içinizde fırtınalar koparkan hiç sustunuzmu .
sustuğunuzda elde ettiğiniz şeyler ne oldu ?
sustuğunuzda hiç gideni geri getirdinizmi?
sustuğunuzda elde ettiğiniz şeyler ne oldu ?
sustuğunuzda hiç gideni geri getirdinizmi?
Eline kalemi almaya çalışıyordu ama parmaklarını engelleyen bir güç vardı sanki. Kendini zorluyordu ama nafile... oysa içini dökmeye o kadar çok ihtiyacı vardı ki ...Tüm bunları düşünmeyi bırakıp tekrar sarıldı kalemine... "Son bir hamle" diyerek tuttu kalemini. Parmaklarına söz geçirmeye çalışıyordu adeta. Onu durduran güç bile bu kararlılığa artık karşı gelmekte zorlanıyordu. Ama pes de etmiyordu.
susmak bazen cevap olabiliyor bir çok şeye ama gideni geri getirdiği karşılaşılan bir durum değil :)
yok şunu dinliyorum şu an gayet dinginim
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xqPUS2XaMVA#t=750sne yaparsan yap susan birini asla yenemezsin demişler... ben sustum hiç bişey kazanmadım ama bu karsı tarafta biten bişey o beni sevmiyodu ve gitti. eski cıktıgım da dendiğimde ise uzun bı aradan sonra geldi... fazla dırdıra gelemiolar zaten sen susmaya devam et ısteyn ınsan her turlu gelır canım
aldatıldım canım susmayım ne yapayımki
avazım çıktığı kadar sevgimi haykırdım yalvardım çare etmedi şimdi avazım çıktığı kadar susuyorum içim içimi yiyor herşeye rağmen anla işte seni çok seviyorum sen olmadan mutlu olamam diyemiyorum ha o seviyor mu bilmem eskiden çok sever kıyamazdı sevgisini kuşlar mı yedi ki ?
Cevap
21Cevap
Malesef sustum.Susuşum çok salakçaydı.3yıl sonra konuştum.Aşkımı haykıramadım.3yıl sonra açılabildim şimdi o nerdeee ben nerdee?o gitti ben kaldım.Bence susma.Ama duruma göre değişir neye sustuğuna bağlı.Ben pişmanım hem de çoook...(Tamam üstüme varmayın dertliyim) :(
etrafınızda sizin konuşmanızı haketmeyen insanlar varsa eğer susmak en iyisidir.kimi zaman konuşmaktan daha çok anlam ifade eder.
doğru.
Aşkı ve öfkeyi söyleyemediğinde insanın konuşmaya dair hevesleri de bir bir yok oluyor, susuyorsun.Bazen de avaz avaz bağırasım geliyor ama özlüyorum derken z nin sesi bile çıkmıyor.Yaşarken ölüyorum her seferinde...
Eğer karşındaki söylüyceğin hiç bir kelimeye değmiyorsa, ağzından çıkan her bir harf hiçbirşeyi değişitrmiycekse avaz avaz susarsın. Avaz avaz sustum...
Her İnsan Susar ...!
Hergün değişik Maskeler Takarız .. İlk Önce kendimizi ..Sonra Diğerlerini Kandırırız ..
Susmak birşey değilde ...! İnsanın içindeki Çığlıklar .. Çok fena yankı yapıyor .. Yaşıyan ölülere Çeviriyor bazen ..
Ben bir sustum;
O bütün çığlığımı toplayıp gitti...
içimizden geleni yapamadığımız zaman benliğimiz zarar görmeye başlıyor,o yüzden öfkeyse öfke bağırmaksa bağırmak sevmekse sevmek bunlar olması gereken şeylerdir
ne guzel bır ıfade bu olmaz mı ? benım genelde fırtınalar içinde kopar bellıde etmem... pekı bır soz vardır acı son sevıyeye ulaştıgında gözyaşı gelmezmiş sendede oldu mu bu pekı ?
oldu malesef.şu anda o haldeyim
o halden kurtulmanın formulu nefrettır bılıyor musun? bu bende fayda sagladı bır muddet ama fazla yanında taşımadan atmak lazım bır nevı panzehır gıbı dusun.
nefret bile etmiyorumki :S
unutmak ıcın faydalı olur demıstım. ne edıyorsun pekı bu kadar dert yanıyorsun kendınce. senın ıcnı hıcbır şey ıfade etmeyen bırı ıcın neden bu kadar bocalıyorsun anlamadım ?
öfke .boşa geçen yıllarıma üzülüyorum
ooofff sende boyle dusunuyorsun demek yapıcak neyımız var tekrar sıfırdan başlamak bence hayat ve gerçek bu malesef ..kımseye 3 hayat verılmıyor.
oyle .aslinda hersey insanin elindede kalp bir sussa .
sustumm elde ettiğim birşey olmadıı sadece acı çektim giden geri geldii ama yine gidercesine bende kabul etmedim zaten
şuan yapıyorum tatlım içimde fırtınalar kopuyor ama susuyorum susmak zorunda kalıyorum ne zamana kadar dayanabilicem bilmiyorum
neden susuyorsun kime ?
sevgilime,susmam gerekiyor bunu istedi kavga ettik
Defalarca kez sustum can yanmasına rağmen haykırarak sustum
belkide bu yüzden tezcanlıyımdır
sana bir getirisi oldumu yoksada ahadamı yandı cnın keşke susmasaydım dedinmi
keşke susmasaydım dediğim için tezcanlıyım ve sürekli söyleyecek bişeyim vardır
pişmanlık yaşamak istemiyorsan susmıcaksın
bazen susmak gerekir ama çünkü karşındaki seni anlamıyordur .
Ne dersem diyeyim anlamıyacak , susmaya karar verdım.
Sustum evet hemde susarim konuşupda birini kirmaktansa susarim..
Giden gitmiş zaten donse neye yarar ben sükut ederim daha güzel.
Sabrederek yapamadığım şeyler fırtına kopararak yıktığım şeylerdir.
ufff ne çok düşünüyorsun çok mu zevklı öyle yaşamak :P
Sustuk. Sustuk da ne oldu ? bu sefer bizim içimiz döküldü..
hee hep geri gelirler :=) bak anmılar dersin onlar kapıyı çalar keçileri kaçır mesela çağır geri gelsinler
Avaz avaz susmak diye bir tabir ilk defa duydum.
Sustum , gidenlerde gelmedi.
Kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum diyenlerdenim.
Kosun la Turkce'nin mina koymaca oynuyoz
çok kez. çünkü sosyal fobiktim..:)
Hep. Kotu birsey ama.
Bazen susmak gerekir bence..
Susayım diye dilimi bile kestiler...
susmak gerekir susarım.
Susmak kadar kötü birşey yok
neden
bazen susmak gerekir ama çünkü karşındaki seni anlamıyordur .
zor gelmior çünkü karşımdaki haketmeyen biri beni aldatan biri susmayıp ne yapayım.
aldatan birinin küfürü bile hak etmeyeceğini düşünüyorum
halısın ama geliyor işte gece gece akla :)
Salak.
...ben en güzel sen öperdin .
emre aydınnnn :) dinle
susmakla hiç bir problem çözülmez
evet çok sustum
getirisi oldumu ya da götürüsü?
Susma Sustukça Sıra Sana Gelir ...!
evet hyr hyr hyr :D
Susuyorum.
İllaki oldu.
Sustum. .
zamanı gelecek