Sinir anında ağza alınmayacak sözler söyleme aileye hakaret etme siz olsanız ne yapardınız?

11 yıllık kız arkadaşım beraber büyüdüğüm insan ufacık bir kıskançlık krizinde hiç alakası olmayacak şeyden aileme bana hakaret ve küfür etti sindiremiyorum. Benden 10 yaş küçük kız kardeşim ve onun arkadaşlarını bir çay içtik diye herşeyi sildi saçmaladığını öyle birşey nasıl düşenebileceğini söyledim düzeldi 2 gün sonra yine ısıtıp ısıtıp öneme sürdü bitirdi Kardeşime pezev... k bana or.. ço.. anneme hiç söylemeyiroum bile o bunları sayarken bir daha nasıl bakacaksın yüzümüze nasıl dersin böyle birşey demekten başka birşey yapamadım beni heryerden sildi numarasını değişti yok oldu gitti vicdan yapıyorum ne istiyor acaba hep peşinden koşan ben alttan alan ben her seferinde 10 saat uzakta olsa bile kalkıp giden ben hiçbirşey yapmadım ne düşünüyordu gelir mi acaba dedi. ne yapsam hiç bilmiyorum icim acıyor ama artık hiçbirşey yapmak artık beraber olmak istemiyorum korkuyorum ilerde böyle sorunlar tekrar olur diye ama acıyorum üzülüyorum kötü olsun istemiyorum şaştım kaldım siz olsanız ne yapardınız?
Sinir anında ağza alınmayacak sözler söyleme aileye hakaret etme siz olsanız ne yapardınız?