5 aylık bir ilişkim vardı yeni umreden geldi namazında niyazında birisiydi çok seviyordum onu tanışmamızdan 1 ay sonra bakıre olmadığını 5 yıl önce bir hata yaptığını pişman olduğunu söyledi dedim ki önemli değil seni bununla yargılayamam ben seni seviyorum bunun yüzünden vazgeçemem yeter ki yalan söyleme dürüst ol bana karşı kafan bakıre olsun gerisi önemli değil dedim. 1 kişiyle olduğunu söyledi sadece öyle devam ettik ilişkimize aradan 2 ay geçti üniversitedeyken başka birisi ile daha olduğunu öğrendim. Ağladı, yalvardı gitme bırakma beni ölürüm ben sensiz dedi. Yalan söylediği için mi yoksa benim ona dokunmaya kıyamamadığım halde başkalarının ona dokunmasından mı bilmiyorum ama öğrendiğim zaman kendimi kaybettim duvara yumruk ata ata parçaladım ellerimi 1 saat sonra geldi ağlaya ağlaya yine kıyamadım onu terk etmek istedim edemedim daha fazla sevdim başına bu kadar şey gelmiş ben tuttuğum eli bırakamam dedim sevmeye devam ettim. İlk başlarda çok mahçup duruyordu ne dersem yapacak gibiydi ben sadece sevgimi gösteriyordum ona başına bunca şey gelmesine bu kadar şey yaşamasına rağmen elimi dahi sürmedim eşim gibi görüyordum onu bir süre sonra çok sık tartışmaya başladık birlikte olduğu çocuk tarafından sosyal medyada takip edildiğini felan gördüm bir kaç kez kızdım bana beni boğuyorsun demeye başladı. Bir süre sonra beni yanına çağırdı birlikte vakit geçirelim diye ev de oturduk film felan izledik sonra rahat durmadı benimlede arasında birşeyler yaşandı iki gün sonrada beni artık istemediğini, onu rahat bırakmamı ilişkinin daha fazla yürümeyeceğini söyledi tek seferde aramızda geçen herşeyi bitirdi. Ben 22 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı elim başka bir kızın eline değmedi 16 yaşındam beri anneme ablama çalışarak ben bakıyorum maddi durumum iyi değil bu sebepten mi terk etti beni. Kırıntı kırıntı biriktirdiğim tüm güvenimi vermiştim ona inanmıştım içimdeki tüm sevgiyi vermiştim şimdi gitti yok artık ve ben derin bir boşluk içindeyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, böyle bir tecrübe yaşamış abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin görüşünü istiyorum benim için çok faydalı olacaktır lütfen paylaşın benimle.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer