Aşk İlişkileri Sürekli aklımda, nasıl aklımdan çıkarabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birini düşünmemem lazım bunun bir çözümünü bilen var mı? Güncellemeler+1 yıl GüncelllllUyumayanlar için güncelllll Sürekli aklımda, nasıl aklımdan çıkarabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşlarınla takıl sosyalleş bence en etkili yok bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapiyorum da evde hep aklımda
unlovinq Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sevdiğin videoları filmleri izle, kitap oku veya arkadaşların ile takıl. O zaman unutursun. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kitap okuyorum video izliyorum arkadasimla da takiliykrum ama eve gelince veya her boşluk bulduğumda aklimda Yorumla unlovinq +1 yıl Başka şeylerle ilgilen ben öyle unuttum Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle yapcam saol 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamamen beyninin oyunu takmicam dersen takmazsin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Denicem bunu. Ah beyin ahhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim düşündüğün kişi değecek birisi de değildir bu aradaa Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bilmem. Cok muhabbetimiz yok ama yine de aklima takıldi ya Yorumla
hjajakana Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Mobil oyun oyna pubg legends gibi 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Onu telefon kaldırmıyor ama başka oyun yükleyebilirim mantikli, teşekkürler 👍 Yorumla hjajakana +1 yıl Rica ederim benim telefonun da kapasitesi az ama legendsi kaldırıyo 😂pubg yi kaldırmaz ama Yorumla Soran +1 yıl Aaa deniyim o zmaan. Ordan birini bulurum sonra da onu düşünürüm bunu unuturum sjsjdh Yorumla hjajakana +1 yıl Yapma yanarizzz😂dikkatli ol sapik çok Yorumla Soran +1 yıl Çıkmaz mı şöyle namazlı niyazli sjdjjd Yorumla hjajakana +1 yıl Nasip. Belli olmuyo. Benim 2 yıllik kankam var. Oyundan tanıştık. Çoğu arkadaşımdan daha hayırlı. 😂 Yorumla Soran +1 yıl şu an düşündüğüm çocuk da dövmeli küpeli icio flaan hem de bad boylara cekiliyoz zaten djdjf Yorumla Soran +1 yıl Hep* Yorumla hjajakana +1 yıl Ben hiç öyle kişileri samimi bulmadım. Hayalini bile kurmadım yani o kadar uzak bana 😂😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben de belami aramışım sanki hep. Yüz güldürmüyirlar zsten. Niye cekiliyorsam Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Başkasını dusunerek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok mantıklı 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşlarınla takıl sosyalleş bence en etkili yok bu
Öyle yapiyorum da evde hep aklımda
Sevdiğin videoları filmleri izle, kitap oku veya arkadaşların ile takıl. O zaman unutursun.
Kitap okuyorum video izliyorum arkadasimla da takiliykrum ama eve gelince veya her boşluk bulduğumda aklimda
Başka şeylerle ilgilen ben öyle unuttum
Bende öyle yapcam saol 👍
Tamamen beyninin oyunu takmicam dersen takmazsin
Denicem bunu. Ah beyin ahhh
Eminim düşündüğün kişi değecek birisi de değildir bu aradaa
Neden öyle dedin ki
Genelde öyle oluyor
Bilmem. Cok muhabbetimiz yok ama yine de aklima takıldi ya
Mobil oyun oyna pubg legends gibi
Onu telefon kaldırmıyor ama başka oyun yükleyebilirim mantikli, teşekkürler 👍
Rica ederim benim telefonun da kapasitesi az ama legendsi kaldırıyo 😂pubg yi kaldırmaz ama
Aaa deniyim o zmaan. Ordan birini bulurum sonra da onu düşünürüm bunu unuturum sjsjdh
Yapma yanarizzz😂dikkatli ol sapik çok
Çıkmaz mı şöyle namazlı niyazli sjdjjd
Nasip. Belli olmuyo. Benim 2 yıllik kankam var. Oyundan tanıştık. Çoğu arkadaşımdan daha hayırlı. 😂
şu an düşündüğüm çocuk da dövmeli küpeli icio flaan hem de bad boylara cekiliyoz zaten djdjf
Hep*
Ben hiç öyle kişileri samimi bulmadım. Hayalini bile kurmadım yani o kadar uzak bana 😂😂🤣
Ben de belami aramışım sanki hep. Yüz güldürmüyirlar zsten. Niye cekiliyorsam
Başkasını dusunerek
Cok mantıklı 👍