Hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?

Merhaba 7 haftalık hamileyim. Erkek arkadaşımla aslında ocak ayında ayrıldık fakat birbirimzi çok sevdiğimizden devam ettik yanı sadece adı sevgili değildi ve ailesinin haberi yoktu. Ama beni çıkarken biliyorlardı, sonradan da arada görüştüğümüzü biliyorlar.(yani biz hergün görüşüyoruz da onlar arada diye biliyor) Ancak yüzyüze annesiyle hiç tanışmadım, 2 kere falan telefonda konustum, erkek arkadasımı telefona istedim o kadar. Şimdi hamile olduğumu öğrendim ve erkek arkadaşım aldıralım diyor. Şu an askerde, cuma günü 1 haftalık izne gelecek. Pazartesi falan da aldırırız heralde. Fakat ben bebeğimi şimdiden çok seviyorum asla ona kıymak istemiyorum. Annesini arasam anlatsam, aldırmak istemediğimi söylesem nasıl olur? Yüzsüzlük mü olur ya da çok rahat bir kız imajı mı çizerim? Ve en önemlisi kadın "oğlum bilir" bile dese konustugumu sevgilime söyler mi? Söylerse biterim hem bebeğimi hem sevgilimi kaybederim... Lütfen bir akıl verin, ikisinide kaybetmk istemiyorum. (Bu arada bebeğe bakabbiliriz maddi olarak, sadece o Şu an askerde Ocakta dönecek tamamen işte birkaç ay iş bulma süreci olacak ama benim maaşım falan iyi,onun ailesininde iyi maddi olarak bir sıkıntı yok)
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada cidden cocuga cok duygulandı cuma gecesi sen ben bebegmz uyuyalım dedi falan ama mantıklı olan bu aldırmak diyor işte:(
Hamile olduğumu erkek arkadaşımın annesine söylemeli miyim?