Ayrıldık çok mutsuzum hiçbir şeyden zevk almıyorum, ne yapmalıyım?

evet beni tanıyanlar vede yazılarımı okuyanlar bilir onun yaptıklarını yazdım herkez şerefsiz yavşak odamı adam dedi doğruydu da şimdi napçam ne yapmalıyım sanırım depresyona giriyorum 2yıllık bir ilişki bitti adam gibide ayrılmadı ki yine hakaretler etti ne b*k yersen ye dedi düşünün bu şahıs eski sevgilisini de arkadaşına tavsiye etti oda 2 yıl sürmüştü ne ilgi ne sevgi vardı bana karşı 8 saatte bir mesaj çekiyodu sitem ettim yine basa sardık hem suçlu hem güçlü saygısızlık ettiğine göre az çok anlamışsınızdır nasıl diyaloğumuzun olduğunu n'apayım şimdi uğraşıyorum başka şeylerle olmuyo dün gece kavga ve 5 saat önce ayrıldık tamammen bittti bi de komşuyuz 28 yaşında bende 22 küçümseme aşsalama daha neler neler neresini sevmişsem bi de uygunsuz kadınlarla konuşması başka facebook hesapları vs vs ağlamıyorum şu anda alıştım çünkü hadi biraz bana destek verinde n'apıyım ben adam gibi sevdik çok geldi benim verdiğim değerle bana havalandı
Güncellemeler
+1 yıl
cok kucuksun bır ınsana gıyım bot pantolan yuruyus bu kadarmı yakısmaz lanet etmıstı egcen ayrılmamzda sevgımıze pısmanmıs olmus daga neler neler buyumen lazım tecrubelı deyılsın tecrubelı olmam ıcın kac kısyle yatıp kalkıp boynuzlamm gerek bu zıhnıyette dusnun bense 2 yıl boyunca agla sızla ..salak salak konusma dedıı:((lanet olsun ona verdgım sevgıye haramı zıkkım olsun inşhh odamı seven be odamı sevdım deger verdım be kım benım kadar onu sevdıı yerın dıbıne gırsın adıı
Ayrıldık çok mutsuzum hiçbir şeyden zevk almıyorum, ne yapmalıyım?