Eşim beni sevmiyor mu?

Bir insanın sevdiğini anlarsınız değil mi? Gözünüzün içine bakışından. Size olan tavrından güzel sözünden. Biryerinize birşey olsa sizi sevende üzülür. Benim eşim sanırım beni sevmiyor. Canım yansa umru olmaz. Hastaydım kaç kere doktora gittim neyin var demedi. Benim söylediğim şeylerede abartıyorsun birşeyin yok dedi. Bana en son ne zaman iltifat etti bilmem. Ama en nefret ettiğim şey insanların içinde ben yokmuşum gibi davranması. Bugün annesigilde kaldık bir kere yanıma gelip nasılsın demedi. Abisiyle oturuyorlardı sıkıldım yanlarına gittim niye geldin dedi küstüm içeri gittim geri. Ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Bilmiyorum neden böyle severek evlendik. Hiç maddi sıkıntı çekmedik. Ben ne yaptım birşey istemem etmem of of
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle çok konuştum. Karşısında ağladım neden konuşmuyorsun niye ilgisizsin diye sonu hep bana küfür ve tehtidle bitti. Aldatma belirtisi biliyorum ama çok araştırdım birini ya da birşeyi bulamadım. Yemek yap diyen arkadaş ben zaten hep onun sevdiği güzel yemekleri yaparım hep evimle eşimle ilgiliyimdir. Boşan diyenler çocuğum çok küçük şu an öyle bir durumda kalamam ve çok seviyorum bu durumlar düzelsin istiyorum sadece.
Eşim beni sevmiyor mu?