Ayrılık haric ne yapardınız
Karşılık verirmiydiniz yutarmıydınız lafları?
Bence erkek karşılık vermemeli sizce?
Karşılık verirmiydiniz yutarmıydınız lafları?
Bence erkek karşılık vermemeli sizce?
akıllı bir eş&sevgili karşı tarafın ailesine hiçbir şekilde kötü laf söylememeli. İlişkisinin düzgün ilerlemesini istiyorsa. Aksi takdirde o her kötü sözüne karşılık daha da büyüyen hakaret ve küfürlere meydan verir. Kadın küfür etmişse de Erkek her zaman ilişkide soğukkanlı tarafı temsil ettiği için hemen karşılık vermemeli. Olay soğuyunca oturup konuşmalı bir daha yapmaması gerektiğini aksi takdirde aynısını hatta daha ileri gideceğini ve ilişkinin biteceğini söylemeli
diye düşündüm.
Değil sevgilim eşimin bile aileme birşey demesine izin vermem.. Sevgilimse söylediğine göre değişir.. Ama en kötü ihtimal basarım tokatı arkamı döner giderim..
Eşimse eğer en fazla bir tokat atar hatasını anlasın diye konusmayı aynı yatağa girmeyi keserim..
Aile bu hayattaki en kutsal en değerli şeydir.. Hakaret küfür asla kabul edilmeyecek birşey..
Tokat atarak hatasini anlamasini saglarim ne demek ya? Kadina el kaldiran erkek degildir, sözlerle kendine savunamayan bir zavallidir.
Tokat sadece içindeki gerginliği yarı yarıya atmaya yarar.. Sözler diyorsun da.. Sözlerden anlayacak kişi annene babana ya da ailene hakaret eder mi ? Varsa bir yanlıslık terslik saygısızlık ya da hoşnutsuz bir durum bunu "Sözler" le dile getirir.. Hayatımda sadece bir bayana tokat attım o da anneme hakaret ettiği için .. Tokat saygısızlığa verilecek en radikal tepki bence..
Aynı sekilde bende hakaret edersem sanırım bir farklım kalmaz o saygısızlıktan..
ama tokat cok agır
ben sana bırsey anlatıcam arkadasım sevgılısınle kufur ettı anasına epey sonra cocukta buna ettı daha agırını kız sınır oldu bana nasıl eder dıye ben gucsuzum ben etsem ne olur dıyor
:d Bu o işi yapacak malzemem yok küfretsem nolur demek gibi..
Ama önemli olan küfretmesi.. Hakaret etmesi.. Güçsüz rahatça hakaret edebilir diye bir kaide yok..
Tamam haklısınız tokat ağır birşey bir erkeğe yakısmaz.. Ama bu gibi aile durumlarında inan bana tokat ağırlığını kaybediyor.. Feministçe bakmazsan duruma .. :) Anlasabiliriz diye düsünüyorum..
yok bende kufure karsıyım ama cocukta okuz gıbı bagırmıs kufur ederken bunların kapısması tam manyak kapısması
benden gercekten de hissederek ozur dileyene kadar ne mesajlarina doner ne de telefonunlarina cikardim.. annem ne alaka ya, sorunumuz varsa da benimle halletsin yani anneye ya da baska bir bireye kufur resmen can acitmak, yipratmak icindir..
kadınlar bir çiçektir ,kadına küfür edilemez.lakin kadında erkeğe küfür etmemeli. iki kere düşünüp konusmak en güzeli.
mantıklı
saol:))
Cevap
18Cevap
Karşımdaki insan cahil olmasa böyle konuşmaz, o yüzden bende ona küfür de etsem bir şey değişmeyecek en fazla mevzu uzar ya onu keserim ya da vururum, kolay sinirlenmem ama sinirlenince durduralamaz bir kişiyim.
O yüzden sessiz sakince olay yerini terk eder bir daha o kişi ile muhattap olmazdım.
Bence erkek karşılık vermemeli diyorsun ama bence özellikle kadın küfür etmemeli erkekte ayıp bir bayanda daha ayıp
dogru ama bu defa olay buyur
küfür edipte onun seviyesine düşmezdim ayrılırdım direk ve erkek de olsa karşılık vermeli ne alakası var bunun cinsiyetle
Anneme değil küfür laf carpıtsa hayatının hatasını yapar.
O ANKI TEPKIN ne olurdu?
Yol al s..rtk der yollardım. ani bir tepkim olmaz fiziksel tepkiye hiç dönüsmez ama laflarım olayın ve o anki ruh halime göre agır olurdu.
am*na koyarım onun. ben onun annesine nasıl itaat ediyosam oda benimkine eşşek gibi edicek
sende edıon
ilk baş her tarafını anastaziyle uyustutrdum sonra küçük küçük kesip kasabın köpeklerine yedirirdim sonra özür dilerim sinirle oldu derdim herkez böle yapar kim yapmazki dimi:)))))?
abartma cıdden de:D
peki anneniz sevgilinize iftira atsa genç bı kıza atılcak en kötü iftirayı sonrada kız o annenin düşük çenesini topla dese o anki üzüntüyle bunada mı bu kdr tepki gösterirsinz ?
yok öyle birşey ebnde dünyada birtaneyim ailesi diye bana hakaret etme hakkını vermiyo hiç bir durum yok öyle bir dünya !
herkesin ailesi candır ama senin sevdiğine hiç bir günahı yokken böyle ucuz oyun oynayan bir ailen hastalıklı bir candır ;)
stmak değil ailesi çok kötülük yaptı bna ve zerre günahm yokken hiç kimse ailesini silemez herkesin aiesi candır ilerde bende onun ailesi olucam belki bunuda düşünmek gerek ben asla ona benim peşimden gel ailenle kızış demedim hatta ona bişey deme sen yinede dedim huzursuzluk çıkmasını istemedm yinede annesine çok saygılı davranırım yinede yüzüm güller ama içimdeki kırgınlık olucak
tamamda böyle olsada temiz bir kıza böyle yapılır mı
:) tabiki temizim ben 21 yaşıma kadar hiç bir erkkeler gezip tozmamışım bir oğluyla sevgili oldum diye namussuz olcaksam anneside namussuz o zaman
Ne hakla anneme küfür edecek ya sevgiliyi bırak kocam etse boşanırım.
aileme laf edicek haaa yok öyle nerenin boku o nolursa olsun aileler karıştırılmamalı bağarırım çağrıırım tabi yol veririm
anneme aileme hakaret eden değil kız arkadaş eşim olsa umrumda olmaz s.olup gider yapıstırrım ikitane başka aileme saygılı bir hatun bulurum
onun anneye saygısı yok diye bende günahsız kadına kalkıp sövecek değilim ya duymamazlıktan gelirdim.
acısını bir başka yerden cıkarırım. bunu anneme verdiğim değerle ölcültlendirmek hata olur.kimisi var kavga eder kaba kuvvet kullanır sinirini atar kimisi küfür ederek..
eşimde olsa diyorsun varsayım işte..! işin içine girince öyle olmuyor inan ki.
öyle olmuyor ama aileme laf edicek insanla ben birliktelik sürdüremem sizin bu konudaki düsünceniz farklı o yüzden tartısmanın sonu gelmez kapat konuyu en iyisi biri bana hayatım boyunca emek vermiş 9 ay karnında tasımız biriyle ona hakaret eden birini kıyaslamam bile iyi günler
bunun bence ayrılık dışında bir çözümü yok anne gibi kutsal bir varlığa laf edilecek saygısızlığa düşmüşse o ilişki durmanın bir anlamı yoktur
öyle bişey yapabilecek cesareti zaten baştan vermezdim
ola ki şaşırdı. skip geçerdim.
Ya sende edermiydin o anki tepkinizi merak ediyom
direk kovardım yanımdan
elbette ederdim. o kadar da mütevazı olamayacağım
ve bitirmek dışında dediğin için bitirirdim demiyorum
yoksa orada keser atardım o işi
Bağıra bağıra ederdin yani
ondan daha şiddetli olurdu
sevgili dediğin kişi zaten böyle bişey yapmaz tabi liseli değilse :D
Küfür eden kız beni bozar. Kalmış ki aileme bir de.
Sessizce giderim hiçbir şey demeden.
affetmezmısın
bende ona küfür ederdim bidahada yüzüne bakmazdım. senin ecdadını travestiler s...sin derdim o..cocuğu seni derdim
ecdadını travestiler s*ksin kendine has bir küfür yeteneğin var :D
Anne kutsaldir sicarim azgina eger oyle bir sey olsa
Yaparsa öyle bişey hiç bir kelime konuşmadan çekip giderim bida hiç konuşmam onla
Kız olsada yapıştırırım fark etmez*sin gitsin
cıddımısın cok sevsen pekı
Anneme küfrediyor orada belki vurmam ama kesinlikle konuşmazdım bana ettigi küfürlere bişi demem ama ailem karısırsa ısın ıcıne ıste oradakı sıkıntı cok büyük
neden, erkek o. cocugu mu?
Ya mesela erkek kuvvetli o an kavga etseler gücü yetmez kızın
tepki gostetmenin tek yolu dovmek degil ya
birdaha yürüyemezdi laf ettiği andan itibaren.
Ne yapardın mesela bir durum varda ondan soruyorum
harbi cok ağır bir kelime kullandıgında döverdım birisi senın annene küfür edince ne hissedersin ? öldüresiye dövmek demi ? aynı o şekil bende
Benim arkadaşım erkek arkadaşına annasina kufurler etti buda ona demedigini bırakmadı kız ayrılmak istiyor bana neden karşılık verdi diyor
o cocugun yerinde olsam affetmem fena bir benzetırım sonra kapısının önüne atardım isterse polise gitsin şikayet etsin hiiç umurumda olmazdı o cocukta karakter problemı var anlasılan.
ama cocukta neler demıs
bir şey yapmazdım sadece yüzüne tükürürdüm
Herkes kendine yakışanı yapar .
ben küfürden nefret ederim onun icin susardim.
onu anasının a..geri gönderirdim
Dovermiydin
ahahaaa
önce cilalatırdım sonra parlatırdım ışıl ışıl olurdu
Sevgilim olmaz artk
dövdürürdüm onu
etmem ki :)
erkek terk etmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar