AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Testi kendin göster söyle işte niye boş yere soruyorsun ki testte çıkan şey yalansa senin suçun değildir ki sana kızsın demi
Ya bana kızması değil heveslenmesi mesele ya
Üff be ne olcak azıcık heveslense umut edinir işte olmadı diye dünyaları kararacak değil ya elbet olucak lütfen basit bir konu için bile strese girmeyin zaten doktorda belli olucak her şey
Sizin için bu konular basit olabilir ama biz beş buçuk yıldır bu bebeği bekliyoruz e acı tarafı ikimiz de de sorun olmamasına rağmen Allah nasip etmiyordu bu kadar şey yapmanıza gerek yok bizim hassas noktamız
Hala abarttığının farkında mısın acaba ben burada edineceği hevesin dert edilmesine saçma diyorum sen ise gelip bebek için umut etmenin çok ciddi olduğunu söylüyorsun lütfen Allah aşkına ikisi de birbirinden farklı konular hem zaten biraz mantığın olsa kocana gel doktora gidelim test böylr böyle çıktı der birlikte gidersiniz ama sen yine de buraya sormuşsun neyse ya kolay gelsin umarım 9 ayınız rahat ve acısız geçer iyi geceler
Lütfen daha fazla konuşmak istemiyorum iç duygularımıza bile karışmayın isterseniz ya neyi hissedip hissetmeyeceğimizi bırakın da biz karar verelim hisler elde olan bir şey değildir ya Buna da karışmazsınız artık lütfen daha fazla yorum yapma böyle bir yobazla konuşmak istemiyorum
İç duygularınıza karışmamızı istemiyorsan soruyu sormayacaksın baştan düşün bi zahmet gerçi belli ki senin için zor olsa gerek daha dediklerimi anlamıyorsun ki
Yok soruyu soruyorum sen bana yazıyorsun Ben de sana ağzının payını veriyorum benim için sıkıntı yok duygularıma karış Ben de sana böyle ağzının payını vereceğim tamam mı yobaz olmaya devam et Seni çok güzel ezeceğim ha var mı sülalen gelsin hadi ikili
Egonu tatmin etmeye devam et sen çok da umrumda ezersen ez ben alacağımı aldım zaten
Dostum sen ego tatmin edemeyecek kadar küçüksün ya �erez falansın Hadi ikile
Ok
Guzel bir sofra hazırla ve soyle madem ki hayaliniz di guzelcene kutlayin allah tamamini erdirsin 🌸🌸
Ama ya değilsem ya
O zaman yarın bir kan testi yaptır öyle söyle hatta ultrason kağıdını supriz yap ona degilsende üzülme vardir elbet zamanı
İnşallah olur inşallah
Bazen sadece soru sormuş olmak için soruyorsunuz 😏
O kadar ön yargılısın ki bu testlerin çoğu yanlış çıkıyor Emin olmadan Hani doktora gitmeden hemen söyleyeyim mi çok heyecanlıyım çünkü yoksa emin olduktan sonra bak bunu sormak istiyorum niye bu kadar ön yargılısınız ya
Şu açıklamadan sonra bile hala aynı fikirdeyim ayrıca senin aklın sana yetmiyorken bana önyargılardan söz etmemelisin
Vallahi benim aklım bana yetiyor aklın bana yetmeseydi üniversite mezunu olmazdım 3 tane yabancı dilim olmazdı senin gibi evde ahmak gibi oturan birisi olurdum ama senin hoşuna giden şey değil mi sütyeninin bedelini sorulması burada cinsellik soruları hoşuna gitmez böyle sorular rkek bu da olası şimdi ikile seni burada ezim ezim ezerim
Şimdi bunları söyleyince kendini mi kanıtlamış oldun sen kıyamam ya valla yazık sana
Hadi lan oedan evde kalmış ezik or os pu tek erkeğin bakmadığı yanık Ka... ltak kudur evde kudur s. Git. Ezik ezik hadi sanal seks yapmaya devaö et babanın namusunu burada bırakan kal.. tak
😛😛😛
Aynen devam et daha ne kadar düşebilirsin merak ediyorum
Başta hakarete başlayan kimdi ilk başta hakaret eden sensin karşılığını alınca mağdur tavırları ya yapmayın Allah
Mağdur mu kim mağdur ben izleyiciyim insanlar üzerinde ki aşağılık duygu boşalımını izlemek hoşuma gitmiştir herzaman şu an oldugu gibi 😉
Aynen kanka o yüzden ağlıyorsun 😅😅😅 burada sütyeninin bedenini soran erkeklere atlayan bir insansın ama insanca bir insanların mutluluğu bebek bekleyen bir çiftin sorusuna katlanamayacak kadar Şeref yoksunsun ben seni izliyorum daha ne kadar kıskanç ne kadar ezik olabilirsin diye
Kıskançlık ve eziklik hmm dinliyorum ee
Bak tekrar söylüyorum senin evde kalman Bizim suçumuz değil hiç bir erkeğin seni evine karı yapmaması da bizim suçumuz değil 😀😀😀😛😛😛😀
Hmmm eee
söyle ama nasıl söyleyeceksin ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz
Beş buçuk yıl
hmm olmuş baya ne güzel hamilesin ama en iyisi doktora git doktor hamilesin dedikten sonra kocana söyle bizimkide her şeyde hamile kalıyor yani
Sen git bu kadınla evlen aylarca çocuk yapmaya uğraş kadın gelsin sana bile demeden ksde tanımadığı insanlarla desin.
Kardeşim benim eşime dememe sebebim ne umutlanır test yanlış çıkıyor çoğu zaman o yüzden soruyorum size danışacak kimsem yok ya
Hastaneye git orada da test yaptır sonra söyle
İşte öyle mi yapsam yoksa hemen mi söylesem diyorum çünkü biz şu an evimizde değiliz ve anca evimize gidince hastaneye gidebilirim bu da en az 3 gün
Deli misin sakın söyleme
Testlerin %50'si yanlış çıkıyor ya hamile değilse
Yarın kan testi yaptırabilirsin
Ne bekliyorsun ki söyle tabii ki..
Ler yanlış çıkıyor ya bazen ondan korkuyorum çok heyecanlıyım ama emin olmadan söylemesem mi diyorum
Cok nadirdir o yanlışlık.. Birlikte kan testine gidin inşaAllah doğrudur.
Yüzde 49 yanlış çıkıyor hamile testleri az bir yanlışlık değil yani maalesef ki...
Soyleme dogumda ogrensin
Hastaneye git netleşir öyle de
Ooo bunu değişik bi şekilde söyle
Ne münasebet dayıoğluna söylemen gerek
Tabiki söylemelisiniz çok sevinir
Ya değilsem
Tekrar test yapın ikinci kere çift çizgi çıkarsa hastaneye gidin kan testi yaptırın kan testi yaptırmadan soylemeyin
Yani çok hemen söylemek istiyorum ama sonra hayal kırıklığına uğrayacak
Evet olmazsa üzülür yarın hemen hastaneye git test yaptır