Benden ayrıldı ne yapmam lazım seviyormu bilmiyorum?

Toplam 4 ay lık bir ilişki az diyebilirsiniz ama gerçekten herşeyimle sevdim kavga ettik kaç kere o beni kırdı ben onu kırdım en sonda o gün güldük eğlendik baya 1 saat sonra beni arayıp yapamıyorum dedi ayrılalım dedi yalvardım çok seviyorum çünkü benim herşeyimin ilki o 22 yaşındayım ben kendime bir söz vermiştim doğru kişiyi bulana dek hiç bir kıza sarılmıcam dokunmucam elini tutmucam dedim onun kini tuttum onun kokusu bana cennet gibiydi gözlerine bakmadan duramazdım sinirim var evet çevremden dolayı yaşantımda ama kavga ediyorsak 5 dk en fazla 1 saat içinde özür dilerim haklı da olsam haksız da çoğu sorunumuzu çözmüştük alıştık çünkü şimdi bana bir yabancı gibi davranıyor bak ben erkeğim ben ölmekten korkmayan insan ilk defa korktum ağladım zaman ver bana diyor ama o konuşması herşeyi belli ediyor yazmıcak konuşmıcak bir daha napıcam bilmiyorum elim ayağım kitlendi o 1 saatte ne değişti de ayrıldı tam 1 gün boyunca yalvardım ne yapmam lazım

Güncellemeler
8 ay
Ayrıldı yapamıyormuş üniversiteye hazırlanması lazımmış ben varken düşünemiyormuş ben çabaladım ama olmadı gine çabalarmıyım hayır o cümleleri beni bitirdi hani ayrılırken ginede üzgün ayrılırsın dimi bu kız sinirli sinirli cevap vere vere bitirdi bakın ben ağladım dedim naptım ağladıysan ağla banane dedi bu söz beni bitirdi eywallah dedim yolu verdim bir daha yazarsa artık bende bitti daha istemem NOT : Kavgalarımız oldu kırdım ama öyle büyük bir kavga değildi 4 ayda 10 kere kavga etmişizdir.
Benden ayrıldı ne yapmam lazım seviyormu bilmiyorum?