• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Düğüne 3 ay kala nişanlımı terk ettim

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Düğüne 3 ay kala nişanlımı terk ettim, sizce dönme ihtimali var mı?

Yani erkekler terk edilince dönerler mi?
Düğüne 3 ay kala nişanlımı terk ettim
Nişan Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• renkrenkkelebek
    renkrenkkelebek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

başkasını bulursa erkekler cabuk unutur, alkol sofrasında unutur. araba sürmek haz veriyorsa unutur, fanatikse ve mac varsa unutur. halı sahaya gidiyorsa unutur. unutmak isterse unutur. sen ne yaparsan yap erkek unutmak istediyse unutur. cünki, erkeklerin sevgisi basittir. korur kollar sarar sarmalar oyunlara girmez. erkek beni seviyor mu diye test etmez kız öpsün mutlu olur kız versin mutlu olur, kız sarılsın mutlu olur , kız seviyorum desin mutlu olur, şimdi basit seven basit unutur. cünki hediye beklemez, ilginç süprizler beklemek, hergün çiçek beklemez, yemi suyu ver yasar ses etmez. dolsayısıyla dönmeme ihtimali %90 %10 luk erkek dilimindeyse zaten karı kılıklıdır duygulsadır arar ağlar sızlar seviyorum der sende karı gibi ağlama dersin erkek ol dersin seni daha cok soğutur kendinden yani %100 ilişkiniz bitmiş...

2
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkurler

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

ama düğün stresinden , birde su sebepten işte seni neden üzdüyse hepsi üst üste gelince piskolojim alt üst oldu beni anlayacağını umuyorum de sorunları söyle çözüm arayın bence yani sana uygun birini bulacaksın evlenmeye kalkacaksın su devirde dengini bulmak zor. ve her güzelin bir kusuru vardır bence eğer önemsenmeyecek birşeysede görmezden gel emin ol oda senin eksikleri görse veya söylese hayat yaşanmaz hale gelir umarım hersey gönlünce olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok haklisin. önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Evet herseyle ustume geldi. Tesekkurler

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

dostum şimdi. arkadasın yası genç belki ondandır .benimde sevgilim var ben bakmaya kıyamazken başkasına nasıl anlatırım hadi aile şişersin anlatırsın olmaması gerek ama oldu diyelim. arkadaş elin oğlu sayılır sen kadınınla aranda olanı nasıl bir başkasına anlatırsın. yarın demezlermi adama hem kızı kötüledin geride koynuna karı diye aldın nasıl adamsın sen diye. nişanlının tavrı cok yanlış ve gün gelecek herkes gidecek yanı basında bir sen kalacaksın eşi olarak saçmalamış bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yasi da cok kucuk degil, 28 yasinda. Degil mi.

Akli basinda bir insan bunu yapmaz, yani cok yanlis tabi. Ben ona neden insanlara herseyi anlatiyorsun diye sorunca, aynen sunu soylerdi, ban anlatirim tabi, herkes bilsin ne oldugun, ne pislik oldugunu bilsinler :/ sanki ben bir adilik yapiyormusumda, peki oyleydi madem, niye beni terk etmedi, neden terk eden bendim. Bende hep sessiz kalirdim bu terkiyesiz cevablarina.

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

sana herkes bilecek pislik olduğunu dediyse . dostum hiç barışma hatta seni arasa madem pisliğim neden evlenmek istiyorsun benle diye bir sor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin, cok ayip vallah adam kendince hep hakliydi

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

kuşu ötmese , sen herkese anlatacam bunu desen hoş olurmu kendi razı gelirmi bir sor bakalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaten bana hep diyordu, iliskimizde ki sorunlari sunu bunu hic kimseye anlatma, meger kendi anlatiyormus, uyaniga bak

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

dostum oluru varsa emek var nişan yapılmış falan toparlamaya calıs derim karsına çıkacak insanlar daha mükemmel olmayabilir. ama toparlanmayacak gibiyse bence şanslı olan sensi ama senin anlattıklarından yola çıkarak bunu söylüyorum . belki nişanlın anlatsa bu seferde onu haklı bulurum bu sebepten sorunu beraber çözmenizi öneririm. ve anlattığın gibiyse alttan alma acık konuş dobra ol bilsin hatasını hatalı olan o cünki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben cok caba gosterdim, yalvardim, ozur diledim ama pesinden kostukca asabilesti, ilk once kendisi de istedi ama daha sonra ne olduysa istemiyorum dedi, neden diyince de, ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi.

Yani kimse ben hataliyim demez, tabi ki bu iki insan arasinda cozulmesi gerekir ama adam konusmaya gelmiyor ki.

Iste anlasa keske.

Yorumla
    • renkrenkkelebek
      renkrenkkelebek
      +1 yıl

sen üzme kardeşim kendini, herseyde vardır bir hayır belki ilerde coluk çocuk olacaktı bosanacaktın ortada kalakcaktın falan iyi düşün bir hayır vardır de içini ferah tut

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkurler, dogru. En hayirlisi boyleymis galiba

Yorumla

En İyi Cevaplar

• vaybee23
    vaybee23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

kardeş benim nişanlımda senin yaptığını yaptı düğüne az bir zaman kala nişanı attı 6 aydırda ayrıyız ne yaptığın bile bilmiyorum soruya gelince ben terkedilen olduğum için aslamı asla koşmam gitmem gururumu çiğnemem hem bu çocuk oyuncağı değil nişan at sonra tekrar yapp bu ne böyle çocuksu işler ama gene diyeyim koşmazdim gitmezdim peşinden beni istemeyeni ben niye isteyeyim kiii bende çok ama çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyodum genede koşmadım koşmamda artık aryı dunyaların insanlarıyız burdaki hesapta mahşere bıraktım bu kadar basit ...

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Benimkisi boyleydi. Peki eski nisanlin birseyler yapsa, cabalasa, bir sans verirmiydin

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

bak kardeş eğer ki nişanlının kusurumu vardı alacaktın karşına diycektinkii mehmedim ya da hasnım bak böyle yapman hoş değil uyaracaktın ilk öncelikle zaman verecektin düzelmesi için zaman geçtikten sonra düzelmediyse haklı olurdun benim niişsanlıma gelince ben çok şey yaptım çok alttan aldım ama çok kusur aradı iyikide attı nişanı ben istemedim ama o atınca bende tamam dedim şimdi gelse ne değişir gelsede bir gelmesede birr 6 ay gibi bir zamanda beni armayan birini kabul etmem herhalde...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz bu sebebden dolayi cok tartistik, ben kac defa ayrilmaya kalkistim ama hep sozlerle, aglamasiyla inandirdi. Galiba artik dayanamamistim cunku hic dusunmeden ayrildim, dusunseydim belki de sevdigim icin ayrilmazdim, ama herkesin bir yere kadar sabri vardir..ama o bu huyunu hic kabul etmez hep inkar ediyor. Seninkisi daha farkli tabi, ve pisman degil ki seni hic aramamis. Ben ayrildiktan sonra, ona yalvardim, caba gosterdim, once istedi ama sonra ne olduysa istemiyorum dedi

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

valla kardeş eğer sçunu kabul etmiyosa bir insan o insanla uğraşılmaz insan dediğini yeri gelir hataısını anlat kabul eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin, zaten hep ben haksizdim, ve terk edince tamamen haksiz ben oldum.

Yani, kimse dort dortluk degil, ben yeri geldi hakli oldugumu dusundugum halde cok ozur diledim

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

bende çok yaptım senin yaptığın gibi ama inan bişi fayda etmiyodu öyle insanlar bencil insanlardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen oyle :$...senin ki ne yapiyor haberin var mi?

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

haberim hiç yok bide ayrı illerdeyiz bilgim yok bildiğim bir şey unuttuğu kesin o beni unutuyosa bende unuturum aşkından ölceğimi bilsem gene unuturum ALLAHINizniyle çok şükür ozor günleride atlattım zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani o seni hemen unutabildiyse sende onu unut, zor olur tabi ama alisirsin

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

HAMD ollsun unuttum öyle acısını yaşamıyorum artık gelsede bir gelmesede bir artık ne kinim var ne nefretim var ona karşı hiç bişi beslemiyorum nedense içimden geçmiyo sadece durgunluk varr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten ilk zamanlar ki gibi kalmiyor o aci, insan nelere alismiyor ki degil mi.

Hic birsey kalmadiysa demek ki tamamen bitti senin icin.

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

evet bitti çok şükür çok şet yapmıştum uğrunda ama kıymetimi mi desem yaptıklarım şeylerinmi kıymetini desem bilmediii o nun yüzünden bende kimseyi seveceğime daha inanmıyorum sevmemde gaibaa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyi oyleyse, ona da sorsak belki oda baska turlu anlatir, yani belki seninde farkinda olmadigin hatalarin vardir.

Cok sevdiysen zaten bir baskasini onu sevdigin gibi sevemezsin

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

ben tek taraflı hata armam zaten bir hata varsa çift taraflıdır hata önemli değil önemli olan onu görmek ve konuşarak düzeltmektir insanlığın doğasındada bu vardır illaki oda kendince haklıdır ama terazıye koysak benim artılarım daha çok olur naslkı cennet vede cehennemde terazıylen belli oluyosa buda aynısıdr terazıde kim doğruysa sevabı çok sa haklıdır vedev cennete girer dimi kardeş ALLAH RAHATLIK VERSİN ...ŞİMDİDEN KANDİLİN MÜBAREK OLSUN EĞER ORUÇ TUTA BİLİRSEN TUT KARDEŞ ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani orasi oyle tabi, ama evet kimse dort dortluk degil, ve bir insanin artilari eksilerini kapatiyorsa daha ne olsun. Demek ki o yeterince sevmemis.

Tesekkurler senin ki de Mubarak olsun.

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

sağolun paşa gönlü bilir dürüst erkek bulmak zor olur ama dürüst terbiyeli güzel kız bulmak zor olmaz kardeş ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle vallah

Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

arkadaşlardan birisinin yaptığı yoruma cevap vermişsin orada okudum neden ayrıldığını eğer dediğin gibiyse karşı tarafın bu yaptığı şey çok yanlış. ayrılmak yerine önce iice bir uyarsaydın keşke. en azından şimdi kendine bu soruyu soruyor olmazdın.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklisin. Ama ben ayrildigimda dusunmeden ayrildim, herseyin patlamasini yasadim.

Daha once kac defa bu yuzden ayrilmaya kalkistim, ama hep sozlerle, aglamayla inandirdi.

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

anladım bazen insan en büyük şeylere tepki vermiyor ama en ufak şeylerde patlayabiliyor buda sabretmenin verdiği son nokta oluyor işte.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen oyle, yoksa sende biliyorsun hic bir bayan isteyerek ayrilmaz.

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

kesinlikle öyle hemde o kadar ciddi bir şekilde ilişkide ilerlerken yapılması kolay değil mutlaka haklılık payın var bunda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani, hem hic kolay degil. Bundan haric baska kotu huylari da vardi tabi

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

huy konusuna girersen eğer konu sapmış olur canım çünkü sen bu kişinin her şeyini bilerek kabul ettin bütün huylarını bilerek sevdin o yüzden sonrasında şikayetçi olman doğru olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bilerek kabul ediyorsun ama bazi huylar vardir cekilir gibi degil, olan sana oluyor.

Kabullenirim, hos gorurum diyorsun ama herkesin bir yere kadar sabri vardir.

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

insan sevince kaldırırım kabullenirim değiştiririm sabrederim diyor ama belli bir yerden sonra olmuyor çünkü karşı taraf senin bu fedakarlığını göremiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen oyle, yer yutarim diyorsun ama olmuyormus.

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

kesinlikle öyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:S

Yorumla
  • Deliziie
    Deliziie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 79%
    +1 yıl

Aslinda...Bu soru KISILIK kategorisinde olmaliydi.orada tartismaliydi.

ASK yanlis olmus kanimca. :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki de

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

19

Cevap

• ococuuk
    ococuuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Dönmez dönmesinde sonuç değişmez çünkü .. ve o ne yapmış olursa olsun düşünmeden hareket eden birisiyle nişan atan birisiyle .. ve sürekli çocuk gibi pişman olan birisiyle düzenli bir ilişki yaşanmaz ben olsam dönem gurur bu yani ikinizede geçmiş olsun .

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

benim nişanlımda düğüne 2 ay kala attı,sonra dediki pişman oldum gel tekrar barışalım dedi,aileyi araya soktum,sonrada dediki ailem istemiyor dedi,sonra ailesini ikna ettik,bu kezde ben istemiyorum dedi,sonra aradı ben başkasıyla evleneyim ama senle görüşeyim senden kopamam dedi,ilkimsin dedi v.s v.s

Allah belanızı veriyor ama bunu unutma

2
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ah be arkadas sen neler yasamissin, gecmis olsun ama bizimkisi cok farkli.

Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saçma tabiki,ben ona hep doğru yolu gösterdim anlatılanları kendine aktarıp bak aşkım böyle böyle diyorlar dikkat et kendine derdim uzak bu insanlardan derdim,ama hiçbirindende uzak durmamış,birde ben sevmemiştim bile dedi 5 yıl benle yattı kalktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak sen ne guzel anlatmissin, ama o seni dinlememis, e hata onda tabi, ama bizde bana hicbirsey sormadan cocuk gibi azarlardi. Iyimis, yani hem 5 sene bir iliski yasamis seninle hemde sonunda, ben zaten sevmemistim demis pess yani.

Benimde eski nisanlim bana oyle soyledi, ben seni sevmedim sadece saplantiymis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

peki sana bir soru bakirelik neden önemli değil bir kız için?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok onemli, neden onemli olmasin ki, tabi kisiye gore degisir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nişanlınla yaşamadınmı?biz yaşadıkta ne oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen hala seviyorsun bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vazgeçemiyorum ama o istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmmm, herzaman oyle oluyor galiba, hep bir taraf ister diyeri de istemiyordur.

Peki ne kadar oldu biteli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

3yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve hala unutamadin...bence o kayp etmis, yani tam olarak yasadiklarinizi bilmiyorum ama anlatiklarina gore oyle.

Peki o ne yapiyor simdi biliyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bittikten sonra bile kaç kez para gönderdim en son yılbaşında 500tl yolladım son 2 aydır hiç görüşmüyrz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye para yolluyorsun ki, hem o nasil kabul ediyor:/

Uc yilda ara da gorusme var yani, tamamen iletisim kesilmemis.

Sen ondan sonra baskasiyla ciktin mi, veya o?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karsina cikanlar belki daha iyidir eski nisanlindan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çıksa hemen evlencem,üstelik hatalarımıda düzelttim ama çıkmıyorki düzgün biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm, belki de sen hala eski nisanlini sevdigin icin sana oyle geldiler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sevgi hemen oluşur birine aşık bile oluyordum ama olmadı,onun kadar güzel oldumu sorun yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgi hemen olan birsey mi ya...hersey guzellik degil bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sen birde allah belanizi veriyor ama unutma yazmissin. Benim ne kabahatim var, evet ben terk ettim ama mecburiyetten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin durumunu bilmiyorum ama benide o terketti sonra altından biçok şey çıktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani, ne gibi seyler, yani ozel degilse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

boşver gizli kullanıcı..

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

ii sabır varmış sende de arkadaşım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu neki anlattığımın abartısız 500/1 i

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

burdakinin 500 katını düşün anasıda bir oldu kızla

Yorumla
    • gizemli7
      gizemli7
      +1 yıl

ALLAH hayırlı insanlar çıkarır karşına inş.

Yorumla
  • zigan
    zigan Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

terk edilenin dönmesi gibi birşey olabilirmi sence. Ben giden gelir diye biliodum terk edilen en babası arkadan kovalar.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok seviyor olsa da mi

Yorumla
    • zigan
      zigan
      +1 yıl

çok seviyor diye kölenmi olsun. Kendi grüşümü sölim aşkından gebersem eyvallahım olmaz. Bi kere düğüne 3 ay kala terk edilmişim neyine güvencem daha ? Çocuk oyunumu bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya millet neler yasiyor, geri affediyorlar

Yorumla
    • zigan
      zigan
      +1 yıl

hepside mutlu mesut devam ediyor dimi hayatlarına :D :D sana öyle geliyor canım. Ayrıca mişllet neler yapıyor ohoo diye bir genişleme ne kadar çirkince. Sana sözüm yok düşünce tarzını eleştirdim. Ayrıca sen ayrılmışsın madem çok istiosun git gnlünü alsana. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun. Normalde çok bencil burnundan kıl aldırmayan birimisin bu konudaki tavrınmı öyle ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi ki, herkesin ne yasadigi onlari ilgilendirir, ve herkesin hikayesi bir degil, ben sadece gercekten arada bir sevgi varsa gurur yapmamak gerekir diye dusunuyorum.

Hayir tabi ki, bencil filan degilim. Gonlunu almaya calistim tabi ki, oda kabul etti once ama daha sonra ne olduysa istemiyorum dedi.

Yorumla
    • zigan
      zigan
      +1 yıl

demeki düşünmüş taşınmış mantığına oturtamamış bende olsam öyle yapardım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ona neden kararin degisti diye sordugumda, ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi :/ yani aile bile degil, ARKADAS cok komik

Yorumla
    • zigan
      zigan
      +1 yıl

ha sende arkadaşlarının fikrine güvenip hayatını geçireceği kişi hakkkında karar alan admaın peşindenmi koşuyon al birini vur ötekine :D git azına tuvalet terliğiyle vururum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha :))) cok haklisin. Milletin lafiyla oturup kaklan biri

Yorumla
    • zigan
      zigan
      +1 yıl

sen konusundada haklıyım şimdi bku sadece ona atma senin böle bir adamla ne işin var . :D git kendine adma gibi adam bul hadi bakalım dağılın aaaaa :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum anladim :))), zaten en buyuk hata bende

Yorumla
  • Kafa1Milyon
    Kafa1Milyon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Bu her ıkı taraf içinde gerçekten zor bir durum kaybedılen degerlerın farkına sonradan varıyoruz .. tabı aranızdaki sevgı saygı kavramı diye bir husus kalmamiş ise .. her seyin hayırlısı diyip geçmelisin..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle galiba...

Yorumla
  • bölükpörçük
    bölükpörçük Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

beyin inceleniyor lütfen bekleyiniz

nişanlısını hem terk edip hemde dönmesini bekleyen kadının

kafa tası içinde beyin dokularına rastlanmadı

isveçli bilim adamları?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi be ordan, sen neden ayrildigimi biliyor musun ki, mecburiyetten ayrildim, onun hatalari yuzunden.

Yorumla
  • Kensai
    Kensai Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

terk eden sensin. o niye dönsün. ne insanlarsınız ya..

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mecbur kalmasak terk etmezdik, siz erkekler terk edince, daha sonra donuyorsunuz ama

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

yahu terk eden bensem "geri dönme" eylemi ifa edilir.. yalnz adamı sen bırakmışsın. adam seni bırakmamış ki.. niye gelip yalvarsın sana geri dön diye. yaptığın bencillik bence.. inşallah geri dönmez :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pis niye oyle konusuyorsun. önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Isteyerek ayrilmadim ben

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

Alla allaaa.. Neyse arkadaşım. Sorun senin. Ama ayrılıp da "geri dönsün" diye beklemek eşekliktir bence. bencilliktir.

Ayrıca benim fikrimdir bu. Ayrıldığım kıza geri dönmem. Hele o ayrıldıysa tövbe.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamaman normal, terk edilen tarafindan bakiyorsun sen

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

yoo terk ettiğimde de geri dönmem dedim. okumadın mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum, ama bana da beklemek esekliktir, bencilliktir dedin ya ondan

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

ayrılan sensen. geri dönmesini bekleme diyorum işte.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

gidip "böyle böyle yaptığın için ayrıldım. pişmanım" demesi gereken sensin. ama. Konuş tavırlarına çeki düzen versin. O dediğin şekilde ilişki yürümez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben konusmaya calistim zaten, anlattim ona neden bittigini. Ona bir secenek sundum, dedim birbirimize sans verelim, bir kac ay bakalim dedim, once kabul etti, sonra ne olduysa istemiyorum dedi, neden diyince de ben istesem arkadaslarim istemiyor dedim, gelde gulme

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

arkadaşlarıyla birlikte ortak mı alıyolar seni. tövbe est. bırak boşver uğraşma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen ya, gercekten cok komik. Bence de aslinda hic degmez boyle biri icin ama maalesef seviyorum.

Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Neden terkettin açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?

Yorumla
    • Afrolevent
      Afrolevent
      +1 yıl

öyle şey mi olur siz bir bütünsünüz bütün olarak hareket etmesi gerekmez miydi ?

sonuçta aynı yastıkta uyuyacaksınız.

ailleme arkadaşlarıma anlatacak şeyler var anlatılmayacak şeyler var

afedersin ama arkadaşın ospu etmiş aranızdaki ilişkiyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkur ederim anladigin icin. Yani oyle tabii, ama gelde ona anlat, birde bir guzel inkar ederdi.

Tartissaniz milltin dilinde, bir hediye alsa yine milletin dilinde. Resmen zorlan beni birak dedi

Yorumla
  • berkkcann
    berkkcann Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

neden terk ettin onu yazmadan cevap veremeyiz versek de sallama olur

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

ne yaşadığınıza bağlı ama seni çocuk gibi azarlaması eğer kaba bir şekilde ise haksızmış ayrılmanız yerinde olmuş derim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bagirarak, kizarak azarlardi beni. :/

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

ne sebeple peki somut örnekler verebillir misin , kimin haklı olduğunu bulmaya çalışıcam çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onun iki ablasinin yasadigi ulkeye gittim, bir ablasinin evinde kaldim, ve ozaman daha yeni nisanliydik, obur diyer ablasi da ne geldi beni gormeye nede aradi.

Ben geri donunce, benim evimde bana bagirdi cagirdi yok ablami gidip gormedin, yok su yok bu, artik olmadi annem kizdi dedi onun bir sucu yok, o gitmis onlarin yasadigi ulkeye onlarin gelip gormesi gerekir falan, annem oyle diyince sustu, yoksa daha beni azarliyordu.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

anlaşıldı sevgilin suçlu tamamen.Ufacık bir şeyi abartmış büyütmüş.İyi ki ayrılmışsın en doğrusunu yapmışsın boşver.Kafan rahat olsun.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

daha iyisini bulursun .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle abartmayi, yaymayi severler ailecek. Ooo bu ne ki daha bunun gibi seyler cok, bende birsey demiyordum, e oda yuz buldu tabi.

Umarim oyle olur.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

Öyle olacak tabi ki iyi ki ayrılmışsın bırak ya .Senden değerli mi ? Ömür boyu huzurlu ve mutlu olacağın birini bulmalısın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aile cok onemliymis bunu ogrendim. Yani, hayat kisa.

In$ oyle olur

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

inş değil olacak olmalı.inançısızım ben bu arada :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakalim. e nasil olacak diyorsun.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

senin çabanla ve bulunduğun ortamlarda hangi erkeğin senin için daha mutluluk vereceğini anlamak için çaba göstererek .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm, vallah uzun zaman hic dusunmuyorum.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

işte bu kötü olur senin için .Sen bilirsin yine de seçim senin karar senin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

insan biraz kafasini dinlemesi gerekir bence.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

haklı olabilirsin.Bİr tatile falan çıkabilirsin bunu için.bol bol güneşlenirsin bronzlaşırsın farklı şeyler yaparsın unutursun her şeyi.Keyfine bak derim ben.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bak o guzel olur, yani kimse icin uzulmeye degmiyor.

Yorumla
    • berkkcann
      berkkcann
      +1 yıl

aynen öyle takma kafaya . mutlu ol yeter ki

Yorumla
  • senarist10
    senarist10 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

seni üzmek istemem ama ir gerçek var ki biz erkekler bazı şeylerde gurur meselesi yapar geri dönmek istemeyiz,urdaki durumda olduğpu gibi

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Hata erkek de olmasina ragmen mi

Yorumla
    • senarist10
      senarist10
      +1 yıl

Benim bilidğim bir erkek Kız arkadaşıyla olan tartışlamalrını sevinçlerini kavgalarını aşkasıyla paylaşmamalı,aynı şekilde ailesiyle olan ilişkilerinide kız arkadaşına anlatmamalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E yani, ama o oyleydi, ve hep inkar ederdi. Sonra nasil olduysa yine guzel e sordum, dedim niye hersey millete anlatiyorsun, oda aynen su cevabi verdi, ben anlatirim tabi, bilsinler senin ne oldugunu, ne pislik oldugunu bilsinler. Sanki ben bir adilik yapiyormusumda, peki kotuydum niye benden ayrilmadi, terk eden ben oldum

Yorumla
    • senarist10
      senarist10
      +1 yıl

belkide hakkında hayırlısı olan budur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet belki de

Yorumla
  • tattoo
    tattoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

simdi dönmesinimi bekliyosun ? senden hayır gelmez. ins senden sogumusturda bida seninle birlikte olmak istemez ne diyim.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olan biteni biliyor musun ki oyle konusuyorsun

Yorumla
    • tattoo
      tattoo
      +1 yıl

o kısmını bilemem. yazdıgında acıklama yapmamıssın keyfinden ayrılmıssın gibi geldi bana. aranızda warsa bsy we sucluysa gurur yapar heralde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Hic bir bayan keyfinden ayrilmaz emin ol, yani arada oyle olanlarda vardir tabi ama benimkisi bir patlamaydi

Yorumla
    • tattoo
      tattoo
      +1 yıl

seni inan cok iyi anlıyorum tanıdıgım kisiler war cewremde. o kisilerle bende konustum ugrastım cözüm bulamadım huyundan wazgecmez diye düsünüyorum. geri dönse bile yine aynı şey olmazmı sence ? sana bir öneride bulunamıcam malesef :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende mi boyle tiplerle karsilastin.

Bence de, degisecek bir huy degil zaten, :/ huylu huyundan vazgecmeden sonra, evet degisen birsey olmaz.

Yorumla
  • Fubiku
    Fubiku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Dönebilir de dönmeyebilir de ama terkedilen ben olsaydım seni asla affetmezdim.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok seviyor olsan da mi

Yorumla
    • Fubiku
      Fubiku
      +1 yıl

Terk edilikten sonra sevmek mi? Bir an kendini onun yerine koy ve bir düşün... Sence sen döner miydin? Dönsende güvenir miydin yeniden?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben olsam, evet donerdim, seviyorsam donerim.

Guven ruh gibi, bedeni terk ettigi zaman geri gelmesi cok zor ama geri getirmek mumkun, gercekten istenirse.

Yorumla
    • Fubiku
      Fubiku
      +1 yıl

Şimdi sorun şurda, seni o terk etmemiş sen onu (haklı ve ya haksız) terk etmişsin... Dönmesini beklemen yanlış olur. Eğer inandığın bir şeyler varsa ve onu yeniden kazanmak istiyorsan durumu senin düzeltmen gerek... Ancak her türlü sonuca hazır olmalısın!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin, ama ben elimden geleni yaptim. Artik top onda

Yorumla
    • Fubiku
      Fubiku
      +1 yıl

Elinden geleni yaptığına inanıyorsan bundan sonrası zaman... Ama dediğim gibi her türlü sonuca hazır olmalısın... Sonuçta seni çok seviyor bile olsa seni affetmeyebilir. Birgün onu arayıp halini hatırını sormaya çekinme...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen oyle, zamana birakiyorum artik.

Ben zaten kesin bitti, donmez diye dusunuyorum. Tabii ki

Oyle mi dersin :/

Yorumla
  • Yukii
    Yukii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Niye terkediyorsun?Niye dönsün istiyorsun? Açıklasaydın biraz

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Seviyorum da ondan :/

Yorumla
    • Yukii
      Yukii
      +1 yıl

hımm anladım haklısın terketmekle ama bu sorunu onunla paylaştın mı?,şimdi eski nişanlın geri dönmez gibi:S gurur meselesi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi ki paylastim, hatta daha oncede onu terk ettim bu sebebden dolayi ama degismedi huyu. Evet galiba oyle :/, aynen erkekler daha cok gurur yapiyor, biz olsak affederdik sevgimiz icin.

Yorumla
    • Yukii
      Yukii
      +1 yıl

canım o hiç değişmez o zmn dönsede evlenince bu sorunları yine yaşayacaksın bunu göze alabilior musun? tamam seviorsun ama evlendikten sonra bu tür davranışlarından dolayı soğursun bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de, zaten degisseydi, biz beraberken bir caba gosterirdi.

Evet haklisin canim, ve korkutuyor beni ama simdi o olsa da oyle de olsun diyorum, belki de ozledigim icin boyle dusunuyorum :/

Yorumla
    • Yukii
      Yukii
      +1 yıl

hımm unutursun inş.Hakkına hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarim. Tesekkurler

Yorumla
    • Yukii
      Yukii
      +1 yıl

r.ederim (:

Yorumla
  • salaksalakız
    salaksalakız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

seni gerçekten seviyosa döner ama şansın olduğunu pek sanmıyorum..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence de donmez.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

iyice burnundan getirmek için dösün istiyosun ama aklı varsa dönmez

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ne alakasi var, donse herseyin cok farkli olacagini dusunuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok yok şimdi özledin o yüzden böyle konuşuyosun dönerse 3 günde gene eskiye dönersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir tabi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen bunu şuan bilemessin bende yaşayanlardanım,çocuğun aklı varsa dönmez diyorum bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoksa sende mi terk edildin? Vallah ben ona secenek de sundum, bir kac ay birbirimize sans verelim, kimse bilemesin dedim ama o ne yapti herkese anlatti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vay bee sende benim yaptığımı yapmışın,ben sustum o hemen iftirayı yapıştırdı sonrada dönemedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizin ki nasil oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok oldu biteli ama unutmak zor oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar oldu? Evet zor gercekten

Yorumla
  • Arowana
    Arowana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Gururu varsa dönmez...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet domuzdur o

Yorumla
  • Antalya0766
    Antalya0766 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Ne icin terk etigine bagli bence

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Antalya0766
      Antalya0766
      +1 yıl

Normal degil tabikide o kari gibi ayni olurmu oyle sey eger cok seviosan. Sen bir arayabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen, vallah ben cok caba gosterdim, yalvardim, birbirimize sans verelim dedim, o da istedi ama sonra ne olduysa istemiyorum dedi. Niye diye sorunca ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi. Yani ben elimden geleni yaptim, artik top onda.

Yorumla
    • Antalya0766
      Antalya0766
      +1 yıl

Üzülme zor bisey biliyorum ama her şerde vardır bır hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dogru, belki de en hayirlisi budur.

Yorumla
  • hellokitty1
    hellokitty1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

ne alaka yaa sen terk etdin

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mecburdum ama

Yorumla
    • hellokitty1
      hellokitty1
      +1 yıl

ne sebeple olursa olsun adamı sen terk etmişsin geri dönerse gurursuzun tekidir zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Askada gurur olmaz ki, yani ortada buyuk bir neden olsa aldatma gibi zaten haklisin donse de gurursuzdur ama hep bu gururdan mutsuz oluyor insan.

Yorumla
    • hellokitty1
      hellokitty1
      +1 yıl

saygi duyarim tabi ne de olsa bu senin fikrin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • hellokitty1
      hellokitty1
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • sennederseno
    sennederseno Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

döner dönmezsede döndürürüz

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saka mi yapiyorsun

Yorumla
    • sennederseno
      sennederseno
      +1 yıl

bir süre sonra pişman olacaktır eğer terkeden oysa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir ben terk ettim... önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?

Yorumla
    • sennederseno
      sennederseno
      +1 yıl

o her erkekte vardır dertleşmeyi severler bunda sorun edilecek bişey aramak senin hatan. bırak istediği gibi anlatsın ama seni azarlaması iyi değil bu konu hakkında konuş onunla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herseyi benim hatamis gibi anlatmak normal mi, millete benim ruh hastasi oldugumu, ve psikologa gitmem gerektigini soyluyordu, ve bence kendini bilen bir erkek iliskisinde ki hersey millete anlatmaz.

Ben duymak zorundamiyim insanlardan, yok yine mi ayrildiniz, yine mi tartisdiniz, cok sacma.

Yorumla
    • sennederseno
      sennederseno
      +1 yıl

erkeklerde bir huydur değiştiremezsin sır saklamayı pek bilmezler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok sacma bence, birde kadinlar icin dedikoducu derler ama erkegin dedikoducusu kadar korkunc birsey yok

Yorumla
    • sennederseno
      sennederseno
      +1 yıl

yapacak birşey yok değiştiremezsin öyle idare etmeye bak veya konuş onunla :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bitti neyini konusayim ki

Yorumla
    • sennederseno
      sennederseno
      +1 yıl

o zaman sikilmiş götün davası olmaz deyip kapatacaksın konuyu :/

Yorumla
  • efulimm89
    efulimm89 Takip Et
    +1 yıl

sen terk ettin o nereye döncek geri? :S

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum ama bir patlama yasadim

Yorumla
  • maxxx34
    maxxx34 Takip Et
    +1 yıl

Dönmez. (cevap kısaymış a.q)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden terk ettin canım ona göre akıl vericem

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Simdiden tesekkurler canim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ah be canım benimde erkek arkadasm cok gevsek ağız herseyi ağzından kaçırır aklıma o geldi bisey söylerken yemin ettirirdim kimseye demesin sonra sonra değişti biraz alıp karsina konussaydn donmewini istiyormusn xnm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninki de mi oyle, cok kotu bir durum. Hatta daha once kac defa terk ettim onu bu sebebden dolayi ama duzelmedi, hep inkar ediyor, beni yalanci durumuna dusuruyor. Evet istiyorum canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cnm tekrar al karşına konus nişanlı degilde sevglimdi ama ciddiydik canım simdi al karsina konus

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim gorusmek istemiyor ki, seni gorunce sinirim bozuluyor diyor, cok kinlenmis bana.

Hmm, uzuldum sanada.

Yorumla
  • ateşlihaylaz
    ateşlihaylaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

hayır gurur meselesi yaparlar dönmezler

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:(

Yorumla
    • ateşlihaylaz
      ateşlihaylaz
      +1 yıl

k.b ama böyle yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten hersey su gurur yuzunden gelmiyor mu basimiza

Yorumla
    • ateşlihaylaz
      ateşlihaylaz
      +1 yıl

yoo haklı ben olsam bende döbenimem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Bunun hakli bir yani var mi sence?

Yorumla
    • ateşlihaylaz
      ateşlihaylaz
      +1 yıl

tabikide yok çok yanlış bişey özeldir böyle şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ama anlamadi

Yorumla
  • marul
    marul Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Çok beklersin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Galiba oyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

terk eden sensin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum, hatta pesinden de kostum ama tik yok

Yorumla
  • atesh
    atesh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48
    +1 yıl

evde kaldın valla

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha cok komik

Yorumla
    • atesh
      atesh
      +1 yıl

ciddiyim ben,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sagol

Yorumla
    • ist2014
      ist2014
      +1 yıl

şuan farkında değil yarın birgün anlar,çünkü biriyle evlenemeye kalktığı an geçmişi sorgulanacak çocukla bişeyler yaşadıysa vay haline

Yorumla
    • atesh
      atesh
      +1 yıl

farkına varacak elbet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Siz ne diyorsunuz ya

Yorumla
  • Blackie
    Blackie Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

sebep ?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil

Yorumla
    • Blackie
      Blackie
      +1 yıl

ayrılma sebebi nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?

Yorumla
    • Blackie
      Blackie
      +1 yıl

olmuş bitmiş daha fazla zorlama derim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani haklisin

Yorumla
  • candybia
    candybia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

aaa hala bekliyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Umarim donmez.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye, ne yasadigimi biliyor musun ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayir, ne yasadigin umrumda degil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye umarim donmez diyorsun oyleyse.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Dugune 3 ay kala nisanlimi terk ettim"

Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Düğüne 3 ay kala nişanlımı terk ettim
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlım düğüne 3 ay kala beni terk etti, şimdi ne yapmalıyım? 174 cevap verildi
Nişanlım beni terk etti düğüne 1 ay vardi ne yapacam ben? 61 cevap verildi
3 yıllık ilişkim vardı düğüne 2 ay kala ayrıldı benden ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Düğüne 3 ay kala terkedilseniz ne yapardınız? 41 cevap verildi
Düğüne iki ay kala nişanlımı terkettim? 13 cevap verildi
Nişanıma bir ay kalmışken terkedildim? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨