İkimiz de 20 yaşındayız. O tıp okuyor, ben de siyasal bilimler fakültesindeyim. Muhtemelen hamileyim ama bunu ona söylemeyi düşünmüyorum. Onun hayatını zorlaştırmak istemiyorum. Çocuğu aldırmak gibi bir düşüncem de yok kesinlikle. Ailem de sahip çıkmaz. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım o sorumluluğu siz en başından göze almışsınız. Şu an mı düşünüyorsun ne yapman gerektiğini? Ayrıca bu tek senin sorunun değil. Çocuk büyük bir sorumluluk boşuna dememişler her şeyin bir sırası var diye. Şimdi sevgiline söylersen onun okuluna kariyerine zarar verebilirsin. Kürtaj istemiyorsun ve ailen destek olmayacak ne olacak peki biz ne diyelim şimdi? İkinizinde işi mesleği geliri yok insan böyle bir şey yapıyorsa bir şeye güvenmeli sana yapabileceğim tek tavsiye bence kürtaj olmak o bebeğe de yazık olacak bir güvence bir iş olmayınca bebeğe nasıl bakacaksın üstelik o bebek olarak kalmaya devam etmeyecek size de yazık gençliğinizi kariyerinizi mahvetmeyin. Kürtaj günah olsa da bu biraz mantık işidir duygusal düşünme bence
03 Yorumla
Soran+1 yılKESİNLİKLE ve KESİNLİKLE kürtaja başvurmam
Cevap sahibi+1 yılPeki ne yapmayı düşünüyorsun? Gelir kaynağın var mı?
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumun iyiyse sorun yok istersen 10 tane yap
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılO şu an arka tarafıyla nefes alıyordur o bölümde. Bölümün de çok iyi değil. Seninle takılmak için sevgili olmuş olma ihtimali yüksek. Muhtemelen duyunca aldırmanı isteyecek ki tıp hukuk okuyan çocukların aile yapıları da titiz olan tipler ve bu kişiler ailelerinden de çekinir. Doğurup ileride babalık davası açabilirsin. Ama keşke bu hataya düşmeseydin. Tek taraflı değil ama ceremesini kadın çekiyor hep.
02 Yorumla
Soran+1 yılTakılmak için ne alaka sen onun beyni falan mısın
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle dedim kesin konuşmuyorum. Ama ciddi olan erkek cinsellik işine öyle hemen girmez.
+1 yılGerçekçi olalım… Tıp fakültesi inanılmaz ağır (ki her geçen yıl katlanacak bu zorluk) ve çocuk daha bu işin başında sana çok çok çoook aşık olmadığı sürece hamile olduğunu öğrenince sinirlenecek, şu an çok duygusal düşünüyorsun ama o çocuğa tek başına bakamazsın bu bir gerçek. Maddi durumun çok iyiyse işler değişir tabi. Kürtaja karşıyım ama böyle bi durum da ben bile iki kez düşündüm….
06 Yorumla
Soran+1 yılKürtaja asla başvurmam
- +1 yıl
İnan bana bende aşırı karşıyım. Kendine şöyle bir test uygulayabilirsin: Sevgiline söyle, tepkisi ılımlı/sıcak olursa aldırma (ki daha gençsiniz ileride yine sorun yaşarsınız bence ama en azından 2. şık kadar kötü bir senaryo olmaz) eğer tepkisi sinirli/ sert olursa (ki maalesef büyük ihtimalle böyle olucak) kendini kandırma lütfen aldır… çünkü doktor adayı olarak çok iyi biliyorum tıpçı * erkekleri üniversitenin en yüksek bölümünde okuyup kızlar yanaşınca kendilerini bi bok sanıyorlar. O çocuk ileride başkalarıyla birlikte olup mükemmel kariyerli hayatını yaşarken sen onun çocuğu yüzünden eğitimini bile tamamlayamamış olucaksın… Ama illaki bebeği istiyorsan en azından çok çok sağlam bir aile desteği lazım… Lütfen bir psikoloğa başvur uzun uzun konuşun🥺🥺
- +1 yıl
Aa uygulama küfürleri siliyormuş :,)
Soran+1 yılTeşekkürler ama onun o kadar vicdansız olacağını sanmıyorum zaten beni gerçekten seven tek kişi o. Hem de ben onun lafıyla kendi bebeğimin hayatını elinden almam.
- +1 yıl
Sana çok aşık olabilir ama seni seven tek kişi o olmayacak. Her konuda kendini çok eziyorsun bence:( Bu gönderinin altındaki yorumlardan bile belli… Hem tepkisine güveniyorsan mutlaka söyle ve lütfen hayatında sana her “değer veriyor gibi” gözükenin peşinden gitme. Özellikle dediğim gibi tıp okuyan erkekler senin gibi kızları sıf masumluğundan dolayı kullanabiliyor bir ikinci durumu yaşamanı istemem. Emin ol bu tarz o kadar şey yaşandı ki çevremde.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatının en güzel ve bundan sonrasını inşa edeceğin bir yaşta hiç girmemen gereken toplar bunlar. İki üniversite öğrencisinin bu cehaleti canımı sıkmadı değil, ama olan olmuş artık ne desek boş. Bence onunla paylaşmalı ve ona göre hareket etmelisin. Ben aldırman gerektiğini düşünüyorum. Bu dönemde işi gücü olan insanlar bile zar zor alıyor bir çocuğun sorumluluğunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aldırmam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
87Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Söyle tabi ki adam çocuğun babasıysa bilmesi gerekiyor. Bebek sadece bir kişiye mal edilemez.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru adı altında söylediklerin cidden doğruysa haline vah ki ne vah. Ama niye vah diyorum biliyor musun? Seni yadırgadığımdan falan değil. Benim güzel kardeşim Ben 36 yaşındayım anneyim ve evliyim annem babam arkamda desteklerini hiç esirgemediler maddi manevi sağ olsunlar , Allah bin kere razı olsun annemden babamdan ben bu durumdayken çocuğumun masraflarına yetişemezken sen nasıl bu yola tek başına çıkacaksın güzel kardeşim. Bebeğini aldırmak istememeni anlıyorum canı gönülden destekliyorum ve fakat durum o kadar da kolay değil. Hayat toz pembe değil. Annenle babanla mutlaka konuş bu durumu yanı sıra erkek arkadaşına da söyle anlat hamile olduğunu bilsin adamsa evlensin senle madem aldırmak istemiyorsun. Ha bu arada çok bilmiş hemcinslerim kıza hakaret edip durmayın nerelerde ne mok yediğiniz belli değil gelip burada dindar mümini oynamayın. !!!
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️💜
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, her sey gönlünce ve kolaylıkla olsun.
+1 yıl- Sevgiline söylemeyeceksin.
- Ailene söylemeyeceksin.
Aklından ne geçiyor? Bunu zaten sevgilinle birlikte yaptınız. Bu ikinizin sorumluluğunda olan bir şey. Yumurtayı taşıyan sensin diye, o sorumluluk sahibi olmamış mı oluyor? Sıkılacaksa sıkılsın, söyle. Sorumluluk alsın.
cut.
72 Yorumla
- +1 yıl
Cut.
+1 yılBirileri "aldır" demiş.
Gram merhametiniz yok, yemin ederim.
O canı siz mi verdiniz de, siz alacaksınız?
Geç karşına ve durumunu anlat.
Eğer adamsa yüz üstü bırakmaz seni.1015 Yorumla
Soran+1 yılZaten istedikleri kadar aldır desinler ben asla bir cana kıymam. O haltı ben yedim ve bu doğmamış bebeğin suçu değil. Mecbur doğacak ya o babasıyla, ya da onsuz.
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ zina nedir?
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ ve kıza orpu diyorsun noldu herkesle mi yaptı o işi günaha falan takılıyorsan senin yaptığın da günah hatta nete bile girmen günah her haltı yiyip burada müslümanı oynuyorsunuz
Soran+1 yıl@Geçiciüyeğ hakaret ederek müslüman olduğunu mu sanıyorsun sen şimdi zavallı? Ayrıca zina ve kürtajı nasıl eşdeğer tutabilirsin? Yazık kafana.
- +1 yıl
@vatansever35 Ne alaka ge'rizekalı nete girmek neden günah olsun bak senin gibi namussuzları uyarıyoruz kötü mü ediyoruz
- +1 yıl
Zina ve kürtaj aynı derecede günahlar sen zinayı hafife aldığın için bu durumlara gelmişsin ztn kendi bokunda boğul
- +1 yıl
@vatansever35 Namuslu olmasam böyle şeyler söykemez destek verirdim. Kimse dört dörtlük değil ama açık açık hatayı savunmak normal görmek olacak şey değil
- +1 yıl
benim burada yazım var mı destek olduğum?
- +1 yıl
@vatansever35 Hayır kbakmayın
- +1 yıl
okey
Soran+1 yıl@Geçiciüyeğ hakkını yemediğiniz kul kalmamış eminim burada ahlaklıyı oynuyorsunuz. İmkanın olsa, para etsen 3 kuruş etmeyen bedenini 5 kuruşa satarsın. Hiçbir erkek seni altına almaya bile layık görmemiştir eminim ondan bu kinin zavallı seni. Bir de bu pisliklerinizi "din" adlı altında yapıp dini karalıyorsunuz umarım uzun yaşamazsın.
- +1 yıl
Ulan sen benim bedenime kurban ol orspu *. senin o pis kirli bedenin 5 para etmez. imkanım var merak etme ayrıca senden bin kat güzelimdir buna emin ol. Erkeklerin altına yatmak senin işin ve senin gibi maymunları bile altına alan bi dünyada yaşıyorken beni hay hay alırlar. Tövbe. Benim kinim yok hakkı söylüyorum dünyayı mahvettiniz ve acıyorum sana.
- +1 yıl
Söylemek hoşuma gitmiyo ama çok güzelim emin ol teklif eden çok istesem senin gibi zina da yaparım ama ben ucuz değilim
Soran+1 yıl@Geçiciüyeğ senin hem görünüş hem de karakter açısından dünyanın en çirkin kadınlarından birisi olduğuna yemin edebilirim.
+1 yılBişey yapmadan önce sonuçlarını göz önüne alarak yapmalısın gerçekçi olalım sevgiline söylemeyi düşünmüyorsun ve ailende destek çıkmaz diyorsun aldırmadığını düşünelim
1 okulunu bırakmak zorunda kalacaksın
2 çocuğun ihtiyaçları için çalışmaya başlayacaksın
3 ailenden gelen maddi destek kesilecek
4 çalışırken çocuğun bakımını üstlenecek bi bakıcı tutman gerekecek
Bunlar sadece benim aklıma gelen zorluklar toz pembe hayallerle bi yola çıkmak istiyorsun ama o hayallerde o masum çocuğun hayatini da mahvetmek ne kadar doğru ne kadar günah bunu göz ardı etmemelisin gerekli şartları sağlayamayacaksan hiç bu yola çıkma bence tabi hayat senin hayatın sonrasında çocuğu bi yetimhaneye bırakmak zorunda kalma22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama çocuğu aldırmamakta kararlıyım
- +1 yıl
Karar senin sadece sonuçlarını düşünerek hareket et siz kadınlar genellikle duygusal varliklarsiniz ve bu duygusalliklar sonunda pişmanlık yaşarsınız benim tek dileğim pişman olursan eğer bunun çocuğun hayatini mahvetmemesi olur
+1 yılSevgiline söyleyeceksin. Bunu bilmek onun hakkı. Verdiği tepkiye göre ya onunla bir yol çizeceksin ya da onsuz. O çocuk dogacaksa babasının bunu bilme hakkı var. Sorumluluk alır ya da almaz bu onun vicdanına kalmış. Ondan sonra gerekirse tek başına sorumluluğu üstlenirsin.
Hakkınıda hayırlısı olsun. Ne diyelim.
11 Yorumla
+1 yılÇocuğu tek başına yapmış gibi konuşuyorsun, ne demek onun hayatını zorlaştırmak istememek! Senin hayatın zorlaşacak, keyfini beraber aldığınız birlikteliklerin, sorumluluğunu da beraber ustlenmelisiniz.
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTürk filmi gibi bir hikaye.
Bence sevgilinize söylemelisiniz.
Bu saklanacak bir şey değil.
Doğacak çocuğun bunda ne suçu var.
Acele bir nikah.
Aileler devreye girecek.
Sizin icin en önemlisi en değerlisi bu.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Siz bana teşekkür etmeyin.
Bunu duyup sizi ne olursa olsun yanlız bırakmayacak eşinize teşekkür etmelisiniz.
+1 yılEğer anne olmak istiyorsan kendini hazırla. Ne durumlarda bile bakabiliyor insanlar çocuğuna. O yüzden karamsarlığa kapılma ve sevgilinle paylaş durumu. Umarım o da evladının sorumluluğunu alma taraftarı olur: :)
11 Yorumla
+1 yılŞimdi p*ki yedin çocuk senden Bir anda soğuyacak ayrılmak isteyecek büyük ihtimalle madem beceremiyorsun korunmayı neden ilişkiye giriyorsun bu iki kişilik karar ben aldırmak istrmiyorum diyerek kenara çekilemezsin o çocuğun hayatının içine etmeye de hakkın yok bencillik yapma
23 Yorumla
Soran+1 yılBencillik yapıyor olsam aldırırdım ama ben o kadar vicdansız değilim
Soran+1 yılAyrıca sırf onun hayatının içine etmiş gibi olmamak için söylemiyorum bile. Ama onun hayatı için de kendi bebeğimden vazgeçmem. Evlat her zaman önceliklidir.
- +1 yıl
Yarın doğurur cami avlusuna bırakırsın o zaman
Çocuğunun olduğunu onunda bilmeye hakkı var çünkü onun babası. Çocuğu tek başına büyütmek istiyorsan bunu yaparsın ama sevgilinin öğrenmeye kesinlikle hakkı var
21 Yorumla
+1 yılTek başına yapmadın o çocuğu. Sevgilinde sahip çıkması gerekli. Ona göre yolunu çizersin. Bu devir de çocuk bakmak zor. Çocuğu dogurursan hayatın değişecek ona göre düşün.
22 Yorumla
- +1 yıl
Kendini suçlu hissetme. söyle duruma göre düşünürsün 💕
Bebek sadece senin bebeğin olmadığı göre ve babasının da o olduğuna göre söylemen şart. Bunu bilmeye hakkı var ve belki yardımcı olur ailen destek olmuyorsa sevgilin olur belki.
12 Yorumla
+1 yılŞöyle yapabilirsiniz, siz okuyana kadar ailelerininiz sahip çıksın. Okulu bitirin, ondan sonra zaten bakacak maddi gücünüz olur. Ama bebeğin babasına söylemelisin aşko
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim.
Sana destek vermesi kesinlikle mecburi ve ona bunu anlatirsan senle gerçekten ciddimi değilmi onuda anlarsın yani bu şekilde çocuğun gerçek yüzünüde görmüş olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Evet fazla geç olmadan bugun bile konuşmanı tavsiye ederim ve bir şekilde bunu ailende bilmeli ama önce ailenden uzak olman lazim cunku nasil bir tepki verecekleri belli degil kotu sonuclar dogurmamasi icin baska yerde iken en kotusu ararsin anne baba ben hamileyim korkuyorum diye eve gelmiyorum bunu size soylemek zorundayim demen lazim cunku koca bir hayat ve gunler henus bitmedi aylar sonra karnin sismeye baslayacak sen nereye kadar saklayacan sen saklasan bile karnin saklamayacak
+1 yılBöyle bir durumda kesinlikle babanın haberi olması lazım.. Ayrıca aile ve eş olmadan çocuk büyütmek ne demek onun bilincinde olun derim.. Zorluklarının farkında olun.. Kendi başınıza böyle bir şeyin altından asla kalkamazsınız.. Keyifli geceler..
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim..
Mecburen konusacan tek başına halledecegin mesele değil bu çocuk sonuçta iki kişi ile yapılıyor niye tüm yükü sen alıyorsun sakın aldırmaz minnosu ☺️
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:) 💜 kesinlikle aldırmam o kabullenmese bile..
- +1 yıl
Minnoşmuş nasıl da normalleştiriyorsunuz yazıklar olsun
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ normallestiren yok ama yapmış bir kere girmiş yanlışa bir daha mı girsin ikinci yaptığım yorumu iyi oku
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBenim en merak ettiğim şey ailenize bu durumu nasıl açiklayacaksın tepkileri nolur sevgilinden hamile kalmışsın ve söylemiycem diyorsun tek başıma büyütürüm diyorsun aldırmam diyorsun sen çocuk büyütmeyi kolay sanıyorsun galiba ve sevgilinin bunu bilmesi en doğal hakkı çünkü bebek sadece senin değilki onun da hakkı , hayatını yanlışlar üzerine kurmuşsun ne desem boş. Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler sen bulusun bir çözümünü
21 Yorumla- +1 yıl
Trol yaa:)
+1 yılOnun hayatını mahvetmemek için kendini neden daha zora sokuyorsun ki? En azından bilmeli sonuçta çocuğun babası bunu saklamamalısın.
11 Yorumla
O çocuğun bir annesi birde babası var kararlar da 2 kişi arasında verilir tamam hamile kalmakta çok erken karar ama olan olmuş beraber oldugun adama açıklayıp yükü omuzlarına onunda almasını söylemelisin yakışan bu
11 Yorumla
Tabiki de sevgiline sor nasibi varki karnına girdi sakın aldırma
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiyasal bilimlerde okuyorsun madem, al sana ilmi siyasetle çözeceğin bir olay. Ona söylemeyeceğim diyorsun, eve söyleyemem kabul etmezler diyorsun, aldırmam diyorsun ( ki doğrusu bu ) bu konunun çözümü olan 3 yolu da baştan reddediyorsun. Siyaset sorunları çözme sanatıdır, sen çözümsüzlük yaratıyorsun. Ona söylemek zorundasın, sevişirken iyi, hamile kalınca sorun olurum demek doğru değil.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Umarım evlenir ve çocuğu anne baba bir arada, huzurlu bir ortamda büyütürsünüz.
11 Yorumla
+1 yılHamile kaldığını sevgiline söylemiyorsan başkasındandır.
Aldırmayacağım diyorsun ya hani bi yandan da ailene söylemeyeceksin.
Nasıl bir öğrencilik yaşıyorsun da hayatı bu kadar kolay algılayabiliyorsunuz?
Neyin kafası bu?12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk başkasından falan değil
- +1 yıl
O zaman sahibine neden söylemiyorsun?
Aldırsan bi nebze anlatım da aldırmayacağım diyorsun.
Ne yaşayacaksan babasını da ortak et.
+1 yılÇocuğu aldırmayı düşünmüyorum ama onun da hayatını zorlaştırmak istemiyorum demişsin. Ne yapacaksın çocuğu başkasıyla mı büyüteceksin? ya da doğup terk mi edeceksin?
13 Yorumla
Soran+1 yılKendim büyütürüm
- +1 yıl
Ailen kabul eder mi? Kolay olacak mı yalnız başına babasız bir çocuğu büyütmek?
+1 yılKesinlikle söylemelisin ve sana sahip çıkmazsa adam değildir zaten
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKürtaj asla ama asla yaptırma. Sevgiline soyle. Bakalım ne diyecek. Ona göre tekrar konuşalım
22 Yorumla
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini bukadar düşünme, yeterince yüklüsün bence.
Öncelikle hamileliğinden emin ol, sonrasında eşine söyle ve bir çözüm bulun. Bilmeye hakkı var.01 Yorumla
Kore filminde de böyleydi kız aldırmıyor doğuruyor sahip çıkıyor sonra adam da sahipleniyordu kızı bebeği bebek ha doğup öldürmüştür ha kalbi atan ana rahmindekini aynı şey cinayet
10 YorumlaYinede bence bilmesi lazım sonuçta yani ikinizde ilgilendirir o da destek olur hem napcagin hakkında
16 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum benden bu yüzden nefret eder diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak içinde kalsın 🤣kızım saf misin sen ya aldircan ya ona söyleyip ortak bir yol bulcan ya da ailene söyle babası uzaydan dersin çocuğun hayatı kararmaz yaparken iyidi Sahiplenince mi hayatı kararacak
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına birinci sınıfta hamilr kalmak ne hazırlık bide o nesiniz siz daha kaç ay oldu okul acilali seks yapmak için mi gelinix okula soyelyin göndermesinler sizin gibi insanalri madem amacınız farklı nasıl yetiştirdi aile sizi muhtemrlrn çok rahat yetiştirdi yoksa bu rahatlıgin temeli nerden gelecek terbiye vermemiş sanırım ya da edep adaptan uzak yetismisdin
Soran+1 yılOkulda tanışmadık ayrıca benim ahlakımı sorgulamak kimsenin haddine değil.
Cevap sahibi+1 yılBabanın başı eğik
+1 yılonunda bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum,
kaçıncı sınıfsınız?
evlenmeyi düşün istersen oturup bir karşılıklı konuş bunu onunla02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ben hazırlıktayım, o 1. Sınıfta.
- +1 yıl
Oha oha oha
+1 yılAllah akıl fikir versin sen bay safsın hanile bırakmış seni hayatının içine etmiş ben ona söyleyip onu zora sokmak istemiyorum diyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Sevfiline söyle sahip cıkmassa zaten senle cinsellik için seni kullanmak için birlijte olmu demektir
Pardon da bu haltı beraber yediyseniz beraber alınacak bunun sorumluluğu çocuk bu tek başına buyutemezsin emin ol...
10 Yorumla
+1 yılPok yemeseydiniz biz ne yapalım bakıcaksınız essek gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapmam lazım
- +1 yıl
Yo yapman lazım değil yapacaksınız diğer poku yiyenede söyle çocuğun olcak diye
- +1 yıl
Haberi olsun
+1 yılSaçmalamayın lütfen. Yaparken iyiydi de hamile olunca mı kötü oldu? Kesinlikle söyleyin.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok çekiniyorum ondan bu konuda
- +1 yıl
Kocan olmayan bir adamın yatağına girerken çekinseydiniz ya.
Soran+1 yılNiye yargılıyorsun
- +1 yıl
Yargılamamak mümkün değil.
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Eyvallah.
Düşünemiyorsunuz, çocuk yapmayın. Bakamayacak, sahip çıkamayacaksanız aldırın.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bakarım ve sahip çıkarım
+1 yılCanım benim çocukla hemen konuş ve seni gelip ailenden istesinler ve evlenin bebek karnında büyümeden yoksa senin için zor olabilir hemen konuş ve evlen :)
01 Yorumla
+1 yılÇocuğu aldırmakta babasına söylememekte senin tasarrufunda olan bir şey değil bencil davranma git söyle
00 Yorumla
+1 yılHamileliğin kesinleşmesi daha önemli ona göre bir yol çizersin elbette , yanlış anlaşmanı da istemem ama umarım hamile de değilsindir
00 YorumlaNe gerek var söylemeye? boş ver gitsin. Bu gece kızı plansızca hamile bırakıp evlenen birinin düğünü vardı. Çok güldüm :D
00 YorumlaBilmeye hakkı var. Tek başına vermen gereken bir karar değil. Birlikte oturup konuşun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılsen çok türk dizisi izlemişsin napcan yıllar sonra bu senin çocuğun mu diycen fkdlşdşsşsşsş
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılAldırma söyle ya aılene ya da ona ama aldırma yaparken yapılıyo da olunca mi sorun oluyo?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hatamın farkındaydım
Soran+1 yılFarkındayım
Ailem sahip çıkmaz diyosun aldırmam diyosun onada söylemem diyosun üniversteyi bırakıp çocuğa tek başına bak kanka o zaman
00 Yorumla
+1 yılAldirma sonra sürün bir çocukla. 20 yaşındasın daha çocukla ne işin var aldir
01 Yorumla
Soran+1 yılAldırmam cani değilim
+1 yılBence sende Kucuksun ve Buna Hazir oldugunu dusunmuyorum Aldir cocugu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldırmam
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin iyi gunler
Tek başına üstesinden gelemezsin haberi olmalı geç haberdar olursa seni suçlayabilir birlikte bir çözüm bulmalısınız
00 YorumlaSaksıda çiçek mi yetiştiriyorsun ablacım, bir zahmet söyle.
10 YorumlaO zaman Ondan ayrılacaksın çocuğa babalık yapacak Birini bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşına söyleyeceksin ve evleneceksiniz yapacak bir sey yok
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme , dogur kucagına ver
‘ al hayırlı olsun ‘ dersin.00 Yorumla
+1 yıl9 ay kilo aldım ben çok ya diyip gizleyebiliyosan zaten sorun yok :)
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin bence ve ayrıca hayatını planlamalısın
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten her şeyi zorlaştıracak bütün olayları düşünmüşsün. Bize söyleyecek bir şey bırakmamışsın. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılSalla biraz daha ileri de bakarsın duruma. Ne kadar sallarsan salla o kadar iyi
00 YorumlaSevgiline söyle ortak bir kararla yolunuza devam edin
00 YorumlaNaneleri yerken bize mi sordun da şimdi bunu bize soruyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
LFŞAMFŞQMGMİA
- +1 yıl
Sgzgshksjjxsj
+1 yılSöyle sevgiline evlenin kıymayın o cana
12 Yorumla
- +1 yıl
Rıca ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam çakmış geçmiş ama yinede söylemen lazım, seni sevmiyorsa zaten zorla kürtaj yaptırır sana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada doğurursan ailen reddeder seni muhtemelen, babası kimse gitsin o baksın derler
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem