Eşim beni sevmiyor?

Eşimle çok çabuk tanıştık evlendik ailem vermeyecem dedi ama ben aileme zorla kabul ettirdim onun aileside beni istemiyordu neyse ailesinin dügün yapmaya gonlu yoktu altınım 60 gram takıldı kayna yanına gittim bana kıyafet bile almadılar sonra alırız dediler almadılar bir yatak odası aldilar hali bile almadilar yirtik perdeyi odama astilar neyse düğünüm nisanım bile olmadı korona virüsü bahane ettiler o paraya balayına göndeririz dediler göndermediler beni istemediler olmaması için nişanı atmamız için ellerinden geleni yaptılar neyse ben eşimle evlendim çocuğumuz oldu eşim uzaklaştı adam içip içip eve gelmeye başladı evde durmayaya arkadaşlarıyla kahveye gitmeye başladı birde sarkosken hayaller ve hayatlar çok farklı dedi ayikkende bana kendini zorla aldırdın dedi okadar şeye rağmen dedi anlayamadım abisinin karısını bile benden üstün tutuyor onun özel şoförlüğünü yapıyor resmen eltim le geçen bir yere gittik gelirken onun kocası bıraktı ama taaa nerede bıraktı kocası evin önüne bırakacaktı ama sen burada in dedi eltim bana sirtimda çanta kucağımda çocuk yurudum geldim eve çok yoruldum biz ona öyle mi yapıyoruz evinin önünden alıyoruz önüne koyarız neyse onun kocası beni hiç koymuslugu yok benim koca hafta da 2 3 kez onun özel şoförlüğünü yapar bende bunu eşime anlattım tamam dedi gitmeyecem etmeyecem dedi bugün aradılar yine gitti koydu delirecem bu adam hic benim arkamda durmuyor beni sevmiyor bunu anladım napicam bilmiyorum babamgil le küsüm
Eşim beni sevmiyor?