ertesi gün telefona cevap vermeme yüzünden kavga etmiştik, haksızda değildim aslında ama gönlünü almak için sabah güzel bir yere götürdüm , daha öncede anneme babama çok ağır kelimeler kullanmıştı 3 4 kere yaptı bunu. uyardım dedim benim ailem hakkında ne olursa olsun böyle konuşamazssın diye ,
büğünde masada tekrar eşşek oğlu eşşek diyince üstüne basa basa kendimi tutamayıp bir defa vurdum , hala kabul etmedi arabada sende bana de diyor özür dilemedi çileden çıkardı beni 30 yaşına geldim bu kişiyle evlilik olur mu yürür mü?
haklı gibi birde engellemiş beni heryerden
büğünde masada tekrar eşşek oğlu eşşek diyince üstüne basa basa kendimi tutamayıp bir defa vurdum , hala kabul etmedi arabada sende bana de diyor özür dilemedi çileden çıkardı beni 30 yaşına geldim bu kişiyle evlilik olur mu yürür mü?
haklı gibi birde engellemiş beni heryerden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle kadın seçerim ki küfürleri sadece yatakta zevk için kullanır. Argo konuşmaz, aileme ve ya bana saygısızlık yapamaz
nasıl seçiyorsun? herkes hayatındaki kişinin huyunu bilebiliyor mu ?
Selam naber deyip sevgili olmuyorum. 2 3 saat konuşunca aile terbiyesi kendisini ele veriyor. Giyim kuşam, profil fotosu 😉
Engelledi ise bırak neyi üsteliyorsun ki daha saygısız insan
daha önce anneme ve babama küfür etti sineye çektim bir kez annesine babasına saygısızlık yapmadım buna rağmen devam etti , bana bunu kabul ettirmeye çalıştı bende vurdugum için pişmanım ama ne yapıcam bilmiyorum
İşte sineye çekilecek birşey mi ya
tekrarlamaz dedim ama yıllardır hiç değişmiyor inanır mısın herseferinde beni böyle duruma sokuyor
Hata siz de
haklısınız bundan sonra nasıl davranmalıyım sizce?
Bundan sonra derken hala o saygısıza mı
Sevgilim bana ya da aileme küfür ederse artık sevgilim değildir.
Söz konusu ailem ise sevgili filan dinlemem bitiririm
Ayrıl veya devam et demek şu an mantıksız. Akışına bırakın hayırlı olur
bir daha asla yapmam öyle birşey. ama kızın annesine de babasına da küfür etmiştim hemde yüzlerine. ulan evlenelim dedim babasına herif demez mi evliymiş gibi yapın... dedim sizin ben mnza koyayım...
An itibariyle sevgilim değildir
el kaldırdım pişmanım ama haklı değilmiyim :( ki daha öncede uyardım
Şiddet hiç hoş değil ama olan olmuş, ailene saygısı olmayan birini 3-4 affetmek senin aptallığın. Sen evlenmiyorsun aileler evleniyor.
yıllardır birlikteyiz diye ben bu kişiyle evlenmezisem kimseyle evlenmem diye devam ettim değişmesini bekledim olmadı
Valla sizin gibiler neden bizlere şans vermez de anaya babaya sövenlere müptela olurlar hala anlamış değilim pes dogrusu
Orada bitiririm herşeyi
Bu tarz biriyle evlilik yürütemem ben
haklısın bundan sonra ne ypmam lazım sence
Yoluna bakabilirsin
çok zor olacak herhalde :(
Kolay gelsin
olmaz abi bune ya terbiyesiz
Uğraşma derim salla gitsin abi
La oğlum. sik bırak kodum malini
canım çok sıkkın dostum beynim durdu valla, işim yok birşey yok zaten bu aralar çıkmazdayım herşey herkes üstüme geliyor canımdan usandım ne yapacağımı şasırdım kimseye birşey de diyemiyorum kapana kısılmış hayvan gibiyim çaresizim
Mesaj at dertleselim
Vurdum derken?
yanagına tokat bile değil parmagımın ucuyla niye böyle konusuyorsun diye ardından ben hesap ödemeye giderken kaçtı gitti yolda tuttum kolundan o kadar
Sizin birbirinize saygınız yok yani, o babana söver sen vurursun. Senin yaptığının bir mazereti olur mu zannediyorsun? Konuşarak anlaşamıyorsanız birbirinizi rahat bırakın.
haklısın kalmadı saygı çok pişmanım ama ne yapayım öyle dediğinde kendimi tutamadım karşımdaki beni tahrik etmese inan ki dünyanın en mülayim insanıyım
Mesele tahriklere gelmemek, ortada bir olay yokken herkes mülayim.
Saygısız kişi değilim oda olmaz
bende öyle değilim ama yaptıkları artık kabul edemiyorum bana ne istersen söyle ama anneme babama böyle demeye hakkı var mı?
kabul etmem
vurup kolunu sıktığım için pişmanım ama ne yapayım gözüm döndü ilk kez olsa uyarırdım bir kaç böyle yaptı
Ayrılırım