Ağır bir depresyon geçiriyorum , ve bunun acısını ailemden çıkarıyorum :(

Arkadaşlar 1 yıl oldu ayrılalı . ama uzun ve yorucu ilişkiydi . Ağır darbelerle çok yara aldım , hala kendime gelmiş değilim .ona dair hiçnir şeyim yok . sevgi , aşk , özlem , kin hiçbir şey yok . Ama ben hala yediğim darbeleri hazmedemedim . hala çok öfkeliyim , hala canım yanıyor . Zamanla içime kapandım iyice . Çevremden uzaklaştım , erkeklerden tamamen kaçtım , hepsi gözümde bir pis böcekten farksız değildi, sanki bana hepsi zarar verecekmiş gibi hissettim kendimi iyice kapadım . 24 yaşındayım ama ruhum sanki 50lerde . yaşam sevincim hiçbir şeyim yok , hiçbir şeye hevesim de yok , resmen içim geçmiş durumdayım . ruhum daralıyor . Her şeyden elimi eteğimi çekip kabuğuma çekildim . tabi bu durum ben de aşırı asabiyet ve dengesizlik getirdi . Hal hareketlerim saat başı değişiyor , şu an mutluysam birden mutsuz olabilirim , ya da şu an oldukça sakinsem birden sinirlenip fevri çıkışlarım olabiliyor . mutlu mutsuzluk kavramı çokta önemli değil benim için , ama şu aşırı sinirlenmeme ve fevri çıkışlarıma çözüm bulmam şart . Çünkü ailemi üzüyorum :( Onları üzdüğüm zaman da pişman oluyorum . Çok bencil olduğumu düşünüyorum , mükemmel bir ailem var . Yüzüm gülsün diye çaba sarfeden , ani çıkışlarıma sabır gösteren bir ailem varken , ben tüm acımın bedelini onlara ödetmeye artık çok utanıyorum :( Mecbur değiller beni çekmeye ama çekiyorlar :( ben artık kendimden bıktım ben kendime bile tahammül edemezken ailemin benim yüzümden mutsuz olmaları beni çok üzüyor . Dün yine evde teror estirdim , avazım çıkana kadar bağırdım açağırdım ağladım . Onlar ise hiçbir şey yapmadı . bugun ise hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar , yine seviyorlar beni , yine yüzüme gülüyorlar , yine mutlu olmam için çaba sarfediyorlar :( ve ben onların bu tutumu karşısında resmen eriyorum :( ne yapacağım nasıl kontrol altına alacağım bu öfke mi bilmiyorum . Psikiyatrıste gitmek istemiyorum , çünkü haplara dayalı yaşamak istemiyorum :( bir öneriniz var mı benim için ?
Güncellemeler
+1 yıl
okumaya gözleri yorulan arkadaşlar gereksiz yorumlar yapmasın . okumayıpda " okumadım , bu ne yaa roman mı yazdın " şeklinde yorumların hiçbir manası yoktur . Zira burada geyik yapın diye bir soru sormuyorum , geyik yapacak ya da kısa tek cümlelik konularla soru başlıkları tonlarca varken , buraya sırf okumadım diye yorum yapmanın bir manası yoktur . Ciddiye alıp , tavsiye öneri de bulunacak arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var . ÖNERİLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ağır bir depresyon geçiriyorum , ve bunun acısını ailemden çıkarıyorum :(