Hiçbir şey beni onun kadar etkileyemedi, hiçbir şey yapmamasına rağmen
2 ay
Cevap
2Cevap
Reis al bilgisayarı CS2 oyna. boş ver düşünme böyle şeyler bize yakışmaz.
Yakışmazda birader anlamazsınki hayatında böyle bir şeyi yaşayan erkek nadirdir
Öyle de işte Allah yaşatmasın çünkü yaşasam bende bu şekilde düşünürdüm.
Burdan biri mi bari
Çok eski bro
Hmm valla hayal ettim düşündüm de öyle bir kız hayatıma girip çıksaydı evet etki bırakırdı.
kimdir o
İsmi lazım değil ama bana ne yaptıysa ben p*rno izlerken bile o aklımda azamıyorum izlerken ve artık konuşmuyoruz bana saygısızlıklarından dolayı bitti
Birlikte olmadan zor kurtulursun
Bir şeyler yaşadınız mı
Hayır sadece onunla seks yaparsam yaparım diyordum ama evlenilecek bir karakterde değil eğlenmekte benim adamlığıma yaraşmaz o yüzden sepeti koluna herkes yoluna
Evlenilecek değil derken mesela
Güzel karakteri yok
her şey güzellik namus falan değil
Karakteri kötüyse nasıl o kadar aklına kazıdın onu
İşte bilmiyorum bende kalbim bağlandı bir şekil keşke düzelse gelse ben düzeltemiyorum çok denedim imkansız bıraktım pes ettim artık önüme bakacağım
Biteli kısa süre mi oldu
Napacaksın o musun bilmiyorum bu kadar detay veremem
Süre kısaysa biraz daha zaman lazım unutmana ve düzeltmeye çalıştığın şeyleri kendisiyle konuştun mu
Gerçekten artık konuşmak istemiyorum ben bıktım usandım o berbat karakterine amsalak omurgasızlar talip olur benim gibi adamlar değil namuslu olması ve güzelliği gözümde beş para etmiyor
Nasıl bir kızmışta bu kadar berbat karakter diyorsun doğrusu zor durumlar
Beni hep kandırdı duygularımla oynadı bak dolandırıldım neler neler yaptı insanlar herkese hakkımı helal ettim ama ona hakkımı helal etmiyorum bu dünyada da öteki dünyada da Allah hakkımı alsın ondan
Benim gibi bir insanın duygularıyla oynayamazsın ben kimseyi sevmememe rağmen oynatmadım
26 yaşıma geldim bir tane kızın ahını almadım zarar vermedim hatta zarar veririm ben sana duygum yok sana karşı deyip uzaklaştırdım böyle biriyim bana bu reva görülüyor değil mi
sana bu kadar şeyi yaşatan insanı hala düşünüyorsun en büyük kötülüğü sen kendine yapıyorsun
Siz insanlarda empatik zeka yok
Aynen kardeşim bilerek düşünüyorum Allah aşkına git uyu
İğrenmen lazım soğuman lazım onca şeye rağmen
Lan aldatmadı bir şey yapmadı saygısızlık yaptı manipüle etti kıskandırdı asla beni anlamadı duygularımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen biri hiçbir şey yapmadan aklımıza kazınır, bu çok insanî bir durum aslında 💭✨
Onu unutmaya çalıştıkça daha çok düşünürsün, o yüzden kendini zorlamadan, odak noktanı yavaş yavaş kendine çevirmeye başla. Gününü doldur, yeni insanlara ve hobilere alan aç. Zamanla etkisi azalır, yeter ki kendini suçlama ve bu duyguyu yaşamana izin ver 💚