Kocama hamile olduğumu söylemeli miyim?

Yıllar sonra eski sevgilimle karşılaştık, 3 yıldır görüşmüyorduk o benden önce evlendi. Antalya da karşılaştık turizm otelcilik mezunu o. Otelleri var. Benim de iş icabı antalyada olmam gerekiyordu. Bilmiyorum nasıl oldu beraber olduk o da evli sorun şu ki. O kişinin çocuğu olmuyordu eşi şu an tüp bebek ile hamile kalmış ve 6 aylık hamile. Ben de hamileyim ve eşimden dolayı benim de çocuğum olmuyor. Şimdi ne olacak bir fikrim yok
Güncellemeler
+1 yıl
Peki eski sevgilimin bu durumdan haberi olmalı mi onunla mesela hayal kurardık oğlumuz olursa ismini kesinlikle batuhan koyacağız diye. Yoksa hiç demesem mi görmeye kalkar falan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şu var ki biz kocamla ilişkiye girerken ikimiz de korunmuyoruz, ama malesef o halti yedim ya ben eski sevgilimle o zaman hap aldım ya çocuk gerçekten kocamdan ise , ne olursa olsun bebegi doğuracağım sonucta benim bebegin babası için de dna yapmaya karar verdim. Umarım kocamdan çıkar bebek.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eski sevgilim beni aradı ve bebeğinin anne karnında öldüğünü soyledi eşinin , ve antalyadaki 1 haftayı unutamadığını söyledi ben de hata idi dedim ağladı 😥😥😥
Güncellemeler
+1 yıl
Haklisin bakalım uyuyorum ben yatak odasına gitmiyorum
Kocama hamile olduğumu söylemeli miyim?