Sperm bankası sizce nasıl bir fikir?

Evlenmek isteyen bir kenara dursun sevgili adayı bile yok. Bir kere çıktı evlenmek isteyen biri onun da hiç arkadaşı olmaması ve tuhaf konuşmaları beni korkuttu. Bide bu yaştan sonra artık görücü usülü şart. (28) Bu yaşta hala evlenememiş erkek düşünürüm neden evlenememiş diye. Arkadaşlar ben ciddiyim sanırım öyle bir çağda yaşıyoruz ki artık evlenmek için kılı kırk yarmak gerek. Ki ben zaten 5 yıl bir ilişkiye katlanıp evlenmek istiycek bir insan değilim, sevgili olursa evlenelim diye baskı da yapamam.. En iyisi bu. yani "Sperm Bankası" . Zaten herkes tadıyor ki, artık çok istiyorum anne olmayı, dayanılacak gibi değil her gece rüyamda bebeğim kollarımda, bunu yaşamak için neden yıllarca beklemek zorundayım, bu kadar hasret çekiyorken, üstelik belki de hiç olmayacak sonunda yine sperm bankasının yolunu tutucam! Ayrıca gidip birileriyle birlikte olup olup sonra birinden hamile kalıp onu nikah masasına oturmayı zorlamaktan etik açıdan çok daha iyi değil mi?

Zamane erkekleri .. oldu da bir yerleri kalktı kızların evlenmek istiyor diye kendini bişey zannediyorlar diye ben bu sisteme gelemem.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani diyorsunuz ki anne olma duygusunu yaşamadan öleyim.. Öyle mi? Sağolun ya. Ben insan değilim o zaman ne diyim bilemedim şimdi..
Sperm bankası sizce nasıl bir fikir?