Düşünsenize sarışın yeşil gözlü iyi bir işi olan birinin spermiyle doğuracağım çocuğu kflglgkgk alfa olur bence ama caiz değilmiş bu üzer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
S lan babası belirsiz bir p. c ayrıca genetikten gelen bir çok şey var geçen hastalık dışında. Mesela intihar edebilir mi bunu bilemezsin. Kleptomani şizofreni vs bir çok soru var bedensel hastalık dışında. Bunu biliyor musun? Babasız olmak en büyük problem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye cocuk doğmadan önce cennetten sipariş mi veriliyor neye dayanarak seçiyorsun gözünü burnunu ya bir rahatsızlığı olan olursa o zaman da kabul edecek misin? Ayrıca nasil bir iticiliktir ki kim oldugu bilinmeyen birisinin spermi ile hamile kalma fikri cazip gelebilir ki babası belli olmayan cocuklara ne deniliyor kabul ediyorsan içinde çocuğun babasının belli olmadığı bir karın büyümesini düşünmek cok mu güzel bir duygu cocuk senin karninda iken haberi var zaten algilarini fark edebiliyor ona göre gelişip büyüyor. Istedigin kadar yap sağlıklı olmaz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
40Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kararınız kimse karışamaz
00 Yorumla Allah her şey bir düzen içinde yarattı birileri kalkıp düzeni bozmaya çalışıyor ve millete bu cazip geliyor Allah bunun hesabını sorar kıymet günü
Zaten bunu yapacak olan biri eşsiz dolaşacak ve aileyi çökertecek tamamen saçma ve gereksiz Allah sonumuzu hayır etsin 🌸414 Yorumla- +1 yıl
@Naflaus Evet çok seviyor.
- +1 yıl
Evet herşeyde Allah diyip duruyorsunuz
Allah öyle yaptı yok Allah şöyle yok bu böyle.
İmtihan dünyası diyorsunuz sınav kagidina sadece Allah yazıyorsunuz bence sizler
Yağcı birer bireysiniz
Siz herşeyi gtnden alıyorsunuz. Eğer bu dünya sınavsa
Sınav kagidina yöneticinin adını yazmanın anlamı yok.
Allah ona yağ çekin diye sizi yaratmadı
Allah herşeyi düzen içinde yarattı diyor evrende hiç bir şey düzenli değil
Penisle gotu yaratan Allah
İstese tek delik yapardı eşcinselliğide engellerdi
Spermi ve yumurtayı yaratanda o
Hepimiz havuzda oynuyoruz kimimiz düzen içinde güzelce oynuyor - +1 yıl
Bu kafaya ne anlatsanız boş beyler uğraşmayın. Konu kilit.
- +1 yıl
@Naflaus Senin dediğin gibi olsun. Farz edelim ki Allah yok düzen yok. Peki bana şunu açıkla o zaman. Evrende her şey amaca hizmet etmek zorunda. O verdiğin örnekteki penis ve kalça bile bilimsel olarak amaca hizmet etmek zorunda. Senin KS ye girmenin bile bir amacı var. Ya Kafa dağıtmak ya zaman geçirmek vb. Şimdi madem ki bilimsel olarak her şey amaca hizmet etmek zorunda. Neden tüm canlılar arasında analitik zekâ sadece insanda var? Bunu kim neye göre hangi amaç için belirlemiş? Neden sadece insanı tercih etmiş? Diyelim ki evrimi savunduk, hayvan iken evrim geçirdik, zamanla insana döndük diyelim. Bu evrim sürecinde neden sadece insan analitik zeka olarak evrim geçirdi neden diğer hayvanlar bu zekadan mahrum kaldı. Aklı ve bilinci olmayan doğa yasaları bunu neye göre düşündü? Neden sadece insana acı, tatlı, tuzlu, ekşi bir çok ürünün tadına bakabilme yeteneği verdi de hayvanlara tek tat alma duyusu verdi? Neden inek çikolata yiyemiyorda sadece ot yiyor. Neden bir kedi şeker yiyemiyor? Bu doğa yasaları neden tüm bu özellikleri insana vermeyi tercih etti? Amaç ne? Ve neden tüm canlıları ölümlü yaratmayı tercih etmiş? Ekolojik denge için canlıların ölmesi lazım ise neden ekolojik dengenin bile bilimsel olarak sonu var? Madem ekolojik dengeyi bu kadar önemsiyor ise neden ekolojik dengeye bile son veriyor? Buradaki amaç ne?
- +1 yıl
Milyonlarca yıllık insan yaşamında son 2000 yılda mı allahın aklı başına geldi
- +1 yıl
@Petrocellir34 Benim sorum bu değil. Soruma cevap bekliyorum sadece
- +1 yıl
Ben @_Beyza_13 ün yorumuna karşılık yazdım. Evrenin bir amacı yok, olmak durumunda da değil, entropi içerisinde gidiyoruz işte.
- +1 yıl
@Petrocellir34 antropi bile amaca hizmet ediyor bilimsel olarak. Bu nasıl bir çelişkili cümle
+1 yılBabası belli olmayan bir çocuk yapmakta nasıl bir mantık arıyorsunuz, pardon buluyorsunuz.
Hadi yaptınız o çocuk babasını sormayacak mı? Her şeyin bir usulü, yolu, yordamı var. Bu kadar geniş olmayın, tövbe tövbe..74 Yorumla- +1 yıl
baba oluyorda noluyor sanki bende babasız büyüdüm bi kez de babam nerde denedim yokluğunu da çekmedim şimdi daha iyi anlıyorumki daha rahatmış
Soran+1 yıl@xPsychopath o tesadüf baban iyiyse dünyanın en iyi şeyi ben babamdan çok memnunum ama baba kötüyse olmasa daha iyi
- +1 yıl
genel olarak babalara bakıyorum olmasalar daha iyi
- +1 yıl
neden bunun için risk alsın ki
Erkeksiz doğum artık mümkün! Kadının kemik iliğinden sperm üretildi. Ama bu yöntemle doğan tüm çocuklar kız olacak. İngiliz bilim adamları kadının kemik iliğinde bulunan bir kök hücreden sperm yaratmayı başardı ama yalnızca kız olabilecekmiş kız çocuğu
12 Yorumla
+1 yılÇok büyüdüğünde soracağı sorulara vereceğiniz cevabı önceden düşündünüz mü?
ya da babamin resmi derse ne demeyi düşünüyorsunuz.
Biraz mantıklı düşünelim nedersiniz?
Zor bir şey mi istiyorum acaba?14 Yorumla
Soran+1 yılÜtopya yapıyorum burada Türkiye'de yaşıyorum bunu yapmam mümkün mü sence kvlhphşh
- +1 yıl
Ne biliyim öyle sorunca
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılBu arada kötü bir baba ile büyümesindense babasız büyümesi daha iyidir
- +1 yıl
Tercih sizin tabi ki
Ee git kocam yerine öyle birine ver aynı şey sonuçta kocanın spermi değil
34 Yorumla- +1 yıl
En azından zevk almış olur😂
Soran+1 yılÖyle birini bulmak kolay mı hem buldun diyelim çocuğu olsun isteyecek mi ileride sana sıkıntı çıkaracak mı
- +1 yıl
🤔
Hayır, çocuğum olacaksa duygusal hisler beslediğim birinden olur veya evlatlık hazır doğmuş çocuk edinirim.
30 YorumlaSeni üzen sadece caiz olmaması mı? O çocuğun babasıyla büyüme hakkını elinden alıyorsun keyfi olarak. Bence empati kur, buna üzül.
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılyavrum bildiğin biri olsun.. sperm bankasından yaptın çocuk, sonra gitti kardeşi ile denk geldi ama bilmiyor.. işin sonu hoş olmaz
30 Yorumla
+1 yılİstemezdim adam para karşılığında sperm bankadısa bağışlıyor sonra tespit ediliyor ondan hamile kaldığı kadın olduğunu sonra o kadını beğenmiyor adam ne yapsın şimdi
00 Yorumla
+1 yılDünyaya bir çocuk getirmek için neden bu kadar masrafa gireyim ki ya da neden bu kadar çaba sarf edeyim, gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılBana asla mantıklı gelmiyor. İleride çocuğa nasıl hesap vereceksin ki? Aile olmak bambaşka bir şey
30 Yorumla
+1 yılmantıklı tabi en azından ne erkekle ne ailesiyle uğraşırsın
20 Yorumla
+1 yılManyakmisin canlı kanlı birisiyle yap ben yardımcı olurum üç cocugun var bizde genel sarışın dalgalı saçlı oluyor bilgine
00 Yorumla
+1 yılBence de mantıklı eğer sadece caiz değilse yapılır, caiz olmayan neler neler yapıyoruz düşününce. 😅 30'a kadar evlenmezsem düşünürüm.
01 Yorumlaiyi bir işi mükemmel tahsilli olan birisi olacak emin olabilirsin çünkü bilgilerine hiç bir zaman ulaşamayacaksın.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılSüpermiş. Yanlız karışık olması gerekiyor. Biraz ondan, biraz bundan. Üstüne de leblebi.. 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBabasini bilmeden kimin suyu ile döllenmek akıl işi değil
05 Yorumla
Soran+1 yılAman hocam bilenler ve bildiklerine pişman olanlar da var
- +1 yıl
Hocam sen yap bence siyah i bir sperm bul
Soran+1 yılSarışın yeşil gözlü dedim 😳
- +1 yıl
Hocam spermi direk mi enjekte ediyorlar bu iş nasıl oluyor
Soran+1 yılHiç bilmiyorum ben de öyledir
+1 yılDimi ya bu Erkekler insan değil evlenilmez sperm bankası ile çocuk sahibi olup büyütmek en iyisi
01 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayalım lütfen.😊
+1 yılSperm bankasından çocuk yapmak istiyorsun caizligine mi takıldın
00 YorumlaBenden bahsediyorsun. Kendim gibi biri olmasına gerek yok bence. Sarışın mavi gözlü zaten minigim
01 Yorumla
+1 yılCaizliği bırsk günah ne caiz değilmiş dine güncellememi getirdiniz caiz değil diyor kafayı yemelik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok maliyetli bir iş. Tüp bebek işlemi gibi lab ortamında döllenme oluyor dedıgım gobı maliyeti cok yüksek ki ülkemizde yapılmıyor bile
00 Yorumlabilmediğin insanınn dölünü taşımakta ayrıı bir bynsizlik
00 Yorumla
+1 yılEvet ama beklenen sonuç elde edilemeyebilir. Genleriniz baskınsa aldığınız spermin bir önemi olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim genlerim de fena değil kfkglhkd
- +1 yıl
O zaman dans :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka o kriterleri bankadan almana gerek yok yardımcı olurum sana :)
00 YorumlaÇocuğa ne diyeceksin sonra , bizim ülke daha insana saygıya geçemedi, kaldı ki bu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖldü derin jfkglglg
Saçmalama böyle bir şeyi nasıl yapar bi insan kendine
00 Yorumla
+1 yılHiç mantıklı değil kimden olduğu belki olmayan yani illa yapacaksan başka şeyler dene
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben de satabilirim. sarışın mavi gözlü olsun istersen..
00 Yorumla
+1 yılO zaman öyle birini bul caiz olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da ölüyor bana kfkgkhf
- +1 yıl
Niye denk gelir 😂😂
Pazardan mal mi alıyorsun knk
02 Yorumla
Soran+1 yılBu işler böyle
Çok saçma.. o çocuğun bir babaya ihtiyacı da var
10 Yorumla
+1 yılTürk olmasaydim bunu yapardim
13 Yorumla- +1 yıl
Akraba terörü var
+1 yılYa Babasına degilde Sana benzerse
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 403 cevap paylaştı.
u +1 yılBunu düşünmedik değil hani 🙄
00 Yorumla
+1 yılAşık olmadan ilişki yaşamak gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılYa senin gibi aptal olursa
00 Yorumla
+1 yılSatayım sana. Yeşil değil ama mavi.
00 Yorumla
+1 yılYok ya hiç mantıklı değil
00 YorumlaBuradan biri çocuk yapalım diye teklif etmişti
00 Yorumla
+1 yılDini yorumunu bilmiyorum bu işin.
00 Yorumla
+1 yılsiz kadınalrdan korkulur :)
00 YorumlaSperm bankası ırkçılığı tetikler gibi geliyor.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Olabilir bende ilerde taşıyıcı anne bulmak isterim
00 Yorumla
+1 yılBankaya bağışta bulunmak istiyorum
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı mantıksız
30 Yorumla
+1 yılÇok saçma
10 Yorumla* doğurmak istemem
11 Yorumlaülkede yok bağğışçı çok ama
00 Yorumla
+1 yılütopyanı sevdim
00 Yorumlasperm bankası türkiyede yok
00 Yorumlahelaki olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma.
00 YorumlaManeviyat bitmiş aw
012 Yorumla- +1 yıl
Sorma🥺🥺
- +1 yıl
Üzülüyorum çok hemde
- +1 yıl
Nefis işte
- +1 yıl
Aynen katılıyorum herseyı mesrulastırdılar
- +1 yıl
Korkunç bır dönem:(
- +1 yıl
Dm den konusabılır mıyız yazın ıstersenız
- +1 yıl
İnşallah :(
+1 yılBen çocuk istemiyorum ya.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşıyıcı anne olurmusun
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendi çocuğumu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendi çocuğun olacak yine ben sadece kanımdan biri olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak isterim bu konuyu seninle
Soran+1 yılKfkfkfkfkhkgk şakacı seni bu durumda duygusal his beslemeyeceğimi mi düşünüyorsun özellikle bu özelliklere sahipsen aşık olmamam mümkün değil kglgkjlgf
Cevap sahibi+1 yılDuygusallık yok olmayacak evlenme gibi bir düşüncem yok zaten
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım aklına yatmazsa yine kabul etme
Soran+1 yılİşte bu benim için mümkün değil çocuğumun babasını tanıyorsam bir şeyler hissederim muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılTürkiye de sperm bankası yok biliyorsun değil mi
Soran+1 yılGüzel olurdu diyorum yapacağım demiyorum ki kvlhşhlh
Cevap sahibi+1 yılLafta sadece yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap ozaman
00 Yorumla
+1 yılCok saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Sperm bankasından çocuk yapmak çok mantıklı gelmeye başladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım