Güncellemeler
+1 yıl
Bana yapabileceği tüm hödüklükleri yaptı. Kendim nasıl müsaade ettim bilmiyorum ama pişman olarak, değişerek tekrar yazsın istiyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Demek ki idealin degilmis. Begenmissin ve kafandaki ozellikleri ona yapistirmissin. Kendine kurallar koyarsan ve kimse icin bunlari degistirmezsen kazanan sen olursun.
Doğru diyorsun aslında, hiç bu açıdan bakmamıştım
Sen aslinda daha ciddi bi iliski yasamadin, kafanda kurguladin biseyleri. Ama gercegini yasamak cok farkli. Tam anlamiyla kafana uyan zaten cok zor ama genel anlamda uyan birini bulmaya bak. Ve kendini bile daha bi iliski icinde nasil olursun bilemezsin. Asla dedigin seyleri yaparsin. Şu an sen duygusal aclik c3kiyosun bu nedenle baglanman kolay olur. Bu anlamda kendini guclendirmelisin. Hayatq genelde duz bakiyosun, biraz degisim gerekli sana. Farkli acilardan bakmaya ihtiyacin var. Aliskanliklarina fazla baglisin, korkma birak onlari, degisik seyler dene. Sana cok sey katar.
Bayağı bayağı beni anlattın
Napıyım peki, nasıl unutacağım? Artık biri olsun istiyorum
Unutmak gerekmiyor zaten sende derin izleri yok. Dedigim gibi o aslinda tahminen konusuyorum bes para etmezin biri. Sen onu yucelttin. Senin yapman gereken madem aliskanlik oldu devamli takip ediyosun, engelliceksin onu. Asla ne yaptigina bakmicaksin. Ama bi yandan da kendini taniman adina bikac kisiyle flort edeceksin. Deneyim kazanacaksin, erkekler seni agina dusurmeye calisirken sen safa yatip onlara istedigini vermicrksin ama onlar verecegini sanacak. Sende bu arada onlari etkilic3ksin. Pesinden kosulan kiz olacaksin. Dedigim gibi sen bi kadinsin ve bunu hissetmelisin. Hissedebilirs3n kendini sevmenin ilk adimini atmis olacaksin.
Kendini zayıf gibi gösterme bunu erkekler sevmez ne diye urasiyorsunki bu adamla seni istemiyor ilgisini cekememisiin bunubneden kabul etmiyorsun ki.
Gösterdim zaten :(
Ayrıca kabul edeyim diyince hemen hallolmuyor
Olur olur kendine saygılı olan insan böyle olmaz zaten.
İradene yenik düşme sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın
Muhtemelen evlenir öyle aklımdan çıkar, takıntılı biriyim çünkü.
Takıntılıysan evlenince de zor çıkar
O zaman mecbur çıkıyor
İnşallah hocam
Başkasına yönelerek
Bu başkasına haksızlık olur
Peki böyle bir insanı sevmek sana haksızlık değil mi?
Haksızlık:(
O zaman uzak dur
Beni anlatıyorsun sanki 😁
Bu durumu yaşayan mı yaşatan mı?
Yaşatan. Mesajlara geri dönmemek gibi bir huyum var
O da telefonda gayet iyiydi mesajda kötüydü ama ben yedekte gibi, sadece sohbet için konuşulan biri gibi hissettim son zamanlarda bu durumdan dolayı. Muhtemelen sen de aynı şeyleri yaşatıyorsun
Karşınızda sizin için çırpınan birine nasıl kayıtsız kalabiliyorsunuz