Evlat sahibi olmak istediği halde evlenmeyi düşünmeyen bayanlar, sperm bankasından alınan sperm alarak evlat sahibi olabiliyor. Peki sizin bu konuyla ilgili düşünceleriniz neler?
Cevabın nedir?
O kadinlarin haksiz ve bilincsiz oldugunu dusunuyorum, cunku cocuk dedigimiz varlik meraklidir ve ogrenmek ister babasini da sorucak haliyle cevap olarak bunu verince ve cevresinde normal olamadigini gorunce bubdurumun cocuk psikolojik acidan etkilenicek yani cocuk acisindan kotu psikoloji olacagi icin olmamasi gerek
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düşünsene bir kürt spermi alıyor ahuahuahauhu yeni mezopotamya eşşeği dünyaya geliyor :D
716 Yorumla- +1 yıl
Ajsjjdj kafalarımız aynı çalışıyor ilk aklıma gelen bu oldu 😂😂😂
- +1 yıl
Yok kanks bizim kitabımızda çay sudan kız boydan alınacağından elin bankasına gerek kalmıyor ondan bence 😂😂😊
- +1 yıl
Elhamdülillah 😊Bende Çepni boyu😊😊Allah gönlümüze göre versin bu durum zinaya kaçar zati 😊😂😂
- +1 yıl
Türk tarihini nereden geldiğini iyi bilmeli derler anladığım kadarıyla ben gibi bu soy konularını falanda iyi biliyorsun Trabzonluyuz 😊
- +1 yıl
Elbette, Osmanlı'ya göç ediyoruz 1760 yıllarında Türkistan-Horasan bölgesinden. Dedem Molla Osman Efendi vardır ki Molla Osman Oğulları derler bizlere. Dedem Molla Osman Efendi Osmanlı'da büyük bir alimdi. Damadı falan var bunun Kırım savaşına gitmiş. Genlerimiz sağlam yani, ailem fazla bilmez lakin ben araştırdım eski defterlerden buldum. :)
- +1 yıl
Anladım aslında bizim istediğimiz gençlik bu kimse icin soyu önemli değil yani bir 100 yıl öncelerini bilmiyorlar unutturmaya çalışmışlar bize.. Araştırman guzel bende çok araştırırım ilgi noktam 😊
- +1 yıl
Evleneceğim kızın bu yüzden kimlerden ve nereden geldiğine önem veririm.
Ayrıca zararlı gıdalar tüketmeyen birisi olarak, evleneceğim kadında sağlıklı beslenen birisi olmalı. Asitli içecekler tüketmemeli ve stresli birisi olmamalı. Soyumu da böyle öğütleyeceğim. Bir ölür bin diriliriz. Son Türkler olarak :) - +1 yıl
Yav yürü Bozkurt 👊👊hassas olduğum bir nokta daha 😊Annem babamla evlenirken soyunu araştırmışta tamam demiş o geldi aklıma öyle bilinç olunursa bak bizde onları devam ettiriyoruz ki bizim balalarımızda Allahın izniyle devam ettirecekler 🙏🙏Soyun ordu olsun inşAllah😊😊
- +1 yıl
Alaş kanım 😊🙏
Bence gereksiz. Dünya üzerinde anne babası tarafından bırakılmış, ya da ailesi hayatta olmayan çok fazla çocuk var. Sperm bankası yerine evlat edinmek daha güzel bir davranış. Bu dünyaya bir insan daha getirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Neden olmasın hem ileride evlendiğin insanın çocuğu olmayacağını öğrendiğin zaman da güzel bir tercih olabilir. Bildiğim kadarıyla sperm sahibinin saç ve göz rengini boyunu falan da öğrenebiliyorsun.
23 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
50Cevap
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Babasız çocuk yetiştirmek akıl alır bir durum değil bunu çocuğu için insanın yapmaması gerekir en basitinden 2 dakika düşünüp yav bu çocuk parkta oynayacak okula gidecek orada hem annesiyle hem babasıyla yaşayan çocuklar görüp bana anne babam nerede diye sorarsa ne diyeceğim öldü dersem bir sene sonra öğrenir de bana mezarı nerede derse ne diyeceğim, resmi yok mu derse yok dersem 5 sene sonra aklı kesince nasıl ne demek resmi olmaz derse ne diyeceğim. İyice büyüdüğünde ona gerçeği söylersem anne sen neden beni dünyaya babasız getirdin babasız korunaksız büyümek zorunda kaldım derse ne diyeceksin ömür boyu affetmez yani seni
20 Yorumla
+1 yılEvlat sahibi olmak isteyip te evlenmeyi dusunmuyorsalar olabilir yani, kadınların birçoğunun çocuk sahibi olmayı ne kadar istediklerini az çok biliyorum. Onları bundan mahrum etmemek gerek. Ama söyle de birsey var, Sperm bankasından yapılan çocuk ile de kadın çocuğundan baba sevgisini esirgemis oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=eC886Y456GE
Aklıma bu geldi ! İzlemediysen kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum ! Ben de aynı böyle düşünüyorum !
O bankayı yıkarlar :D !05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe of !
İzledin mi? ! :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Doğru ama burada da yaşanması muhtemel :D !!
+1 yılDünyaya. daha fazla p. i. ç getirmekten başka birşey değil.
Bence gereksiz. Onun bunun şeyini karinda 9 ay tasimak nedir. Çok iğrenç bence. Yetimhaneden bebek almak daha mantikli hic olmazsa ev bark veriyosun16 Yorumla- +1 yıl
İşte diyorum ki neyi belli olmayan adamin çocuğunu niye tasiyin niye can veriyon
- +1 yıl
Sen beni anlamiyo musun canim? Bu yapılan enayiliğe saflığa isim bile verilmez. Diyorum ki ne öyle bir yapacaksın ya evlen çocuk sahibi ol hee givenemiyor musun. O zaman çocuk tasiyacagina evlatlik edin ki kimsesiz çocuk sayisi azalsin ve çocuk tasima zahmetinden de kurtul sevanada girersin ayrica
- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Tamam ne istersen onu yap sana reva valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu eşinizle spermi aldığı kişinin dolaylı yoldan ( sperm nakli ) eşinle bir yapay birliktelik söz konusu. Dini boyutları da var açıkçası iyi irdelenmeli gerekiyse din adamlarının fikirleri alınmalı. Bir de sperm dışarıdan olacağı için spermin sahibinin genetik özelliklerinide taşıyacak. Kısacası bu çocuk sperm sahibi ile eşinizin olacak bu durumda baba olmayacaksınız. Ciddi sorunlar yaratabilir ileride iyi irdelenmeli.
00 Yorumla
+1 yıltersini düşünelim yumurta bankasından yani öyle bir yer olsa yumurta seçip cocuj sahibi olunurmu bence olamaz neye benzicek huylar doğuştan gelir mezara kadar gider kimse yetiştirme ile huyundan vaz geçmez geçin bunu
00 YorumlaEvlilik, cocuk bunlar nasip kismet... yoksa nasipte kismette yapacak birsey yok... sperm bankasindan, sperm alip hamile kalmak istemem cünkü bu dogacak cocuga haksizlik olur, Babasiz büyüyen cocuk hep kendini eksik hissedecektir dogal olarak...
00 Yorumla
+1 yılSperm bankasından yararlanınca kızlık bozuluyor mu?
Bence çok mantıklı bazıları baba sevgisi olmadan çocuk büyümez vs. vs. demiş ama babası olucak kişinin iyi olacağı ne malum ki? Ya hergün çocuğunu doverse? Ya her gün içerse?01 Yorumla
+1 yılya bizim kültürümüze ters birkac yil yurt disinda kalip sonra geliyor öyle yapanlar orada evlendim bosandim hikayesi. ile
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnne olma dürtüsü çoğu kadında ve genç kızda var. Bu amaca yönelik eylemler için bir şey düşünmek gereksiz. Sonuçta herkesin kendi hayatı ve kendi yaşamı.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cocuk karakteri genlerden olustugunuda düsünürses.
Kizima tipki babasi gibi ya da kücügü tipki benim gibi sakar diye bilmem bazi zor durumlar gülümsetiyor.
Yani benim icin mantiksiz bir is00 Yorumla
+1 yılKaburga kemigimden alınan bir ilik ile Sperm uretilebiliyor.
Kendi bebemi kendim yaparım 👶11 YorumlaEtik degil ne yazikki babasi bile belli degil cocugun kotu bisey yani illa cocuk sahibi olmak isteyen biri evlatlik alabilir bence..
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde erkekler kullanma peşinde anlarım güvensizliğini fakat düşün o cocuk olucak babam nerde dicek onu büyütmek ihtiyaclarını karşılamak anlıcağın hep eksik olucak düşğn hep bunları
10 Yorumlaçocuğun anne ve baba ya ihtiyacı var buna sen karar veremezsin..
02 Yorumla
+1 yılÇocuk büyüdüğünde sorduğunda ne diyeceksin yalanlar üzerine çocuk büyütmeye gerek yok. Doğanın dengesini bozmayın gidin evlenin yuva kurun çocuk yapın. Evlenmiyorsanız da çocuk istemeyin arkadaş.
05 Yorumla- +1 yıl
O doğurduğun çocuğu baba sevgisinden mahrum etmeye ne hakkın var senin? Baba sevgisi görmeyen bir çocuk nasıl bir baba olacak? bunları düşündün mü.. Anca kendinizi düşünün.
- +1 yıl
Neyse tartışmıcam. Ama bir çocuk dünyaya getiriyorsan sadece çocuğu değil ilerde onunda bir birey bir baba/anne olacağını düşün olur mu? ve bir çocuk asla eksik büyümemeli.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bankaya gitmeye bile gerek yok :D
gönüllü bulmak zor değil :D10 Yorumlamadem sperme ihtiyacın var bankadan alacağına kankadan al
11 Yorumla
+1 yılCok sacma ya sperm bankasi ne hele bazıları cocugu dogurunca adami bulup evlenio hic mantikli degil
00 YorumlaEtik açıdan halan tartışılıyor ama çift istiyorsa kimse engel olamaz. Herkesin kendi bileceği iş.
00 Yorumla
+1 yılBu spermi bağışlayan adamın kızı gelip bu çocuğa aşık oldu diyelim.
O zaman ne nane yiyecek bunlar?
Saçma sapan şeyler.00 Yorumla
+1 yılPeki, ama o çocuk sana "Babam kim, nerede?" derse ne yapacaksın? Düşün annenin böyle bir şey yaptığını babanın sokaktaki herhangi biri olabileceğini düşün. İçin rahat ediyorsa yap.
00 YorumlaBence bir çocuk evlat edinmek çok daha mantıklı ve güzel birşey bunu yapmak yerine.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle onaylamıyorum her çocuk normal , mutlu ve huzurlu bir alede büyümeyi hak eder
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılYine de erkek gerekiyor bir noktada. Bence güvensiz. Nerden bileceksin nasıl biri olacak?
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır, illaki karakter çeker genetikten.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık bundan olsun bir tutam da şundan cem yılmaz geliyor aklıma😅
11 Yorumla
+1 yılbir çocuğu göz göre göre babasız büyütmek bana mantıklı gelmiyor
00 YorumlaHerşeyin bir kuralı ve doğası var bence yanlış o duygudan mahrum kalmakta var onuda düşünmek gerek 😁
00 Yorumla
+1 yılne kadar ahlaksız birşey igrenç gerçekten müslüman bayanların böyle bişi yapabilicegine inanmıyorum
111 Yorumla- +1 yıl
tanımadıgın insanların spermi vajinasına giriyor şu kuranı nıye okumuyorsunuz anlamıyorumki
- +1 yıl
pardon sen müslüman degildinki unututm
- +1 yıl
ya bir git böyle sacma sapan şey paylaşı sonra imanın kımde oldugu belli olmaz diyor
onun bunun menisinden cocouk peydahlıcaksın iman kim degil diyor
bu insanı resmen şirke kadar götürür ama tartışmaya degmez cünkü senin gibilere laf atmanktan hesaplarım kapandı beli bu kapanmaz - +1 yıl
gün gittikce tayyibi desteklemem artıyor sizin sayenızde
tanımadıgı insanlardan cocuk peydahlıcak ve bundan memnun duyucak diyordu
- +1 yıl
Hesap günü sanayardımcı olmıcagım
- +1 yıl
Üzülme hesap gününe inana kafa böyle söyleme sana herşey caiz canım
Bedava verecek onca erkek varken satın almak mantıksız olurdu 😂
00 YorumlaTamamda o cocuk buyuyunce babam kim diye soracak cevap ne olacak.
00 Yorumla
+1 yılsperm ihtiyacı olan varsa banka gitmesine gerek yok bende yeterınce var hayrına verırım
00 Yorumlaolabilir denerim belki.
10 Yorumla
+1 yılBabasız çocuk yarımdır.
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede tutmaz o.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmemek? 0_0
02 Yorumla- +1 yıl
Neden guvenmeyelim?0_0 ( herkes darbeyi yiyor bana gelince guvenemiyorum diyor :/ yahu ben güvensiz biri değilim yaa bana niçin güvenilmezde millete guvenmedikleri için banada güvenilmez ki :/ )
+1 yılEvlatlık alırım yinede yapmam
00 Yorumla
+1 yılhazır doğmuşunu alırım
00 Yorumla
+1 yılUstune biraz leblebi
40 YorumlaBir çocuğu babasız büyütmek bencillik bence.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Bilmem cocuk esirgeme yordun dan daha iyi bnce
00 Yorumla
+1 yılDinen de doğru değil ben de olumlu bakmıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Neee 😒
+1 yılbankaya rakip olurum yeminle :D
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂 kamooon der gibi 😂😂😂
- +1 yıl
@MuhammedAli76 hiç öyle fesat düşünmemiştim
- +1 yıl
Iste ben ya :D
+1 yılCem yilmazin skeci geldi aklima 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılIstemem kesinlik le oldurseler bile
00 Yorumla
+1 yılSen böyle bir şey düşünüyorsun herhalde
00 YorumlaSaçmalıkk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldinen olmaz
00 Yorumla
+1 yılTaşıyıcılıga evet
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oralara 3 tüp sperm verıyorum, 500 tl cepte.
00 YorumlaVeled-i Zina
10 YorumlaGit yunanistana
09 Yorumla
+1 yılsaçma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma.
00 Yorumla Saçma.
00 YorumlaBilmiyorum hic
00 Yorumla
+1 yılİğrençlik.
10 YorumlaTam bir saçmalık
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bence
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sperm bankasından sperm alarak çocuk sahibi olmak hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler