz o zaman ne yapacaksınız acele etmeyeceksiniz önünze her gelenle ciddi düşünmeyeceksiniz insan ayrımı yapmayı bileceksiniz
Sevgiler03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında evlendi ve benden çok tek gece ilişkileri olmuş biri
En İyi Cevaplar
Beğenmiyorsa niye evlenmiş? Bide abla kusura bakma yani dışarıda çok daha güzel çok daha yakışıklı insanlar var ister istemez insanlar bakar iltifat eder güzel sözler söyler yani yapmam diyene kesinlikle inanma öyle bir dünya yok. Aldatma varsa boşa gitsin ama
00 Yorumla
Kendine dikkat et ve fiziğini daha güzel gösterecek. Kıyafetleri tercih et. Senin değerini anlayınca da s* git de. 3. Çocuğu da sen oyalan ben o ara hayatı yaşayayım diye istiyordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten açık açık yüzüme şakayla beraber şöyle diyor; sen güzel kızsın seni sürekli hamile bırakıp gözünün açılmasını hiç istemiyorum diyor ve bunu diyen adamda bir öğretim üyesi kendisi !
- +1 yıl
Ay ablacım bence sen bırak bu adamı ya. Tabi bunu demesi böyle çok kolay ama adamın dediğine bak yaa bi de eğitimci olacak şaşkınım
Soran+1 yılÇocuklar çok küçük biri 3 yaşında bile değil bebeğim daha 5 aylık
Soran+1 yılHiç yardımcı olmadığı gibi de herşeyi ayağına istiyor
+1 yıl3. cüyü tabiki seni elinde tutmak , başın bezden dertten kurtulmasın sen hep annelik yap kadınlığını unut , oda keyfince anatomi uzmanı olabilsin diye istiyor , mal millet çocuklu fit kadına tav olur bunlarda löp löp et terli karılardan ne anlar bilmem , sende eşine resim elinde ise şöyle de aşkım o çok iri onun içinden çıkamazsın sen ezer seni mazallah de
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
69Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bir kere evli bir adam, çocukları var halen gözü dışarıda ilaveten iki çocukları olmuş, eşi var onun gözünün içine bakan. Aslında "boşanmalısın" derdim diyemem çünkü çocuklarınız var. Bir de üçüncü bir çocuk için hazır değilseniz, istemiyorsanız yapmayın. Beğenmesin bakalım dışarıda gözü takıldıkları bir gün olur yüzüne bakmaz. Az sabredin bazı insanlar nedense böyle acayip şeyler yapıyorlar. Beğenmiyorsa yapacak bir şey yok. Biraz daha bakımlı olun, güzel giyinin, karakterinizden kesinlikle ödün vermeden, onun sizden beklemediği davranışı gösterin bazen işe yarıyor. Sizi sevsin, saygı göstersin ama rencide etmesin , saygı göstersin. Eşi onun en kıymetlisi öyle şey yapılır mı? kaç yaşında? evli üstelik? neyin kafasında acaba böyle yaparak?
50 YorumlaKısa ve net, o pez. venk arkadaşıyla bağını tamamen kesmesini net bir dille istiyorsun, çünkü sağlam pabuç olan hiç kimse evli adama öyle fotolar yollamaz, eğer kabul etmezse de boşanıyorsun, mahkemeye de delil olarak sakla bu durumu, eğer boşanmaya cesaretin yoksa hiç sızlanmıyacaksın böyle konulara, sen f. h. şe değilsin ki dekolte giyinip süslenip kendini beğendirmek için çırpınasın? Hayat arkadaşın bu zaten sana sadık olmak “zorunda” ve sana sevildiğini hissettirmek “zorunda”, evlilikte rekabete çalışanlara acıyorum, treni çoktan kaçırıp da peşinden koşan zavallılara benziyorlar. Halbuki tren senin olsaydı peşinden koşman gerekmezdi, sensiz hiçbir yere ayrılamaz hiçbir istasyona gidemezdi zaten, birbirlerini seven insanlar ne demek istediğimi gayet iyi anlarlar!
90 Yorumla
+1 yılEşiniz sizi beğenmiyor değil bence
ama hayalin de bir balık etli hanım profili var öyle kadınları görünce de belki beğeni oluşuyor
Bu sizi sevmiyor ya da beğenmiyor anlamına gelmez..
ama kafanıza takılıyorsa alın karşınıza sorun neden böyle yaptığına dair bir açıklaması olacak elbet10 Yorumla
+1 yılYorumlarda ona güzel görün kilo al şunu yap bunu yap diyenlere uçan tekme atmak istiyorum. Nesin sen onun en sevdiği oyuncağı mı? Zaten yaşadığın durum çok sinir bozucu, hele kalp emojisi koymuş yanına dedin ben sinirlendim. O arkadaşı zaten doğru yola götürmez ama senin eşinde kendini biliyorsa buna dur diyebilir, demekki kendide halinden memnun. Bu kadar saygısızca bir davranış, ah, umarım öyle birisiyle olmam çünkü vereceğim tepkiyi düşünemiyorum. Evli olan insanlara ayrıl filan demek çok basit bir laf, ben yaşamadığım şeyde kolay yorum yapabilirim ama sen o işin içindesin ama bu ciddi anlamda çok sinir bozucu! Ben kesinlikle tahammül etmezdim o kişiye. Birde çocuk istiyormuş doğru sen kurma robotsun. Istediğinde çocuğunu da yap, o çileyi çek ama adam başka kadınları beğensin, gözü dışarıda olsun. Zaten evdeki garanti altında, istediği zaman var ne de olsa! Ah, sinirim bozuldu, bağışla beni :(
30 Yorumla3. Cocugu ertele... bi deyetisyene git ve asiri zayifsan kilo almaya yönelik yardim al... ayrica kilo almak balik etli olmak degil kiloyu vucuduna orantili yaymak ta önemli... yani yag olarak degil kas olarak kilo al... spor yap... ben Anna Nuström gibi bi kadina hayir diyen akli furmayan erkege erkek demem... squat kalca ve hafif bacak kasi, karin duz omuzlar gergin durus dik saclar salik oldumu benim aklim bsimdan gider kocaninda cok farkli dusunecegini sanmam... kocanizi avucunuzun icine bi alin önce sonra disariyi begenmez hic 😀
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın telefonunu niye kurcalama gereği duydun? Asıl sorun burda bu olmalı adam seni begenmese 3. Çocuğa kadar gelmezdi artık su kafanızdaki düşünceleri bırakın televizyonda hiç mi ünlü karizmatik bir çocuk denk geldiği zaman oo karizmatik su bu demişsinizdir buda aynı hesap yani yapmak istese başkasıyla sen çocuklara bakarken dünyanın bir yerine parmak atar bırakın artık bu takıntıları.
07 Yorumla
Soran+1 yılBiz arkadaşlarımızla eşimize olan saygımızdan o yakışıklı o karizmatik muhabbeti etmeyiz etmemeye de dikkat ederiz ama demekki yanlış yapıyoruz bu kadar çok değer vererek
- +1 yıl
Dikkat ederiz diyorsun bak yapmıyoruz demiyorsun. Bu konular çok alengirli ama telefonu kurcalaman bakman ona güvenmediğinin resmidir yani başkada bir şey değil. Ben sana söyleyeyim bu muhabbeti yapmayan erkegi bulursan öp başına köy peygamber gibi adamdır gözümde.
Soran+1 yılSenin karında aynı şeyleri yapsında görelim seni
- +1 yıl
Ben bosadim :) çok şükür mutluyum anamın yanındayım :)
Soran+1 yılÇocuk yoksa rahatsın tabi
- +1 yıl
Çocuk olsa rahat olmazdım çocuğuma yazık olur diye delinin kahrını çekmek zorunda kalirdim diye düşünüyorum çocuk o delinin ahlakı ile büyümesin diye :)
+1 yılSen onu bunu dinleme beni dinle
Senn kocan afedersin ama SAPIK evt o disarda gördn sapiklardan nedn? Sadece bi foto begendi diye mi deme o sadece bir foto nelere yol acar o snn kocanin yaptgni herkes yapmaz SEVEN KARAKTERLI DÜZGÜN bir adam böyle fotolar gönderme diye bile azarlar kalp atmak ne ya igrenclk sakin o kilolu seviyormus diip kilo alma cnkü bu sefer zayif sever o adam snn disinda her kadini cekici buluyo cünkü SAPIK yolda kim bilir iac kariya bakiodur bunu kadnlar normal görüyoy aman herkes bakiyor diyor BU NORMAL değil SAPIKlarin isi aldatirsa sasirma evt cocugun var fakat sen ben bu kusuyla yasarim ha aldatti mi aldatck mi hangi kariya bakti diye yasarm diyorsan sen bilirsn kocana biri yüz verse senden bile cirkin bir kadn hata yasli bi kadin yüz verse kocan hemn aldatir cnkü karakter sifir rezil lik Allah bni böyle pislklerden korusun yapman gerken tek swy bosanmak20 YorumlaYani erkekler bir raddeden sonra hanzolaşır gerçi temelinde hanzodur çoğu ama... neyse yani seni bir obje yerine koymuş hani seviyor diyemem ama sen artık çocuklarına bakan yemeğini yapam çayını çorbasını hazırlayan bir hizmetçisin. Yani bunun kaba tabiri ne yazık ki bu... bu adamın sonu ya şiddete dayanır ya babalığını yapmaz ya da bir dost bulur öyle yaşar gider. Sen kadınsın hani çocuğumuz var diye hala birlikte kalmaya devam edersen ilerisi kötü bu ilişkinin bence ayrıl
20 YorumlaNiye mi ister evde olan düzenini bozmaya cesareti yok canım 3. çocuk hata olur yapma imkanın varsa boşan sürtsün burnu değersiz hissettiğin yerde kaç çocuğun olursa olsun barınma dim dik dur karşısında her kadın güzeldir eşinin yaptığı sapkınlık terbiyesizlik buna bence taviz aska gösterme boşa gitsin kırıldığın yerden yeşer
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 16b cevap paylaştı. biraz mantıklı ol. ne güzel 2 doğum yapmışsın hala formunndasın daha ne istiyosun. o kadına gelince, erkekler begenir buan engel olamazsın. senden zayıfı da olabilirdi. yani seni begenmediği anlamına gelmiyor. bilirsin erkekleri gözü rahat durmaz. seni sevmesiyle hiç ilgisi yok.
10 Yorumla
+1 yılEşin sana haksızlık etmiş.
Öyle bir hareket yapmamalı.
Az kilo al diyebilir. Kilo ver diyebilir. Ama hayal ettiği bir fiziği kanıtıyla beraber sana atmış olması çok saçma. Kadınlık gururunu kırmış.
Sen kalender davranmışsın yine helal olsun.
3. Çocuğa gelince çocuk yapmak çok zor bir şey değil.
Önemli olan o çocuklara iyi ve örnek birer baba&anne olmak20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sizin suçunuz değil ya da fiziğinizden kaynaklı bir durum değil. Ne yazık ki doyumsuz ve gözü dışarıda olan bir erkekse ne yapsanız da yaranamazsınız. Ben olsam bu durumu onunla açık açık konuşurdum, yaptığı resmen saygısızlık. Aynısı başına gelse erkeklik taslardı ama..
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2b cevap paylaştı. zayıf bayanlar aslında daha iyi ama işte her insan farklı kimi kilolu sever kimi zayıf esinde balıketli seviyor 2 çocuk varsa 3 düşünme hayat ne getirir bilemezsin gözü dışardaysa zamanla soğuyunca evlilik bitme aşamasına gelince olan çocuklara olur
30 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,6b cevap paylaştı. 
Eşinin durumu tam olarak bu.
51 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 16,2b cevap paylaştı. Çoğu kadın gibi erkekleri tanımadığınız çok net. kadın olmakla kadınsı olmak çok farklı şeyler. Malesef siz türk kadınlarının çoğu kadınsı olmaktan çok uzaksınız. Biraz da o yüzden erkeklerin gözleri hep dışarıda.
010 Yorumla- +1 yıl
@Moonset98 Anlatamam...
- +1 yıl
Ozmn sende sunu bilmiyorsun sapik gözü disarda olan erkek karisi dünya güzelide olsa gözü disardadir yahu dünya güzeli kadnlar aldagilmiyo mi saniyorsun herif cirkinse bile aldatiyo nedn kani bozuk nedn sapik diye anlayin artik sapik olmayn erkek karisi bakimsiz hasta yatagnda yatsa bile gözü disari kaymaz
- +1 yıl
Umarim dalga olark söylemmeissindir her nys
@Moonset98 kesisnlikle öyle misal olark vercktm amavazgectm hatta güzl olan kadnlar aldatilnca aaa seni mi diyolar bu insanlar ne kafada hic anlamiyorm güzel diye aldatilmaz mi ama bu kadnlara yazik heo daha güzl olcm daha mükemmel olcm kafasindalar erkekler doyumsuz bi varlik güzellik bi müddet sonra siradan geliyor insann gözne ve kendisni sevmeye baslio huynu suyunu eger seviyorsa eger sevmiyorsada ztn gözü disari kayiyo bu erkekler saniyor ki iki cilve iki makyaj yap erkk hemn sana döner o isler öyle olmuyor erkekler evlennce degisiyor en kötüsü degisini fark etmiyolar o romantik adam kalkiyo özellikle cocuk oldugnda
Soran+1 yıl@Moonset98 eşini aldatmış boşanmış adama bişey anlatamazsınız boşverin bunlar kendi hayatlarından vazgeçmişler
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşı ayrı gavaat eşin ayrı gavaaatmış muhattabı kes sen erkek resimlerine aynı yorumları yapsan eşin ne yapardı acaba
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin suçu yok suç sende, birde bunu sakince anlatıyorsun kırıldım diye, bu olaya sadece kırıldıysan pes. Ben olsam var ya defederdim. Adam resmen gözüyle aldatıyor seni, kimbilir ne bo.. klar yiyor, sen yapsan adın o.. bu olur kapıya koyar. Az akıllı olun ya kadınlık gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz sonra tüm erkekler kadınları öldürüyor, aldatıyor, köpek yurduna koyup değer vermiyorlar.Çocuklarım için diyerek affedenler. Yazık diyorum.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğeniyor da yanında o kadında olsa fena olmazdı. Herkes için geçerli bu. Benim sevgilim var. şu an yanında Barbara olsaydı keşke diyorum. Yine sevgilimi severim. İlişki sürdüğü kadar severim onu. Ama promosyonda olsaydı keşke.
02 Yorumla
Soran+1 yılYetinemiyorsunuz demek
- +1 yıl
Tek çocukla yetinenemek gibi bir şey. Çok çocuk bela olur aileye ama yine de yaparlar. Seviyoruz. Kocan senin için her şeyini ortaya koyar ama yine de bir tane karısı olmasını ister. Her şeyi sana yüklemek istemez. Ben her canım sıkıldığında sevgilime gidersem o da yorulur. Garip bir mevzu. Aldatmıyordur ama böyle düşünme. Ben kendi adıma konuştum
Millet manken gibi karısı olsun ister. Senin kocan kafayı yemiş sanırım. Güzelim kilo almaya çalışsan. Benim eşim beni nasıl isterse öyle olmaya çalışırım. Ama sevgisinden eminsem bana her halinle güzelsin derse yoksa tam tersini yaparım. 😂😂
10 Yorumla
+1 yılErkekler birbirine kadin resimleri gonderiyor canım; cok garip geliyor bana ama egleniyorlar bu sekilde.
Seni begenmedigi icin degil, karsisindakine cevap vermis olmak icin yazmistir. Bakti yazdi ve unuttu...10 Yorumlakocan seni seviyor belliki onu yoldan cikarmaya calisan arkadasi var kocani al karsina konus sonucda esisin rahatsizligini dile getir sakin bir dille uyar yoksa kendini yipratmakdan baska birsey olmaz konusmazsan
10 Yorumla
+1 yılBalık etli seviyorsa neden seninle evlenmiş? Sen aynı şeyi yazsan bi başka erkek için ne hissederdi çok merak ediyorum.. Gerçekten anlamıyorum bu insanları. Allah sana sabir versin ne diyeyim..
20 Yorumla
+1 yılBabalık veya aile ayrı cinsel obje olarak görmek ayrı diyedüşünüyorum sana kıyamıyor sevdiği değer verdiği için çocuk yapacak kadar ilişkiye giriyor olabilir. Ama o bahsettiğin kadına daha farklı fanteziler yapabilir erkekler işte
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adriana lima vs beğenmesi normal ne var bunda dert ettiğine bak sen brad pitt beğenmiyor musun bu tarz şeyler gereksiz kıskançlık
17 Yorumla
Soran+1 yılBende tv de yakışıklı erkek çıkınca of şuna bak diyim o zaman ya da senin eşinde desin ne var ki çok normal şeyler bunlar dimi
Soran+1 yılİnşallah başına gelir o zaman
- +1 yıl
güzel kardeşim miss World😂😂😂
+1 yılKardeşim beğenmiyorsanuz niye evlenmiyorsunuz nefret ediyorum erkeklerden ya bu ne böyleeee değiştirmeye çalışmayın ya da evlenmeyn
20 YorumlaSeni kullanıyor, günde on liraya herşeyi yaptırıyor, sende 25 cm den aşağısına yar.. Ak demem de psikolojisi bozulur, güzel fanteziler yapıyor musunuz birbirinize?
02 Yorumla
+1 yılNeden kendine bu kadar dert ediyorsun. Konu kesinlikle senin güzelliğin değil bu sadece bizim aç gözlülüğümüzden kaynaklanıyor. Yani erkeklerin. Eşinin en beğendiği kadından daha güzel bir kadın da olsan değişmez o yine başka bir kadını like lar. Bizim hayvanlığından kaynaklanıyor, senden değil. Düşün ! ben eli ayağı düzgün bir erkeğim ancak eşim habire birilerine like latıyor kendini :)
01 YorumlaGözü dışarıda biliyorsan neden onunlasın. Ya çoğu insan da zayıflamak ister neden 2. Bir kişi için bedeninizle ilgili kararlar alıyorsunuz? Niye özsaygınızı evlenince bir kenara atıyorsunuz?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yakışıklı biri çıkınca TV de , bu nasıl Birsey böyle yaaa Allah sahibine bağışlasın maşallah filan de , tepki gösterirse eşin , onun yaptığını yüzüne vur belki anlar
00 Yorumla
+1 yılKadın ol kadın cilve yap endamını göster kavisliyse belin bir sürü harika gösterecek desenli kıyafetler var onları giyin kendine bak hatta bel dansı öğren oyna karşısında dumur gibi kalınmaz ablacım kendine gel.
00 Yorumla
+1 yılIşte bu tür gergedan erkekler karşıma çıkar diye evlenmiyorum. Ben sen olsaydım eğer kendi evime yani babamın evine giderdim. Ona kırıldığımı belli ederdim.
00 YorumlaSeni seviyor aam gözü dışarda sen ceptesin her şeyi yaparım zannediyo ama bu erkekler böyle maalesef aynısını sende yap onu kısa kısas yöntemi her zamn ise yarar
00 Yorumla
+1 yılYani 2 çocuktan sonra 3. çocuk olsun ne fark eder ki. Haricinde beğenip beğenmeme konusuna gelince o konuda da yapacak bir şey yok aslında. Büyü bozuldu mu bir kere eski haline gelmiyor.
00 YorumlaMaalesef erkekler aşık olsalar bile güzel bir kadın gördüklerinde dipleri düşer beğenirler yani. O kadın onun eşi olsa bile başka kadını beğenirler. Bu beğenmelerin sonu yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda olmuyor mu bu durum
- +1 yıl
Hayır
+1 yılSen hala evli misin Cidden? Hayır empati yapıyorum çok kötü bir his resken başka kadınlara bakıp of diyebiliyor. Biraz ağır olun adlatmayin kendinizi ya, sınırını çiz bidaha yaparsan hoş olmaz de
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılİnanamıyorum ya iğrenç. Ayrıca evli adama neden fotoğraf atar bi insan.. evlenmekten soğuduk vallahi ya
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni begenmemekle alakalı degil erkeklerin ggeneli böyledir en dünyanın en güzel kadınuyla olsalarda gene begenecek kadın bulurlar
10 Yorumla
+1 yılGiyimine kuşamına bakımına dikkat et, dikkat çekici şeyler kullan oje renginden iç çamaşırının uyumuna kadar dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılBunları iki küçük çocukla yapmak mümkün değil biri daha 5 aylık
- +1 yıl
Evet çok haklısın ama bence beklentisi o
Soran+1 yılÖyle şeyler bekleyeceğine bana biraz yardımcı olsa keşke ev işlerinde yardımcı olmadığı gibi temiz de değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın ünlü biri mi? Sen de Scott Adkins vücudu için aynısını söyle. :) Güzellik kadına özgü değildir. Bayılıyorum erkekleri güzelliği sadece kadına özgü zannedip harika vücut istemelerine. Seni doğum makinesi görüp gözü dışarıda. Çocuk falan yapma.
10 YorumlaSen evde kuluçka makinası o dışarda kazanova. Üzücü bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle devam etmez
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO yazdıklarını gördükten sonra aklına takılan tek şey bu mu oldu yani? Arkadaş dediğin pç kocana neden kadın fotosu atıyor. Neci bunlar zuzular mi?
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya ❤ sen bana gel ben seni severim ❤ bu arada eşin seni sevmiyor değil, o kadına cinsel obje gibi bakmış. Kalbindeki sensin 😊
00 YorumlaSen öyle dolgun olsanda zayıfları begenecekti insan elinde olmayanın cazibesine kapılır hep takılma böyle şeylere seni seviyormu ona bak
10 Yorumla
+1 yılBence canını sıkma beni de beğenmiyor esim 😊 yani bunu söylemese de anlıyorum. Bunu onunla konuşarak çözebilirsiniz
14 Yorumla- +1 yıl
@Kgjhj aldatmasindan
- +1 yıl
@Kgjhj sevgim ağır basıyor herşeyden
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana kayarak yanında tutmaya çalışıyor. Diğeri olmayınca akşam sana kayar sen de yok demezsin. onun için 3 de 4 de ister
00 Yorumla
+1 yılbelki sadece begenmistir balık etli kız sevmesi degişik geldi sen kilolu olsan o da zayıf olsa neyse de ne bileyim degişik
10 YorumlaKendisine sor 3. Cocuk meselesinide bence sen yatma bile o dingille 😉
17 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davranıyorum dün sarıldı bana sarılma dedim çektim kendimden
Soran+1 yılÇok haklısın ama zorla geliyor yatıyor yanımda ben bişey yapmadım diyor
Soran+1 yılSıkıysa ver delinin tekidir
+1 yılBaşkasına karşı böyle davranan biri mi Allah'ım nasip etme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmalı bir film bul aç adamın kadına bakmasından başla Allah uzun ömür versin bi bitmediniz şerefsiz edepsiz onursuz vs vs diye saydır illa üzerine alınır alınmasa bile aklında tabu olarak kalır🤨
10 Yorumla
+1 yılBunlari okuyunca evlilik fikrinden soguyorum. gozu disarda olacaklar evlenmesin bu ne
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin gözü dışarda belli... ama seni beğenmediği ve sevmediği anlamına gelmez... Eğleniyordur sadece arkadaşıyla.. Yaptığı yanlış birşey ama bunun için ayrılmak çocuklara yazık olur bence... BirAz anlayış ve tatlı dille onu konuşturarak kendine bağlayabilrisin...
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bnce çok dertle bunu normal bi durum ama incinmen haklısın ama bir emoji bıraktı diye ver yansın yapma.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılSakın bu adama güvenipte yeniden çocuk yapma. Senin başın yanar sonra
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı erkek zayıf kadın sever. Zayıf kadın estetiktir zatiftir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşıketli seven nedir peki
- +1 yıl
zayıf seven zerafet sevendir, balık etli seven ise büyük sevendir heralde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakanda slaksın öyle kocadan çocuk yapmışsın hala üçüncü çocuğu istiyor diyorsun hiç mi kafan çalışmıyor senin
20 Yorumla
+1 yılBeğenmiyosa çocuk niye istesin bence yanlış düşünüyosun
00 Yorumla
+1 yılYaşın ilerleyince seninde oturaklı bi vücudun olur merak etme
00 YorumlaSeni 1yılda öyle bir hale sokarım ki kocan sana köle olur.!
00 YorumlaSeni beğenmiyorsa neden evlenmiş gitsin bu nasıl böyle dediği kişiyle evlensin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılyapma 3. çocuğu allah allah adama bak
vitaminsizz00 Yorumla - Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası