+1 yılKendimi eşinin yerine koyuyorum ve böyle bir şey başıma gelse çok üzülürdüm ve kesinlikle sonu ne olursa olsun bilmek isterdim. Bence eşine söylemelisin söylemiyorsan da eşini boşayıp çocuğunu kendin büyütmelisin. Çocuğunun eşinden ya da sevgilinden olması bir şey fark etmiyor Sonuçta kocanı aldattın
24 Yorumla- +1 yıl
Yazık kocana ya ne biçim insansın
Soran+1 yılKafam çok karışık
- +1 yıl
Kafanı karıştıracak bir durum yok. Ya sevgilini bırak ya da kocanı. Ikisini nasıl idare edebiliyorsun
Soran+1 yılSevgilimi idare etmiyorum süren birşey değildi ve konuşmuyoruz dna sonucuna göre hareket edeceğim
En İyi Cevaplar
+1 yılYaptığın kötü bir şey gerçekten. Umarım bir daha böyle işlere kalkışmazsın ve inşallah masum bebek eşindendir. Dna testi yaptırdıktan sonra güncelleme yaparsan sevinirim haberdar olmuş olurum aklım sende kalır çünkü❤ inşallah üzüleceğin şeylerle karşılaşmazsın..
12 Yorumla
Soran+1 yılInsallah eşimdendir ben de öyle olmasını çok isterimm soruyu o zaman güncellerim ben de 5 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bir daha öyle bir hata yapmam
Soran+1 yılArkadaşlar eski sevgilim beni aradı ve bebeğinin anne karnında öldüğünü soyledi eşinin , ve antalyadaki 1 haftayı unutamadığını söyledi ben de hata idi dedim ağladı 😥😥😥
- Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam gerekli testi yaptırır çocuk kimden emin olurdum. Diyelim sevgilinden kocandan ayrıl çocuğunu büyüt. Ya da çocuğu aldır. Eski rutinine dön ve tüp bebek tedavisi gör.
110 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevgilinden eminim kocamdan olmaz ya
Soran+1 yılKafam. karisti acaba kocamdan olabilir mi dna icin şu an hamile iken anlaşılır mi peki
- +1 yıl
Embiryo sıvından örnek alınıyor ama belli bir süre geçmeli. Riski kaldırmak için. Bunu doktorla konuşmalısın.
Soran+1 yılNe zaman mesela bir dahaki kontrole gittiğimde konuşmalı miyim
- +1 yıl
Hamileliğin 9. haftası deniyor genelde. Sen doktorunla görüş yinede.
Soran+1 yılAnladım 4. Hafta bitecek benim. Doktoru değiştirmem lazım eşim anlar falan 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Bence gebeliği sonlandırmanız en doğru karar. Yoksa bu evliliğin sonu kötü.
Soran+1 yılBen ama ya kocamdan değilse ve kocam kısır çocuğu olmuyor anne olmak benim de hakkım belki yanlıştı ama
- +1 yıl
Hakkın tabi. Bunun yolu bu değil. Ayrılırsın. Yeni bir nikah ve devam edersin. Bu acayip bir durum. Ölene kadar üstünde yük olacak bu konu.
Soran+1 yılTamam da çocuğum babası eğer eski sevgilim ise o da hamile ben boşanırsam çocuk hem babasız büyüyecek hem de eşimi kaybetmek istemiyorum bir dha asla bunu yapman bu hatalari😥
+1 yılKocacım Antalya da olduğum zamanda böyle bir halt yedim durum bu diye bütün gerçeği adama anlat en azından içinde insanlık adına bir şey kaldıysa bunu yap.
15 Yorumla
Soran+1 yılYapamam kocacim öldürür beni gebertir
- +1 yıl
Eşimden dolayı benim de çocuğum olmuyor yazmışsın, bu sorunu eşinin anlaması sence ne kadar sürer?
Soran+1 yılAma tedavi görüyor ve haftada 2 3 kez beraber oluyoruz korunmadan
- +1 yıl
Bilemiyorum gerçekten empati kurmak bile miğmedi bulandırıyor şuanda. İyi geceler.
Soran+1 yılPeki iyi geceler 😳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
"Bilmiyorum nasıl oldu beraber olduk" yadırgamıyorum da yani çok komik değil mi bu durum. İstemişsiniz olmuşsunuz işte bilmiyorum diyecek birşey yok. Naptı adam görünmez mi oldu :d:d. Neyse olan olmuş zaten. Eşinize söyleyin ama aldattığınızı.
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır tamam istedim ama o an karşı koyaamdim oldu yani ama eşime diyemem 🙄🙄🙄
Soran+1 yılBebekten vazgeçemem kocamdan da 😥
+1 yılMinareyi çalan kılıfı hazırlar..
Hata yapan bedelini de öder..
Bedeli neyse ödeyin..
#Vesselam11 Yorumla
Soran+1 yılÖdüyorum zaten pişmanlık vicdan
+1 yılBebeğin için herşey kendi kararını sağlıklı bir şekilde ver bence mutlu nasıl oluyorsan o kararı ver 🙏🙏
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bebeği doğurmaya karar verdim. Kimseye de kimden olduğunu demem
- +1 yıl
En güzeli tebrik ederim mutluluğu hakediyorsun
Soran+1 yıl🙄 teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sende istersen konuşalım tabi istersen arada bı
- +1 yıl
Neden yatak odasına gitmiyorsun
+1 yılYav nasil or0spu ve or0spu cocuklariniz anlamis degilim sagda solda sik1sip kocana bu senin evladin nasil diyebikiceksiniz pes valla
159 Yorumla
Soran+1 yılBas ka çözüm var mı
- +1 yıl
Aldirisin awk otel odasinda eski sevgilisine verip cocuk peydahlayan onuda aldirir ya prezervatif diye bisey var ne cahilsiniz
Soran+1 yılHap içmiştim...
- +1 yıl
Hap icip icine bosalmasina izin verdigine gore planli birsey 🙂 gecmis olsun lise sevgilim 😂😂😂 ya kiyicaksin ya da omur boyu vebaliyle yasiyacaksin arkadan vurdur ya da dusuyior o zaman
Soran+1 yılHayır onu yapamam da eşime diyeceğim
- +1 yıl
De yani bencede ben otelde eski zevgilimle de takara tukara de o hapse sen mezara gg
Soran+1 yılHayır ondan oldu gibi diyeceğim inşallah anlamaz
- +1 yıl
Yav sen varya helalin var ya harbiden baskasinin picini adama gagaliycan ayakta alkisladim insallah guzrl karisindirda adam ondan sanslidir
Soran+1 yılGüzelim de işte ne yapayım oldu yani çocuğu mu aldırayım
- +1 yıl
Cocugu aldir tabiki yani nasil bakicaksin kocana anacim ya bidaha gidio vurdurursan hem
Soran+1 yılAldırmak istemiyorum
- +1 yıl
Aldir hadi ordan et o cocuk hayirli olmak bak size
Soran+1 yılolur ya deme öyle sonuçta benim kanimdan
- +1 yıl
Kocanin segil baskasinin dölü. Yas kacti bu arada
Soran+1 yıl28 yaşındayım
- +1 yıl
Gec olmadan sen aldir onu kocaninda awk yani insan karisiyla ilgilenir
Soran+1 yılHayır ilgisizlik falan değil 😥 yani eşimle cinsel hayatımız falan da iyi bej sacede kendimi tutamadım dokunmasına izin verdim işte bana sevgilimin oofff
- +1 yıl
Cozumu aldir. Ayni hatayi kim olsa yaoar kalkmisin imani olmazmis 😂😂ama sende aranmissinki
Soran+1 yılEski günler geldi o an aklıma hiç kocam gelmedi öpünce falan boynumu çünkü biliyordu ben orda gittim 😥😥
- +1 yıl
E niye onunla evlenmedin hem direk ona verirdin boylede bir sorun olmazdı bir boyundan opuncr siz niye eriyorsunuzki heoinizmi ayni olur
Soran+1 yılYa detayları onu bunu konuşacak değilim konuşması bakışı bile tahrik olduk bılmıyırm 😥 o benden önce evlendi onunla evlenmemiz imkansızdı 🙄
- +1 yıl
Bana ne afra tafra yapiyon ablacim😂😂 sohbet ediyoruz surda tarafsiz sekilde
- +1 yıl
E simdi kocan nerde
Soran+1 yılAfra tafra yapmıyorum 🙄uyuyor odamızda 🙄
- +1 yıl
Yav bana kiziyorsun bana ne kiziyon ama bak hem aldatmissin hem cocuk yapmışsın bu vebali voz onune al hadi zevkini aldin cocuk nedir awk
- +1 yıl
Bide eski sevgilin olsugu icinmiydi gercekten yoksa baska biseymi
Soran+1 yılEski sevgilim oldugu icin. Daha önce de yalniz kaç kez iş gereği seyahata çıktım 🙄😥o 1 hafta da olanlar oldu gezdik eglendik sahilde yürüduk eski günleri konuştuk yanaşınca oldu işte birşeyler
- +1 yıl
Kocanda avel ben hayatta yollamazdim kiskandigim icin guvenle falan alakasi yokta yazik olsu simdi
Soran+1 yılKocam bana çok güvenir 🙄
- +1 yıl
Guvendigi dag anasinin awina Mart kari yagdirdi haberi yok 😂😂😂
Soran+1 yılYok evet 😥 hamile olmasam pişman olur muyum diyorum ona da cevap veremiyorum 😥
- +1 yıl
Ya ne pismani sen aldigin hazzi dusunmussun ablam be. Aldatmissin ötesi yokki
Soran+1 yılTamam doğru diyorsun o an çok istedim yani kafam durdu evli olduğum onun evli olduğu herşey ama herşey durdu sadece anı yasamak geldi içimden 😥😥😥
- +1 yıl
Iyi etmemissin ama artik yolunu cizmelisin bence dogurmak istiyorsan esine soyle durumu ama inanmayacaktir ve katio olna ihtimali var
- +1 yıl
He ya da enisteyi azdir kudurt her grce kendini allem et kallem et s1ktir
Soran+1 yılSanırım hamile olmasam pişman olmazdım 😥😥😥😥 sevgilim bilmeli mi sence
Soran+1 yılAllem kallem etmeme geek yok. Belimden sarılınca anlıyorum zaten 😥
- +1 yıl
Sevgilim diyor sen duzusmeue devammi ediyorsun onla halen ya sakamisin sen
Soran+1 yılHayır eski sevgilim pardon 😥 yok geldim geleli 2 3 kez konuştuk devam etmeyelim falan dedik de işte o zaman hamile oldugumu ben de bilmiyordum 😥
- +1 yıl
Sen onunla once bagini kopar isin sonu kotu siz bir araya geldiginiz an o lavuk tekrar sana döser ve buna izin verirsin kesinlikle
Soran+1 yılIzin vermem galiba ama bir gecede 4 5 kez orgazm olmadım hiç kocamla
- +1 yıl
😂😂😂 oo 4 5 helal olsun z daha zorlaa gobek deliginden cikarticakmis sen neymissin be abla
Soran+1 yılAbla deyip durma sen de ya 😥😥😥
- +1 yıl
Lafin gelisi sende uzgun koyup durma ya az kaldi sana üzülücem ya
Soran+1 yılValla çok kötüyüm elim telefona gidiyor antalya aklıma geliyor sakin diyorum bir yandan bebek var bir yandan kocam a 1 haftadır yanaşmıyorum diğer yandan sevgilim haberi yok onu geçtim kocam kısır 😥😥😥
- +1 yıl
Elin telefona gidiyor cunku damaginda kaldi istiyorsun ama engel var evlisin
Soran+1 yılYok ondan değil sesini duymak istiyorum 😥😥😥😥 ama kocamı da seviyorum çok ilginc
- +1 yıl
Sen nasil bir araftasin abla be o ne awk oyle
- +1 yıl
Ne sis yansin ne kabap al ikisinide istedigini yap😂😂
Soran+1 yılAwk deme doydum ben😥😥 tamam kocama yarın yedirmeye çalışacağım
- +1 yıl
Ay pardon 😂😂 benim yetişmez zaten burdan oraya kusura kalma ama sen yediremezsen o yedirir sanada 🤪🤪
Soran+1 yılYarın yazarım hep beraber göreceğiz beni çok seviyor 😥
- +1 yıl
Sevilmiycek gibi degilsin ya gecede 4 5 diyorsun sampiyonlar ligimisin mubarek
Soran+1 yılYıllardan belki de bilmiyorum 😥😥
Soran+1 yılAcaba kocamı uyandırsam ağlıyorum ya ben galiba hamileyim çok duygulandım mi desem 😥
- +1 yıl
E yeter aglama emojisi atma mutlu ol ölümmü var ya ucunda ya
Soran+1 yılKocam. beni çok seviyor tamam da çok kıskanç mesela yani ne bileyim evlendihimiz ilk zamanlar falan kutudaki prezervatifleri sayardı sonradan bıraktık korunmayı da şüphe. duyarsa diye bu düşünce
Soran+1 yılYok atamam korkuyorum
- +1 yıl
Of be abla 2 saatir burdasin neyden korkuyon engellersin sarkmam korkma 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkcası senin bir fikrin yoksa bizim de fikrimiz yok, lakin mucize geldi oldu bitti tipi bir durum var burada:)
16 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu aldırırsam belki çocuğum olmaz ama 2 yıllık evliyiz belki olur sorun eşimde ama eski sevgilim de evli ve karisi hamile ikisine de demedim eşime desem ınanır mi ya da aldırsam mi ama eşimin izni gerekiyor aldırmak için değil mi
- +1 yıl
Doğur kız çatır çatır, boşver gerisini.
Soran+1 yılYa kan grubu falan farklı olursa ya da ya ilerde eşimden çocuk olunca doku falan tutmazsa korkuyorum ve vicdan azabı çekiyorum ama sonuçta benim bebegim
- +1 yıl
Sonunu düşünen kahraman olamaz..
Ayrıca sana "bebeğim benim" parçasını armağan ediyorum, hakkındır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙄
- +1 yıl
Rica ederim, keyifli anlar dilerim.
+1 yılSöylemen aklındaki karışıklığı çözecektir. Sürekli hissedeceğin telaştan bir anlık kargaşa yeğdir.
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ama. Diyemem eşimi de seviyorum.
- +1 yıl
Yol senin yolun. Eşin de seni seviyorsa kabullenir. İlişkiniz için zor bir durum fakat önceliğin her zaman kendin olsun. Seni ne güvende tutacaksa onu yap.❤❤
Soran+1 yılCook teşekkür ederim testten sonra bakalım bebek kimden çıkacak ona göre birşeyler yapacağım 🙏🌺🌺
Soran+1 yılArkadaşlar eski sevgilim beni aradı ve bebeğinin anne karnında öldüğünü soyledi eşinin , ve antalyadaki 1 haftayı unutamadığını söyledi ben de hata idi dedim ağladı 😥😥😥
+1 yılÇocuğun kocanızdan olmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
113 Yorumla
Soran+1 yılYanı çocuk 4 haftalık yani 4 haftanın içinde ben de siz öyle deyince kafam allak bullak oldu kocam yaklaşık 1.5 yıldır tedavi görüyor 45.000 lira harcadık ama bebek. olmadi yani gitmeden kocamla da birşeyler oldu ya kocamdan ise ama bunu nasıl anlayacağım
- +1 yıl
Doğa son derece kaotik çalışır. Bir şeyler farklı gidip döllenmeyi tetikleyecek bir olay meydana gelmiş olabilir kocanızdan. Öncelikle kimden olduğunu iyi tespit etmeye çalışın. Lütfen stres yapmayın, ne olduysa olmuştur. Kendinize ve ufaklığa zarar vermeye değmez. Milyonlarca yıldır insanlar böyle evrildi zamanla ahlak kuralları getirildi. Dürtüleri kontrol edemeyip bir anlık hata yapılmış olabilir. Bundan sonraki süreçte sağlıklı kararlar almaya çalışın.
Soran+1 yılŞu ana kadar en mantıklı yaklaşan siz oldinuz zaten pişmanım ama önüme bakmak zorundayım 🙄 dna için bekleyeceğim o halde 5 hafta daha. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. sadece empati kurmaya çalışıyorum. Bu arada kimden olursa olsun çocuk doğarsa eğer çocuğun kişiliğine zarar vermesin ona farklı gözle bakmayın. Şimdiden varsayımlar üretip gelecek için olası kararlar üretin. Özellikle 5 hafta sonrası adına.
Soran+1 yılBen bugün test alacağım eşim uyandı iyi değilim dedim. Midem bulanıyor çok kötü dedim. Kahvaltı hazırlamış 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 diyeceğim test alalım diye bugün hemen halledeceğim
- +1 yıl
Lütfen alacağınız her kararı çok yavaş alın düşünün. Bunun etik kısımlarını da akıl yürütmelerinize ekleyin. Bu arada kahvaltı hazırlayan eş mükemmel biri olmalı böyle birini lütfen incitmemeye çalışın.
Soran+1 yılTamam ben akıllandım o test i öğreneyim kimseye de demem 😥😥
- +1 yıl
Tam olarak anlamadım. Eski sevgiliniz aradı bebek düştü vs. Antalyada beraber olduğunuz kişinin eşinin çocuğu mu düştü? Peki bunun sizin durumunuzla ne ilişkisi var ki?
Soran+1 yılYanı benim hamile oldugumu bilmiyor ya desem belki boşanırız evleniriz
- +1 yıl
Bu arada nasılsınız? Test yaptırdınız mı? Ruh haliniz düzeldi ve şoku atlattınız mı? Eşinizle aranız nasıl? Söylediniz mi yoksa söylemeyecek misiniz?
Soran+1 yıl5 hafta bitti test 8. Haftada oluyormuş sonuçlar da 8 ile 10 gün arasında belli oluyormuş eşim hamile oldugumu biliyor şimdilik bir sıkıntı yok
- +1 yıl
Anlıyorum, umarım sorunlarınızı çözebilmişsinizdir.
+1 yılSakın eski sevgiline bir şey söyleme sakın
Yoksa mutlu olamazsın13 Yorumla
Soran+1 yılBen de demeyi düşünmüyorum karısı da hamile belki aldır diyecek bilmiudim ki
- +1 yıl
Kendin için bir şey söyleme
Tut kendini
Soran+1 yılHaklisin malesef ikisi de bilmeyecek bu durumu
- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBosan bebeni kendin büyüt hiç kimse kandırilmayı haketmez
11 Yorumla
Soran+1 yılKocamı inan çok severek evlendik ben bunu nasıl yaptım bılmıyırm
Offf süper 3 sezonluk dizi çıkar burdan. Lütfen gelişmeleri yaz lütfeennnnnnnnn
119 Yorumla
Soran+1 yılNe dizisi ya
Soran+1 yılCiddiyim ve pişmanım
Soran+1 yılDiyemem eşimi seviyorum bir anda oldu onu kaybetmek ıstemiyorm
Soran+1 yılEşimden gibi diyeceğim ne yapayım
Soran+1 yılBen de böyle olsun istemezdim ama belki hiç çocuğu olmayacak en azından kendisni baba oldu sanar
Soran+1 yılÇocuğu mu aldırayım ben de pişmanım ama olan oldu
Soran+1 yılAldırmam belki hiç çocuğum olmayacak bir daha 😥 ama 2 yılda da 45.000 lira harcadık çocuk olmuyor valla eşim anlarsa ben yandım bittim
- +1 yıl
1. Seçenek: Eşine hamile olduğunu söyle. - Eşin bunca denemeden sonra nasıl oluyorun peşine düşüp gerçeği öğrenebilir. Görev: Başarısız.
2. Seçenek: Eşine doğruyu söyle. - Eşin seni terk edebilir veya ESKİ SEVGİLİNİN ÇOCUĞUNU büyütür. Görev: Başarısız.
3 Seçenek: Çocuğu aldır. - Bir daha hiç çocuğunuz olmaz. Görev: Yine başarısız.
4. Seçenek: Sevgilini ve eşini çağır grup yapın. Bitsin gitsin. Herkes ödeşsin. Görev: Başarılı.
Soran+1 yılBen eşime yutturmaya çalışacağım ve mecbur inanacak 😥
Soran+1 yılÖyle deme kötü biri değilim bir hata idi
Soran+1 yılKarşı koyamadım o an öyle olmuyor işte sadece altında olmak istedim bir daha böyle birşey yapmayacağım şaka gibi o an da kocam aradı açmadim😥😥😥😥
+1 yılYani eşine bu durumu yapman oldukça hayal kırıklığı keşke şimdi ne yapabilirim diye sorgularken zamanında da sorgulasaydınız hani sonuçta evliymişsiniz ve sizin bir eşiniz varmış yani bilemiyorum🤐
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılİkiside evli ama evdekilerle değil dışarıdakilerle...
15 Yorumla
Soran+1 yılDuygularım depreşti pişmanım
- +1 yıl
Hep aynı laflar
Soran+1 yılŞimdi ne yapacağım 🙄
- +1 yıl
Sonunda zaten pişman oluyorsun istediğini yapıyorsun zaten
Soran+1 yılInşallah kocam ınanır
+1 yılGüzel senaryo. Bu senaryoyla 3 sezonluk dizi çıkar. Q
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı. Kimi eli kimin cebinde belli değil gerçekten kimden olduğunu sen bilmiyorsan biz nasıl bilelim
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kaç haftadır eski sevgilim diye düşündüm ama burda arkadaşlar yazınca eşimle de korunma yapmadım acaba dedim bilniyrom haklısın 🙄
Bari burda anlatma işlediğin günahı, araya çözümü yokmuş gibi süslü cümleler katarak.
Ayıp ayıp hep bu özendtirici, fantastik laflarla azıyor millet ondan sonra hergün kara haberler.
Günah isleyeni eger samimi tevbe ederse ALLAH affeder, ama orda burda anlatıp günahını 'kurgu bile olsa' hem ikiye uçe katlar, hem lanetler. Çünki günah anlatılrsa yaygınlaşır.32 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin aklı var zorla yorum yap demiyorum kimseye
+1 yılCidden insanlar çok seviyesiz ve mide bulandırıcı olmuş böyle hikayeler duyunca cidden sizle aynı varlık olduğum için kendimden aşırı utanıyorum.
62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılEşinden dolayı çocuğun olamıyosa zaten bebeğin eski sevgilinden o belli bişey ama aldırman lazım eşin olmicağını bildiği için zaten şüphelenicek boşanmayı göze alıyosan doğur
13 Yorumla
Soran+1 yılAma eşim tedavi görüyor ve hiç korunmuyoruz 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Ama genede hala olmicak olarak biliyo belki hiç ondan çocuğun olmicak gerçekten tedavi işe yaramicak bilemezsin
Soran+1 yılEşim hamile oldugumu dün öğrendi çok sevindi
😂Eşinede böyle anlat bilmiyoeum nasıl olduğunu de kesin ikna olur
1143 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım ama ınanır mi bılmıyırm eski sevgilime demedim eşime zaten diyemem çocuğu aldırmalı mıyım bilmiyorum
Soran+1 yılEvet eşimin izni gerekiyor ya ben çıktım tamam mi denk geldik yani yaklaşık 10 tane oteli var gemileri falan var eski sevgilimin erkek kardeşi benim liseden kız arkadaşımla evli ya bilerek denk geldi yani bilmiyorum birşeyler içtik öyle eski günlerden konuştuk odaya çıktık derken , gerçekten pişmanım eşimin yüzüne bakınca çok üzülüyorum
Soran+1 yılO an istedim tabi ama şimdi üzgünüm
Soran+1 yılAcemilik bilmiyorum kocam ınanır inşallah
Soran+1 yılGitmeden ve gelince kocamla beraber olduk ben yine o zaman yarın test yapayım yanında sanki şüphe duyuyor yeni öğrenmiş gibi
Soran+1 yılGüzel bir sofra kurayım bari 🙄
Soran+1 yılYok anladım da o zaten şimdi üstüme titrer😥
Soran+1 yılAynen mecbur inanmalı yoksa ne olur bir fikrim yok
Soran+1 yılAma eşim tedavi görüyordu ya doktorumuz şu an imkansız falan derse o zaman ben başka bir kadin doğum uzmanına gideyim çünkü eşim de gelecektir
Soran+1 yılTamam dna yapalım mı deyim 😥 olur der valla nasılsa gönlünu alırım der bu
Soran+1 yıl2 yıllık 😥
Soran+1 yıl1 hafta kaldım orda 😥😥😥
Soran+1 yılTamam da sonuçta 😥 olan oldu evet 1 anlık ya da haftalık
Soran+1 yılSen olsan inanır misin
Soran+1 yılO zaman kocam ınanır
Soran+1 yılYok bulamadım daha
Soran+1 yılDaha 5 haftalık
Soran+1 yılKocam hamile oldugumu biliyor ki
Soran+1 yılSağol bebeğim 😍
Soran+1 yılYok ben şimdi uslu oldum yapmam artık
Soran+1 yılYok yok aman istemem kocamın da var aynısından 😊🤦🏻♀️
Soran+1 yılYok yok eşimi seviyorum
Soran+1 yılIstemem sağol
Soran+1 yılYok bebeğim ya neden yanlış anlayım.
Soran+1 yılBen hamile bir kadınım 😊 yok be
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 doğru
Soran+1 yılEvet ilk
Soran+1 yılYok babası normal insan yeşil gözlü işte ben de kahverengi bakalım sevgilim de siyah dur ne olacak
Soran+1 yılCiddiyim bakalım nasıl bir. kariism. olacak anam bu çocuk van kedisi gibi çıkmasın 🤣🤣
Soran+1 yıl😊😊 şimdi eşim sarışın gayet bebek surat, sevgilim tam tersi esmer siyah gözler falan ben kumralim bilniyrom bakalım artık eşim der serpil bu çocuk neden esmer siyah gözlü ben derim keremcim bilmem ki derim çok uğraştık çocuğumun dna si bozuldu😊
Soran+1 yılValla yok
Soran+1 yılOlur olur ama sanmam ya🤣🤣 valla demi tüm bilgiler ortada mimar serpil subay kerem antalya hamilelik 😁
Soran+1 yıl😁😁😁😁
Soran+1 yılYok canım sıkkın böyle herşeye ağlamak istiyorum duş aldım saçlarımı kuruttum. Eşim uyudu. Halı saha maçına gitti. Neyse geldi sonra ben uyuyorum dedi neyse sonra da whatsapp tan bana ınstegram da bir paylaşım atmış vs vs bılmıyırm bozuldu moralim. Sorgulama yapmak için geç kaldım icimde bir soğuma oldu 😥
Soran+1 yılYok ya bir paylaşımı atmış bana işte adamın birisi alarmı 6.24 kuruyor karisi da 6.30 neden değil diyor bu sensin yazmış gülücük atmış ben de sanmıyorum iyi geceler dedim. Aşırı bir sinir geldi
Soran+1 yılBir soğuma geldi hatta onunla selam vermedikçe konuşmayacağım. Kariyerim için benimle birlikte😥😥😥
Soran+1 yılÖyle değişik birşeyler işte sürekli arkadaşları falan akademik anlamda iyi olma mi övüyor bu da geldi bana diyor yani sınır oldum meslek para kariyerimi seviyor bu adam
Soran+1 yılEşimde bunu hissetmek beni üzdu yani benimle ben olduğum için evlenmemis
Soran+1 yılGurur duyuyor ama mesleğim olmasa ya da işte babam albay emeklisi olmasa annem doktor olmasa dmeek kiii evlenmeyecekti herhalde... Neyse inşallah bebek kız olmaz annesi kanserden 2 ay önce öldü 😳 bir de onunla uğraşamam. Babası büyük ihtimal sevgilim, dicem ona da babası sensin diye test yapayım bosancam ben bu adamdan 😥😥😥
Soran+1 yılYok atmam 😳
Soran+1 yılValla öyle bir sinir oldum ki alerjim tuttu şu an. Her neyse kafam atarsa çocuk senden değil al. su. kagidi imzala derim ya
Soran+1 yılIstemiyorm hiç bir şey nedense sevgilime de dicem aha bebek senden ister gel evlenelim istersen arada görmeye gel
Soran+1 yılNe düşünecek yediği halti bilir herhalde
Soran+1 yılAldırsam mi
Soran+1 yılŞimdi de oturdum ağlıyorum herşeye çok pişmanım 😥
Soran+1 yılSabah daha iyi olurum o kesin ama ben bu bebeği istemiyorum eşimi de istemiyorum sevgili mi de
Soran+1 yılÇocuğa kim bakacak o da sorun
Soran+1 yılHicbir şey istemiyorum kimseden
Soran+1 yılFark etmedim sinirden
Soran+1 yılÇok iyiyim aşırı şekilde türk kahvesi aserdim🤣 ilk asermem🤣🤣
Soran+1 yılEvet 🙈🙈🙈
Soran+1 yılYok şimdi yine mutsuz oldum 😳😳😳
Soran+1 yılGeliyor gidiyor aynen kafam
Soran+1 yılEvet üzülüyor insan
Soran+1 yılEvet herşey gelip geçiyor 6. Hafta da bitti bakalım
Soran+1 yılYok ya git evden dedim ciddi mi dedi evet dedim zamanımı alma dedim. gitti manyak
Soran+1 yılBosayacam bunu ya tamam vaktini almayım dedi
Soran+1 yılYok şimdi tam da öyle demeyelim bulutların üstüne çıkardı kocam. beni 😊
Soran+1 yılAdi herif gitsin ya gitsin bırak
Soran+1 yılYok ya valla bak adam evden gitti 2 gün oluyor canım sıkkın
Soran+1 yılBilmiyorum. gel git akıllı işte
Soran+1 yılKeyfî bilir 😊
Soran+1 yılAynen sırf baba olsun diye gidip eski sevgilimden hamile kaldım işte böyle de fedakar bir kadınım 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılNankör herif işte 😊🤣🤣
Soran+1 yıl🤣 bugün sevgilimi arayip durumu söyleyeceğim
Soran+1 yılValla gözüm karardı gideim antalya da da yasarım
Soran+1 yılÇocuğum babasız mi büyüsün
Soran+1 yılBilsin ya sanki spermi vardı da ben mi almadım
+1 yılbenim görüşüm çocuğu aldırman yönünde ilerde sıkıntı elbet yaratacaktır kocana da söyleyemezsin onu da geçiyorum zaten :D
19 Yorumla
Soran+1 yılKocama hamileyim dicem yer inşallah
- +1 yıl
bence yemez
Soran+1 yılAma geldim geleli 10 kez rahat beraber olduk bugün diyeceğim inşallah yer
- +1 yıl
diyelim ki yedi ilerde bir sorun çıkarsa o zaman ne yapacaksın
Soran+1 yılGünümü kurtarma derdindeyim o zaman gerçek babasına haber veririm
- +1 yıl
ah kızım nasıl becerdin hiç mi düşünmedin böyle şeyler olabileceğini
Soran+1 yılO an düşünmedim valla düşünmek de istemedim bir anda oldu yani
- +1 yıl
olan oldu artık söyledikten sonra günceller misin soruyu
Soran+1 yılTamam olur🤲🏼
Kocamla hiç korunmadan ilişki oluyorsa kocan olabilir
114 Yorumla
Soran+1 yılBebek olmuyor diye korunma yapmıyorduk inşallah kocamdan dir
Soran+1 yıl28 yaşındayım
Soran+1 yılMimarım eşim subay🙄
Soran+1 yılBenimki daha perşembe 4 hafta bitiyor 5 ten alacak 9. Hafta dna yaptıracağım 🤷🏻♀️🙄
Soran+1 yılKimliğimi demek istemiyrom korkuyorum
Soran+1 yılAynen olsun yok öyle işte bilmiyorum çok bunaldım artık düşünmekten
söyleyin bacım doğunca nereden çıktı bu çocuk demesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan mis gibi demeye çalışacağınm ınsalalh anlamaz
+1 yılSöylersen yuvan yıkılır zaten. Yani kürtaj şansı nedir?
129 Yorumla
Soran+1 yılBebek 4. haftalık olacak ama ben aldırmak istemiyorum kimden ise
- +1 yıl
Eşin nasıl biri?
- +1 yıl
Kendisini hiç yakaladın mı bu haltı yerken
- +1 yıl
Bir de eşini seviyor musun
Soran+1 yılEşimi seviyorum severek evlendik çok pişmanım 😥
Soran+1 yılHayır yakalamadım şimdi kahvaltı hazırlamış ben rahatsizim. diye 😥😥😥😥
- +1 yıl
Gerçekten zor bir durum. Eşinin sevgisi durumu şekillendirecek.
Soran+1 yılEvet inşallah bakalım 😥
- +1 yıl
Keşke yardımcı olabilsem. Eşin çok kıskanç mı, şiddete meyilli mi?
Soran+1 yılÇok kıskanç ama bana karşı birseyi olmadı hiç yani ama subay ya silahı olması beni korkutuyor deli biraz
- +1 yıl
Eşinin kısırlığı kesinse ve o dönem eşinle ilişkin olmadıysa çocugun durumu ortada. Vereceğin karar iki yuvanın yıkımına sebep olabilir. Bence kürtajı sor iyice, 4 ay sıkıntılı bir dönem. 😔
Soran+1 yılYok 4 ay değil 4 hafta , ben dün eşime söyledim yani test almamız lazım diye 5 tane test aldik aşırı heyecanlandı hepsi çift çizgi sevinçten deliye döndü hiç şüphe etmedi
- +1 yıl
Hadi inşallah yaa. Ne diyim. Inşallah güzel olur her şey senin için.
Soran+1 yıl4 hafta daha bekleyelim bakalım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı. İnşallah güzel olur her şey.
Soran+1 yılInşallah haber veririm burdan bakalım ne olacağız korkuyorum ama şimdi biraz daha rahatım eşim sakin kaldı
- +1 yıl
Konuşmak istersen yaz. Kendini zor duruma sokma. 🌺🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim 👏
- +1 yıl
🤗🤗🌺
- +1 yıl
Üzüldüm ama yuva üstüne yuva kurulmaz. Senin kararın iki yuvanın dağılmasına sebep olabilir. Rabbim doğru karar vermeni nasip etsin. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılYuva dağılacak ama sevgilimden ise çocuk, hiç değilse babası ile büyüyecek ve kocamı kandırmama gerek olmayacak
- +1 yıl
Sevgilin hamile olduğunu biliyor mu?
Soran+1 yılHayır bilmiyor demedim işte
- +1 yıl
Gönlün ne istiyor? Büyük bir hata yapmışsın ya susacaksın bu böyle gidecek ya da güvenirsen sevgiline onunla bir yola gireceksin. Kırmadan dökmeden yapman gerekiyor. Bence söyleyeceksen sevgiline ilk söyle adamlığını ölç zannetmiyorum ki yuvasını yıksın sana ve çocugunla sahip çıksın. Bir de en önemli sey şu ikiniz de evliyken eşlerinizi aldattınız ve sevgilinle evlenirsen her zaman bu önünüze gelecek bir güvensizlik oluşturacak. "Benle o haltı yiyen başkasıyla da yemiştir " dercesine...
Soran+1 yılKafam çok karışık çok doğru diyorsun ama o zaman bilmesin ben de ne istediğimi bilmiyorum ki
- +1 yıl
Bu işin sonu her türlü DNA testine gider. Çözüm üreteceksen o çocuk daha doğmadan ya da küçükken hallet de o çocugun psikolojisine zarar verme.
Soran+1 yıl1 ay sonra herşey netlesmis olack haklısın yolumu seçeceğim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. 😔🙏
Kocanin yerinde olsam klozet niyetine agzini kullanirdim
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım
Soran+1 yılBelki inanır çünkü bana çok güvenir
Soran+1 yılInşallah ınanır çok korkuyorum valla
Soran+1 yılAma Ya eşimden hiç çocuğum olmazsa ya anne olamazsam hic
- +1 yıl
"Kocam bana inanır çünkü çok güvenir." Böyle adamları, size güvenen kadınları ne de güzel kandırıyorsunuz degil mi? Burada birkaç tane iyimser yorum gördüm. Yazık. Yaptığın ahlaksızlık. Sen evlisin. İsterse yüzyılın aşkı çıksaydı karşına o adamin altina yatmayacaktın. Evli olup eşlerini böyle iğrenç bir sekilde aldatan insanları Allah bildigi gibi yapsın. Biraz kendinize gelin be. O eski sevgilinin yanına gidene kadar bir düşünüp elini vicdanına koysaydin.
Soran+1 yılBir daha boyle bir hata yapmayacağım.
- +1 yıl
Hayır senin yaptığın hata değil. Kasten ve bilerek yapmışsın. Canın isteye isteye. Eşine cok cok üzüldüm
Soran+1 yılBen de üzüldüm ama ne yapayım ne değişir ki geleceği mi maf edeyim
- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel kal hamile evli biriyle soyle sen ne olacak kabul edecekmi
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime hamile oldugumu demedim demem
- +1 yıl
O adam anlar nere kadar demeyeceksin
Soran+1 yılAntalya da yaşıyor ben başka bir şehirde yaşıyorum nasıl anlayacak haberleşme de yok aramizda
- +1 yıl
Yarın beraber olduğunuzda hic mi sormayacak ilişki yaşadığım falan doye
Soran+1 yılAklina gelebilir evet 🤷🏻♀️
+1 yılKocana söylemeyip kime söylicen başka
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyeceğim de nasıl 😥
Siz eşlerinizi değişmişsiniz zaten sen kocana o karısına anlatsın çocuğu olanlar birleşsin olmayanlar da birleşsin davul dengi dengine olsun
10 Yorumla
+1 yılhayır önce doğur sonra sürprizz!! de
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yarın söyleyeceğim test alıp yanında yapacağım
O da evliyse ayvayı yemiş jssodnsn
19 Yorumla
Soran+1 yılEşi hamile olmasa söylerdim sonra 1 2 kez konuştuk devam etmeyelim pişmanım dedim o da zaten mesaj atma bana eşim çok kıskanç hamile eşimi seviyorum dedi
Soran+1 yılBilmiyorum lise dönemlerine dayanan bir ilişki idi çok pişmanım 🙄
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım
Soran+1 yıl🙄 yaw tamam da
- +1 yıl
Beni arama mi diyor sana
Soran+1 yılYok ikimiz de konuşmama kararı aldık yaşananları unutalım dedik 1 hafta bir hata idi
Bilmem zor bir durum
140 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin eşi hamile olmasaydı söylerdim ikisine de demedim ne yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz, çok pişmanım
Soran+1 yılIçim almaz ama hiç çocuğum da olmayabilir
Soran+1 yılCidden mi
Soran+1 yılKocası nasıl inandı peki ya anlaşılırsa
Soran+1 yılAnladım hayırlısı olsun 🤷🏻♀️
Soran+1 yıl4. Hafta içinde
Soran+1 yılDoğum nasıl olacak zaten gitmeden aramızda birşeyler olmuştu
Soran+1 yılZaten sevinir iyi ama doktora gidelim mümkün mü falan drse
Soran+1 yılHani sorun onda ya çocuğum olmuyor benim falan diye
Soran+1 yılKontrollerde yanıma gelir bebek şu kadarlik falan diyor ya doktor 🙄
Soran+1 yılYarın onun yanında test yapayım sanki ilk öğreniyor gibi
Soran+1 yılAman aman yok tövbe ettim
Soran+1 yılAma bilmek hakkı değil mi😥😥😥
Soran+1 yılSonuçta yani evet bilmeli onun çocuğu 😥
Gece gece kafanızda kurmuşsunuz yine ddj
20 Yorumla
+1 yılİkinizde evlisiniz geçmiş geçmişte kalmıştır. Siz MaşAllah olayı pişirmişsiniz bu neye giriyor ya 😒😏 Yazık yazık
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı şimdi ne yapacağım
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok ney yapılması gerekiyorsa onu yapıcan
Soran+1 yılBugün eşime bebek ondan gibi akşam. uzeri söyleyeceğim
- +1 yıl
Siz bilirsiniz karar sizin
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Peaky Blinders dizisinden bir sahne mi :)
313 Yorumla
Soran+1 yılHayır 😡
Soran+1 yılAma ya hiç anne olamazsam kocamdan değil ama benden sonuçta o bebek
Soran+1 yılYok okumadım o zaten subay ben zaten mimarım öyle birseye ihtiyacımız yoktu ki 🙄
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorm sanırım 2 erkeğe de demem sonucu kendim bilirim çocuğa da demem😥😥
Soran+1 yılEvet şimdi bugün test yapacam gözümü karartıp kocam artık ogresnin
Soran+1 yılEvet annelik ağır basıyor belki hiç bir daha hamile bile kalamam zaten ilk hamilelik kürtaj çok sakat😥
+1 yılYılan hıkayesıne donmuş olay.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilin baya sevinmistir becerince seni. Olan olmuş boşver gerisini söyleme eşine de
00 YorumlaAnlat kocana ayni boyle sonra cocugunuzun ismini de batuhan koyun
13 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür beni esim subay silahı da var 😥
Soran+1 yılYemin ederim😥😥
+1 yılTabiki müjdeli haberi vermelisin
134 Yorumla
Soran+1 yılInanır mi peki
- +1 yıl
Sen hamilemisin değilmisin
Soran+1 yılBen hamileyim eski sevgilimden, eşimle çocuk olmuyor
- +1 yıl
Eşinden hamile değilsin çünkü eşin kısır peki bu bebeği nasıl ona yutturmayı düşünüyon
Soran+1 yılAntalya ya gitmeden ve gelince aramızda birşeyler oldu yarın sanki şüphe ediyor gibi beraber eczaneden test alırız yanında yapayım yeni öğrenmiş gibi şaşkın falan o zaten havalara ucar
- +1 yıl
inşallah yutar
Soran+1 yılInanır belki haftada 2 kez beraber oluyoruz genelde
Soran+1 yılKorunma da yok
- +1 yıl
Kendin diyon kısır
- +1 yıl
Nasıl inanacak
Soran+1 yılNe yapacağım şimdi 😥😥
- +1 yıl
Ne mi yapacan kaç haftalık hamilesin
Soran+1 yıl4. Haftanın içinde
- +1 yıl
Aldıracan başka şansın yok
Soran+1 yılKocama yutturmaya çalışacağım 😥
- +1 yıl
kısır olan bir insana yutturamazsın
Soran+1 yılYandım bittim mi o zaman 😥😥😥
- +1 yıl
Neden yanıp bitiyon?
Soran+1 yılEşim inanmazsa o zaman ne olacak diye
- +1 yıl
Siker seni
Soran+1 yıl1 haftadır yanaşınca geri duruyorum 😥
- +1 yıl
Ee nasıl kabullecek bu durumu
Soran+1 yılBen seyahate çıkmadan önce ve geldikten sonra beraber olduk belki ınanır 🙄
- +1 yıl
Çok zor inanır
Soran+1 yılNiya haftada 2 kez bazen 3 kez beraber oluyorduk son 1 hafta ya kadar
- +1 yıl
Ola bilir
Soran+1 yılInanır işte yarın ben diyeceğim test alip
- +1 yıl
yaw inşallah inanır
Soran+1 yılSence sevgilim bilmeli mi
- +1 yıl
Sen heralde yuvan dağılsın istiyorsun
Soran+1 yılTamam sevgilim bilmesin yok kimliğim gizli kalsin
- +1 yıl
Neden gizli kalsın korkma kimseler bilmicek
Soran+1 yılYok olsun yedim zaten yiyecegim halti gerce o beni çok güzel yedi😥
- +1 yıl
iyi bakalım
+1 yılBence birkacyil bekle
14 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç yıl çok dwgil mi😥
- +1 yıl
Yuh artık. beklemekteki amacına saygı duyacak birini arıyorsan K. S. da çok beklersin
Soran+1 yılPeki peki 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Söyle
+1 yılHaydaaaa
18 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumları okursan valla çok karışık 🙄
- +1 yıl
Tam okumadım açıklamayı.. nasıl oldu da eski sevgilinle birlikte oldun?
Karşılaştığınız tamam da
Neyse yarın bakarım uyuyim ben
Soran+1 yıltamam yorum yap ben de eşime hamile oldugumu diyeceğim yarın 🙄😥
- +1 yıl
Her kimden olursa bence de söyle yani
Soran+1 yılKocam ondan diye ınanır inşallah kısır kocam😥😥
- +1 yıl
Bilemicem
Bence bu olanları anlatmalısın ama.. neyse hiç gelmemiş farz ediyorum kendimi buraya
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim anlatırsam eşim subay ve sinirli silahı var öldürür beni
- +1 yıl
Ne diyim neyse by
+1 yılSen eski sevgilşnden mi hamilesin
149 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun bu 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Eşinle veya eski erkek arkadasınla sevişme tarihleri neler
Soran+1 yıl16 mayıs persembe günü eşimle birlikte olduk 🤷🏻♀️ 17 mayısta ben antalyada idim akşam. 18 inde de eski sevgilim ile birilikte olduk ama şu var ki ben antalya da bir hafta kaldım yani birden fazla kez oldu bu durum 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Anladım belki üst üste de yaptın
- +1 yıl
Kimin nereye boşaldığını bilirsin illaki
Soran+1 yılIşte tamam ikisi de içime bosaldi😥 allah belami versin ya bilmiyorum çünkü gelince kocamla da beraber olduk yani 1 hafta ara ile kocamla oldum o 1 hafta içinde de 3 kez eski sevgilimle 😥😥😥
- +1 yıl
Bence bekle ve gör ama eşinden olur inş olmazsa ne yapacaksın pekii
Soran+1 yılYine de çocuğu doğurcm kimseye de demicem eşim anlarsa biterim 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Erkeknden tarama testleri var onlardan yaptır ama eşin illaki anlar karnın büyüyecek vs vs eski sevgilin ne diyor bu işe hem onla iken korunsaydın veya geri çekilme yapsaydın keske
Soran+1 yılKorundum zaten. Eski sevgilimin haberi yok biz sürekli görüşmedik sadece 1 haftada olan oldu korundum zaten. Eski sevgilinden olsa bile bebek demem. Evli ve eşi de 5 6 aylık hamile 😥😥😥
- +1 yıl
Oda sıkıntı valla senn iş zor eğer eşinden ise sorun yok ama eskş sevgilinden ise iki aile de yıkılır
Soran+1 yılYok ben eski sevgilinden ise demem asla demem konuştuğumuz falan yok zaten. Umarım eşimden çıkar belki de eşimdendir
- +1 yıl
Bence eşinden zaten korundum falan dedin eşinde içine bittşyse bence eşinden içini ferah tut
Soran+1 yılAma bizim yani 2 yıllık evliyiz ve eşimden olmuyor eşim tedavi görüyor 🙄 eşim de içime boşaldı korunma yapmıyoruz zaten 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Anladım inş eşindendir de rahat edersin ve daha da yapmasın sanırım
Soran+1 yılHayır yapmam zaten bir anlık yani bilmiyorum o an hesap edemedim eski duygularım depreşti galiba bilniyrom o an onunla. olmak istedim evli olduğum falan aklıma gelmedi ama elimde yüzüğüm vardı çıkardım kenara koydum 😥😥
- +1 yıl
Seni anlıyorum bnde birini seviyorum öyle bana tamm dese bende gşderim yani ama karamsar düşünme ve stres yapmam bebege de zarat verir
Soran+1 yılSakin olayım birazdan eşime diyeceğim 😥
- +1 yıl
Bence hemen deme bir doktora danışşsan bu durumu peki belki seni daha iyi ançydınlatır
Soran+1 yılDuramıyorum 2 haftadır kafayı yemek üzereyim 😥😥
- +1 yıl
Bence doktora bir danış hem stres yapma bak bir rahat ol bir sakin ol
Soran+1 yılEşim biliyor hiç şüphe duymadı ne kadar güveniyor bana demek ki
- +1 yıl
Söyledin mii ne dedi
- +1 yıl
Aslında bir durum var ama belki içini rahatlatır
Soran+1 yıl1 haftadır ondan uzak duruyorum hormonlar falan galiba hiç iyi değilim sürekli midem bulaniyri test mi yapsam falan dedim gittik nöbetçi eczane aradık eli ayağını bir görmen lazımdı sevinçten ne nasıl falan dili tutuldu sonra hemen ailesine haber verdi serpil hamile diye sevinçten hiç şüphe bile etmesi şimdi tek sorun babasını öğrenmem
- +1 yıl
Eşimde sorrun var tedavi görüyor dedin ya doktoruna sor bakalm bir sonuç ne hamile kalabilirmiyim falan die oda test sonucuna göre soyler sana
Soran+1 yılDoğru eşim işte olduğu zaman giderim ben yalnız başıma haklısın inşallah esimdendir
- +1 yıl
Olmazsa ne yapacaksın
Soran+1 yılKimeyse bir şey demeden çocuğu doğuracağım kocam da asla bilmeyecek sevgilim de
- +1 yıl
Anladım inş üzüldüğün gbi olmaz ama dediğüm gbi doktora bir danış eşinin spermlerini incelesin olumlu veya olumsuz derse o zaman bakarsın çaresine
Soran+1 yılHem. oyle yapacağım hem de dna kesin anlarim ne yapayım artık yoruldum delircem en iyisi düşünmemek
- +1 yıl
Aynen stres yapma şimdi anne karnında bile kimden olduğu belli oluyor
Soran+1 yılÖyle yapacağım strese gerek yok.
- +1 yıl
Aynen sana bişe olır bebeğe bişe olur vs vs stres yapma rahat ol sen kendini biliosun kiminle ne zaman yaptın nerene boşaldı biliosun daha boşver simdilik takma kafana
Soran+1 yılValla bence sevgilimden. 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Özele gelirmisiniz burdan baya çok yorum oldu
- +1 yıl
bir sakin kafa ile düşün
Soran+1 yılYok gelemem 😌
- +1 yıl
Peki burdan rahat olmuyor ondan demiştim inş gönlünden geçen olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim cok sağol
- +1 yıl
Sen öğrendin mi babası kim pekii
Soran+1 yılHayır 3 hafta sonra test yapacağım sonuç 8 ile 10 gün arasında çıkıyormus
- +1 yıl
İyi bakalm inş hayırlısı olur
Soran+1 yılSevgilime mi dönsem boşanırız evleniriz çocuğun babası o ise
- +1 yıl
Oda evli ama
Soran+1 yılBoşanabilir ama
- +1 yıl
Kimden bebek
Soran+1 yıl1 ay sonra belli olacak
güzel hikaye
14 Yorumla
Soran+1 yıl...
Soran+1 yılBelli resimden kim sizofren
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Dizi senaryosu yazıyorsunuz resmen arkadaş
Eşin aldattığını anlayacak01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaması için herşeyi yapıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana birisi çaktı ama kim çıktı ondan pek emin değilim
Sadece bir tane bebek geliyor
Haberin olsun
Böyle söyleyebilirsin yavrum024 Yorumla
Soran+1 yılBöyle söylemek olmaz hem birisi değil iki kişi ile oldu sorun bu zaten
Cevap sahibi+1 yılOh yeah
Tost seven kadını pek severim bak 😂
Soran+1 yılAynı anda 2 kişi demedim igrenclesme
Cevap sahibi+1 yılO da olur yavrum O da olur
Altyapın müsait senin
O da olur zamanla 😂
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılO değil de 34 bedenli bebeksi yüzlü isen bana da uğra bir ara 😂
Soran+1 yıl36 bedenim ama fahişe değilim. Kocamı aldatmış olmam o... olduğum anlamına gelmez...
Cevap sahibi+1 yıl36 da olur tabi
Yeterki ateşin sağlam olsun
Hee bir de etek elbise giy gelirken
Tayt kot falan sevmiyorum ben
Soran+1 yılTerbiyesizzzz
Cevap sahibi+1 yılDemesene öyle manyak garı :)
O değil de giyim zevkin nasıl senin?
Soran+1 yılHak ediyorsun...
Cevap sahibi+1 yılCevap bekliyorum soruma
Soran+1 yılÇok beklersin o zaman
Cevap sahibi+1 yılNasıl giyim zevkin desene bir
Soran+1 yılKlasik mimar tarzı
Cevap sahibi+1 yılBen mimar Değilim bebeğim başkasıyla karıştırdın galiba
Soran+1 yılBen mimarim...
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi Bak bunu sevdim mimar olan kadının bir zevki var demektir zevk sahibi demektir Peki bu meslekte ki zevkini giyimine nasıl taşıdın giyim zevki genelde nasıl biraz bahseder misin etek elbise mi giyersin kot tayt mi giyersin genelde gün içerisinde nasıl giyinirsin dahası boyun kilon vücut tipi nasıldır bilmek isterdim
Soran+1 yılYaw bilsen ne bilmesen ne
Cevap sahibi+1 yılGiyim zevki kadında önemli ben kadının zarif ve arzulatici giyinen halini hoş buluyorum seni de bilmek tanımak istedim cevap verirsen sevinirim vermezsen senin
Cevap sahibi+1 yılBebeğim
Cevap sahibi+1 yılZarif ve estetik giyimli mimar bebisim
Cevap sahibi+1 yılBebeğimmm
Cevap sahibi+1 yılNiye yavrum
+1 yıl"Bilmiyorum nasıl oldu beraber olduk" !!!
Bilmeden nasıl oluyor hayret ediyorum. Afedersiniz de başşak mı geçiyorsunuz?219 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olduğunu biliyorum Her şeyi isteyerek yaptım ama korundum diye dedim.
Soran+1 yılIşte keşke ama olan oldu şimdi hamileyim eşim de öğrendi ama hiç şüphe etmedi eder ni zamanla acaba
- +1 yıl
Gerçek se de canını sıkma
Soran+1 yılŞimdi sevindi ama sonradan aklına gelebilir ben de tabi sen ne diyorsun dna yapalım diye yürekli yürekli kafa tutamam
- +1 yıl
Sen bilirsin vereceğin kararlara etki etmek istemem. Çünkü söz konusu bir yuva ve bunu dağıtmakta dolaylı olarak da olsa payım olsun istemem.
Soran+1 yılYok eşimle ayrılmak istemem bir daha asla böyle birşey yapmam
Soran+1 yılYok yapman da acaba bu bir işaret mi ben hamile oldugumu demedim
Soran+1 yılHani bebeğinin ölmesi beni araması 😳
Soran+1 yılSonuçta herşey takdir ilahi bu öldürmedi ya
Soran+1 yılFena değil hiç yok gibi ☺️
+1 yılDNA yaptır gizli
14 Yorumla
Soran+1 yılBebeğin 8_9 haftalık olmasını bekliyorum
- +1 yıl
Sen DNA için Bilgi topla ama
Soran+1 yılBir merkez buldum babalık testi için
Türk dizisi senaryodu gibi aküü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kimden oldugunu biliyosundur kesin
025 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Valla işte
Cevap sahibi+1 yılben hic bilmiyorum
Soran+1 yıl1 hafta arayla eşimle beraber olduk o 1 haftada antalya da 3 kez de sevgilimle bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılyani 1 haftada toplam 4 kez girdin iliskiye
Soran+1 yıl16 mayıs perşembe eşimle 18 mayıs 'ta ilk sevgilimle ilişkim 24 unde tekrar eşim
Soran+1 yıl18 22 arası sevgilimle bir kaç kez oldu iste
Cevap sahibi+1 yıl3 kere oh ohohoh
Soran+1 yılIşte bilmiyorum kimden bebek 4. Haftanın içinde
Cevap sahibi+1 yıl3 iliskinde de icine mi akttılar
Soran+1 yılIçime boşaldı evet eşimle korunma yapmıyorduk zaten bebek olmuyor diye. Sevgilim de ben hap ictim
Cevap sahibi+1 yılo zaman eşinden kesin
Soran+1 yılEşim 1.5 yıldır tedavi görüyor ama beni korkutan bu
Cevap sahibi+1 yılne tedavisi
Soran+1 yılEsimden dolayı bizim bebek olmuyordu
Cevap sahibi+1 yılnekadardır evlisin ve calismalar sürüyo
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz esinle haftada 2 kez ilişkiye giriyorduk zaten ama bebek olayını yani eşimin kısır oldugnu 1.5 yıla yakındır biliyoruz. O yüzden korunma yapmadan ilişkiye giriyoruz yani bilmiyorum ama herhalde sevgilimden dna için bekliyorum 4 hafta sonra embriyodan dna yaptıracağım.
Cevap sahibi+1 yılanladim sevgilinle niye yaptin ki
Soran+1 yılDuygularım depreşti sanırım. Bılmıyırm yüzüğü çıkarınca bekar sandım herhalde kendimi pişmanım ama ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılanladim bir benle yapmamissin bir kocan bir o 🙈
Cevap sahibi+1 yılsen cok isteklisin galiba
Soran+1 yılIstek değil de yani ben sevgilimi ailem istemedi evlenemedim şimdiki eşim subay babam da albay idi her neyse öyle oldu evlenmemiz mimarım ben de. Toplantı için antalya gittim eski sevgilimin erkek kardeşi ile benim liseden arkadaşım evli. Orda da yıllar sonra görünce olanlar oldu
Cevap sahibi+1 yılnerde yaptiniz nerde bebeği yaptiniz
Soran+1 yılEski sevgilimin otelleri var orda denk geldik işte
Cevap sahibi+1 yılhm otelde de guzel olur yatak rahat olur
Cevap sahibi+1 yıldimi
+1 yılSana oksijen veren yaprağı s... yim.
54 Yorumla
Soran+1 yılSanki var aletin
Soran+1 yılBasına gelmeden büyük konuşma
- +1 yıl
Kimse senin yaptığını yapmaz. Umarım bu troll sorudur, aksi takdirde eşine çok yazık.
Soran+1 yılPişmanım ama bebeği de aldırmak ıstemiyorum gerçek olmamasını en çok ben isterdim emin ol çok çaresizim
+1 yılKötük durun
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum
10 Yorumla
+1 yılÇok karışık
22 Yorumla
Soran+1 yılAşırı hem de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay be, hani marjinal bizdik.
00 Yorumlaİnşallah seni öldürür diri diri gömer inşallah hain kalleş seni
012 Yorumla
Soran+1 yılInsalalh Senin de başına gelirse anlarsın diyeceğim ama erkeksin
Soran+1 yıl😥😥😥😥😥😥😥😥😥 pişmanım gelme üstüne büyük konuşma 😥😥
Soran+1 yılAllah bile affediyor sen kimsin de boule diyorusn
Soran+1 yılInşallah başına gelir
- +1 yıl
Adamı tanıyor gibi konuşmuşsun xd belki haketmemiştir, belki haketmiştir. Belki o da aldattı? Tanımadığın biri hakkında nasıl bu kadar net konuşabilirsin?
Soran+1 yılEvet sanki biliyor ediyor tamam kocam çok iyi birisi ama herkes insan
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşinden dolayı olmuyosa nasıl hamilesib
00 Yorumla
+1 yıltrol mu
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmasını dilerdim kocam inanır mi bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnteresan
10 Yorumla
+1 yılÖğrensin ve boşasın seni gizli.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılCocuk doğdumu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinan Çetin’e gönder yasak aşk filmi çeksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçapraz mı oldu
182 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çapraz
Cevap sahibi+1 yılsorun için dedim
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılcidden yazdıkların doğru mu
Soran+1 yılDoğru 😥😥😥
Cevap sahibi+1 yılkız, pişman mısın ?
Soran+1 yılPişmanım tabi
Cevap sahibi+1 yılbunun altından kalkman zorr olmaz umarım
Soran+1 yılYarın kocama hamile oldugumu diyeceğim inşallah ınanır
Cevap sahibi+1 yılbiraz ilk günden açılma..
ilişki için de acele etme
Soran+1 yılAntalya dan geleli 3 haftayı geçti anlamaz galina
Cevap sahibi+1 yılsen kocanda mısın şu an
Soran+1 yılEvet evimizdeyim
Cevap sahibi+1 yılhangisi seni daha çok hakk edendir
eşin mi, o mu ?
Soran+1 yılEşim hak etmese evlenmezdim eski Sevgili mi ailem istememişti
Cevap sahibi+1 yılsen hangisinde, daha kendindesin
Soran+1 yılÖnemi yok eski s3vgolim de evli bej de ve eşimi seviyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yılsewdiğini anlıyorum
sence peki
bu hata mı ?
nsll olduğuna aklın
ne cewap weriyor..
Soran+1 yılHamile olmasam bu kadar pişman olmazdım yine vicdan yapardim anlık gelişti
Cevap sahibi+1 yılsadece ilişki mi olması iyiydi
hiç mi olmaması iyiydi
Soran+1 yılHiç olmasaydı
Cevap sahibi+1 yılonun haberi warmı ?
Soran+1 yılYok hayır
Cevap sahibi+1 yılbirde o kısmı warr
çünkü o da kendi
ewliliğinde hedefe uzak biriydi
Soran+1 yılKarisi hamile bir de 😥
Cevap sahibi+1 yılhade ya
ikiz bebek babası gibi mi olacak
we sen emin misin
onun olduğundan ?
Soran+1 yılEvet başkasi ile olmadim essim de kısır
Cevap sahibi+1 yıleşin ne der şimdi
Soran+1 yılValla inşallah ınanır yoksa bilmiyorum öldürür eşim subay silahı da var😥
Cevap sahibi+1 yılbirşey yapmaz
kısırlığı ne zaman anlamıştınız
Soran+1 yılValla işte ben yine hamile sandım günüm geçti sonra doktora gittik beraber orda anladik yani evlendikten 4 4.5 ay sonra falan
Cevap sahibi+1 yılkaç senedir ewlisiniz
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz bebek 4. Haftanın içinde 🙄
Cevap sahibi+1 yılhamile olduğunu anladığında
sen delirmedin mi
Soran+1 yılDeğişik oldum ama sevindim üzüldüm hepsi
Cevap sahibi+1 yılüzülmen mi fazlaydı
sevinmen mi ?
Soran+1 yılÜzülmem
Cevap sahibi+1 yılbiraz çıkmaz sokak gibi..
Soran+1 yılKocam ınanır umarımm
Cevap sahibi+1 yılhamile gibimiyim
diye ona birşeyler
ima ett.. yorgun
haldeyken..
olayın içine onu da koy..
Soran+1 yılYarın bir test alıp şüphe duyduğumu söyleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılyoo hemen test deneme
ihtimall dışı gibi dawran..
ama hamileliği söyle..
Soran+1 yılAnladim ama 2 haftadır icim içimi yedi dayanamıyorum daha
Cevap sahibi+1 yılsekste iyi midir
sana karşı
onun gözünü dolduruyor musun
Soran+1 yılEvet iyiyiz oldukça
Cevap sahibi+1 yılorall de birsz fazla gir olaya
ona değer werdiğini anlasın
Soran+1 yılAyh midem bulandı
Cevap sahibi+1 yılhamilelikten mi
Soran+1 yılYok oral den bir hoş oldum
Cevap sahibi+1 yılona ileri derecede
birşeyler yaşat
Soran+1 yıl1 haftadır bahane buluyorum hep 🙄 gecelik giyerim hep 1 haftadır pijama giyiyorum ya başım ağrıyor ya başka bir bahane belimden sarılıyor sofrayı kaldırayım diyorum odaya geliyor tv bakcm diyorum adam da şüphelenir demi benn derim hamilelik hormonu falan valla bilniyrom ya
Cevap sahibi+1 yılkaçmanın nedenleri nedir
Soran+1 yılSuçlu hissediyorum yani ne bileyim canım isteniyor 🙄
Cevap sahibi+1 yılha anladım şimdi
bakk orda haksızsın demem..
Soran+1 yılEvet. Neyse zaten midem aşırı bulanmaya başladı mecbur demem lazım 🙄
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
belki son dediğin
gibi eşinden dir..
Cevap sahibi+1 yıldünkü aohbetin çok güzell di..
Soran+1 yılEşim hamile oldugumu biliyor hiç şüphe etmedi havalara uçtu
Cevap sahibi+1 yılciddi misin şimdi ?
Soran+1 yılEvet gün geçtikçe mevzuya uyanırsa bilmem
Cevap sahibi+1 yılilk dalga çok önemli
Cevap sahibi+1 yılöbür adamı tanımıyor
sende dersin ben kimseyle
olmadım
susar..
Soran+1 yılHatta oturup ağlarim 🙈
Cevap sahibi+1 yılo ağlamayı
yapmak gerekir yane..
çünkü, olayın içinde sen warsın..
Soran+1 yılAynen ağlarım yoksa durum vahim, eşim iyidir falan ama çok kıskanç sinirli gözü dönse öldürür beni
Cevap sahibi+1 yılsen nasıll hewes ettin ki
ogün bu kaçamak için..
Soran+1 yılHeves denemez.. iş icabı gitmem gerekiyordu antalya yam
Cevap sahibi+1 yıltamam, peki ilişki nerden esti ?
Cevap sahibi+1 yıluyudun mu
Cevap sahibi+1 yılwayy babo..
Soran+1 yılNe yapayım sence
Cevap sahibi+1 yılağlamıştım dedin
Soran+1 yılEşi hamile idi ya bunun , bebeği anne karnında ölmüş beni aramak istemiş duygulandi demek ki bilniyrom keşke yanında olsan falan dedi ağladi benim hamile oldugumu bilmior ben dna sonucuna göre hareket edeceğim 5 hafta bitiyor benim hamilelikte , 8. Hafta test yapacam dna için bakalım 1 ay sonra herşey ortaya çıkacak
Cevap sahibi+1 yılsabır göster
onun yolu ayrı
senin eşin de askeri
personell biriymiş..
önüne bakk..
Soran+1 yılOlsun mesleği ile ne alaka😳
Cevap sahibi+1 yılaşk daha mı önde
Soran+1 yılBebegin babası kim ise ona göre hareket edeceğim
Cevap sahibi+1 yılbunu bırakacak mısın
ciddi ciddi?
Soran+1 yılNe yapayım
Cevap sahibi+1 yılbu da bir düşünce dir..
inkâr etmeyecem demen
Cevap sahibi+1 yılselam
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurgu güzel olmuş aferin bir daha yapma.
15 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin.
Cevap sahibi+1 yılbu eşleşme olmamış baştan yapın xd
Soran+1 yılSenle yapsınlar sen çok isteklisin
Cevap sahibi+1 yılbana düşmez sen bunun ehli olmuşsun xd
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat