Eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum sizce bunu kesin olarak nasıl anlarım?
İlk sevgili olduğumuz zamanlar eski sevgilisinin adıyla seslenmiş ti bi kaç kez.
İlk sevgili olduğumuz zamanlar eski sevgilisinin adıyla seslenmiş ti bi kaç kez.
Bunu yaşamamak ve yaşatmamak için biriyle olmamak gerekir. Kafamızdan ve içimizden atamıyorsak birini, başkası ile olmaz. Bunu ya ona soracaksınız ya da katlanacaksınız. Dürüst olmuyorsa bu onun problemi ama bu acıyı hak etmeyin.
Bir de değil Bir kaç kere başka kızın ismi ile hitap etmiş sana çok kötü bir şey çok kötü bir his başka kızın ismi üzerinde lansa edilmesi bu gerçekler le yaşaman çok zor nasıl yaşar insan enteresan kendine yazık etmişsin ya da kendine yazık etmek istemisin ne denirki başka
Evet doğru bırakması gerekir di ama işte kızın durumu nu bilmiyoruz vardır illa bırakmama sebebi maddi manevi illa bir senaryosu vardır kendince kendine göre
Olabilir istisnalar vardır her zaman ben kız arkadaşıma bir ara başka kızın adı ile hitap ettim anında ayrıldı kız hakkı olarak en doğrusu nu yaptı bana bilinç altı kabul edilir yanı yok kardeşim kız kabul ediyorsa bu kadar olumsuzluğu yapcak bir şey yok demekki yaşam biçimi bu der geçerim herkesin yaptığı kendine
Kıza Zaten hiç ayrılma gitme demedim kız hakkı sonuçta yapcak bir şey yoktu
Adam BİRKAÇ KEZ eski sevgilisinin adıyla seslendiğinde bile ölü taklidi yapmışsın belli ki bu konuda slğa yatmak taraftarısın daha niye sorguluyosun ya
Cevap
7Cevap
Seslenebilir, yeni ayrıldılarsa ya da uzun süreli bir beraberlikleri varsa alışkanlık olmuştur. Ben eşime anne, anneme aşkım falan diye sesleniyorum arada, karışabilir. Sonrasında düzeldiyse sorun yok.
Bence anlayamazsın ya, eğer tek nedenin ilk sevgililik döneminde onun adıyla seslenmesi ise senin kuruntun.
Evlenmiş sonuçta körkütük aşık değildir sana da ona da kasma
Nerden biliyorsun ama her insan ömründe birine aşık olur sence eşim bana aşıkmi nasil anlarim
Evlenmeden önce sorgulayacaktın bunu. Başkasının adıyla seslendiğinde falan mesela
Ne alaka ya kesin olarak anlayamazsın. Sevmemesi sorun değil sevgi olmayan evliliklerde yürüyor.
Yengeye Elif dedin usta.. İlkler her zaman özeldir ve yeri ayrıdır unutulması ise mümkün değildir.
O işi en kolay çözecek sensin
Nasil
Nasılı basit knk
Anlat
Gizli sormuşsun knk
Sende muzaffer de arada evlenmiş adam daha napsın
Ne kadar üzücü bir durum
Yaa sanırsam kalıntıları var
Nasil anlayabilirim benimlede severek evlendi oysaki
Konuşmayı denedinmi
Bir kere konuştum o kızdan konu açıldı gözlerini kaçırdı ve daha fazla konişmamıştı
Kalıntılar olabilir,
Biz severek evlendik acaba beni seviyormu gerçekten bazı hareketleri beni sevmediğini anlatiyor gibi
Genelde Herkes evlenmeden önce unutamayacağı ilişkiler yaşamıştır, erkekler fazla etsinde kalabiliyor yani ara ara hatırlamaları kolay oluyor, sizden önce biriyle nişan gibi bişy geçmişmi başından
Neden evlendi o zmn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?