AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
sen ömürlüksün onlar anlık ancak seni aldataçağını düşünmüyorum
Ayrıl desem çocuklarına yazık. Evli kal desem sana.
Onu begenmistir ama seni sevmedigi begenmedigi anlamina gelmez. bunlar arkadaslar arasi geyik muhabbetidir bence veya oyle umarim.
Bende böyle erkekleri anlayamıyorum ya hiç. Hem gözü dışarda ama evdeki karısını da bi şekilde idare ediyor işte yok çocuk yok şu bu...
peki iletişiminiz nasıl eşinizle sevgi, saygı, cinsellik?
Erkeklerin gözü hep dışarda. Ne kadar güzel bi kadınsın iki çocuğa rağmen hala formdaysan kocan canım. Ben de uzun bir kadınım bu yüzden bi çok ilişkim bitti. Ama mankenlere gelince ağızları düşüyo. Anlam veremiyorum
Biz kendimizi bunlara bağlı tutarak yanlış yapıyoruz aslında onlar gibi rahat durmayalım da değer bilsinler
Yani sen bilin
Sen onun için ceptesin biraz zor ol göster ama elletme bakalım ama abartma da
Soğuk davranıyorum şu aralar geçen mesela sarılmasına izin vermedim kırıldı hemen balkona sigara içmeye gitti sonra ben bişey yapmadım neden böyle davranıyorsun falan
Sanırım 3. çocukta ideal hedefine ulaşacak... Henüz bayrağı yakalayamadı..:)
Erkekler böyledir hep doyumsuzdurlar. Sen kilolu olsan zayıf ol der, zayıf olsan balık etli ol der. Kocan da olsa sevgilin de olsa kimseye kendini beğendirmek için kilo alıp verme. Bünyen nasılsa öylesindir.
ya erkekler böyledir takılma sen buna. seni beğenmese senden 2 çocuk mu yapardı.
Seni beğenmemesi ile ilgili değil. Erkekler değişiklik ararlar bazen.
Kadınlar arıyordur belki?
Onlar da olabilir, karşılıklı tabi bu işler
Git konuş herşeyi tabi ki 2 çocuğunuz var bide 3. istiyo buna rağmen seni beğenmiyo çok saçma git konuş olmuyosa ayrıl
Yani Bunu ona sorsan daha doğru olur gibi sonuçta iki çocuğumuz var diyorsun
Birincisi eşin seni beğenmiyorsa sevmiyordur seven bi adam zaten dışına bakmaz ilgisini çekmek istiyorsan kendine bakımlar yap güzel kokular etkileyici kıyafetler güzel yemekler hoş sohbetler
bunu dert etme kesinlikle canını sıkma gül geç sen kendini beğeniyorsan kimene
Beğenmiyorsa o zaman sadece damızlık olarak görmüştür
Hata kadinlar da
Böyle erkekler doymaz kadın obezidir
Gururun varsa boşan
Sen ceptesin o disarida istedigi yapacagini zannetiyor
Onu becermek istiyor seninle evli ve çocuk yapmak istiyor seninki daha kutsal erkek milletiyiz doymayız malesef
Gözü dişarda olan adama ne yaparsan yap onun gözü hep dişarda olacak. Seni böyle kabul etmeli yapacak bir şey yok.
Gözü dışarda belli ama içerde de her gördüğü etin tadını almak istiyor gerçekten tiskinmiyir musun yapma üçüncü çocuğu boşver boşan gitsin değmez
Bence kilo almalısın bakım yap ona karşı davranışlarını deiştirirsen ortada bi sorun kalmaz her erkeğin gözü dışardır elindekinin değerini bilmez
Hep bir bahane birileride çıkıyor boşan hemen diyor herşey bu kadar kolaymı oldu yaa
Eşin kadar vizyonsuz kadar biri görmedim, zayıf fit bir eşin var gidip kilolu kadınlara yürüyorsun, şaka gibi 😂😂😂
Hahaha eksiliyenler kilolu olanlar sanırım
Kilolu değil balık etli dediği ama büyük meme ve kalça bir de kavisli bel sizin salak zihniyetinizi herşey yanlış anlamaya neden müsait
Balık etli kavramı kilolu kadınlar kendilerini şişman hissetmesin diye kibarca söyleme şekli. Senin de efso duyar kasman
Balık nasıl olur bir bak istersen ama kuru tahta gibi de olunmaz be ne zevksiz erkekler var kalas gibi seviyor. Gerçi tek gecelik siniz ederiniz kadar.
Abla şişmansan söyle, ne komplex yaptın ya
Şişman değilim valla ne zayıf ne kiloluyum ortaya balık et denir zaten ama kasıt gögüs ve kalça büyüklüğüdür.
Zayıf kız daha çekici, bu kadar ağlayacağına git zayıfla.
Hiç inandırıcı gelmedi
Nasıl seviyorsanız onunla evlenin sonradan sadakatsiz olup yuvanızı yıkmayın
Profile baktım, yüzün görünüşün gayet şişman, balık etli denen hafif kilolu olur, sen baya şişmansın
Ben evli değilim evlenmeyi de düşünmüyorum, aldatacak bir tip değilim
😂😂😂 Tamm azman keşke erkek olsan da seni de bir görsek
Ben yakışıklıyım, fitim de, kanıtlama çabam da yok bir iddiada bulunmadım daha önce. Cevap veremeyince konuyu erkekliğe bağlaman. Yazık kafana gerçekten, midene giden enerji biraz beynine gitse de çalışsa keşke
Ego kasma diyene bak kendini anlatıyor açta bir korkak değilsen senin tipini görelim. Eminim sarfettiğin sözler gibisindir.
Ben olduğum şeyi anlattım, senin gibi balık etliyim diyip şişmanlık gizlemiyorum ki hem çirkin hem şişmansın, sana neyi kanıtlıcam. Güzel bi kız olsan neyse. Bu da sana son yorumum. Ağlamak yerine kilo ver teyzecim
Bem şişman değilim işte senin şişman anlayışın yanlış ki daha balık etli ne bilmiyorsun. Ha tipi de laf söyledin ama sende o da yok hiç kıvırma hadi naş
Hahahahaha
Sen evlisin eşşoğleşek de
Arkadaşı ne iş yapıyo
Kocanın yaşı kaç
Her erkeğin gözü dışarda seni sevse de dışarda sevmese de dışarda ne yaparsan yap dışarda
Aynı dertten muzdaribim eşinizle beni eşimde zayif bende tam tersine balik etli hafif kilolu istiyorum ama ne yaparsa yapsin kilo alamiyor insanin seks hayatini bile etkiliyo karşında istediğin gibi birisini bulamayinca içinden bisey yapmak bile gelmiyo
Kaç kilo ki
51 falan
Boşan o zaman
O zaman evlenmeden önce en başta istediğin tarzda birini bulsaydın zayıf biriyle evlenmeseydin. Ne kadın ne sen mutsuz olmazdınız.
Zayıf seven birini bulur elbet
Sonradan çok zayifladi bunun içinde kadın boşanmazki mutluyuz yinede
Aynısını sen yapsan cinayet çıkar. Erkeklerde hafif görülüyor
Halısın insan elindekinin değerini kaybedince anlıyor..
millet zayıf kadın arar seninkide kıymet bilmiyo m. al
Şaka gibi biraz uzaklaş
Öyle seviyorsa seninle neden evlenmiş dengesiz.
akilli ol cocuk yapma soguk davran hep ama parasinida bol bol ye😂sen yemessen baskalari yer😉
ama gecmis olsun seni aldatmis
ikinizin burcu ne bence ayrilm
aaaa
Ne alsa benim üzerime alıyor zaten evler araba hepsi benim üstümde kartı da vermiş istediğin gibi harca diyor aşırıya kaçmadan
sende istedigini ya takma onu hic😉
Kendini beğendirip ne yapacaksın?
Kendimi beğendirme çabasında değilim
Ne desem bilemedim inan.. zor durum umarım çözülür yakında sorunlarınız
Çocukları biraz büyütüp yolumu ayırmak istiyorum canı ne isterse onu yapsın
Kaç çocuk var ki?
2 tane daha çok küçükler
Zaman tanı al karşına konuş.. gerisini zamana bırak üzülme
Değişimler yapmalı fizi estetik kıyafet VS
Zayıf in tadı başka kocan bilmiyo demekki
Çok hata yapıyor çok düşüncesiz erkekler var
İlgisini çekebilecek şeyler mi yapsanız