Arkadslar merhaba esim memur27 yasinda bende 23 annem babam yok esiminde annesi var sadece bir cafede tanisarak evlendik liseyi acikdan okuyom. 9 aylik evliyiz fakat esim beni sevmiyor gibi surekli beni elestiriyor kendisi başak burcu surekli kusurlarimi sayiyor yuzume yok kisa boylusun iri kemiklisin boym 155 kilo 50 bide yoldaki kizlari gorup bana ornek gosteriyo bak sen kiloda versn onlar gbi incecik olamazsn keske olsaydn diyo uzun ince olsaydin keske diyo sonra uni okumadim cogu seyleri blmiyorum dye cok cahilsin diyo bir kerede saka olarak kafan calismiyo dedi sonra sekülsüz diyo ablami benm anlamadigm sanki zorla aldm seni diyorum oda benim gozume perde inmis demekki diyo acikcasi surekli saka ciddi karisik elestrio sonu da ya kavga oluyo hafif dozda ya da küsuyorum bu seferde takintili kuruntulu askim benim diyip dalgaya aliyo acikcasi ne yapacagimi blmiyorum bir kere gene bole elestrdi ben gidiyorum sende ne halt edersen et dedim abimlere gidiyorum sen benmle mutlumusun bunu iyice dusun dedim sonra agladi beni engelledi kapiyi tuttu psikljm bozuk bnmde istrn gucten yoksa seni seviyom ddi surekli bu kisir dongu icndeyz kisaca lutfen yardm edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUmarım çocuğunuz yoktur. Nasıl insanlar var. Madem uzun boylu, ince birisini istiyordu o zaman seninle niye evlendi.
23 yaşındasın ve 155 boy ve kilo 50 kesinlikle kilolu değilsindir tahminimce.
Ben teşhis koyamam eşine uzman değilim, psikolok değilim.
Sanırım eşin narsist bir adam ve inanılmaz patavatsız
Gönlünü almaya çalışırken bile iltifat mı ediyor hakaret mi ediyor belli değil
Seninle evlenirken senin üniversite okumadığını bilmiyor muydun? Madem bunu takıntı yapacaktı niye evlendi?
Acaba aşağılanma kompleksi mı var eşinde
Aslında kendi iç dünyasında kendini mi aşağılıyor ve başarılarını aşağılayarak kendindeki bu aşağılık kompleksini yenmeye mi çalışıyor kendince
Gitmeni de istemiyormuş
Sende eşine onun sana davrandığı gibi davran
"Üniversite okumuşsun ama boşuna okumuşsun, nasıl bilgili kibar insanlar var, sen çok kabasın"de mesela.
Sende onun fiziksel özelliğini eleştir.
Nasılmış bir anlasın bakalım
Sende şakayla ciddi karışık eleştir onu
Onu onun silahıyla vur.
Bazen karşımızdakini anlamamız için onun yaşadığını yaşamamız gerekir.
Onun sana yaşattılarını bence sende ona yaşat20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenmiş ki o zaman beğenmiyorsa sizin yapabileceğiniz pek de bir şey yok sanki içsel bir şey bu sonuçta olduğu gibi sevmeyi nedensiz sevmeyi onun öğrenmesi gerekiyordu insani bir şey bu beğenmese bile öyle böyle demek de bilemiyorum diyecek çok şey varda böyle insanlar beni korkutuyor eşiniz en nihayetinde çok da bir şey söylemek istemiyorum
Allah iyi güzel insanlarla karşılaştırsın 😔
Değişmek isterse bence bir terapiye gidin birlikte ancak öyle kurtarma şansınız olabilir
Başak burçları mı böyle acaba benim de babamın böyle gelgitleri var bu kadar kötü olmasa da00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevdiği kadını kızdırmayı sever. Anlattığın kadarıyla bunu sürekli alışkanlık haline getirmiş rencide edici bir durum yapman gereken güzel bir dille sürekli onu eleştirmenden rahatsız olduğunu onu çok sevdiğini söylemek. Hem biraz iğneleyici hem de tatlı dille onu uyarman gerek. Benim abim de Başak burcu ve evlenene kadar yıllarca çektim hiçbir şeyi beğenmez, söylenip durur, kalp kırar ama bunlar hep sinirli anında olur sonra kendisi de üzülür sırnaşır büyük ihtimal eşin de bu şekilde... Bir tarafın o anlık alttan alması lazım özünde iyi insanlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet kizdirmayi cok seviyor aslinda bide burcunu okudum hep elestricilermis sonra ben kizip bagrinca aradada dovuyorm sirtina vuruyom küsuyoz snra barismk istiyor hmn uykulari kaciyo uzuntuden enteresanlar yani
- +1 yıl
Kaybetme korkusu yaşatman gerek böylece bu duygusunu törpüler
+1 yılMadem bu kadar kusurum var (ki bence kusur değil seni sen yapan şeyler) neden evlendin demiyor musun? Kendisinin okuma imkanı vardır okumuştur senin ne yaşadığı nereden biliyor fiziksel özelliklerine gelince onlar Allah vergisi fakat kilo senin elinde sen kendini kilolu mutlu hissediyorsan sana kilo yakışır kendini zayıf iken begeniyorsan zayıflık yakışır
03 Yorumla- +1 yıl
Kalp kırması burcunun özelliği olarak anlaşılmasın bunu güzel şekilde de söyleyebilir
- +1 yıl
Aynı şekilde sende vücut özelliklerini yüzüne vur mesela sana sakal yakışmıyor bu sende güzel durmuyor vs gibi su an okudukça ben bile sinirlendim tekrar
Soran+1 yılAynen bende gobekli kelsin diyom
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBence burçla alakalı bir durum değil. Ne kadar şaka ile karışıkta olsa her şaka altında gerçek düşünceyi barındırır. Gerçekten fizik olarak ve yüz güzelliği olarak çoook çirkin bir kadın değilsen eğer 23 yaşındaki bir kadının beğenilmeme ya da enerji ve isteklerinin tazeliğini düşününce sevilmeme ihtimali bence çok zayıf ama yine de sevgisizlik hissi aşırı derece de yer ettiyse aklında ve kalbinde aşmaya çalış, sonuç elde edemezsen unutma ki; evlilik ne kadar haksa yani normal ve güzelse gerektiği durumlarda boşanmakta bir o kadar hak yani normal hatta kendine yapacağın en büyük iyiliklerden birisi bile olabiliyor bazen. Unutmaman gereken tek şey şu; kimse ama hiç kimse senden daha özel ve senden daha çok bişeylere layık değil. Kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz, kendisini düşünmeyeni kimse düşünmez... Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisim Şu an erken bakalim ilerdr degisckmi
bir kere insanın sevdiği insanın gözünde dünyanın en güzelidir seni sürekli eleştirmesi saçma beğenmiyosan git başkasıyla evlen de psikolojisi bozukmuş sen gitmeye yeltenincede ağlamış çok saçma bildiğin duygu sömürüsü yapmış sana seven böyle demez sakın unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bakalm duzeleckmi
+1 yılHaydaa bir de ağlamış adam..
Ne bu insanlar ben anlamıyorum ya dediğin gibi sanki sen adama zorla vardın 😣
Manyak mı ne. Allah sabır versin valla ne diyim bilmiyorum.
İş yerinde bunun aklını çelenler var heralde..
Ailesi seninle nasıl?11 Yorumla
Soran+1 yılSadece annesi var oda memleketinde burda degil
ahh zor bir durum. sende spora başla mesela tenise ve evde de yoğun şekilde bir spor programı yap ciddi etkilerini görürsün.. Belliki zayıflardan hoşlanan birisi. Ayrıca zayıflaman senin açından da güzel olur. kendini daha çekici hissedersin.. Bu arada şu anda nasıl görünüyorsun merak ettim foto atarmısın yorumlamamı istersen tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma daha kac kilo verecem ki 155 boy kilo 50 45 mi olsam diyorum bu ara daha ince dururmuyum kemikler iri cunki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak burcu yazısını okuyunca anladım burclara dinde inanmak uygun degil ama eski sevgilimde başak burcuydu ayniydi küçük gorurdu oda beni laf sokardi suratima telefon kapatirdi küserdi ay bunla evlensem hayat gecmez dedim bitirdim halada bekar evlenemedi yasi gecti her ne ise bir aile terapistine gidin bir istersen
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😐
+1 yılBöyle bir adamla ömür geçmez, sana tavsiyem kendini geliştirmen, para kazanmaya başlayıp bu adama ve başkalarına bağlı olmaman.
Onun dışında bunları yaparken biraz da dış görünüşünü iyileştir, dediği gibi kilo falan ver ama ona fazla yüz verme de köpeğin olsun :D :D :D20 Yorumla
+1 yılAhahh 😄 kendine fiziksel ve ruhsal olarak devamlı bakmanı tavsiye ederim. Eşin için değil kendin için 😊 Uğraşmayı sevse de seni de bırakamıyor belli ki. Ayrıca bir insanın akıllı olabilmesi için üniversite okumasına lüzum yok. Kendini her zaman her konuda geliştirebilirsin. Bunu kendini zorlayarak değil de zevkine yapmanı tavsiye ederim 🌸 Ayrıca herifin sana bir şeyleri öğretmekle mesul 🙊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin seninle görerek evlendi sonuçta. Gerçekten üzüldüm konuş kırıldığını söyle hiçmi bu kişide Allah korkusu yok ki acımadan eleştiriyor. Sende onu eleştir illaki vardr eleştirilecek şeyleri nasıl oluyo şimdi anladınmı dersin? Kalp kırmaya gerk olmadıgını söyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynisini bnde yaptm sen gobeklisin kelsin vs vs cok soledim aliniyor barisiyoz sonra gene elestriyo
Cevap sahibi+1 yılBnce güzelce knus birbirimizden uzaklaşıyoruz soğuyoruz bu şekilde bundan snra hakaret etmeyelim birbirimize birde böyle deneyelim de
Kusura bakmada kendi memur olmuşta ne olmuş daha eşine nasıl davranacagını bilmiyo senide yıpratıyo gidecek kapın varsa hiç durma bu dengesizle hayat geçmez her işi gücü bozuldugunda sendenmi çıkarcak hırsını
22 Yorumla
Soran+1 yılGidecek yerim yok malesf abim var oda daha beter biri
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu psikolojik baskıyla devam edicek misin cidden? Eşin sana şiddet uyguluyor farkında değil misin özgüvenini zedelemeye çalışıyor sence seven insan sevdiğine bunu yapar mı? Sen eşine bu tarz cümleler kurabilir misin? Bence bunları düşünmen gerek.
24 YorumlaOkurken dedim çok sıkıntılı tip ama sondaki seni engelleyip gitme diye ağlaması sanırım seviyor be takılma dalgaya vur mesela sende ona deki sen şu adam gibi uzun boylu olsaydın keşke veya keşke zayıf olaydın gibi falan 😀 umarım herşey düzelir
00 YorumlaBence önce sen bir psikolog - ilişki uzmanı gibi bire yerden destek almalısın. Sonra da bir diyetisyene gidip plan yapmalısın. En sonunda da eşinle bu yaptıklarını konuşup “Bunları kendim ve senin için, ilişkimiz için yapıyorum” demelisin.
Hatta terapiste birlikte gitmelisiniz. zaten çağırır onu terapist)01 Yorumla
Soran+1 yılYaw ne terapisti adam sivasli o anlamaz ole seylerden sabit fikiri o
+1 yılEşin izin verirse sende bir yerde çalışmaya başla kendi ayaklarının üzerinde dur kuaföre git saçını kaşını değiştir diyet yap veya spora git hedefin 45 kilo olsun saçların kısaysa uzat veya kaynak yaptır yeni kıyafetler al özellikle gece için ayrıca gratisi de ziyaret et ve eşinle fazlasıyla ilgilen senin bir anda değiştiğini görünce emin ol ki sevgisi daha çok artacak kendi mutluluğun için yapmalısın bende şu anda aynı şeyleri yapıyorum sevgilim için ve baya ilerledim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu elemanın kafası karışık, yani şimdiki aklım olsa senle evlenmem noktasına getirmiş olayı. İnşallah olmaz ama ilerde mutlaka sorun yaşayacaksınız gibi.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ole diyor hep smdiki aklim olsa evlenmezfm diyo srnle
- +1 yıl
Ayrıca yanlış anlama ama eşin tam bir karaktersizmiş. Annen ve baban hayatta değil mi?
Soran+1 yılEvet degil hem yetim hemde oksuzum
- +1 yıl
Senin gibi bir insana böyle davranması beni kızdırdı. Nolur nolmaz diye onun yanındayken ayaklarının üzerinde durmaya çalış, ne mezunusun bilmiyorum ama mezun bile değilsen açıktan bitirmeye çalış, bu kişi seni ilerde bırakırsa kendi ayakların üzerinde durmalısın.
+1 yılAllah kolaylık versin. Başak burcu erkeği maaleaef böyle, eleştirmekten başka bişey bilmez. Karşısında ki kırılır mı diye hiç düşünmez. Empati yetenekleri gelişmemiş bu arkadaşların
00 YorumlaHayatının hatası yapmıssın. İki tatlı söze inanıp evlenmek bizim için iyi fikir diye düşünen arkadaslar varsa. Buyur örnek, ne yapman gerek yol veremem, ama. Daha 9 ay diyorsun. bir ömür gecer mi bilemedim, daha bunun hamileligi var kilosu var, bebekden sonra ilgi gösteremicen belki, evde durmaz,
Hani ne bikim aslında. Sevgi saygı önemli. İyi tanımak önemli bence,.. Kötü bir eliştiri için yazmadım, ama eşin iyi bir yaklaşım sergilemiyo00 Yorumla
+1 yılKarismak istemem yuva kolaylikla kurulmuyor ama böyle bir kocayla birlikte kalarak kendine olan saygini kaybedersin. seni sevmiyor bildigin asaliyor hor görüyor hatta laflarina bakilirsa igreniyor, devam etme bu adamla agzim acik kaldi kendini ezdirme az dik dur
00 Yorumla
+1 yılEşin yalnız olduğu için seninle birlikte olmuş. Yalnızlıktan bıktığı için. Huyları başakların genel huylarından. Ancak seni kırdıktan sonra kalbini almaya çalışması seni sevdiğinden değil sana ihtiyacı olduğundan. Başaklar sivri dilli olduğu için etrafında çok insan olmaz, dediğim dediktirler. Yaşın genç, önüne çok fırsatlar çıkar. Evlilik için de acele etmişsin bence. Seni yaşlandırıp hayattan soğutmadan bırak, ayrıl bence. Yoksa pişman olabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin seni beğenmeyen dışardan gözü hiç eksilmez sırf onları elde edemeyeceğini biliyor elinde hazır eşim var diyor onlar hayal edip seninle oluyor işte
00 Yorumla
+1 yılSevdiği için değil aşağılamak için evlenmiş seninle resmen bir tedavi olması lazım ayrıca böyle nereye kadar devam edebilir ablacım boşan demek kolay ama konuştuysan başka çare de gözükmüyor
00 YorumlaOlum ne guzel esin var kiymetinu bil adam sana bulasmak istiyir.. gitain disardaki kadinlara mi bulassin
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep diyo elestrip elestrp ben sana takiliyo m baska kimim var takilaym diyo
+1 yılSizi eleştirmesi surekli kusurlara soylemesi ya istemediginin kanıti ya da psikolojik olarak sorunlari oldugunun gostergesidir. Her ikisindede bir uzmana gitmesi ďart.
12 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sorunu olabilir
- +1 yıl
Hem psikologa hemde bir aile terapistine gitmenizin faydasi olacaktir
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılYa böyle köpeklerle niye evleniyosunuz anlamıyorum lütfen kendini değiştirmeye çalışma seni olduğun gibi sevip saygı duyamayacaksa ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dedgn gbi bakalm hayir etsn allah sonumhzu
+1 yılkötü bir durum bence kocan ne istediğini bilmiyor keşke fevri kararlar verip böyle insanalrla evlenmeseniz
02 Yorumla
Soran+1 yılFevri karar vermedm cok dusundm evlenmedn once bole degldi sonra oldu iste herkezn bir kotu huyu var allah hrrkrze yardm etsin
- +1 yıl
aynen öyle ama bu durum psikolojini bozmya ve etkilemeye başladıysa bence çok da uzatma
eeeh yeter be dayanamıyorum sizin gibi güçsüz kadınlara! GÜÇLÜ OL GÜÇLÜ sıç agzına
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCahil ve zalim bir insan. Sahip olduğu değerlerin başkalarının hayali olduğunu bilebilmesini isterdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı piskolojik durumlar çaresi cözümü bulunması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen belki is yerinde stres yapip evde benle kavga etmeye bsey bulamiyo ota b*ka sariyodur
- +1 yıl
Düşünceli mantık lı çözümler bulmalisin
Kusura bakma da aptal mı bu insan niye karısını gömer ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki inan bende
+1 yılNereden buldun bu kibir budalası ruh hastası angutu?
ereden aldıysan götürüp iade et yavrum02 Yorumla
Soran+1 yılSivasdan sivasin havasi serttir insani merttir sandik
- +1 yıl
Sivas'ta terazinin iki kefesi şeklinde iki farklı insan tipi var
Sen yanlış olanı seçmişsin
Bu ne ahmaklık 😡 aptall!!! Değer veren kadını göremeyecek kadar mı mal olur birisi...
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekden cok deger veriyorum kendi dogurdgm evladimmis gbi bakiyrom ama iste nankor insan oglu fazla sevgide agir geliyor
Soran+1 yılInsallah cikar
+1 yılhenüz karakteri yerine oturmadı sanırım. söylediği şeyler çok onur kırıcı
00 YorumlaDemek ki eşinin hayatında biri var iş yerinde seks hayatınin nasil
00 Yorumla
+1 yılBir şey diyeyim mi, Başak Burçlarında bu var zaten.. Bu seni sevmediği anlamına gelmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal kızım kocandır der havanı indiriyor artık sen bekar genç kız degilsin sevgiline trip yapan degilsin. artık sen evlendin artık bir yaşantın var.. adam yapması normal
00 YorumlaSeni böyle küçük görüyorsa boşanmanı tavsiye ederim. Yoksa pisikolojin bozulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖmür geçmez. İne mesleğini alır almaz ayrıl. Çocuk yapma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sana saygısı yok veya kalmamış, bu iş yaş. Uzaklaşman en sağlıklısı olur
00 Yorumla
+1 yılAşk cinayet sever dicem ama şarkıdaki gibi değil 😠
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Güzel giyin yatakta onu mutlu et biraz bu sorunu böyle çözebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBence sen harikasın ve yapman gereken o adamı boşayıp tabiri caizse sana tapacak erkekle evlenmen
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artik cikarmi olesi ama yuvamida yikmak istemem bakalim degiseckmi
- +1 yıl
Yuvanı yıkma tabi ama boşanacak olsan seni tanımak isterdim
+1 yılallah yardımcın olsun. sakın cocuk yapma en kısa sürede ayrıl senin evliligin kocanın annesinin zorlamasıyla olmus insaallah karsına senin degerini bilen biri cıkar
00 Yorumla
+1 yılKız bulamadığı için seninle evlenmiş sanki eşin çok mu yakışıklı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyu 180 burnu cok guzel bide esmer ama kel sadce
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ya senin gibi minyon güzelini bulmuş eleştiriyormu. sende üste çık ezdirme kendini.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yasmda kucuk gosteriyo virusten markete almadilar kac kez kimlik yok diye dusun yani okadr kucuk gosteriyom ve boy kilo orantili sacim dogal sari ama herif kendi gobegine bakmiyo yiyo iciyo beni elestiriyo
Soran+1 yılMantikli evet bu olabilir o gobekli ve kel cunku ve kilosu var birz
- Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılo sana kurban olsun minyon kadın candır kör adam aptal adam salak adam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk yapma İyice konuşun herşeyi Yeniden gözden geçirin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılseni severek değil geçici heves ile sevmiş evlenmiş heves geçmiş evlilik ölmüş
00 Yorumla
+1 yılbasak burcu yazdigin noktada bitti hersey.. basaklar uzvunum ama psikopat bir burc.. hayatin bitecek sen cökeceksin ve o senin sinirlerinle beslenecek :,( sen ne burcusun
03 Yorumla- +1 yıl
cocuk yoksa kac kurtul hayatin kurtulsun bosan.. yeniden normal biriyle evlenirsin.
Soran+1 yılBen yay burcuyum cocuk yok
- +1 yıl
yay burcu en guzel burclardan.. enerhisibyuksek bir burc ve muhtemelen basak senin bu enerjini yok etmeye calisiyor.. lutfen bosan ve uzaklas.. bunlar psikopatin bir alt versiyonu bana gore
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılan çok kaba ve kütüğün teki...
ayrıca narsistik kişilik bozukluğu var01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biz kavga edip sonra normal sekilde konustgmzda benim psikljm bozuk diyi sendn daha iyi bir kiz bulamazdm zaten diyi 26 senedir psikojm duzelmedi smdimi duzelck diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin ki başta
04 Yorumla
Soran+1 yılYa belki abartilacak kadr kotu degl siddet gostermiyo kufur etmiyo ama dili cok pis devamli elestirir is yerindeki arkdasinada surekli kilolu diye un cuvali diyordu mesela
- +1 yıl
En basta böyle biri oldugunu bile bile neden evlendin
Soran+1 yılTam emin olamiyorsunki ama bide onceden bukdr degldi evlilign ilk aylari iyiydi ama son aylarda bole
- +1 yıl
Ömrünü bipecek hayirli olsun
+1 yılMerhaba,
Aklını kullan, boşan!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUf benimde boyum kısa ins en korktuğum şey yüzüme vurulmasi
00 YorumlaBaşak burcu benim annem de sevgiyle alakası yok bunu kesinlikle bilin. Onun karakteri öyle çok mükemmeliyetçi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani seviyor gbi bir dedigimi iki etmez yalniz agzi durmaz elestirmekde
+1 yılBu yakında seni aldatır. Aldatmasa bile sürekli seni aşağılaması kötü bir şey.
00 Yorumla
+1 yılŞu yazıyı okurken aşırı sinirlendim ya nasil insanlar var şu dünyada
00 Yorumla
+1 yılMadem beğenmiyor evlendikten sonramı aklı başına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa ilişki de yoksa ayrıl düzen tutmaz iler de daha kötü olur
00 Yorumla
+1 yıl155 kilo 50 ... şeker gibisin işte neden beğenmiyor sence?
00 YorumlaÇok kırıçı bir davranış.🙁hiç söyledin mi yaptığı şeyin güzel olmadığını ve seni üzdünü..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk zamanlarda boyle olur benimde ayniydi merak. etme ama ben hala sevmiyorum esimi
06 Yorumla- +1 yıl
Çok gülesim geldi buna. Çok motivasyon vermişsin cidden 😂
Cevap sahibi+1 yıl@zambakkokusuu napiyim 9 ay olmus daha evlendikleri bende ilk 2 sene berbatti kiskanlikta master yapmis benim evdeki psikolojisi bozuk
- +1 yıl
Belki de o güveni vermemişsinizdir, vermiş olduğunuz halde hala bu davranışta bulunuyorsa üzgünüm ama paranoyak biri ile evlenmişsiniz demektir
Cevap sahibi+1 yıl@zambakkokusuu tam uzerine bastiniz paronayak manyagi laf anlamiyor dinlemiyor okadar. yoruldum ki anlatamam bana hep beni aldatiyorsun diyor halbuki oyle birsey asla olamaz dusa girerken bile problem yasiyorum neymis yeni almisim dus neden tekrar giriyormusum bu sadece grami ya ni 😏
- +1 yıl
kadini paranoyak sen yaomis olmayasin? bak buralarda sosyal medyada baska kadinlarla muhabbet ediuorsun.. hakli bence
Cevap sahibi+1 yıl@isimsizkimuyr ben muhabbet etmiyorum cevap yorum yazip geciyorum kimseyide rahatsiz etmem ben bunden 2 seneye kadar telefon almazdim elime ama herseyi yapti olurdum ama artik bunaldim. sisttim yeter da artik yapmadigim halde yapti oluyorum ozaman yapayimda hic degilse yaparimda suclanirim daha bunaldim artik onun gereksiz problemlerinden babampa gorusmuyorum onun kiskancligi yuzunden
+1 yılDabbah sevdiği deriyi yerden yere vururmus 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılHe yaaa sorma
- +1 yıl
Parsdikmani değiştir 😂,
Gece hayatınız iyi ise dert etme onları 👍
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi