Eşinizin ailesi size böyle bir şey yapsa ne yapardınız?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Yaklaşık olarak 3 senelik evliyim hamdolsun mutluyuz herşeye rağmen ancak evlenmeden önce kayınvalidem bize bir ev verdi oturmamiz için boz normalde kirada oturmayı ve nerde lturmayi düşünürken böyle bir sürpriz yapmıştı ne de sevinmiştim :) her neyse evligimizin 3. 4. Ayında farklı eve cikmamizi istedi şakayla karışık ve çok sorun yaşadık papaz olduk şimdi de bizden kira isteniyor ve bizim bir bebegimiz var ve eşim şu an işsiz o kadar üzüldük ki anlatamam dedik neden çok öncesi evde oturmamizi söylediğiniz de kira istemediniz dedim sonra bana kalkmış"beraber oturalım" dedi bende kabul etmedim ve "ev ev üstüne olur anne" dedim kalkmis bana öyle mi çocuğu elinden alırsam görürsün diyor o kadar sinirlendim ki anlatamam yasliligina vermek istiyorum ancak artık vermiyorum çünkü çok kötüler yani doyumsuz bir aile o kadar diyorum size beni anlarsınız zaten siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşim o kadar uzuldu ki bilseniz.. çocuğum uyuyamadi kabus gördü sürekli huzursuz oldu o da

Güncellemeler
1 yıl
Duzeltimi: "Ev ev üstüne olur mu anne dedim"

Ve ayrıca düşünebiliyor musunuz oğlundan kira isteyen bir anne ve kardeşler inanamıyorum yani gerçekten sanirsiz çok fakirler
Eşinizin ailesi size böyle bir şey yapsa ne yapardınız?