soğudum. bi insandan zamanla soğuduğunuz hiç olmadı mı. bitakım şeyler etken oldu tabiii.
ama tavırları,aşırı sevgi gösterileri beni bunalttı.itici gelmeye başladı.ortak birşeyler bulamadım aramızda.bunları başta tahmin edemiyosunki
eski sevgilimde aşırı sevgi gösterisinden ilgiden bunalıyordu ilk onu tanıdım ilgiden nefret eden kız birde şimdi seni gördüm :D sizin istediklerinize deli divane olan sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçi olan çok bayan varken sizin böyle olmanız kusura bakmada biraz garipmi desem bencillikmi desem bilemiyorum :D ayrıca ben bu ilişkiden soğudum diye saçma bir kelime duymadım tekrar hareketli hale getirmek senin elinde onun açısından zaten sorun yok ama sen kafaya takmışsın başka birini hayatına almaya yada onunla devam etmemeye ne desem boş uzatma direk söyle ayrılıyorum diye terkediyosan düşünme üzüntüsünüde napacağınıda o başının çaresine bakar ondaki özellikleri bekleyen çok bayan var inşallah pişman olmazsın
güzel yorumdu.teşekkürler.
bu dediklerin varya kelimesi kelimesine benim başıma geldi hatta bir ara baktım sana yoksa o gişimisin diye bende çok değer verdim çok sevdim ama 2 günlük birisiyle beraber olmuş şuanda 2 aylık beraberliği 2 günlük bir çocuk bitirdi çok sevmiştim çok değer vermiştim ama olmadı
bazen her şey karşılıklı olmuyo malesef
soğuduysan birak ama bana sorarsan geçici bişey onu kaybedersen dönme ihtimali olmaya bilir yinede iyi düşün.
Cevap
11Cevap
İyide once ayrilma sebebini yazki ona gore bilelim ne onerebilecegimizi.
Ayrilma canim sorun yoksa durup dururken ne diye oyle iyi ve temiz kalpli birinden ayriliyorsun?
sevemiyorsan zorlamanın alemi de yok, ilk aşk acısı çeken o olmayacak bir şekilde toparlar
zamanı gelincede birisi senin karşına çıkıp ne diycek biliyormusun? Sen benden daha iyilerine layıksın sen çok iyiain ama ben seni haketmiyorum... ( o zaman bu vatandaşı daha iyi anlarsın belki.)
tahmin edebiliyorum iğrenç bi duygu olduğunu.
ama devam edersem onu kandırmış kendimi de kandırmış olurum.
umarım bir gün aynısı başıma gelmez. o vatandaşı gayet iyi anladığım için ne yapacağımı nasıl üzmeden yapacağımı bilemedim.
tamam her şeyi en iyi bilen, geleceği çok iyi gören. teşekkürler yorumun için
Ilerde daha çok acı çekmemesi için şimdi söyle en iyisi
nasıl ayrılıcan senden ayrılıyorum diyeceksin olucak bitecek yani
sündürmenin bir anlamıyokku
seven birini bulmuşsun bıu konuda şanlısın. özel değilse neden ayrılmak istiyorsun.
soğudum tanıdıkça.sıkılmaya başladım.ortak bi şeyler bulamadım.aşırı sevgi gösterileri rahatsız etti birde
üzülmeden ayrılık olmazki. mecbur üzeceksin.
malesef
bence gerçekleri yansıt yalanlara dolanlara girme yapacağın bi hata daha çok incitir o adamı. demekki adamın iyi niyeti seni tatmin etmiyor yapacak bişey yok.
Rahat insanları huzursuz ediyor işte kanıtı .
Adam olsun yeter diyorlar ama adam olmak yetmiyor .
adam olsun yeter ben demiyorum.senin çevrendeki kızlar diyor onu arkadaşım
kaldı ki şöyle olsun böyle olsun şusu olsun busu olsun diye aramıyorum ben kimseyi.
başta etkilendiğim insandan zaman geçtikçe soğudum.
sen hiç yaşamadıysan olabilir ama ben şuanda bunu yaşıyorum
kesınlıkle +1 dostum!. ıyı olmak asla yetmez, tam tersı rahatsız eder..
ben demiyorum.%99 kusura bakmasın
umudum çıkmaması yönünde.ama eldekinin kıymetini bilicem diye kendimi zorlarsam eldeki daha çok üzülür zamanla.bende öyle
yani yapacak birşey yok..mutlaka canı acıyacak...
konuşmayı dene...
Sevmiyorsan ayrıl. Vicdan azabınıda burda mı soruyorsun ? Millet ayrılıyo muhasebesini millete tutturuyo m.k
Bence ayrilmak istedigini söylemelisin yoksa ilerde daha cok aci ceker..
O kadar düşündün bu cevabı mı buldun. Evet, hep bunu yapmak istemişimdir.
he amca
Sevmiyorsan ayrıl. Kendini düşün.
teşekkürler
ruh hastasımısın cok iyiyse cok temizse neden ayrılıyorsun
etkilenmiyorum artık pek
Söylemelisin..Ya sen üzüleceksin ya da o..
Ne yaptın? Aynı durumdayım.
aldat da nefret etsin.
:D
Senin gibileri çarmığa gerip ... lazım !
senin gibileri de kaba sekmesine tıklayıp şikayet etmek lazım.umudum yok ama denemekten zarar gelmez
sebep ne?
soğudum...
bunun biçok sebebi var ama onun karakteriyle ilgili değil.itmeye başladı bazı şeyler..
o zaman söyle mecur kırılıcak ama pişman olmazsın umarım..
umarım...
korkma ayrıl boşver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar