Güncellemeler
+1 yıl
Fikriyatı olan yardımcı olacakları evlileri nişanlı olanları alalım
Nişanlınızın ailesi damatları arasında kıyas etse iki damat kızları ile damatları arasında bir kavga olsa bir küslük olsa işte o bunu yapardı öyle gönül alırdı diye vs bu şekilde kıyas etse tavrınız ve ilişkiniz için ne yapardınız yüzük atar mıydınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kıyas hoş bir şey değil. İnsanlar çok yapıyor herkesi kıyaslıyor. Konu ne bilmiyorum ama evlenilecek insanın ailesi önemli onu biliyorum.
Konu çok basit bir kavga küslük anında iki kişiyi o bunu ederdi o bunu etmezdi
Dile getirebilirsiniz
Ailesi ile dile getirip benden hoşlanmadıkları ya da beğenmedikleri bir durum var ise bu iş kalsın demek kötü mü olur
Nişanlinizin tepkisi neydi
O bana sadece ailesinin bu yaklaşımı onun üzerine gitmesinden bunaldığı başka hiçbir tepkisi yok sadece kendisinin üzerine çok gidildiğinden şikayetçi
Her şerde vardır Bi hayır derler abi. Ne yapmak geliyor içinden
Sadece onlara neden böyle yaptıklarını öğrenmek istiyorum ve şikayetçiler ise benden istemiyorlarsa istedikleri gibi olsun diye sormak istiyorum sadece ama işte emin olamıuorum doğru mu yanlış mı başka şehirden sırf bunun için gidecem çünkü ama kafama çok takılıyor bu durum aceba benim hakkıöda daha neler konusuluyor
İnsanlar hep konuşur evlensenizde konuşurlar. Buna olan bakış açınız degistirebilirseniz devam edebilirsiniz yok takılıyorum derseniz de iyi düşünün derim
Yani konusmak içinden geliyor çünkü bana yalan mı söylüyor onuda anlamış olacağım ama karşı taraf eğer farklı tepki verir ise bu durum sonu ne olacak onuda bilmediğimden emin değilim tam anlamı ile
Kim yalan mı söylüyor derken
Ailesi gerçketen böyle bir şey konustu mu aceba yoksa bana yalan mı söylüyor olmayan birşeyi söylüyoe diye
Tamam da kim
Sözlüm bana yalan mı söylüyor diyprum
ayyy benim cok zoruma giderdi bu arada. ama nisanlimin tepkisi onemli beni koruyup sahip cikarsa barisabilirim ailesiyle buyutmem olayi
Onum tepkisi şu ailesi ile kavga ettikleri için sadece bu durumlardan dolayı bunaldı başka bir durumu yok ailesi ile konusur muydun
Bunun için atılmaz bence nişanlın senin yanını tutuyorsa tabiki
Ne yapardın ailesi ile konusur muydun
Ben olsam İlk baş nişanlımla konuşurdum ailesiyle kibar bir şekilde konuşup onları elki de yaptıklarının farkında değillerdir bunun farkında olmalarını sağlayıp kibarca yapmamaları gerektiğini önerirdim her İnsanın huyu suyu bir olmayacağını önerirdim Baktım olmuyor ailesi ile kendim kibar bir dille konuşmayı denerdim biraz daha çaba vardım olmasa Yapacak bir şey yok çünkü sen sadece nişanlınla evlenmiyorsun ailelerde evleniyor derler evlilikte
Ailelerde evleniyor evet ama zor bir durumdayım nişanlım ile konustum bu durumu istemsizce öyle bir durum olduğunu izah etti ikimizde farklı şehirlerdeyiz ama bir gün yanlarına bu iş için gitmeyi düşünüyorum
Kaç km
250
Bu lafmı biz sevgilimle 700 e yakın üstelik siz nişanlıaınız git konuş hallet. Biz buluşamıyoruz bile ve az önce ara verdik problemleri yüz yüze olamadığımız için çözemiyoruz
Ailesiyle araya mesafe koyarim
Kendileri ile konusur muydun iletir miydin rahatsızlığını
Evet ama oglan anasi gilin tarafi seciyorsa hic ugrasmam atarim nisani
Taraf seçimi yok ortada kimseden yana değil
Bence bu normal ister istemez kıyas yapılır
Kıyas yapılırsa bunu bana söylemesi neden ki bir dırım peki
Evet o ayıp olmuş ailesimi söyledi nişanlın mı?
Nişanlıö bana söyledi böyle bir durum var diye
E böyle hemen herseyde ayrılmayı mı düşünüyorsun sen? Biz neler yaşadık hala nişan atmadık
Ben ayrılmayı düşünmüyorum farklı şehirledeyiz ama bu ilişki beni yoruyor artık ve ailesininde böyle yaklasması can sıkıcı ve bunu anlatması daha da can sıkıcı
Bak biz kızlar çok farklı düşünüyoruz bende nişanlım bazı huylarını düzeltsin diye istemeden ona bak bu nişanlısını bunu yapmış falan diyorum tamamen iyi niyetli kızı üzme bence gerçekten bunda bişey yok. Ha başka şeyler yaşıyorsanız bilemem ama bu olay basit bir olay. Burçlarınız ne bu arada
Burcunu bilmiyorum bizim çok yeni daha 1-2 ay oldu
Hayırlısı olsun