Ben evlenme düşüncem yok. Evliliğe sıcak bakmıyorum. Ama bebek istiyorum. Sperm bankasından bebek yapsam mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkedi besler gibi çocuk beslemek ne acı. baba sevgisi görmemiş ezik bir birey yetiştiriceksin. artı okulda herkes babası ile gelirken onlara bakar durur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
babasız yarım bir çocuk yetiştireceksen hiçbir şey yapma daha iyi.
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
yapan binlerce insan var ama bence güvendiğin değer verdiğin birinden sperm alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. tabi kabul edecek biri olursa yani
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse kabul etmez
Soran+1 yılBakacağım
+1 yılBen varım. Babasız büyütmeye hakkın yok diyencahillere takılma.
Ben varım beni kullanabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı ama istemem
- +1 yıl
Ahh ahh
vicdansız arıyorsun anladım ☹️
+1 yılBenim merak ettiğim şeyy, o kullanacağın spermin kimin olduğunu görebiliyor musun? Kimin olduğunu görüp biliyorsan o şekilde yapmanda sakınca yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır göremiyorsun
- +1 yıl
O zaman sakıncalı ya 🤷🏻♀️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
82Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın başka bir yerinde yapacak olsan evet derdim istiyorsun çünkü veriyor Türkiye gibi bir yerde gerçekten hiç hoş karşılamaz kimse bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapacağım
+1 yılÇocuğu kültürel ve psikolojik olarak yarım insan gibi dünyaya getirmeye hakkın yok anne babam nerde dedinde kızım seni sperm. bankasindan mi aldım diceksin hiç etik bir şey değil ben kendimi onun yerine koyuyorum insan cildirr benim babam ne terketmiş je olmuş ne hiç olmuş bu bir insan üzerine yapılan nasıl bir vahsettir doğduğundan dalsiz öksüz doğmak annenin yeri hayatta başka. Babanın başka ya nasıl bir insansın nasıl bir canisin o cocik ömür boyu kendini herkesten farklı ve yanlız hissedecek babam yok ve hiç olmadı hasreti psikolojisi kendin sorumluluk alamiyorsun diye bir insana bunu yapamazsın etik değil ya Allah'ın karsnda da çok günah ve haram sen kendin koca kaldiramiyoraub sorumluluk alamiyorsun diye bir çocuk almak oyuncak mi bu caninn sıkıldı can sıkıntıni gidermek için bunu yapıyorsun sonra doğunca da bej sen ne çileler ile getirdim edebiyatı annelik yapmayıp Allah'ım umarım ıslah olursun hayretler içindeyim nasıl insanlar var nasıl bencillik nasıl cahillik nasıl dusuncesizlik ve zalim insanalr olabiliyor kafasizliktaj sen de haklisn
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki bebek istiyorum ne yapmalıyım
- +1 yıl
Çocuk edinebilrsin yetimhaneden bebek
Soran+1 yılTamam
Önceden böyle düşünüyordum ama çok yanlış bir düşünce. İnsan belli bir olgunluğa erişince anlıyor. O çocuğu düşün babam nerede diye soracak ne diyeceksin çocuğum ben seni sperm bankasından yaptım mı? Evlenmeyi düşünmüyorsan bile biriyle duygusal bağ kur. Sahip çıksın sürekli aynı evde yaşamak zorunda da değilsiniz en azından ilerde babam nerede dediğinde telefon açıp konuşabileceği bir babası olsun.
110 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ kur derken
Soran+1 yılHangi adam kabul eder bunu
Soran+1 yılFlörtlerim var kabul etmezler
- +1 yıl
Senden bir şey rica edebilirmiyim acaba
Soran+1 yıl@Bullent33344 edemezsin
- +1 yıl
Sadece beni takip edermisin diyecektim sana Bir şey demem lazım
+1 yılTürkiyede yasak olan bir yöntem ayrıca doğacak olan çocuğa aile sıcaklığı sağlanmalı aksi takdirde yetişen çocuk özgüvensiz ve diğer akranlarına göre sorunlu yapıya sahip oluyorlar.
Sırf heves uğruna doğacak olan çocukların hayatını karartmanın bir manası yok.
16 Yorumla- +1 yıl
Daha doğmadan babasini kaybeden bebekler ne yapsın o zaman
Soran+1 yıl@yineyenidensss haklısın
- +1 yıl
@yineyenidensss Elde olmayan sebeplerle bilinçli yapılan şeyi cidden aynı kefeye mi koyuyorsun?
Ayrıca o şekilde yetişen çocuklar da sağlıklı büyümüyor zaten.
Soran+1 yılNe yapayım bebek istiyorum
- +1 yıl
İşte hepimiz bir şeyler istiyoruz ama bazı şeylerin sonuçları sadece bizi ilgilendirmiyor o yüzden kafamıza eseni yapamayız.
Dediğim gibi bahsettiğin yöntem Türkiye de yasak zaten.
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun yasal bir yolu var mı türkiye'de bilmiyorum. ama yurt dışında sperm bankalarından babaların özelliklerine göre sperm seçip hamile kalabiliyordu kadınlar.
bence onlarla uğraşma. seda sayan'ın dediği gibi inşaatlarda ne ameleler var güçlü kuvvetli yağız. onlardan biriyle de bu işi başarabilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi yazdın bunu
Cevap sahibi+1 yılneden sordun?
- +1 yıl
Seda sayan öyle mi demiş sksjssj
Cevap sahibi+1 yıl@yineyenidensss seda sayan inşaat işçileri yaz youtube'a izle
Soran+1 yılTamam
Bebek istiyor olabilirsiniz bu sizin hakkınız ama ben babasız büyümüş bir kız olarak hayatta kendimi çok eksik hissettim ve ediyorum da. Bence evlenmek istemeyip sırf kendiniz bebek istiyorsunuz diye bebek sahibi olmak kusura bakmayın ama bencilliktir. Hele ki bu çocuk kız olursa büyüyünce baba eksikliğini gidip saçma sapan adamlarda arayacak ve yine başı ağrıyan siz olacaksınız. Yine siz bilirsiniz ama..
11 Yorumla
Soran+1 yılBebek istiyorum ama
+1 yılHarbi den bu bankaları çok gereksiz
10 20 yıl sonra ordan alınarak büyümüş çocuklar ne diyecek. Benim babam belirsiz, bankadan para ile yapıldım mi diycek cidden?11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÖyle yapacağına skşerek yap daha sağlıklı ayrıca kimin çocuğu belli olur seksin zevkinide yaşarsın en iyisi sen biriyle evlen ondan sonra yap bir kere seks yap daha bırakamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyor artık erkekler
- +1 yıl
Yoo düşünen çok kişi var
Soran+1 yılHayır ya
- +1 yıl
Nası hayır
Ne gerek var ortalık erkek dolu ))) en azından genlerini kendin seçersin
Ya babam nerde derse babanin varlığı çocuk için ihtiyaçtır onu mahrum bırakacaksın oyuncak değil bu insan.01 Yorumla
Soran+1 yılHangi erkek kabul eder bunu
Şu sprem bankası ne garip bişey yav napıyo erkekler boşaldıktan sonra spermlerini bişeye doldurup gidip bankada hastanede falan satıyolar mı nedir buuu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Onun yerine yeni doğmuş bebeklere dadılık yapmayı denemelisin. Sonrasında fikrin aynıysa uefada başarılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBencillik yapmış oluyorsun çocuk babasız büyücek ben baba istiyorum dicek baba sevgisi olmadan büyücek ve ilerde senden nefret edicek
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben istiyprum
+1 yılBu iri kıyım, bu tıknaz, bu öğretmen, eee hocam sen bize bu spermlerden ortaya karışık yap. Bundan, bundan, bundan, öbürunden az koy 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılBence aile kurarak olması daha iyidir. Bu sadece sizin için değil çocuğunuza da iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@soran eğer bu düşünce de ciddi isen konuşalım. Resmi evlilik düşünmüyorum ama çocuk sahibi olmak için beraber olmayı düşünürsen ciddi şekilde böyle bir düşüncem var
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Sen niye evlilik istemiyorsun
Ve baba olmak mı istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet , çok ciddiyim.
Evlendim , ayrıldım mutsuz bir evlilikti. Ondan sonra da umudum kalmadı mutluluğa. Evet bir erkeğim cinsel ihtiyaclarimda var, burada cinsellik konularında yazdığımda ama hayatta baba olmaktan başka çok değerli gördüğüm bir düşünce yok. Resmi bir evlilikte düşünmüyorum.
Sadece baba olmak, onun dışında karşı tarafla eşit birbirini bogmadan saygı çerçevesinde bu düşünce de ( yani çocuk konusunda) bir kararda olmak
Soran+1 yılEvet aynen öyle
Çocuğumun babasına saygı duyarım
İstediği şekilde hayatına kadın da alabilir
Zaten aramızda duygusal bir şey olmayacağı için
Ama çocuk konusunda birlikte hareket edebileceğim birini arıyorum sadece olursa da
Cevap sahibi+1 yılBunu özel konuşalım, buradaki bazı yorumlardan rahatsız oldum. Çünkü anlayışlı yorumlar değil bazilari
Cevap sahibi+1 yılMüsait olduğunda mesajyolla, konuşalım.
@soran
Cevap sahibi+1 yılBen, dalga mı gecildim acaba?
gel bende evliliki istemiyorm ama bi cocuk olsa olur yapalım bi cocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olmadığım için yprum yazmayacağım
+1 yılOnla uğraşacağına birisi ile birlikte ol madem çpcuğun olur
07 Yorumla
Soran+1 yılKimle olacağım adama yazık değil mi
- +1 yıl
Neden yazık olsun ki oda zevk alacak sende
- +1 yıl
Sonra görüşmezsiniz
- +1 yıl
Olur biter çocuk olur kendin bakar edersin
Soran+1 yılEe onun yerine banka daha mantıklı
- +1 yıl
Yasal değildi sanki boşa masraf
Soran+1 yılTamam
Yaşadığın ülke neresi? bu konularda coğrafya önemli biliyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye
+1 yılÇocukla dalga geçerler, baban hangi spermlerin karışımı diye 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte o da var ama ben ne yapacağım
- +1 yıl
Evlatlık edinirsin hiç evlenemez isen hem de sevap işlemiş olursun. Ama çocuk ergenlik çağına geldikten sonra sana sarılıp öpmemesi lazım. Çünkü nikâh düşüyor.
Soran+1 yılAman saçma
- +1 yıl
O zaman en mantıklısı evlenmek. Evlenmeyi dene o zaman
+1 yılEvliliğe sıcak bakmama nedenin var mı yoksa nedensiz mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNedensiz yA
+1 yılorada Babası belli olmaz sprrm bank yerine burhanbank dan al cocuk sadece 99$ çok uyguna sperm satarız
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. hayat senin hayatın bu sorumluğu taşıyabilecekmisin peki? ekonomik olarak psikolojik olarak buna hazırmısın gerçekten
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılOnun yerine bi çocugu evlat edinsen daha mantıklı değil mi
10 YorumlaÇocuk ilerde baba sevgisi arayabilir. Ama ben o sevgiyi veririm diyorsan yapabilirsin tabii.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka size göre erkek vardır. Hangi şehirde yaşıyorsunuz oranın kültürüne göre vardır. Sperm bankası diyorsanız illaki bir erkek bulun ilişki yaşayın ve bir daha görüşmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmak istiyorsan yap gitsin ama sonrasında şehri degiş. Bizim memleket mal dolu, bos yapip canini sıkarlar. Bebişin olursa da şimdiden Allah analı buyutsün. 😉🌸
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Neden olmasın? Ama ülkemizde bu uygulama yok.
00 Yorumla
+1 yılYurt dışından alman gerek Türkiyede bu yasal değil ve sperm bankası yok
00 YorumlaBen babası olabilirim sperm bankasına boşuna para ödeme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek bir insan, ev hayvani degil, senin egonu tatmin etsin diye, ailesiz babasiz, kardessiz bir ortama bebege soruptami yapacaksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bebek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOyuncak bir bebek al, onla idare et
+1 yılNe gerek var ben bağış yapa bilirim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin evlenme düşüncen yok da o çocuk baba istemeyecek mi. Bencilliği bırakın başkaları adına karar vermeyi bırakın
03 Yorumla
Soran+1 yılE ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılYa evlen ya da unut çocuk işini
Soran+1 yılEvlenmem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sen hiç bebek yapmamalısın. Dünya bunu kaldıramaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı bir düşünce yapısına sahip değilsin.
Mesela, bebek babasız olacak. Büyüyünce babasını soracak. Sen de sperm bankasından tanımadığım birinin spermini seçtim diyeceksin. Sonra da , şu şu özellikleri var ama diye yorum getireceksin.
Mesela, kız veya erkek asla babası ile oyun oynayamayacak.
Bütün bir aile olmayacak.
Soran+1 yılE ben bebek istiyorum ne yapacağım o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvleneceksin. Eşini çok seveceksin. Gayret edeceksin.
Birlikte "yuva" inşa edeceksiniz. Ülkeye ve insanlığa sağlıklı, akıllı ve mutlu bir nesil yetiştireceksiniz.
Soran+1 yılOhooooo çok uzun iş
Uğraşamam
O adamı nereden bulacağım
Buldum diyelim çocuk olacak mu
Oldu diyelim ı istetecek mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenilir bir partner bul ve s. k. ş sonra ayril ondan da olur
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz o
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılPartnerin onaylarsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılsperm bankasına ne gerek var bunun için gönüllü yüzlercesi çıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılHani nerde
Sen misin yoksa
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın
Cevap sahibi+1 yılşartları konuşalım mı? :)
Soran+1 yılHangi şehir
Cevap sahibi+1 yılİstanbul. Ama mesafe sorun değil.
Cevap sahibi+1 yılanlaşamadık mı ne oldu? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrde legal değil. Trde ayrıca evlenmeden çocuk da evlat edinemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıbrıs şurası
Gizli Üye(36-45)+1 yılBari yaptığına, değsin, klasik yolları tercih et
010 Yorumla
Soran+1 yılNe yolu
Cevap sahibi+1 yılgerçekten hoşlanacağın birini bul, projenden adama da bahset, bir sözleşme yapın, hiç olmazsa duygu olsun işin içinde. Yarın bu çocuk babasını görmek isteyebilir, en azından bu şansı çocuğa tanımış olursun
Soran+1 yılKimse kabul etmez ki böyle bir şeyi
Cevap sahibi+1 yıltemelle dursunun fıkrası geldi şimdi aklıma, bu iki kafadar baka soymaya karar veriyorlar, saatlerce uğraş kasayı açıyorlar, bi sürü muhallebi soğutucu dolapta. Bunlarda ulan u kadar uğraştık bari çabamız boşuna gitmesin deyip, yüzleri ekşiye ekşiye muhallebileri yemişler, çıkarkende gülmüşler oh demişler en azından muhallebileri yedik, bankanın sahibine zarar ettirdik demişler. Sabah gazetede haber, sperm bankası soyuldu...
Cevap sahibi+1 yılbence edebilir, önce tanış, biraz yakınlaş, sonra teklif edersin, bakarsın olur
Soran+1 yılFlört ettiklerim var ama kabul etmezler
Cevap sahibi+1 yılyani sözleşme imzalayıp, tüm sorumluluk bana aittir, hüç bir hukuki veya maddi sorumluluk istenmeyecektir diye bir sözleşme hazırlatırsın avukata, bence kabul eden oluacaktır. Sonuçta elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan çocuk sahibi olacak
Soran+1 yılYine de istemez kimse
Cevap sahibi+1 yılen kötü şey bir insanın önyargılı olmasıdır. Bne senin ön yargını yenemem çünkü önyargın izin vermez. Sen bilirsin. O zaman çık avrupada sperm bankası olan bir ülkeye, işlemini yaptır.
Soran+1 yılTamam
Evlenmeyi düşün bence 😘tek başına çocuk büyütmek çok zor kedi değil ki
05 Yorumla
Soran+1 yılYok be aman
Soran+1 yılÖyle işte
Soran+1 yıl31 oldum artık değişmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılUygun fiyata, dol yatagi spermlenir.
Kaliteli, guvenilir, konforlu sperm bosaltim hizmetiyle sizinleyiz..00 YorumlaSperm bankası filan uğraşmaktansa birini bulup halledemez misin karşı taraf seks ihtiyacını giderir sende çocuk ihtiyacını
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bankaya girmeye sira almaya falan gerek yok. Bankamatik gibi dusunebilirsin beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen tadınaa bak her gün, kimliği olmayan birinin bebeğine doğurmak
mantıksızlık akılsızlık
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılniye hayırdır rahibemsn
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılee ne peki
Evlenmicen düşüncen anladık ama babasiz bir çocuk düşünemiyorum
20 Yorumla
+1 yılBu konudaki düşünceleriniz sizin hayat şartı ve koşullarınızla şekillenir. Dm atarsanız birkaç bir şey sormak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuraya göre mi karar alacaksınız yani
Bu kimi ilgilendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBul birini yap. Tek gecelik bile olur.. kolay yol..
00 Yorumla
+1 yılTavsiye ederim en azında sağlam gen seçersin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sonra zengin bir beta erkek bulur baktırırsın
- +1 yıl
ya da iyi birini bul ilişkiye gir çocuk yap kim ne bilcek
Soran+1 yılOhooooo zengini kim kaybetmiş ben bulayım
- +1 yıl
Niye güven kendine biraz 😀
+1 yılP'iç yani 😅 Allah akıl fikir versin
010 Yorumla
Soran+1 yılSensin
- +1 yıl
😂 😂 😂 I babam belli çok şükür, senin dediğin sistem de o çocuk kabul etmesen de p'iç oluyo.. Sana acil bu lazım 🧠
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma lan 😡😡😡😡😡
Soran+1 yıl@_OZZANBEY_ 👍👍👍
- +1 yıl
Terbiyesizlik değil gerçek. Asıl sen haddini bil dengesiz lan sensin
- +1 yıl
😂 😂 😂 Birbirinizi destekleyin. Bozacı ve şıracı.. Rabbim sizin gibi zihniyetlerden tüm masum yavruları, anaları babaları korusun 🤲
- +1 yıl
Bu a'ptal kıza gel p'iç yapalım diye yorum yapmışsın ozan denen dingil, kız sana değil benim doğru yorumuma saldırmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılKes sesini ya
Evlilik herkese nasip değil
İnsan gibi adam yok evlenecek
Sevecek adam var mı yok
Herkes başka şeylere bakıyor
İş ciddiye binince gidiyorlar
Dünyada adam kalmamış
E niye anne baba olma duygusundan mahrum kalalım- +1 yıl
Yemin ediyorum şaşkınım. Ozan mısın nesin bi saf kıza evlilik dışı çocuk yapmayı teklif etmen terbiyesizlik değil de benim gerçeği yüzüne vurmam mı garip
- +1 yıl
Ul. an srefsiz ana belli baba belli sana noluyor, gökten gelen bir şey değil hu, senin baban belli değil galiba😡😡😡😡
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istemiyorum evlenmek ama çocuk istiyorum taşıyıcı anne ariyorim bende
02 Yorumla
Soran+1 yılBulursun umarım
Cevap sahibi+1 yılSende
+1 yılEvlenmeden yap çocuğu🙂
08 Yorumla
Soran+1 yılKimden
- +1 yıl
Sevgilin erkek arkadaşın felan yokmu ,🙂
- +1 yıl
yoksa mesaja gelirmisin bi 🙂
Soran+1 yılFlörtlerim var ama kabuk etmezler
- +1 yıl
Tamam gelsene mesaja
- +1 yıl
Hadi
- +1 yıl
Çocugun olsun istemiyormusun sen 🤣
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum bilgin olsun ciddiyim🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsani cocuk yaşlandiryo bee dogurup napcan heleki babasizz
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin var mi
+1 yılKanka bebeği yapmışken o zevki de tat bari
00 Yorumla
+1 yılBu konuda konuşabiliriz
00 Yorumlabazen banka olmak istersin cjckck
00 Yorumla
+1 yılYav ne gerek var allahını seversen dffkdfj :D
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan pich olmak bu sanırım yazık cocuğa
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ne olduğu belli olmayan bir şey bu
00 Yorumlakredi oranlarına bak uygunsa yap.
00 Yorumla
+1 yılİbanı at yollayım sana😂
00 YorumlaSaçmalama bu doğru değil
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?