Sevgilimden ayrılacağım Korkuyorum ne yapmalıyım?

sevgilimle Kendi aramızda yüzük taktık aileler biliyor zaten kendisi ilgili çok nazik üzerime titreyen biriydi fakat benim bir kızım var boşandım onun da bir kızı var onun da eşi vefat etmiş şimdi nişanlım Kıbrıs'ta ben istenbuldayım yaza düğün var ve bir ay önce misafir geldi Türkiye'ye ve onun akrabalarını ziyaret ettik misafir olarak kaldık iki haftadır da bizde misafir ve ne yapsam memnuniyetsiz gibi ve sürekli Of pof çekiyor sanki karısı var karşınında soğudum bu evlenince bana neler yapmaz ya akşam yemek hazırla geliyorum dedi bende aşkım hastayım miğdem bulanıyor gel dışardan alalım dedim geldi yemek yok bir surat bir afra tafra anlatamam şimdi diyor hasta olsan da kahvaltı türü koyabilirdin falan Fistan en son bu gün baktım yine Of pof çekiyor yüzüğü attım ayrıldım bas git dedim sonra beni aradı çağırdı ikna etti barıştık ve ben çok sevdiğim adamdan miğdem bulanıyor hayvan gibi davranıyor bana beni karısı olarak görüyor deli mi ne daha nişan yapmadık ben bundan korkmaya başladım diyor hasta olsan da ben bir şey istedim yapacaksın ölsen bile yapacaksın dedi şok oldum

Sevgilimden ayrılacağım Korkuyorum ne yapmalıyım?