Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBana daha çok kurgu gibi geldi bu olayı yaşayan biri bırakın sağa sola anlatmayı paylaşmayı tvye hiç çıkamaz.
Eşi varken cinsel içerikli video izlemesi bence garip. Sevgilim varken bile yapmadım bunu bariz bir ihanet olur bu. Sevgilim yokken izledim mi evet izledim. Ama biri hayatına giriyorsa bu tür şeyler izlenmemeli. Sadece fanteziler öğrenmek veya farklılık açısından beraber izlenilebilir bu farklı bir şey tabi bunda da karşılıklı rıza varsa. Fakat zevk alarak izlemek bence aldatmaya girer.
Bir şekilde öğrendim diyelim bunu kanala, sağa sola değil eşimle bizzat konuşurdum. Gerçeği bilemeyiz sonuçta belki gizlice, belki zorlandı belki normal bir ilişkiydi. Genişlikle ilgisi yok ama böyle bir ifşasından haberi varsa bana önceden söylemediği için kızardım. Kızma sebebim ilişkiye girmiş olması internette herkesin görmesi değil benden gizlemiş olmasına kızardım. Geçmiş ilişkisi onun tercihidir benden önce yaşamıştır. Beni ben hayatına girdiğim andan itibaren ilgilendirir. Bildiği halde bunu sakladıysa ona olan güvenim sarsılırdı. Hepimizin geçmişte hataları olabilir ama bu tür yaygın bir şey varsa açıkça söylenmeli itiraf edilmeli. Baştan söylese kabullenirdim ama gizlediği ve sonradan başkasından öğrenmem sinirimi bozardı ona güvenim sarsılırdı başka gizli saklı şeyler var mı diye istemeden şüphe duyardım. Ne karar veririm bilemiyorum ama güven sarsılmış ilişki sallantıda. Onu da anlamaya çalışırım itiraf ederse ayrılmamdan korkmuş olabilir. Düşünürdüm ama mesafeli kalırdım soğurdum kararımı verene kadar. Geçmiş bir olay kapsamlı düşünmek gerekir. Büyük ihtimalle görüntüyü internetten sildirmesi için gerekli olan yer neresiyse oraya gidip şikayette bulunmasını isterim.
Genişlikle ilgisi yok çoğumuzun geçmiş hataları var kimse çıkıpta beni ifşa edin diyecek hali yok. Bu devirde eşinin videosunu çekip ifşa edenler bile var evli olduğu halde. Kadın eşine güvenerek video çektiriyor ifşa olması kadının suçu değildir bu yönden bakmalıyız. İlişkimiz varken aldatırsa bu ihanete girer bunun affı zaten olamaz anında biter ilişki. Geçmiş ilişkiler geçmişte olanlar geçmişte kalmıştır.11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki düşünce arasında kalırdım sanırım.
Birincisi evlilik öncesiymiş. Yani geçmişindeki hatalarından dolayı kimseyi yargılamak bize düşmez. Hatasından haberimiz olur da tövbesinden haberimiz olmaz.
İkincisi, eşim dediğim insanın başkaları tarafından izlenip malzeme olarak kullanılması hoşuma gitmez. Kanıma dokunur.
Bu yüzden videolar ortadan kaldırılmalı..
Her ne kadar iki seçenek arasında kalmış olsam da kanıma dokunması daha ağır geleceği için boşanırdım.
Çünkü evliliğinden sonra da yapma ihtimali olabilir. En iyisi yolları ayırmak.46 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel yaklaşımlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Mantikli 👍🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim. @vampirkayla
- +1 yıl
Rica ederim 🌺
+1 yılBen böyle bir birlikteliğe başlamazdım hiç. Mazi benim için önemli , tabiki insan başına ne gelir bilemez ama bile isteye böyle hayat tercih edenleri kabul edemem. Denk değiliz bir kere. Sürekli aklıma gelir, başka şeyler olur huzurum kaçar. O sebeple balık baştan kokar diyip temkinli olmakta lazım.
Bu şahsı da geçen gün denk geldim. Karısından şüphelenip bir aydır bu siteleri gezip video izliyormuş. Kim bunu yaparki.. ortada başka şeyler var bence. Önceki hayat değil gibi.27 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladım, ben önceki bir kayıt sandım haberi okurken.
- +1 yıl
Düşünsenize bir aydır bu videoları izliyormuş, belki karıma rastlarım diye😅 böyle bir şwyi kim yapar. O videoyu birisi yollamış buna sonrada internete swrvis edilmiş
- +1 yıl
Bu çok mantıklı. O da ne arıyor videolarda dimi?
- +1 yıl
Yani, çok ilginç bir şey.
- +1 yıl
Biri yorumda reyting için söylenen bir yalan olabilir dedi, bu da mantıklı.
- +1 yıl
Olabilir. Yani kim kabul eder ya bilemiyorum , yoksa benim mi mizacım böyle anlayamıyorum da hazmetmesi zor şeyler.
- +1 yıl
Hazmedilemez gibi.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılRabbim tükürdüğümü yalattırmasın inş..
Ve öyle birisi benim eşim, can yoldaşım olmaz..
Bünyem kabul etmez..
Geniş (!) birisi değilim..16 Yorumla- +1 yıl
Amin diyorum duanıza.
- +1 yıl
@Peugeot90 Siz önce okuduğunuzu anlayacak şekilde bakın olaya. Siz o kişiye hakaret ederkrn, diğer kişi kendi adına duş ediyor. Anlama kapasitenizi görmezden geleyim dedim ama bunu bile anlayanayacak kadar eksiksiniz.
- +1 yıl
@Peugeot90 Bakın zeka seviyenizi aşağılamak istemiyorum ama yine siz itiraf ettiniz. Hanımefendi geniş değilim diyor, siz hala ebleh olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Biraz daha çabalayarak baş ebleh kadrosunu alabilirsiniz, o kadro sizi bekliyor. Biraz daha çaba lütfen 😂
- +1 yıl
@Peugeot90 Engelleyip kaçarak zeka seviyenizi de anlamış olduk 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenden önce yapmış olsaydı bile bu benim kabullenebileceğim bir şey olmazdı
Bir insan mahremini korumalı. Mesele benden önce, ben hayatında yokken cinsellik yaşamış olması değil. Herkesin geçmiş hayatında yaşanmışlıkları olabilir ama cinsellik gibi mahrem bir şeyi ulu orta yaşaması sorun benim için..
Mahremine özen göstermeyen, bana da özen göstermez, ben böyle düşünüyorum21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
Sanki program aracılığıyla insanlara böyle şeyleri normal görün kabul edin bu şeyleri empoze etmeye çalışıyorlar gibi geldi bana yani öyle düşünmedim değil... böyle bir şeyi normal görmek, kabullenmek ne kadar doğru orası tartışılır bir konu...
33 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız, madem kabullendi neden kadını ifşa ediyor? İfşa olmadan sessizce kalsaydı o adamın elini öperdim.
- +1 yıl
Evet, çok kişi aynı düşüncede.
+1 yılBunu kabullenen birisi keşke bunu Tv ye çıkmadan önce yapsaydı :)
sanki biraz bu programlar da olan biten her şeyinde pek gerçek olmadığını reyting olduğunu düşünmeye başladım evlilik programları gibi kanser gibi yayıldılar..11 Yorumla- +1 yıl
Aynen, ifşa ettikten sonra önemi kalmıyor.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Evlenmeden önce mi o görüntüler varmış? Evlilik oyuncak değil karar verilmişse kolay vazgeçilmez eğer o olay benden önce olmuşsa kabul ederdim napalım...
28 Yorumla- +1 yıl
Evet, keşke ifşa etmeden sessizce kabul edip sussaydı.
- +1 yıl
aynen ya madem kabul edecekti ne diye ifşa etmiş? reklamın iyisi kötüsü olmaz bunlara patron. Zaten kabul etmeyen bile ifşa etmemeli evlendiği kişiyi. benim korkum insanlar öyle videolara bakmaya o kadar alıştırmış ki kendilerini yakında kızlarını kardeşlerini görseler ne olur acaba? Galiba hızla buna doğru ilerliyorlar. Zaten sosyal medya rezillikleri ortada. Az sonra bunar da yetmeyecek onlara dediğim şekilde ilerleyecekler.
- +1 yıl
Haklısın toprak.
- +1 yıl
Yapacak bişey yok.
- +1 yıl
Aynen öyle.
Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Direkt boşanırım. Çok net. Bu affedilecek bir şey değil. Nasıl affetmiş acaba? İnsanlara bunları izletmesinler. Toplumu çekirdekten sarsıyorlar. Çok yazık.
12 Yorumla- +1 yıl
Kurgu olabilir.
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bugün haber sitelerinde gördüm.
Türkiye 'de yaşadığımı bilmesem çok şaşırırdım ama kurgu olabileceğini düşünmüyor değilim.
Reyting uğruna ne kepazelikler izledik ekranlarda.11 Yorumla- +1 yıl
Bu da olabilir.
+1 yılÇok utanç verici bir durum olsa da yapacak tek şey hemen yolları ayırmak olur sanırım..
27 Yorumla- +1 yıl
Bu mantıklı
- +1 yıl
Aslında yapacak bir şey de yok bagirmanin kavganın itis-kakisin kimseye faydası olmayacaktır... onur kırıcı bir durum sessiz sedasız bitirmek tek yol gibi bence
- +1 yıl
En güzel yöntem ve yol bu.
- +1 yıl
Evet. Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim katkılarınız için.
- +1 yıl
Rica ederim.. katkım olduysa ne mutlu bana
- +1 yıl
İnanın oldu, teşekkür ederim.
+1 yılBoşardım direkt. Bunun bu fantezisi vardır kesin hatta zevk alıyordur manyak şey
31 Yorumla- +1 yıl
Olabilir, mantıklı bir açıklama.
+1 yılAslinda cok sevgiden kabul ediyor cocuk genis oldugundan degil o kadar seviyorki vazgecemeyince affediyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, buna sevgi diyebiliriz.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimseye bişey demeden bisanirdim. Kimse de bilmezdi. Ne kendimi rezil kepaze etmenin anlamı yok benim adıma.
11 Yorumla- +1 yıl
İki taraf için doğrusu bu.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen asla kabul etmezdim anında ayrılırım tahmülüm yok benim böyle şeylere
24 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Geniş mideli biri değilim
- +1 yıl
Böyle olmanız daha iyi.
- +1 yıl
👍
+1 yılÇok zor bir durum böyle bir şeyle karşılaşsaydım ne yapacağımı bilemezdim açıkçası
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok zor.
- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kimsenin başına gelmesin çok kötü Allah korusun boşanma sebebi bence
21 Yorumla- +1 yıl
Evet çok zor bir durum.
Ben anlamadım tam. Evlendikten sonra mi kadin böyle bişi yapmış yoksa önceden olan goruntulerimi
23 Yorumla- +1 yıl
Görüntüler önceden kalma.
- +1 yıl
O zman bu olaya söyle bakabilirim. İnsanların çoğu benden öncekiler beni ilgilendirmez kaç tane kişiyle birlikte olmuş olursa olsun (özel anlamda) gözüyle bakıyolar. Herkes burada yazmiyo mu kadınlarla ya da erkeklerle neler yaptığını. Gayet de doğal olduğunu savunarak üstelik. O yapılanları kimse görmediği için sorun yok tabi. Ama bu şekilde ifsalaninca, gözler görür olunca nedense benden öncesi beni ilgilendirmez diye normal karsilayanlar dahi ütopik karsiliyo durumu. Fark nerde peki?
Ben eğer birlikte olacağım kişinin daha önceki berabelikliklerini normal karsiliyabiliyosam böyle bi durumu da kabul ederim. Üstelik bunun kadını erkeği yok bence... ama tabi ben kaldiramam böyle bi durumu o başka. - +1 yıl
Çok haklısınız.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBosarim.
Umarim uzun metrajli bir film de oynamamistir karisi.11 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum.
Benden öncesi beni ilgilendirmez.
Hayatında benim olduğum süreç beni ilgilendirir.11 Yorumla- +1 yıl
Bu mantıklı.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bi durum
Büyük konuşmamak gerek
Allahım sen hayırlısını nasip et
Kimseyi böyle bir durumda bırakma12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir dua.
- +1 yıl
Eyvallah 😇
Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Vaov büyük bir erdem ben sanırım kabul edemezdim sorsan modernim derim
11 Yorumla- +1 yıl
Zor bir durum.
Böyle bir şeyi yapmasını anlarım da yüzünü göstererek yapması büyük hata olmuş.
11 Yorumla- +1 yıl
Veya oyuna getirildi ve gizlice videosunu çekmiş olabilirler.
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Çok ilginç denk gelmiş gerçekten.
Yapılacak pek bir şey olmaz bu durumda tek şey var o da belli.13 Yorumla- +1 yıl
Neymiş?
- +1 yıl
Sormadım say.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVideodan videoya değişir, belki affederim. Aslında çok bakan olmuyor o video sitelerine.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılortada bi yalan yoksa gecmisi fazla takmayalim. herkesin ifsasi cikabilir. seks yapmadim falan demisse isler degisir ama.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ifşa etmek yapılandan daha ahlaksızca.
Çoğu adama gaavat demiş de ben helal olsun diyorum adam eşini seviyor ve haklı herkes bi hata cahilik yapabilir. Bende olsam affederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu da bir güzel adım.
Aramdaki tek hata bunu kanallarda ifşa ermesi.
Eski sevgilim de bunu eski sevgilisi tarafından yaşamış.. ne kadar kötü biri olsa da onun adına üzülmüştüm doğrusu. Ben yaşasam ne tepki veririm bilmiyorum ben de üzülürdüm herhalde
06 Yorumla- +1 yıl
Üzücü bir durum gerçekten
- +1 yıl
Her insan kendisine yapılan şeyi kaldıracak bir yol bulur, bu insanın fıtratında gizli bir hazinedir.
- +1 yıl
Güven kaybına uğraması onunda hatasıdır, her insan yeniden başlamaktır.
Vay namına kodumun boynuzlu kavadı gerçi çok böyleleri adam eşini başka bir erkeğe evinde becertiyor adam bunları seyrediyor taş yağacak başımıza taş
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, insan her türlü güzelliğe ve çirkefe açık bir varlık.
Kimsenin başına böyle bir şey gelmemesi dileğiyle. Büyük konuşmak istemiyorum ama affetmeyi geç bir daha yüzüne bakabileceğimi sanmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki.
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beni bu programlar sinir ediyor. Gerçekliklerindrn şüpheliyim. Farazi şeyler için, kesin konuşamam, böyle şeyleri yaşamadan bilmek imkansız
02 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılEvlendikten sonra mı olmuş bu olay onu anlamadım ben
11 Yorumla- +1 yıl
Anladığım kadarıyla evlilik öncesi.
+1 yılAnasını babasını ararım, gelin bu kardeşim oğlunuzu alın yanımdan derdim. İğrenç bir durum
08 Yorumla- +1 yıl
Profilinle baya bagdastirdik bu yorumu
- +1 yıl
@ᴺᶤᵍʰᵗᶜᵒʳᵉ__ giyinisimle nasıl biri olduğum sonucuna nasıl vardın
- +1 yıl
Kıskanmissin çok belli ki. Yüzüne bakan yoksa 😂
- +1 yıl
Senin de yüzüne bakan olduğunu sanmıyorum ben ama sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Çalışın sizinde olur bu ne fitnelik, kahkulunu kes yakışmamış honey
- +1 yıl
Hani güzel olduğunu vs düşünüyorsan değilsin yani bunu bilde. He bende kendime güzelim vs demiyorum ama sen benden de kötüsün 👎😏
- +1 yıl
Senib yüzüne bakan olduğunu sanmıyorum derken çirkinsin demek istemedim. Yüzünden daha dikkat çeken yerlerin varken yüzüne bakmaları zor demek istedim ;d biraz bulmaca falan mı çözsek okuduğumuzu anlamak için falan?
- +1 yıl
@dolukadehifondiple Evet bu yapılabilir.
Kabullenemezdim sanırım..
21 Yorumla- +1 yıl
Evet zor bir durum.
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılCok zor bir karar, bilemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Görüntüyü inrernetten sildirirdim evvela.
21 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılGerçek olmadığını düşünüyorum, program kurgusal.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum.
Celal bey bayağı mezhebi geniş biriymiş
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi hayatı, onun bileceği şey.
+1 yılBu sabah programlarında neler oluyoo
11 Yorumla- +1 yıl
O programlar ahlâkî çöküş için birer fırsat.
+1 yılAdam ne kadar anlayışlı bir kocaymış 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Ailevi bir durum, fikir beyan edemem ikisi için
+1 yılher şey affedilebilir ama yalan affedilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılAğzıma geleni sayar, kapının önüne koyarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, gayet sert.
+1 yılVideonun linki var mı
11 Yorumla- +1 yıl
Video değil haber bu.
+1 yılOha ya valla pes artık
11 Yorumla- +1 yıl
Şans işte.
Onun donuna kadar alırdım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok sert.
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Rezil ederim herkese ve boşanırım..
13 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol şampiyon 😂
- +1 yıl
😂
+1 yıleski eşim olurdu doğan olarak..
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam kabul etmezdim
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
Cevap sahibi+1 yılKabul edeninde aklı yoktur midesizdir
+1 yılAyy kötü
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılEski eşim*
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı.
- Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılKurşuna dizerdim
110 Yorumla- +1 yıl
Bu sizin içinde kötü olur.
- +1 yıl
Olan olmuş zaten daha ne olsun
- +1 yıl
En azından bundan sonra hayatınızı zehir etmemiş olursunuz.
- +1 yıl
Tamam da bukadar rezillik karşısında siz ne yapardınız?
- +1 yıl
Bu kişiyi hayatımdan sessizce çıkarır devam ederim.
Bahse konu kişi gibi kanalları dolaşmam. - +1 yıl
Bende dolaşmam ama yalan söylemeyi sevmediğimden yeni birine nasıl anlatacağım
- +1 yıl
Anlatmayacaksınız. Geçmiş kilitli sandıkta kalacak.
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAyrılırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, anladım.
+1 yılOhaa ayrilirdim
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bencede.
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Dumbuk
11 Yorumla- +1 yıl
:)
Arkadaşın psikolojik tedaviye ihtiyacı olabilir mi
11 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim.
Link
11 Yorumla- +1 yıl
Google News 20.10. 2021 16.08 tarihli haber
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. e çüs
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bu hayatın gerçeği. Çünkü pek çok karaktersiz kişi ilişkiyi videoya alıp ya şantaj olarak kullanıyor veya ifşa sitelerine satıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCelal kardeşimiz cuck
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul ederdim
11 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel.
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Link
11 Yorumla- +1 yıl
Link yok Google News haberleri
Mideye bak bee
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef.