Birisi Annenize Küfür Etse Karşılığınız Ne Olurdu?

Tanıdığınız, en yakın arkadaşınız, dostunuz, akrabanız veya tanımadığınız her hangi bir kişi Annenize küfür etse ne yapardınız?
Şahsen işyerinde her hangi birisi benim Annem'e küfür etse bende ona aynı şekilde cevap verirdim, ardından benden sorumlu olan Müdür veya Amir'e bildirirdim. Beni tahrik etti şikayetiyle gereken neyse onu yaparlar zaten. Kovulur muydu? Kovulmayabilirdi ama onun iş hayatını bitirmek için her şeyi yapardım onu sefil ederdim. Şiddet işlemezdim

Sokakta, Çarşıda yürürken tanımadığım bir kişi karşıma çıkıp benim Annem'e küfür etseydi yine aynı şekilde cevap verirdim ama kendisine kesinlikle fiziki bir zarar vermezdim.

Her hangi bir kişi tarafından Annem'e fiziki bir zarar gelseydi emniyet müdürlüğüne giderdim, dava, mahkeme açardım. Parası, pulu neyi varsa hepsini sömürürdüm, hapislerde çürütürdüm. Eğer davadan sonuç çıkmazsa bende onun yaşıyorsa Annesini, yaşamıyorsa ailesinden her hangi bir kişiye gizli bir cinayet planı düzenlerdim. ( mesela: Her hangi bir yiyecek veya içeceğin içine zehirli ilaç katmak )

Her hangi bir akrabam benim Annem'e küfür etmiş olsaydı bunu Aile olarak konuşurduk. Şahsen ben kişisel olarak akrabamın Annesinede karşılıklı küfür ederdim. Küfür eden akrabam zor durumda veya yardıma ihtiyacı olsaydı ona zerre kadar olsun yardımcı olmazdım, özür kabul etmiyorum.

Görüşlerinizi beklerim :D

Birisi Annenize Küfür Etse Karşılığınız Ne Olurdu?