Okumaya üşenmeyin inanın ki okumak yazmaktan daha hızlı ve kolay :) Eski nişanlımdan ayrılmamın da bir nedeni vardı. Bana soğuk davranmaya başlamıştı cilve yapıyor sanıyordum. daha sonra saçlarını boyattı iğrenç boyutta tavırları değişti artık eski Soner gitmiş bambaşka birisi gelmişti. Bir akşam ailesiyle birlikte beni yemeğe çıkardı yanında kendi arkadaşları vardı (erkek arkadaşları) benimde yanımda iki tane kız arkadaşım vardı yemeği yerken arkadaşıyla arasında "Fıstık gibi hatundu bee bacakları sütun gibiydi" "Bir okşadım çıldırdı" gibi şeyler söylediler. Gözünün içine dik dik bakmaya başladım bakışlarımdan düşüncelerim okunabiliyordu. Bana ailesinin yanında aynen şunu dedi "NE BAKIYON LAN?" dedi. Sonra ben doydum dedim gittim içeri beraber yemediğimi söyledim kendi ve arkadaşlarımın hesabını ödedim çıktım gittim. O gece annemlerde kalmadım kızlarla arkadaşım Aysu nun evinde kaldık. Ertesi gün biraz kafa dağıtmak ve onunla bu buzları eritmek için onu bir kafenin bahçesine çağırdım. Orada buluştuk oturduk bir şey diyecekken garson geldi ikimizde karışık tost istediğimizi söyledik daha sonra ben birde kola istedim sonra yine başladı. Vay efendim nasıl kola istermişim? Ayran neyime yetmiyormuş? Saydırdı, aç olmadığımı söyleyip sokağa yüdürüm arabama oturup radyoyu açtım kapıda açıktı ardından yanıma gelmiş ve kafama kolayı döktü ve "Al işte kolanı" dedi. Tenekesiyle suratıma vurdu bende o acıyla sinirlenip onu önce yere doğru ittim ona bir iki kere yumruk attım çenesine geldi kafasına geldi üzerine yürüdüm sonra eğildi kulağını tuttu bende birşey oldu zannettim koştum iyimisin özür dilerim dedim bana vurmaya başladı bende ona vurmaya başladım bizi çevredekiler ayırdı ondan sonra ondan ayrıldım. Siz olsanız o geceden sonra ne yapardınız?
Çok sinirlenir ayrılırım
Hiçbiryere çağırmam hatasını anlamasını beklerim.
Alttan alırım ona ve kendime boşver derim ama önce durumu izah ederim.
Diğer (yoruma yaz).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu yanlış anlayanlar olmuş. Ben sizden tavsiye istemedim siz olsanız ne yapardınız diye sordum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer