Gerçekten bunaldım artık, peşimi bırakmıyor, mesajlar, ulaşamaya çalışmalar, hayatıma müdahaleler, tehditler, ya nasıl kurtulunur bir kadından. İstemiyorum tiksiniyorum artık bu ısrardan. Kimyam bozuldu. Benim bir itibarım var, rezillik çıkarmak istemiyorum ama her an her yerde bir tehdit gibi peşimde, yapıştı bırakmıyor. Nasıl kurtulacağım ben bundan ?
Cevabın nedir?
Sevgili simbat
Bu mektubu sana uzaklardan yaziyorum. Biz kizlar biraz takıntılı varliklariz. En sakin dedigin kiz bile evde birseyleri kirmadan ayriligi atlatamiyor. Demekki bizden birinin canini cok yakmissin. Kendini bisey sanan bir tipse kurtulusun daha da zor. Ona zarar verdiysen daha daha zor. Bir müddet onu gercekten sevdiysen daha daha zor cunku hala seviyor beni diye hareket ediyordur. Simdi yapman gereken birak kendini onun huzurlu kollarina. Senden alacagini alsin. Zaten erkeksin :) hevesi gecer kisa zamanda merak etme. Ulaşamıyor ya ondan kiymeylisin. 1 ay katlan sonra daimi özgürlükkk20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 847 cevap paylaştı. Ona sürekli rezil muamelesi yaparsan zaten rezilim der devam ettirir. O yüzden fazla ağır konuşmamanı öneririm. Kesinlikle istemiyorumun altını çiz ama başka kızlarla kıskandırmaya falan çalışma mesela. Sevgilim var arama dersen daha çok arar. Hattını değiştir önce, yolda karşına çıkarsa ne kadar çirkinsin böyle seni hangi erkek ne yapsın gibilerden konuş.
00 Yorumla
Konuşacaksın, kafasına takılan içini rahat ettirmeyen ne konular var bunları konuşacaksın, sonra peşini bırakmasını söyleyeceksin, ama s... eder gibi değil insanca söyle güzelce konuş...
O eninde sonunda bırakır zaten.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılinsanlık ve konuşma ile yola gelecek bir tip değil. sabaha kadar konuş sesin kısılsın konuşmaktan bir kelime sokamazsın kafasına.
Onun sana davrandığı gibi davranmayı deneyebilirsin veya psikolojik yardım alabilirsin. Bunları denedin olmadı polise şikayet etmelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 aylık koruma kararı aldırdım da yine vazgeçmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakaret etmeden uygun şekilde onu istemediğini söyle. Aklına takılan soruları varsa cevap ver dürüstçe. Peşini bırakmadığına göre kafasında bir şeyler kurmuş olmalı ki senden vazgeçemiyor. Ondan kaçarsan daha çok üstüne gelir, saklaman gereken bir şeyler var sanır, sırf gıcıklık olsun diye de arar. Bırak arasın konuşsun seninle, sen soğuk davrandıkça hevesi kaçacak zaten. Kendi de anlayacak olmayacağını. Ama şu an bunu düşünemiyor çünkü kendini çok fazla kaptırdı.
20 YorumlaSen ne yaoarsan yap ben hayatima devam edicem de ve onutakmadigini hissettir bir süre sonra vvazgecicektir
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır muhatap olmuyorum, telefonlara çıkmıyor açmıyorum. ama ne inatmış vazgeçmiyor. Takmıyor ne kelime köşe bucak kaçıyor karşılaşmak bile istemiyorum. Sadece mecburiyetten facebooktan arada benden vazgeçmesi için ısrarlı mesajlarına karşılık yazıyorum o kadar.
+1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında ve nasıl bitrdin ilişkiyi bu önemli?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ve boşanma şeklinde
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılKelin ilacı olsa kendine sürer.Aynı dertler bendede var :)
30 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 406 cevap paylaştı. Pöf çok boktan bir durum şöyle söyliyeyim kurtulman çok ama çok zor 3 yıldır benzer durumdayım gerçi mesajlar 3 ayda bire düştü ama yinede çok sıkıcı
00 Yorumla
+1 yılburada yazdığın gibi senden tiksiniyorum desen biter zaten
00 Yorumlanıye bukadar tiksindin merak ettim seviyodundamı böyle oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı ısrar ve istemiyorum dedikçe saygısızca ve onursuzca benimle beraber olmak istemesi.
midesini bulandıracak bişey yapman lazım da midesiz biri heralde
22 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık gururu ve onurunu rafa kaldırmış, bu kadar bir insana ısrar edilir mi yahu .
Bende ayrı durumdayım, sakız gibi yapıştı. Saatlerce kapımda bekliyor, evime bile gidemiyorum çok zaman
10 Yorumlavah yavrum yazık saaağa.s.s.s
01 Yorumla
Soran+1 yılBipolar, bu kadın da bipolar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılcevap verme ona...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe cevabı 6 aydır muhatap olmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaptında yapıştı o önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ve boşanma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri