Hamile olduğumu kocama söylemeli miyim?

arkadaşlar biz birbirimizi çok severek evlendik çok engeller yaşadık ama birbirimizi bırakmadık hani derler ya deli gibi sevdik canımızı verecek kadar sevdik çokta mutlu bir evliliğimiz vardı 2 yıllık evliyiz ama geçen gün çok kötü kavga ettik beni yanlış anladı önce ufak tefek tartıştık sonra konu büyüdü kocam çok fevri davranabiliyor ve çok kıskanç sinirlenince söylediği şeyin nereye varacağını bilmiyor o kavgada ağzımdan artık yapamıyorum lafı çıkıverdi nasıl söyledim bilmiyorum ben onsuz nefes bile alamam oda şaşırdı saçmalama falan dedi saçmalamıyorum dedim sus dedi yeter bıktım dedim tamam dedi çıktı akşam eve geldi hiç konuşmadık aynı yatakta yatıyoruz ama hiç sarılmadan ilk defa böyle kavga ettik onu çok seviyorum ama bir şeyde diyemiyorum ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim sizce söylemelimiyim yoksa barışmak için yaptığımı mı sanır bebeğimden asla vazgeçmem oda bende çok istiyoruz zaten ama sanki şimdi bebek için barışırız gibi geliyor gurursuz olduğumu düşünür diye korkuyorum ama ondan ayrılmayı asla istemiyorum ne yapmalıyım :(
Hamile olduğumu kocama söylemeli miyim?