Beni takip etmesine rağmen whatsap vs , hep istemediğini söylüyor ne yapym? Ne yapsam iyi gelir , ne bilim yoruldum artık ben , her şeye rağmen göze alıp yazdım iyiydi her şey, ne değişmiş olabilir ki onda? Kesin çözümü söyler misiniz , artık karar vermem gerekiyor hayatım için?
Ayrıldık ama unutamıyorum, mutsuzum ne yapmalıyım?
Geçmişte kalan sadece anıdır.. Anılar sadece tecrubedir.. Birisi artık yanında değilse onu düşünüp onu bekleyerek sadece vakit kaybedersin.. ve emin ol hayat bir saniyesini bile boşa harcayacak kadar uzun değil.. Geçmişte kalanlara teşekkür et ve yoluna devam et.. Teşekkür derken yalnız olduğun bir ortamda sesli bir şekilde kendine itiraf et. Hayatında olmayan herkesin ismini tek tek söyle ve bana kattıkların ve yaşattıkların için sana teşekkür ediyor ve seni gönderiyorum de. Faydasını göreceksin güven bana.
heryerden engelle herseye gul herseye iyi bak Herseyi guzel gor ona dair herseyi hayatindan cikar unutmak icin hep temizlik yap muzik dinke ben boyle yapiyorum bide gurur yap gurursuz olma asla ona yazma
kendine ceki duzen vermis olucaksin onu hayatindan cikarmak icin kucuk adimlar atmis olacaksin sonrasi gelir fakat onu hayatindan cikarmak istemiyorsan ki bence bu sekilde davranan insana umut baglamamalisin o zaman bu onerilerimi dikkate alma
En İyi Cevaplar