Sabahtan tekrar test yaptim bu sefer net iki cizgi cikti 🤗 Hemen hastaneye gidip kan testi yaptirdim Beta HCG 2513 cikti, sanirim 4.5-5 haftalik arasi. Kocama daha soyleyemedim, nasil soylesem? Sevgililer gununde soylemeyi dusunuyorum :) Bu sonucu gorunce nasil sevindim, allah isteyen herkese nasip etsin cok farkli bir duyguymus :)
Hayırlı olsun🌹 Allah analı babalı büyütsün. Bence yemek masasına 3. Bir tabak daha koy ve böylelikle fark edince açıkla 😄 Veya test çubuğunu bir hediye paketinin içine koy + bebek ayakkabısı veya çorabı , hediyeyi fark etdiğinde, içimden sana hediye almak geldi dersin 😀
tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah 😊 en güzel hediye bence bu olacak, benim arkadaş eşinin doğum gününde test çubuğunu hediye kutusu yapıp eşine vermişti belki fikir olur diye söylemek istedim. 💕
amin kardeşim hemen git söyle bunda utanılacak birşey yok sonucta eşin senden cok eşin sevinir baba olacağına bir doktor olarak sana tavsiyem hemen söyle eyer söylemezsen eşin başksının agızından duyarsa sana cok kızar bana niye söylemedin der
Bİr çift bebek çorabını hediye paketi yap güzel bir akşam yemeğinden sonra bir pasta hazırla üzerinde baba ben geliyorum yazabilir hayal gücüne kalmış :-) paket ile birlikte sunabilirsin pastayı
yemek hazırladıktan sonra sofraya bos bı ucuncu tabak koy catal bıcak falan herseyını hazırla bı tane de bıberon koy ya da emzık falan tabagın ıcıne anlayıp soracaktır artık yalnız degılız dersın
Kan testimde 2513 cikti. Bilmiyorsan soyleyim, HCG seviyeme gore 4.5 haftalik hamileyim. Kan testi yaptirdim bu cubuktan daha kesin bir sonuc veriyor her sekilde. Ayrica cubukta ikinci cizgi hic cikmazsa gebelik yoktur 😊
En İyi Cevaplar