Düğüne 3 ay kala nişanlımı terk ettim, sizce dönme ihtimali var mı?
Yani erkekler terk edilince dönerler mi?
Yani erkekler terk edilince dönerler mi?
başkasını bulursa erkekler cabuk unutur, alkol sofrasında unutur. araba sürmek haz veriyorsa unutur, fanatikse ve mac varsa unutur. halı sahaya gidiyorsa unutur. unutmak isterse unutur. sen ne yaparsan yap erkek unutmak istediyse unutur. cünki, erkeklerin sevgisi basittir. korur kollar sarar sarmalar oyunlara girmez. erkek beni seviyor mu diye test etmez kız öpsün mutlu olur kız versin mutlu olur, kız sarılsın mutlu olur , kız seviyorum desin mutlu olur, şimdi basit seven basit unutur. cünki hediye beklemez, ilginç süprizler beklemek, hergün çiçek beklemez, yemi suyu ver yasar ses etmez. dolsayısıyla dönmeme ihtimali %90 %10 luk erkek dilimindeyse zaten karı kılıklıdır duygulsadır arar ağlar sızlar seviyorum der sende karı gibi ağlama dersin erkek ol dersin seni daha cok soğutur kendinden yani %100 ilişkiniz bitmiş...
Tesekkurler
ama düğün stresinden , birde su sebepten işte seni neden üzdüyse hepsi üst üste gelince piskolojim alt üst oldu beni anlayacağını umuyorum de sorunları söyle çözüm arayın bence yani sana uygun birini bulacaksın evlenmeye kalkacaksın su devirde dengini bulmak zor. ve her güzelin bir kusuru vardır bence eğer önemsenmeyecek birşeysede görmezden gel emin ol oda senin eksikleri görse veya söylese hayat yaşanmaz hale gelir umarım hersey gönlünce olur
Cok haklisin. önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Evet herseyle ustume geldi. Tesekkurler
dostum şimdi. arkadasın yası genç belki ondandır .benimde sevgilim var ben bakmaya kıyamazken başkasına nasıl anlatırım hadi aile şişersin anlatırsın olmaması gerek ama oldu diyelim. arkadaş elin oğlu sayılır sen kadınınla aranda olanı nasıl bir başkasına anlatırsın. yarın demezlermi adama hem kızı kötüledin geride koynuna karı diye aldın nasıl adamsın sen diye. nişanlının tavrı cok yanlış ve gün gelecek herkes gidecek yanı basında bir sen kalacaksın eşi olarak saçmalamış bence
Yok yasi da cok kucuk degil, 28 yasinda. Degil mi.
Akli basinda bir insan bunu yapmaz, yani cok yanlis tabi. Ben ona neden insanlara herseyi anlatiyorsun diye sorunca, aynen sunu soylerdi, ban anlatirim tabi, herkes bilsin ne oldugun, ne pislik oldugunu bilsinler :/ sanki ben bir adilik yapiyormusumda, peki oyleydi madem, niye beni terk etmedi, neden terk eden bendim. Bende hep sessiz kalirdim bu terkiyesiz cevablarina.
sana herkes bilecek pislik olduğunu dediyse . dostum hiç barışma hatta seni arasa madem pisliğim neden evlenmek istiyorsun benle diye bir sor
Haklisin, cok ayip vallah adam kendince hep hakliydi
kuşu ötmese , sen herkese anlatacam bunu desen hoş olurmu kendi razı gelirmi bir sor bakalım
O zaten bana hep diyordu, iliskimizde ki sorunlari sunu bunu hic kimseye anlatma, meger kendi anlatiyormus, uyaniga bak
dostum oluru varsa emek var nişan yapılmış falan toparlamaya calıs derim karsına çıkacak insanlar daha mükemmel olmayabilir. ama toparlanmayacak gibiyse bence şanslı olan sensi ama senin anlattıklarından yola çıkarak bunu söylüyorum . belki nişanlın anlatsa bu seferde onu haklı bulurum bu sebepten sorunu beraber çözmenizi öneririm. ve anlattığın gibiyse alttan alma acık konuş dobra ol bilsin hatasını hatalı olan o cünki
Ben cok caba gosterdim, yalvardim, ozur diledim ama pesinden kostukca asabilesti, ilk once kendisi de istedi ama daha sonra ne olduysa istemiyorum dedi, neden diyince de, ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi.
Yani kimse ben hataliyim demez, tabi ki bu iki insan arasinda cozulmesi gerekir ama adam konusmaya gelmiyor ki.
Iste anlasa keske.
sen üzme kardeşim kendini, herseyde vardır bir hayır belki ilerde coluk çocuk olacaktı bosanacaktın ortada kalakcaktın falan iyi düşün bir hayır vardır de içini ferah tut
Tesekkurler, dogru. En hayirlisi boyleymis galiba
kardeş benim nişanlımda senin yaptığını yaptı düğüne az bir zaman kala nişanı attı 6 aydırda ayrıyız ne yaptığın bile bilmiyorum soruya gelince ben terkedilen olduğum için aslamı asla koşmam gitmem gururumu çiğnemem hem bu çocuk oyuncağı değil nişan at sonra tekrar yapp bu ne böyle çocuksu işler ama gene diyeyim koşmazdim gitmezdim peşinden beni istemeyeni ben niye isteyeyim kiii bende çok ama çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyodum genede koşmadım koşmamda artık aryı dunyaların insanlarıyız burdaki hesapta mahşere bıraktım bu kadar basit ...
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Benimkisi boyleydi. Peki eski nisanlin birseyler yapsa, cabalasa, bir sans verirmiydin
bak kardeş eğer ki nişanlının kusurumu vardı alacaktın karşına diycektinkii mehmedim ya da hasnım bak böyle yapman hoş değil uyaracaktın ilk öncelikle zaman verecektin düzelmesi için zaman geçtikten sonra düzelmediyse haklı olurdun benim niişsanlıma gelince ben çok şey yaptım çok alttan aldım ama çok kusur aradı iyikide attı nişanı ben istemedim ama o atınca bende tamam dedim şimdi gelse ne değişir gelsede bir gelmesede birr 6 ay gibi bir zamanda beni armayan birini kabul etmem herhalde...
Biz bu sebebden dolayi cok tartistik, ben kac defa ayrilmaya kalkistim ama hep sozlerle, aglamasiyla inandirdi. Galiba artik dayanamamistim cunku hic dusunmeden ayrildim, dusunseydim belki de sevdigim icin ayrilmazdim, ama herkesin bir yere kadar sabri vardir..ama o bu huyunu hic kabul etmez hep inkar ediyor. Seninkisi daha farkli tabi, ve pisman degil ki seni hic aramamis. Ben ayrildiktan sonra, ona yalvardim, caba gosterdim, once istedi ama sonra ne olduysa istemiyorum dedi
Haklisin, zaten hep ben haksizdim, ve terk edince tamamen haksiz ben oldum.
Yani, kimse dort dortluk degil, ben yeri geldi hakli oldugumu dusundugum halde cok ozur diledim
Aynen oyle :$...senin ki ne yapiyor haberin var mi?
Yani o seni hemen unutabildiyse sende onu unut, zor olur tabi ama alisirsin
Zaten ilk zamanlar ki gibi kalmiyor o aci, insan nelere alismiyor ki degil mi.
Hic birsey kalmadiysa demek ki tamamen bitti senin icin.
Iyi oyleyse, ona da sorsak belki oda baska turlu anlatir, yani belki seninde farkinda olmadigin hatalarin vardir.
Cok sevdiysen zaten bir baskasini onu sevdigin gibi sevemezsin
ben tek taraflı hata armam zaten bir hata varsa çift taraflıdır hata önemli değil önemli olan onu görmek ve konuşarak düzeltmektir insanlığın doğasındada bu vardır illaki oda kendince haklıdır ama terazıye koysak benim artılarım daha çok olur naslkı cennet vede cehennemde terazıylen belli oluyosa buda aynısıdr terazıde kim doğruysa sevabı çok sa haklıdır vedev cennete girer dimi kardeş ALLAH RAHATLIK VERSİN ...ŞİMDİDEN KANDİLİN MÜBAREK OLSUN EĞER ORUÇ TUTA BİLİRSEN TUT KARDEŞ ...
Yani orasi oyle tabi, ama evet kimse dort dortluk degil, ve bir insanin artilari eksilerini kapatiyorsa daha ne olsun. Demek ki o yeterince sevmemis.
Tesekkurler senin ki de Mubarak olsun.
Oyle vallah
arkadaşlardan birisinin yaptığı yoruma cevap vermişsin orada okudum neden ayrıldığını eğer dediğin gibiyse karşı tarafın bu yaptığı şey çok yanlış. ayrılmak yerine önce iice bir uyarsaydın keşke. en azından şimdi kendine bu soruyu soruyor olmazdın.
Evet haklisin. Ama ben ayrildigimda dusunmeden ayrildim, herseyin patlamasini yasadim.
Daha once kac defa bu yuzden ayrilmaya kalkistim, ama hep sozlerle, aglamayla inandirdi.
Aynen oyle, yoksa sende biliyorsun hic bir bayan isteyerek ayrilmaz.
Yani, hem hic kolay degil. Bundan haric baska kotu huylari da vardi tabi
Evet bilerek kabul ediyorsun ama bazi huylar vardir cekilir gibi degil, olan sana oluyor.
Kabullenirim, hos gorurum diyorsun ama herkesin bir yere kadar sabri vardir.
Aynen oyle, yer yutarim diyorsun ama olmuyormus.
:S
Aslinda...Bu soru KISILIK kategorisinde olmaliydi.orada tartismaliydi.
ASK yanlis olmus kanimca. :)
Belki de
Cevap
19Cevap
Dönmez dönmesinde sonuç değişmez çünkü .. ve o ne yapmış olursa olsun düşünmeden hareket eden birisiyle nişan atan birisiyle .. ve sürekli çocuk gibi pişman olan birisiyle düzenli bir ilişki yaşanmaz ben olsam dönem gurur bu yani ikinizede geçmiş olsun .
benim nişanlımda düğüne 2 ay kala attı,sonra dediki pişman oldum gel tekrar barışalım dedi,aileyi araya soktum,sonrada dediki ailem istemiyor dedi,sonra ailesini ikna ettik,bu kezde ben istemiyorum dedi,sonra aradı ben başkasıyla evleneyim ama senle görüşeyim senden kopamam dedi,ilkimsin dedi v.s v.s
Allah belanızı veriyor ama bunu unutma
Ah be arkadas sen neler yasamissin, gecmis olsun ama bizimkisi cok farkli.
Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?
saçma tabiki,ben ona hep doğru yolu gösterdim anlatılanları kendine aktarıp bak aşkım böyle böyle diyorlar dikkat et kendine derdim uzak bu insanlardan derdim,ama hiçbirindende uzak durmamış,birde ben sevmemiştim bile dedi 5 yıl benle yattı kalktı
Bak sen ne guzel anlatmissin, ama o seni dinlememis, e hata onda tabi, ama bizde bana hicbirsey sormadan cocuk gibi azarlardi. Iyimis, yani hem 5 sene bir iliski yasamis seninle hemde sonunda, ben zaten sevmemistim demis pess yani.
Benimde eski nisanlim bana oyle soyledi, ben seni sevmedim sadece saplantiymis
peki sana bir soru bakirelik neden önemli değil bir kız için?
Cok onemli, neden onemli olmasin ki, tabi kisiye gore degisir
nişanlınla yaşamadınmı?biz yaşadıkta ne oldu
Sen hala seviyorsun bence
vazgeçemiyorum ama o istemiyor
Hmmm, herzaman oyle oluyor galiba, hep bir taraf ister diyeri de istemiyordur.
Peki ne kadar oldu biteli
3yıl
Ve hala unutamadin...bence o kayp etmis, yani tam olarak yasadiklarinizi bilmiyorum ama anlatiklarina gore oyle.
Peki o ne yapiyor simdi biliyor musun
bittikten sonra bile kaç kez para gönderdim en son yılbaşında 500tl yolladım son 2 aydır hiç görüşmüyrz
Niye para yolluyorsun ki, hem o nasil kabul ediyor:/
Uc yilda ara da gorusme var yani, tamamen iletisim kesilmemis.
Sen ondan sonra baskasiyla ciktin mi, veya o?
evet
Karsina cikanlar belki daha iyidir eski nisanlindan.
çıksa hemen evlencem,üstelik hatalarımıda düzelttim ama çıkmıyorki düzgün biri
Hmm, belki de sen hala eski nisanlini sevdigin icin sana oyle geldiler
sevgi hemen oluşur birine aşık bile oluyordum ama olmadı,onun kadar güzel oldumu sorun yok
Sevgi hemen olan birsey mi ya...hersey guzellik degil bence
Ya sen birde allah belanizi veriyor ama unutma yazmissin. Benim ne kabahatim var, evet ben terk ettim ama mecburiyetten
senin durumunu bilmiyorum ama benide o terketti sonra altından biçok şey çıktı
Yani, ne gibi seyler, yani ozel degilse
boşver gizli kullanıcı..
bu neki anlattığımın abartısız 500/1 i
burdakinin 500 katını düşün anasıda bir oldu kızla
terk edilenin dönmesi gibi birşey olabilirmi sence. Ben giden gelir diye biliodum terk edilen en babası arkadan kovalar.
Cok seviyor olsa da mi
Ya millet neler yasiyor, geri affediyorlar
hepside mutlu mesut devam ediyor dimi hayatlarına :D :D sana öyle geliyor canım. Ayrıca mişllet neler yapıyor ohoo diye bir genişleme ne kadar çirkince. Sana sözüm yok düşünce tarzını eleştirdim. Ayrıca sen ayrılmışsın madem çok istiosun git gnlünü alsana. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun. Normalde çok bencil burnundan kıl aldırmayan birimisin bu konudaki tavrınmı öyle ?
Tabi ki, herkesin ne yasadigi onlari ilgilendirir, ve herkesin hikayesi bir degil, ben sadece gercekten arada bir sevgi varsa gurur yapmamak gerekir diye dusunuyorum.
Hayir tabi ki, bencil filan degilim. Gonlunu almaya calistim tabi ki, oda kabul etti once ama daha sonra ne olduysa istemiyorum dedi.
Ben ona neden kararin degisti diye sordugumda, ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi :/ yani aile bile degil, ARKADAS cok komik
Hahaha :))) cok haklisin. Milletin lafiyla oturup kaklan biri
Biliyorum anladim :))), zaten en buyuk hata bende
Bu her ıkı taraf içinde gerçekten zor bir durum kaybedılen degerlerın farkına sonradan varıyoruz .. tabı aranızdaki sevgı saygı kavramı diye bir husus kalmamiş ise .. her seyin hayırlısı diyip geçmelisin..
Oyle galiba...
beyin inceleniyor lütfen bekleyiniz
nişanlısını hem terk edip hemde dönmesini bekleyen kadının
kafa tası içinde beyin dokularına rastlanmadı
isveçli bilim adamları?
Hadi be ordan, sen neden ayrildigimi biliyor musun ki, mecburiyetten ayrildim, onun hatalari yuzunden.
terk eden sensin. o niye dönsün. ne insanlarsınız ya..
Mecbur kalmasak terk etmezdik, siz erkekler terk edince, daha sonra donuyorsunuz ama
Pis niye oyle konusuyorsun. önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Isteyerek ayrilmadim ben
Anlamaman normal, terk edilen tarafindan bakiyorsun sen
Biliyorum, ama bana da beklemek esekliktir, bencilliktir dedin ya ondan
Haklisin
Ben konusmaya calistim zaten, anlattim ona neden bittigini. Ona bir secenek sundum, dedim birbirimize sans verelim, bir kac ay bakalim dedim, once kabul etti, sonra ne olduysa istemiyorum dedi, neden diyince de ben istesem arkadaslarim istemiyor dedim, gelde gulme
Aynen ya, gercekten cok komik. Bence de aslinda hic degmez boyle biri icin ama maalesef seviyorum.
Neden terkettin açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz.
Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?
öyle şey mi olur siz bir bütünsünüz bütün olarak hareket etmesi gerekmez miydi ?
sonuçta aynı yastıkta uyuyacaksınız.
ailleme arkadaşlarıma anlatacak şeyler var anlatılmayacak şeyler var
afedersin ama arkadaşın ospu etmiş aranızdaki ilişkiyi.
Tesekkur ederim anladigin icin. Yani oyle tabii, ama gelde ona anlat, birde bir guzel inkar ederdi.
Tartissaniz milltin dilinde, bir hediye alsa yine milletin dilinde. Resmen zorlan beni birak dedi
neden terk ettin onu yazmadan cevap veremeyiz versek de sallama olur
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?
Evet bagirarak, kizarak azarlardi beni. :/
Ben onun iki ablasinin yasadigi ulkeye gittim, bir ablasinin evinde kaldim, ve ozaman daha yeni nisanliydik, obur diyer ablasi da ne geldi beni gormeye nede aradi.
Ben geri donunce, benim evimde bana bagirdi cagirdi yok ablami gidip gormedin, yok su yok bu, artik olmadi annem kizdi dedi onun bir sucu yok, o gitmis onlarin yasadigi ulkeye onlarin gelip gormesi gerekir falan, annem oyle diyince sustu, yoksa daha beni azarliyordu.
Oyle abartmayi, yaymayi severler ailecek. Ooo bu ne ki daha bunun gibi seyler cok, bende birsey demiyordum, e oda yuz buldu tabi.
Umarim oyle olur.
Aile cok onemliymis bunu ogrendim. Yani, hayat kisa.
In$ oyle olur
bakalim. e nasil olacak diyorsun.
hmm, vallah uzun zaman hic dusunmuyorum.
insan biraz kafasini dinlemesi gerekir bence.
evet bak o guzel olur, yani kimse icin uzulmeye degmiyor.
seni üzmek istemem ama ir gerçek var ki biz erkekler bazı şeylerde gurur meselesi yapar geri dönmek istemeyiz,urdaki durumda olduğpu gibi
Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Hata erkek de olmasina ragmen mi
Benim bilidğim bir erkek Kız arkadaşıyla olan tartışlamalrını sevinçlerini kavgalarını aşkasıyla paylaşmamalı,aynı şekilde ailesiyle olan ilişkilerinide kız arkadaşına anlatmamalı
E yani, ama o oyleydi, ve hep inkar ederdi. Sonra nasil olduysa yine guzel e sordum, dedim niye hersey millete anlatiyorsun, oda aynen su cevabi verdi, ben anlatirim tabi, bilsinler senin ne oldugunu, ne pislik oldugunu bilsinler. Sanki ben bir adilik yapiyormusumda, peki kotuydum niye benden ayrilmadi, terk eden ben oldum
belkide hakkında hayırlısı olan budur
Evet belki de
simdi dönmesinimi bekliyosun ? senden hayır gelmez. ins senden sogumusturda bida seninle birlikte olmak istemez ne diyim.
Olan biteni biliyor musun ki oyle konusuyorsun
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Hic bir bayan keyfinden ayrilmaz emin ol, yani arada oyle olanlarda vardir tabi ama benimkisi bir patlamaydi
Sende mi boyle tiplerle karsilastin.
Bence de, degisecek bir huy degil zaten, :/ huylu huyundan vazgecmeden sonra, evet degisen birsey olmaz.
Dönebilir de dönmeyebilir de ama terkedilen ben olsaydım seni asla affetmezdim.
Cok seviyor olsan da mi
Ben olsam, evet donerdim, seviyorsam donerim.
Guven ruh gibi, bedeni terk ettigi zaman geri gelmesi cok zor ama geri getirmek mumkun, gercekten istenirse.
Haklisin, ama ben elimden geleni yaptim. Artik top onda
Aynen oyle, zamana birakiyorum artik.
Ben zaten kesin bitti, donmez diye dusunuyorum. Tabii ki
Oyle mi dersin :/
Niye terkediyorsun?Niye dönsün istiyorsun? Açıklasaydın biraz
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Seviyorum da ondan :/
Tabi ki paylastim, hatta daha oncede onu terk ettim bu sebebden dolayi ama degismedi huyu. Evet galiba oyle :/, aynen erkekler daha cok gurur yapiyor, biz olsak affederdik sevgimiz icin.
Bence de, zaten degisseydi, biz beraberken bir caba gosterirdi.
Evet haklisin canim, ve korkutuyor beni ama simdi o olsa da oyle de olsun diyorum, belki de ozledigim icin boyle dusunuyorum :/
Umarim. Tesekkurler
seni gerçekten seviyosa döner ama şansın olduğunu pek sanmıyorum..
bence de donmez.
iyice burnundan getirmek için dösün istiyosun ama aklı varsa dönmez
Yok ne alakasi var, donse herseyin cok farkli olacagini dusunuyorum
yok yok şimdi özledin o yüzden böyle konuşuyosun dönerse 3 günde gene eskiye dönersiniz
Hayir tabi ki
sen bunu şuan bilemessin bende yaşayanlardanım,çocuğun aklı varsa dönmez diyorum bende
Yoksa sende mi terk edildin? Vallah ben ona secenek de sundum, bir kac ay birbirimize sans verelim, kimse bilemesin dedim ama o ne yapti herkese anlatti.
vay bee sende benim yaptığımı yapmışın,ben sustum o hemen iftirayı yapıştırdı sonrada dönemedi
Sizin ki nasil oldu
çok oldu biteli ama unutmak zor oluyor
Ne kadar oldu? Evet zor gercekten
Gururu varsa dönmez...
Evet domuzdur o
Ne icin terk etigine bagli bence
Normal degil tabikide o kari gibi ayni olurmu oyle sey eger cok seviosan. Sen bir arayabilirsin
Aynen, vallah ben cok caba gosterdim, yalvardim, birbirimize sans verelim dedim, o da istedi ama sonra ne olduysa istemiyorum dedi. Niye diye sorunca ben istesem arkadaslarim istemiyor dedi. Yani ben elimden geleni yaptim, artik top onda.
Üzülme zor bisey biliyorum ama her şerde vardır bır hayır
Dogru, belki de en hayirlisi budur.
ne alaka yaa sen terk etdin
Mecburdum ama
ne sebeple olursa olsun adamı sen terk etmişsin geri dönerse gurursuzun tekidir zaten
Askada gurur olmaz ki, yani ortada buyuk bir neden olsa aldatma gibi zaten haklisin donse de gurursuzdur ama hep bu gururdan mutsuz oluyor insan.
saygi duyarim tabi ne de olsa bu senin fikrin
:)
:)
döner dönmezsede döndürürüz
Saka mi yapiyorsun
bir süre sonra pişman olacaktır eğer terkeden oysa
Hayir ben terk ettim... önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?
o her erkekte vardır dertleşmeyi severler bunda sorun edilecek bişey aramak senin hatan. bırak istediği gibi anlatsın ama seni azarlaması iyi değil bu konu hakkında konuş onunla
Herseyi benim hatamis gibi anlatmak normal mi, millete benim ruh hastasi oldugumu, ve psikologa gitmem gerektigini soyluyordu, ve bence kendini bilen bir erkek iliskisinde ki hersey millete anlatmaz.
Ben duymak zorundamiyim insanlardan, yok yine mi ayrildiniz, yine mi tartisdiniz, cok sacma.
erkeklerde bir huydur değiştiremezsin sır saklamayı pek bilmezler
Cok sacma bence, birde kadinlar icin dedikoducu derler ama erkegin dedikoducusu kadar korkunc birsey yok
yapacak birşey yok değiştiremezsin öyle idare etmeye bak veya konuş onunla :)
Bitti neyini konusayim ki
o zaman sikilmiş götün davası olmaz deyip kapatacaksın konuyu :/
sen terk ettin o nereye döncek geri? :S
Biliyorum ama bir patlama yasadim
Dönmez. (cevap kısaymış a.q)
Neden terk ettin canım ona göre akıl vericem
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Simdiden tesekkurler canim
Ah be canım benimde erkek arkadasm cok gevsek ağız herseyi ağzından kaçırır aklıma o geldi bisey söylerken yemin ettirirdim kimseye demesin sonra sonra değişti biraz alıp karsina konussaydn donmewini istiyormusn xnm
Seninki de mi oyle, cok kotu bir durum. Hatta daha once kac defa terk ettim onu bu sebebden dolayi ama duzelmedi, hep inkar ediyor, beni yalanci durumuna dusuruyor. Evet istiyorum canım
Cnm tekrar al karşına konus nişanlı degilde sevglimdi ama ciddiydik canım simdi al karsina konus
Benim gorusmek istemiyor ki, seni gorunce sinirim bozuluyor diyor, cok kinlenmis bana.
Hmm, uzuldum sanada.
hayır gurur meselesi yaparlar dönmezler
:(
k.b ama böyle yani
Zaten hersey su gurur yuzunden gelmiyor mu basimiza
yoo haklı ben olsam bende döbenimem
Iskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Bunun hakli bir yani var mi sence?
tabikide yok çok yanlış bişey özeldir böyle şeyler
Yani ama anlamadi
Çok beklersin
Galiba oyle
terk eden sensin
Biliyorum, hatta pesinden de kostum ama tik yok
evde kaldın valla
Hahaha cok komik
Sagol
Iliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi? Siz ne diyorsunuz ya
sebep ?
Nasil
önceIliskimizde ki butun sorunlari, olan biteni ailesi ve arkadaslarina surekli anlatirdi, onlar benim icin kotu ne derlerse desinler gelip bana soylerdi. Ailesi benim hakkimda birsey soyleyince bana birsey sormadan cocuk gibi azarlardi, ve dogal olarak bana bikkinlik geldi ve bir patlama yasadim :((. Ya sence bir erkegin sevgilisiyle olan biten hersey millete anlatmasi sacma degil mi?
Yani haklisin
aaa hala bekliyor
Umarim donmez.
Niye, ne yasadigimi biliyor musun ki
Hayir, ne yasadigin umrumda degil.
Niye umarim donmez diyorsun oyleyse.
"Dugune 3 ay kala nisanlimi terk ettim"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar