Eşim beni beğenmiyor, ne yapabilirim?

Arkadslar merhaba esim memur27 yasinda bende 23 annem babam yok esiminde annesi var sadece bir cafede tanisarak evlendik liseyi acikdan okuyom. 9 aylik evliyiz fakat esim beni sevmiyor gibi surekli beni elestiriyor kendisi başak burcu surekli kusurlarimi sayiyor yuzume yok kisa boylusun iri kemiklisin boym 155 kilo 50 bide yoldaki kizlari gorup bana ornek gosteriyo bak sen kiloda versn onlar gbi incecik olamazsn keske olsaydn diyo uzun ince olsaydin keske diyo sonra uni okumadim cogu seyleri blmiyorum dye cok cahilsin diyo bir kerede saka olarak kafan calismiyo dedi sonra sekülsüz diyo ablami benm anlamadigm sanki zorla aldm seni diyorum oda benim gozume perde inmis demekki diyo acikcasi surekli saka ciddi karisik elestrio sonu da ya kavga oluyo hafif dozda ya da küsuyorum bu seferde takintili kuruntulu askim benim diyip dalgaya aliyo acikcasi ne yapacagimi blmiyorum bir kere gene bole elestrdi ben gidiyorum sende ne halt edersen et dedim abimlere gidiyorum sen benmle mutlumusun bunu iyice dusun dedim sonra agladi beni engelledi kapiyi tuttu psikljm bozuk bnmde istrn gucten yoksa seni seviyom ddi surekli bu kisir dongu icndeyz kisaca lutfen yardm edin.
Eşim beni beğenmiyor, ne yapabilirim?