Ben gerçekten çok kötüyüm :( terkettim fakat seviyorum neyaptim hiç bilmiyrm :?

Erkek arkadaşımla 1 seneye yakın beraberdim Son günlerde hep kavga ediyorduk ağza alınmayacak hakaretlere maruz kaldım oysaki beni onun için çok şey yaptım fedakâr oldum yeri geldi aynı ekmegi mi bolustum :( ama bana o... Rpusu fyse khpe dedi sırf ben ayrılıyorum diye ertesi gün içti içti kapıya dayandı bana affetmemi söyledi feysindem kople sildim heryerde beni arıyor içiyor içiyor geliyor kapımin önüne annemler barış kızim seni seviyorum diyor ama olmaz :, ( ben o sözleri hak etmedim yarın birgün evlenndigimizde bana o tarz kelimeler kullanırsa benim canım yanar :( 5 gündür bana ulaşamıyor sizce pişman olrmu bu söylediklerinden budefa cidden bıraktığımı düşünüyor çünkü hiç şuana kdr bukadar uzun bir ayrılık yaşamadım sizce pişmanmidir yani ne düşünüyordur Şu an :( üzgün mudur agliyormudur çokta duygusal o hemen ağlar ayrıldığım da şimdi uzgunmudur pişmanmidir nehisediyordur lütfen dalga geçmeden söyleyin :(merak işte benimkisi de nkdr dada olsa aynı ekmeği bolustuk istemem kötü olsun
Ben gerçekten çok kötüyüm :( terkettim fakat seviyorum neyaptim hiç bilmiyrm :?